معایب استفاده از سنگ فرش های گرانیت
سنگ فرش گرانیتی اگر چه مزایای زیادی دارد اما گران قیمت است و بسیار سنگین می باشد که به همین دلیل برای استفاده از آن نیاز به نیروی متخصص و کارآمد است که باعث می شود هزینه نصب هم گران تر از سنگ های دیگر باشد. البته اگر هدف استفاده از رنگ های خاص سنگ فرش گرانیتی باشد هزینه باز هم افزایش خواهد یافت.
گرانیت از سنگ های قدیمی می باشد که از گذشته تا کنون به دلیل ویژگی های ذکر شده مورد توجه معماران و ساختمان ساز ها بوده است و از آنجایی که استحکام بالایی برای نصب دارد در قسمت های مختلف خانه از آن استفاده شده است.
سنگ فرش گرانیتی در ابعاد مختلف برای کف استفاده می شود که از ابعاد معمول آن می توان به اندازه های 40×40 و 60×60 سانتی متر اشاره نمود. سنگ هایی که ابعاد 40 ×40 دارند با ضخامت های 1 و 2 سانتی متر موجود می باشند و ابعاد60×60 در ضخامت 2 سانتی متری به بازار عرضه می شود.
سطح سنگ فرش گرانیتی می تواند صاف و صیقلی یافته و یا دارای برجستگی و بافت باشد. برای استفاده در فضا های بیرونی سنگ های صاف و صیقلی مناسب نمی باشد. اگر چه درخشش نور روی این سنگ ها زیبا تر است اما باید این نکته را در نظر گرفت که هنگام بارش باران یا برف راه رفتن روی سنگ فرش های صیقلی بسیار خطرناک و در مواردی غیر ممکن خواهد شد. لذا برای محیط های بیرونی بهتر است از سنگ فرش گرانیتی دارای بافت استفاده کنیم.