دسته بندی ها

کفسابی و نماشویی ساختمان

فروشندگان و مجریان کفسابی و نماشویی ساختمان

  • کفپوش بیمارستانی کفپوش اپوکسی و پلی یورتان کف سازی
    آدرس:
  • مجری خدمات ساختمانی شامل شستشوی نما،پیچ و رولپلاک،رنگ امیزی، رفع شوره و سیمان روی نما با مواد خارجی،نصب بنر ،همچنین انجام انواع کار در ارتفاع با طناب و بدون داربست و بیمه حوادث، ونیز کفسابی
    آدرس: دلاوران
  • کفسابی وسنگسابی نو آوران پایتحت باکیفیت عالی
    آدرس: پونک
  • پیچ رولپلاک, شستشوی نما و نما شویی
    آدرس: خیابان جیهون
  • اجراى تمامى امور در ارتفاع به وسيله طناب و بدون نياز به داربست با متد نوين و جديد راپل (rope access)
    آدرس: صادقيه
  • شرکت نماشویی و کفسابی تابان یزد، در زمینه خدمات شستشوی انواع نما ساختمان و کفسابی و سنگسابی در سراسر استان یزد آماده ارائه خدمات به هم شهری های عزیز میباشد
    آدرس: حسن آباد

راهنمای انتخاب انواع روش های کفسابی و نماشویی

امروزه با وجود ساختمان‌ های مرتفع و برج ‌های مسکونی بیشتر از گذشته شاهد نما های شیشه‌ای زیبا و چشم‌ نواز هستیم. نمای ساختمان، اولین خصوصیت ساختمان است که به چشم می‌آید. هرچقدر هم که در نمای ساختمان از سنگ‌ های گران بها و نورپردازی‌ های خیره کننده استفاده شده باشد، باز هم آلودگی نما باعث می‌شود ساختمان زیبا به نظر نیاید. خدمات نماشویی ساختمان یکی از خدماتی است که برای شستشو و گرد و غبار زدایی نمای ساختمان انجام می شود تا نمای ساختمان به زیبایی و تمیزی زمان ساخت ساختمان شود. یکی دیگر از خدمات نظافت و زیبایی ساختمان، کفسابی هست. اگر کف ساختمان از سنگ یا کفپوش ‌های سرامیکی باشد پس از گذشت مدت زمانی از نصب کفپوش، شاهد آلوده و کدر شدن آن هستیم. گاها نیز در اثر رفت و آمد و جابه جایی اشیای سنگین بر روی کفپوش، خراش هایی بر سطح آن به وجود می‌آید که باعث می‌شود کفپوش نما و زیبایی اولیه خود را از دست بدهد. در این موارد، کفسابی به وسیله دستگاه‌های مخصوص راهکار موثر و در عین حال مقرون به صرفه ای است. کفسابی و نماشویی از خدماتی هستند که در زیبایی ساختمان تاثیر بسزایی خواهند داشت و در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

درباره کفسابی و نماشویی

امروزه کفسابی و نماشویی دارای روش های گوناگونی هستند که هر کدام از روش های کفسابی و نماشویی مزایای خاص خود را دارند و می توان متناسب با نوع ساختمان و نیاز های آن روش مورد را نظر انتخاب نمود. کفسابی و نماشویی ساختمان در تهران و در سطح کلان شهرهای آلوده و شهر هایی که در معرض آلودگی محیط زیستی زیادی قرار دارند و با گذشت زمان زیبایی خود را از دست می دهند، بسیار پر اهمیت است. خدمات ارائه شده برای حذف آلاینده ها و توده های موجود در نمای ساختمان، نماشویی ساختمان نامیده می شوند. به دلیل آلودگی بیش از حد هوا و وجود آلاینده ها و بارانهای اسیدی، با گذشت زمان لایه ای از مواد اسیدی و خورنده روی سطوح ساختمان را می پوشاند. این مواد علاوه بر بدنما کردن کف و نمای ساختمان منجر به کاهش عمر مفید آن‌ها نیز می‌شوند. پس کفسابی و نماشویی ساختمان را جدی بگیرید.

انواع روش های نماشویی ساختمان ها

نماشویی ساختمان بسته به نوع تجهیزات به کار رفته و متناسب با ارتفاع ساختمان دارای انواع مختلفی است که در ادامه به آن ‌ها پرداخته‌ایم.

نماشویی با طناب

با پیشرفت هایی که در زمینه خدمات نماشویی ساختمان وجود دارد، دیگر نیازی به استفاده از داربست ساختمان و سایر لوازم جانبی که هزینه های اضافی برای نماشویی ساختمان را برای کارفرما متحمل می شوند، نخواهد بود. امروزه با استفاده از تکنیک های مدرن نماشویی ساختمان با طناب، اپراتور یا شخصی که نماشویی ساختمان را انجام می دهد با استفاده از از ابزارهای ویژه، فرایند نماشویی را انجام می‌دهد.

در این حالت، فرد به تمام قسمت های ساختمان یا سازه دارای اشراف کامل است و خدمات نماشویی ساختمان را به بهترین وجه ارائه می دهد. علاوه بر مزایای اقتصادی روش نماشویی با طناب، مزیت دیگر ایمنی بالا است.

نماشویی با بالابر

در بعضی موارد که امکان استفاده از روش های داربست یا طناب امکان پذیر نیست، می توان از بالابر صنعتی استفاده کرد. این روش در عین ایمن و ساده بودن بسیار هزینه بر است و تنها برای برج ‌ها توجیه اقتصادی دارد.

نماشویی با واترجت

یکی از متداول ترین روش های نماشویی ساختمان، استفاده از واترجت با فشار مناسب در نمای ساختمان است که می تواند آلودگی را تا حد زیادی کاهش دهد. معمولاً برای شستشوی نمای ساختمان از ماشین های شستشوی فشار سه فاز استفاده می شود.

نماشویی با روش Water sandblast

در بعضی موارد که توده های عمیق روی سطح نمای ساختمان ایجاد شده و با نماشویی ساختمان واترجت از بین نمی روند، از این روش استفاده می‌شود.

در نماشویی ساختمان با روش واترسندبلاست كه بیشتر به عنوان سندبلاست شناخته می شود، از ماده مصرفی مخصوص سیلیس (SiO2) استفاده می شود که با آب و با فشار دستگاه واترجت، به سطح مورد نظر پاشیده می‌شود. این روش شستشوی نما، یکی از کامل ترین روش های نماشویی ساختمان ها و بنا های سنگی، آجری و بتونی است که به مهارت و تخصص خاص نیاز دارد و با احتیاط و حساسیت خاصی انجام می‌شود.

نماشویی با ابر و مواد شوینده

این نوع نماشویی ساختمان بیشتر برای نمای کامپوزیت، شیشه و بعضاً سنگ استفاده می شود. در این روش نماشویی ساختمان، ابتدا مواد شوینده با استفاده از اسفنج مخصوص روی سطح ساختمان اعمال می شود و پس از مدتی با استفاده از تی مخصوص، مواد شوینده به همراه آلاینده ها در روند نماشویی، از سطح به طور کامل زدوده می‌شوند. سرانجام از دستمال های نانوالیاف برای تکمیل روند نماشویی ساختمان و شستشوی نما استفاده می شود.

انواع مراحل کفسابی

کفسابی یا شیشه‌ای کردن سنگ و انواع کفپوش ‌های مشابه فرآیندی است که در آن با لایه برداری از سنگ باعث صیقلی شدن سنگ و براق شدن آن می‌شوند. در گذشته کفسابی به صورت دستی و فیزیکی و با دستگاه های ساده و غیر پیشرفته انجام می شد. امروزه با گسترش انواع ماشین‌آلات پیشرفته ساب زنی به شکل امروزی یعنی کاملا مکانیزه تبدیل شده است. هدف از کفسابی، به دست آوردن سطحی براق و صیقلی است.

برای رسیدن به یک کفپوش صاف و درخشان، لازم است فرآیند کفسابی را با دقت و تخصص فراوان انجام دهید. مراحل اصلی کفسابی شامل دو مرحله زیر سازی و پرداخت است. مرحله زیر سازی یا مرحله زبر کاری شامل حذف پستی بلندی و ناهمواری ‌های کفپوش است. مرحله پرداخت که مرحله نهایی کار است شامل حذف کلیه خط و خش ‌های موجود در کفپوش و ایجاد یک سطح صاف و صیقلی است که برای اینکار از لقمه‌ های نمره بالا استفاده می‌شود. صفحه ساب زنی از چندین لقمه تشکیل شده که این صفحه با دور های مختلف چرخیده و شروع به سابیدن می کند.

کفسابی کفپوش ‌ها علاوه بر زیبا و صیقلی کردنشان، باعث افزایش طول عمر این کفپوش‌ ها نیز می‌شود. زیرا با انجام کفسابی هیچ درز و شکافی در سنگ یا کفپوش مشابه دیگر باقی نمی‌ماند و دیگر راهی برای نفوذ آب، رطوبت و آلودگی‌ ها به داخل کفپوش و تخریب تدریجی آن باقی نمی‌ماند.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره کفسابی و نماشویی