دسته بندی ها

انواع توری پنجره (توری پلیسه، توری رولینگ و توری ثابت)

فروشندگان و مجریان توری پنجره

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل توری پنجره

از آنجایی که حشرات یکی از عوامل آلوده‌کننده انسان‌‌، محیط زیست و ناقل برخی از بیماری‌ها هستند، لازم است برای کمک به سالم سازی محیط زیست و ممانعت از این مشکلات، از ورود آن‌ها به خانه و محل کار جلوگیری شود. توری‌ها راهکار مناسبی برای مقابله با این معضلات هستند. البته این تنها مزیت استفاده از توری‌ها نیست، از دیگر مزایای استفاده از این محصول، به حداقل رساندن نفوذ گرد و غبار و تا حدی آلودگی به داخل فضای خانه یا محل کار می‌توان اشاره کرد. برای این منظور در گذشته استفاده از پرده‌های توری نازک و پارچه‌ای در ورودی منازل و محل‌های کسب و کار رواج داشته است. که به منظور نصب آن‌ها، با کمک چسب این پارچه‌های نازک در چهارچوب درها و پنجره‌های قدیمی که اغلب از جنس چوب بودند، فیکس می‌شدند. با این وجود امروزه برای جلوگیری از ورود حشرات موذی و کاهش نفوذ آلودگی و گرد و غبار، کاربرد توری درب و پنجره، در انواع مختلف و نوین متداول شده است.

همانطور که می دانید، توری‌ها از لحاظ نحوه باز و بسته شدن دارای انواع متنوعی هستند که از این میان می‌توان به توری‌های مگنتی، پلیسه‌دار، ساده، رولی، ریلی، چسبی و نوع جمع‌شونده آن اشاره کرد. این محصول طبیعتا مانند هر محصول ساختمانی دیگری دارای معایب و مزایایی است که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهد شد.

توری پنجره مگنتی: همانطور که از نام این محصول پیداست به منظور نصب توسط مگنت در چهارچوب قاب مربوطه فیکس می‌شود. نحوه باز و بسته شدن آن به این صورت است که معمولا از قسمت وسط باز می‌شود و مجددا به وسیله مگنت‌های کارگذاشته شده در همین قسمت، به صورت خود به خود بسته میشود. این نوع توری پنجره دارای مزیت نصب سریع و آسان، همچنین سهولت در شستشو است. این نوع توری قابل اجرا برای درب و پنجره است. با انتخاب آن برای درها، این امکان فراهم می‌شود تا به سهولت عبور و مرور کنید.

توری پنجره آکاردئونی: این محصول معمولا با اسامی دیگری از جمله توری پلیسه یا تاشو هم شناخته شده است. به علاوه دارای تنوع نسبتا خوبی است که از انواع آن به آکاردئونی افقی، عمودی و دبل فریم می‌توان اشاره کرد. همچنین این توری پنجره در رنگ‌بندی متنوعی برای امکان هماهنگی بیشتر با نمای ساختمان در بازار عرضه شده است. از مزایای آن، می‌‌‌‌‌‌‌توان به سهولت جمع شدن آن، قابل شستشو بودن و تنوع آن اشاره کرد.

توری پنجره چسبی: این دسته را شاید می‌توان شکل نوین همان پارچه های نازک و قدیمی که در گذشته رواج داشت برشمرد. برای تهیه آن‌ها معمولا جنس سبک و نازک انتخاب شده را در یک فریم پارچه ای فیکس میکنند و متناسب با سایز پنجره، از قسمت داخلی به وسیله چسب روی قاب پنجره می‌چسبانند.

توری پنجره لولایی: توری‌های لولایی که از انواع متداول توری‌ها هستند، درست مثل درها روی لولا نصب می‌شوند. برای استفاده از آن‌ها کافیست با دستگیره مربوطه این نوع توری متحرک را باز کرده و بعد از عبور و مرور و جابه جایی ببندید. این نوع توری دارای عمر بالایی است و در صورت دقت در نگهداری آن تا مدت‌ها دوام دارد.

توری‌ پنجره ریلی: این نوع از توری‌ها را می‌توان از قدیمی‌ترین انواع توری دانست. درست مثل نمونه‌های لولایی، متحرک هستند و روی ریل مربوطه قرار گرفته و جا به جا می‌شوند. نظافت آن‌ها ساده است، دلیل این امر قابلیت جدا شدن آن‌ها از چهارچوب است که باعث شستشوی سریع و آسان می‌شود. به علاوه پاکیزگی ریل نیز میسر است. از طرفی تعمیر و نصب آن‌ها راحت است و عمرشان همانند نمونه‌های لولایی طولانی می‌باشد.

توری پنجره رولینگ: این مدل از انواع توری‌ها، جز نمونه‌های نوین موجود در بازار هستند. این نوع توری‌ها درون یک قاب ثابت قرار می‌گیرند، که هم به صورت عمودی و هم به شکل افقی قابل اجرا هستند. انواع افقی برای پنجره‌هایی که قابلیت بازشدن دارند و انواع عمودی برای پنجره‌های کم ارتفاع کاربرد بیشتری دارند. توری‌های رولینگ بسته به جهت باز شدنشان با نام‌های متفاوتی شناخته می‌شوند، به عنوان نمونه: مدل آلفا در جهت عمودی از بالا به پایین، مدل بتا به صورت یک جهته افقی و مدل گاما به شکل افقی دوجهته، باز و بسته می‌شوند. از معایب آن‌ها این است که نسبت به انواع دیگر این محصول، سخت تر باز و بسته می‌شوند.

یکی از کاربردهای توری‌ها که امروزه متداول شده است، استفاده از توری به منظور ایجاد فضای خصوصی در بالکن‌هاست. برای این منظور هم از توری‌های ثابت و هم از توری‌های پلیسه استفاده می‌شود. با این حال توصیه ما استفاده از توری‌های ثابت با پانل فیکس شده در قاب دیوار یا همان نمای ساختمان است. زیرا توری‌های پلیسه در مقایسه با توری‌های ثابت، مقاومت کمتر و احتمال آسیب دیدگی بیشتری در برابر باد و باران دارند و خیلی زود دفرمه می‌شوند. پس بهتر است اگر چنین ایده‌ای دارید، از توری ثابت یا پانل‌های شیشه‌ای استفاده کنید. هر دو مورد هزینه نصب و نگهداری قابل قبولی دارند و نسبت به توری پلیسه مقاوم‌تر هستند.

در نهایت اگر قصد خرید هریک از انواع توری پلیسه را دارید بهتر است از بین فروشندگان این محصول در وبسایت ساختمون در سراسر ایران، نزدیکترین نمایندگی به شهر یا استان محل زندگی خود را انتخاب کرده و با در نظر گرفتن بودجه اقتصادی، شرایط محصول مدنظر خود و مهمتر از همه کاربرد و محل اجرای آن، بهترین انتخاب را از بین انواع مختلف این محصول داشته باشید.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون