دسته بندی ها

خرید انواع ماستیک با کیفیت و چسبندگی بالا

فروشندگان و مجریان ماستیک

  • آدرس:
  • تولید کننده ومجری و فروشنده مواد شیمیایی ساختمان عایق های رطوبتی- چسبهای ساختمانی- افزودنی های بتن- امولسیون های قیری- ماستیکهای قیری پلیمری
    آدرس: ستارخان

راهنمای خرید بررسی قیمت انواع ماستیک

ماستیک :  شاید به جرات بتوان این ادعا را داشت که چسب‌ها و ماستیک‌های درزگیر تا حد زیادی صنعت ساخت و ساز امروزی را تحت تأثیر قرار داده‌اند. ماستیک متریالی است که با آن کار درز گیری و آب بندی کردن مصالحی از قبیل سنگ، آجر و کاشی را انجام می دهند. ماستیک ها دارای انواع مختلفی از قبیل قیری، سیلیکون، پلی یورتان، پلی سولفید، اکرولیکی و ... می باشند. این محصول چسبندگی بسیار بالایی به انواع متریال های ساختمانی مثل سنگ، فلز های مختلف، بتن و متریال های دیگر را دارد. همچنین عمر طولانی دارد و بسیار با کیفیت می باشد. ماستیک ها غیر سمی می باشند و به همین جهت می توان در مصارفی  که با آب آشامیدنی برخورد دارند، به راحتی استفاده شوند. به علاوه در برابر نور خورشید و عامل های محیطی مقاوم  هستند. این محصول منقبض نمی شود و انبساط محدودی دارد. همچنین در مقابل دمای هوای بسیار گرم، سرمای زیاد و یخ بندان مقاوم بوده و قابلیت انعطاف پذیری خود را حفظ می کند. بسیار جالب است که بدانید این محصول قابلیت رنگ کردن دارد و می‌توان از انواع رنگ‌ها با حلال آب یا تینر برای رنگ‌آمیزی آن استفاده کرد.

ماستیک ها با توجه به نوعشان کاربرد متفاوتی دارند. در ادامه به برخی از انواع کاربردهای این محصول اشاره شده است.

  • اجرای برخی گونه های این محصول به صورت سرد و گرم می باشد.
  •  بعضی از این ماستیک ها مخصوص آب بندی مخزن‌ها و کانال های آب و فضلاب می باشند.
  • برخی برای کف سازی استفاده می شوند.
  • گونه ای دیگر برای اینکه کانال های مخصوص آبیاری را آب بندی کنند، مورد استفاده قرار می گیرند.
  • همچنین نوعی دیگر از مدل های این محصول برای مقاوم کردن ترک های آسفالت در مقابل متریال نفتی و انواع مشابه آن استفاده می شوند.
  •  از این محصول در راستای درزگیری و آب بندی پنجره ها و سایر استفاده های بدین شکل نیز استفاده می شوند.

انواع ماستیک ها و کاربرد آن ها

در ادامه به معرفی چندین نوع ماستیک رایج در ساخت و ساز، پرداخته شده است.

ماستیک پلی سولفاید

مدل پلی سولفاید بر اساس رزین پلی سولفاید و پلیمر ترکیبی ساخته می شود. دو جزئی بوده و به صورت سرد اجرا می شود. این مدل دارای قدرت چسبندگی بالایی می باشد. به همین علت به انواع متریال ها به خوبی می چسبد. همچنین برای استفاده در درز های افقی و عمودی بسیار مناسب است. به علاوه ترک نمی خورد و در برابر ساییده شدن مقاومت بالایی دارد.

ماستیک پلی یورتان

مدل پلی یورتان از نوعی مواد الاستیک ساخته می شود. این مدل قوی ترین نوع مدل ماستیک است. تک جزئی بوده و بر پایه رزین پلی یورتان ساخته می‌شود. از کاربردهای این محصول این است که، برای پر کردن درزهای منبسط شونده در سازه های بتنی استفاده می شود. همچنین می توان در سازه های آبی برای آب بند کردن سازه از آن استفاده کرد. . از ویژگی‌های مثبت این نوع ماستیک این است که، با سرعت بالایی خشک می شود و از برتری های این مدل نسبت به سایر مدل های دیگر ماستیک، می توان به ضد خزه و جلبک بودن آن اشاره کرد.

ماستیک قیری

ماستیک قیری به صورت سرد و گرم اجرا می شود و تفاوت نوع سرد و گرم آن، در نوع اجرا می باشد. برای انتخاب نوع سرد یا گرم این محصول باید اول به میزان دما و سپس به افقی یا عمودی بودن درزها دقت کرد.

ماستیک قیری سرد اجرا

ماستیک قیری سرد اجرا، نوعی ماستیک است که بر پایه قیر و اضافه کردن مواد دیگر ساخته می شود. به موادی مانند چوب، فلز ، بتن و .... به خوبی چسبیده و در برابر شرایط مختلف آب و هوایی مقاوم می باشد. همچنین می توان این محصول را در دمای -5 تا +50 به راحتی اجرا کرد.

ماستیک قیری گرم اجرا

این نوع ماستیک در دمای پایین انعطاف خود را حفظ می کند و در برابر شرایط آب و هوایی پایدار است. به علاوه ترک نمی خورد و درمحیط های که هوای گرم دارند، جاری نمی‌شود.

ماستیک سیلیکونی

ماستیک سیلکونی در واقع نوعی چسب سیلیکونی می باشد که از آن برای درزگیری و آب بندی استفاده می شود. این چسب در برابر فشار و گرما و همچنین در برابر قارچ و کپک مقاوم است. از ویزگی های قابل ذکر این محصول این است که، این چسب به متریال های مانند سرامیک، مس، pvc و .... به خوبی می چسبد. استفاده از این چسب ها بسیار راحت می باشد و پس از خشک شدن ترک نمی خورند. این چسب ها در رنگ های سیاه، سفید، قرمز و بی رنگ در بازار عرضه شده اند.

ماستیک اپوکسی

ماستیک اپوکسی بر اساس رزین اپوکسی و اضافه کردن مواد دیگر ساخته می شود. از این محصول برای گرفتن درزها، پر کردن حفره ها، پر کردن شکاف ها و صاف کردن سطح های ناهموار، درزهای انبساطی و ... استفاده می شود. برای استفاده از این روش حتما باید زیر سازی مخصوص آن صورت گیرد تا بازدهی بهتری به دست آید. نوع اپوکسی این محصول نسب به نوع پلی یورتان آن چسبندگی بیشتری به سطوح دارد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون