دسته بندی ها

قیمت خرید درب اتاقی در مدل های مختلف

فروشندگان و مجریان درب داخلی و چوبی و اتاقی MDF - HDF - PVC و ضد آب

راهنمای انتخاب انواع درب داخلی | درب اتاقی ساختمان

تأثیر درب داخلی یا درب اتاق خواب در جلوه دکوراسیون داخلی غیر قابل انکار است با این حال در طراحی داخلی موارد بسیاری هستند که شاید در نظر اول مهم به نظر نرسند، اما بعد از اینکه پروسه‌ی طراحی تمام شد، متوجه می‌شویم بی توجهی به آن‌ها چه ضربه جبران ناپذیری به کل طراحی وارد آورده است. یکی از همین موارد که کمتر به آن توجه می‌شود یا ممکن است اصلا در نظر گرفته نشود، درب اتاقی یا درب داخلی آپارتمان است. توصیه اکید ما این است که هیچ المانی را در طراحی داخلی دست کم نگیرید و به آن بی‌توجه نباشید، بالاخص درها که می‌توانند کاملا به خانه و فضا روح و جلا ببخشند. 

ادامه مطلب

نکات مهم درباره‌ی انتخاب درب داخلی ساختمانی HDF و MDF

اول: مانند هر جز دیگر، مساله ابتدایی میزان بودجه‌ای است که در نظر گرفته‌‌اید. بهتر است قبل از قطعی کردن حدود قیمت، یک جستجوی ساده در مغازه‌ها یا اینترنت انجام دهید تا از دامنه‌ی قیمت‌های بازار مطلع ‌شوید و با ذهن باز هزینه‌های نهایی را برآورد کنید. زیرا اگر به صورت کاملا ذهنی و دور از واقعیت بازار تصمیم‌گیری کنید، هنگام خرید با دیدن قیمت‌ها شوکه ‌می‌شوید و تمام برنامه ریزی‌تان نقش بر آب می شود. درهای داخلی از قیمت زیر صد هزار تومان تا درهای سفارشی با قیمت‌های بسیار بالا در بازار موجود است. در حال حاضر رنج قیمتی درب داخلی از 400 هزار تومان تا حدود 5 میلیون تومان بسته به جنس درب انتخابی متغیر است.
دوم: چهارچوب درها را به دقت اندازه‌گیری کنید. اینگونه می‌توانید انتخاب کنید که سراغ درهای استاندارد بروید یا لازم است سفارش ساخت بدهید. سفارش ساخت در زمانی لازم می‌نماید که چهارچوب درها بزرگتر یا کوچکتر از استاندارد بازار باشد.


سوم: مکان نصب در فاکتور مهمی در انتخاب جنس و نوع آن است. مثلا برای حمام و دستشویی که در معرض رطوبت هستند بهتر است درهای با ویژگی‌های مطلوب را در نظر بگیرید، طبعا درهای ضد آب گران‌تر از درهای معمولی هستند. مثال دیگر می‌تواند در بالکن باشد، که موارد ایمنی هم باید در آن در نظر گرفته شود.


چهارم: همچنین، کاربری در انتخاب نوع و جنس در مهم است. مثلا اگر می‌خواهید اتاق عایق حرارت و صدا باشد باید درِ توپر سفارش دهید. مسلما، نوع و جنس در هم در قیمت تمام شده‌ی آن تاثیر می‌گذارد، مثلا درهای تو پر گران‌تر از درهای تو خالی هستند. در آلمینیومی می‌تواند از در چوبی ارزان‌تر باشد. اگر چوب خالص بخواهید بسیار گران‌ تمام می‌شود، اما درهای اچ دی اف یا ای بی اس ارزان‌تر تمام می‌شوند. درهای اچ دی اف درهای روکش شده‌ی رنگ پذیری هستند که چگالی بالایی دارند و بیشتر برای در اتاق‌ها و سرویس‌های بهداشتی مناسبند.


پنجم: در هنگام انتخاب در روح کلی ساختمان را در نظر داشته باشید و بعد با توجه به سبک و سیاق طراحی داخلی منزل یا دفتر کار به سراغ گزینه‌های موجود بروید. به عنوان مثال، اگر فضای داخلی ساختمان، ساده، خلوت و مینی‌مال است، گزینه‌های پرطمطراق و سلطنتی به هیچ عنوان مناسب نیستند. برعکس بهتر است به دنبال درهای ساده یا پنل دار بگردید، توصیه ما این است که در این نوع معماری داخلی از درهای یک یا دو پنلی، تا حداکثر سه پنلی، استفاده کنید.
ششم: رنگ در مهم و قابل توجه است. برای انتخاب رنگ چند نکته را بهتر است در نظر داشته باشید. اولا خیلی خوب است که با رنگ دیوارها و رنگ کلی مبلمان و معماری داخلی متناسب باشند. تناسب به معنای ان نیست که حتما درها کاملا رنگ دیوار باشند، این شکل رنگ آمیزی تنها یکی از امکان‌هاست. برعکس، می‌توانید درها را کاملا مکمل دیوارها رنگ کنید یا رنگ مبلمان در نظر بگیرد. ثانیا جنس دری که انتخاب می‌کنید در رنگ آن تاثیر می‌گذارد. به هر ماده‌ای نمی‌توان رنگ زد. یا هر دری، با رنگ آمیزی زیبا نمی‌شود. مثلا اگر شما در با چوب طبیعی را انتخاب می‌کنید، طبعا رنگ و بافت طبیعی چوب برایتان جذاب است. یا درهای آلمینیومی قابل رنگ کردن نیستند.


هفتم: به کیفیت ابزار و یراق توجه کنید. اگر قصد خرید در ورودی ساختمان را دارید به قفل و ضد سرقت بودن توجه کنید. بهترین قفل‌ها ایتالیایی هستند. بهتر است این درها عایق صدا، حرارت و ضد حریق هم باشند. اینگونه، ایمنی و محرمیت بیشتری را برای شما تامین می‌کنند. بهترین درهای ضد سرقت ایتالیایی هستند که قیمت بالایی دارند. درهای ترکیه‌ای قیمت پائین‌تر و کیفیت قابل قبولی دارند. این درها جنس‌های مختلفی از جمله چوب، روکش چوب، ام دی اف، چرم و یا فلز دارند.


هشتم: مدت زمان پروژه را کاملا محاسبه کنید تا بتوانید برنامه‌ریزی دقیقی داشته باشید. جزئیات کار و زمان لازم برای هر بخش را کاملا پرس و جو کنید. اگر لازم است درها ساخته و رنگ آمیزی شوند، زمان دقیق انجام این مراحل را جویا شوید. از نصاب مدت زمان نصب را بپرسید. به فصل و موانع هم توجه کنید. اگر قصد بازسازی دارید شاید تابستان زمان بهتری برای انجام این کارها باشد، یا مثلا شب عید ممکن است ترافیک کاری نصابان و سازندگان زیاد باشد، پس هزینه‌ و زمان بیشتر و طولانی‌تر شود. اگر در حال ساخت هستید بدانید بهترین زمان نصب درها چه وقت است. اگر درها رنگ شده تحویل می‌شوند، حتما بعد از رنگ‌آمیزی دیوارها به فکر نصب در باشید.


نهم: آخرین نکته، ولی نه کم اهمیت‌ترین آن‌ها، انتخاب سازنده، پیمانکار و نصاب است. ممکن است در خیلی از موارد شما خودتان بتوانید درها را نصب کنید. در بسیاری از موارد دیگر شاید جزئیات ریز و تخصصی‌تری مد نظر باشد که فقط یک نصاب حرفه‌ای از پس آن‌ها بربیاید. ممکن است در فکر صرفه‌جویی در هزینه‌ها باشید، اما بدانید که همیشه استفاده از اهالی فن و متخصصان امر در دراز مدت کم‌هزینه‌تر و مقرون به صرفه‌تر خواهد بود.

انواع درب اتاقی | درب‌ های اتاقی و سرویس HDF

خانه هر فرد نمادی از هویت آن فرد است. درب داخلی با تضمین حفظ حریم خصوصی افراد کاهش، کاهش نویز ناشی از سر و صدای بیرون از خانه و ایجاد محیطی امن برای ساکنین، خانه یا محل کار را به محیطی مطلوب برای افراد تبدیل خواهد کرد. امروزه انواع بسیار متفاوتی از درب داخلی در بازار موجود است که استفاده از آن بستگی به سلیقه شما و نوع دکوراسیون منزلتان دارد. معمولا هر کسی بر حسب نیاز خود می‌تواند از درب داخلی استفاده کند. با توجه به نوع کارکرد درب در محیط های مختلف خانه همانند اتاق خواب، سرویس‌های بهداشتی و ... انتخاب و نصب می‌شود.

انواع درب داخلی

درهای کشویی: انواع بسیار متفاوتی از درب‌های داخلی کشویی وجود دارد، اما یک نوع در که برای اغلب ما آشناست درب کشویی مربوط به کمد یا درهای منتهی به حیاط خلوت است. درهای کشویی عملکرد بسیار خوبی دارند. فضای بسیار زیادی را اشغال نمی کنند. در صورت باز شدن درهای کشویی تنها می‌توان از یک سمت در رفت و آمد کرد، چون طرف دیگر تقریبا مسدود می‌شود. درهای کشویی چوبی یا آینه‌ای انتخاب خوبی برای کمد است. استفاده از در کشویی از نظر اقتصادی به صرفه است. هم‌چنین با استفاده از درهای کشویی آینه دار می‌تواند اتاق را بزرگتر نشان داد.

درب‌های داخلی کشویی دیواری: یک روش برای رفع مشکل محدودیت استفاده از درهای کشویی سنتی استفاده از درب‌های کشویی دیوار به طور خاص برای انباری هاست. این نوع در از طریق یک درگاه تعبیه شده در مسیر دیوار در قسمت بالا و پایین بر روی ریل‌ها حرکت داده می شود. استفاده از درب کشویی دیواری یک عنصر خیره کننده در طراحی جدید فضای داخلی خانه است.

درب داخلی پانلی: این نوع از درب‌های داخلی یک گزینه کلاسیک برای طراحی داخلی خانه شماست. معمولا درب پانلی به صورت الگوهای مربع مانند طویل تولید می شوند. این درها حاوی دو صفحه بزرگ یا شش صفحه کوچک هستند. می‌توانید متناسب با معماری به کار برده شده در دکوراسیون داخلی خانه از انواع درب‌های پانلی صاف یا خمیده استفاده کرد.

درب داخلی آکاردئونی: استفاده از درب آکاردئونی برای کمد یا انواع ورودی با محدودیت فضا ایده آل است. معمولا درب آکاردئونی از چندین صفحه بزرگ یا کوچک ساخته می‌شود که به سمت یک بازو در صفحات بر روی یکدیگر قرار می‌گیرند و در به کمک آن‌ها باز و بسته می‌شود.

درب داخلی تاشو: درهای دوجداره تاشو گزینه بسیار خوبی برای کمد، اتاق رختشویی، اتاق انباری یا سایر فضاهای کوچک در خانه است. درهای دو جداره را می‌توان به یک طرف باز کرد یا هر دو طرف را با تا کردن درب باز و بسته کرد. با وجود رواج استفاده از درهای تاشو به عنوان در کمد اما می‌توان برای دهانه های بزرگتر همانند ورودی اتاق نشمین نیز از درب‌های تاشو به عنوان یک المان شیک معماری استفاده کرد. با روکش کردن درب‌های تاشو می‌توان به جذابیت این درهای محبوب افزود.

درب داخلی فرانسوی: درهای پر زرق و برق فرانسوی خانه شما را روشن‌تر خواهند کرد. در انواع سایزهای مختلف با انواع متریال همانند چوب یا شیشه‌های شفاف درب فرانسوی قابل تولید است. درب فرانسوی جلوه‌ای کاملا کلاسیک به خانه شما می‌بخشد. از درب‌های شیشه‌ای فرانسوی می‌توان برای تقسیم فضا نیز استفاده کرد. به کمک این روش می‌توان نور وارد شونده به داخل خانه را فیلتر کرد. درهای فرانسوی به گونه‌ای طراحی شده اند که در قسمت بالا و پایین با یکدیگر چفت می‌شوند.

درب داخلی مخفی: درهای مخفی نیز از آیتم‌های محبوب خانه‌های کوچک امروزی است. معمولا درهای مخفی به عنوان قفسه‌های کتاب ساخته می‌شوند که به صورت کشویی یا چرخشی باز و بسته می‌شوند. این درها به صورت کاملا سفارشی و بر حسب نیاز مشتری با دقت فراوان طراحی و ساخته می‌شوند.

بسته به نوع کاربرد، مدل انتخاب شده و سازگاری با نوع دکوراسیون داخلی می‌توان انواع مختلف درب با انواع جنس را به کار برد. برای مثال درب‌های چوبی احساسی کاملا گرم، صمیمی و کلاسیک را به خانه شما القا می‌کند. درب‌های فرانسوی با پانل‌های شیشه‌ای یا استیل‌های صنعتی ضد زنگ احساس مدرنیته را به فرد القا می‌کند. درب از متریال‌های گوناگونی ساخته می‌شود که به برخی از آن ها اشاره خواهیم کرد:

استیل ضد زنگ: این نوع درب داخلی با تضمین دوام و کیفیت درب، مقاومت در برابر زنگ زدگی به خانه شما ظاهری صنعتی می‌بخشد. درب‌های استیل به راحتی تمیز می‌شوند و می‌توان به کمک ضدعفونی کننده‌های مختلف مرتبا آن را شستشو دهید. این درها معمولا نیازی به عایق کاری یا نگه‌داری آن‌چنانی ندارند.

فایبرگلاس: استفاده از فایبرگلاس در تولید درب‌های داخلی یک آیتم بسیار جذاب است، چرا که با جلوه چوبی خود ظاهری کلاسیک به خانه شما می‌بخشد. تمیز کردن این نوع در کار آسانی است و به کمک شوینده‌های خفیف به راحتی می‌توان آلودگی را از سطح درب داخلی پاک کرد.

چوب: یکی از گزینه‌های همیشه محبوب در ساخت درب داخلی از گذشته تا به امروز چوب است. درهای چوبی منبت کاری شده یک آیتم بی نظیر برای یک خانه گرم و صمیمی است. استفاده از چوب از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است و در عین حال چوب به عنوان یک عایق در برابر گرما و سرما عمل می‌کند. معمولا چوب های سخت نسبت به چوب‌های نرم هزینه بیشتری دارند. رطوبت زیاد و تغییر دما در طول گذشت زمان منجر به خرابی درهای چوبی خواهد شد.

درهای فلزی: همانند درهای استیل، درب‌های فلزی توخالی نیز گزینه عالی برای ایجاد یک معماری مدرن با استانداردهای عالی در خانه است. درب‌های فلزی به اندازه درهای استیل قابلیت ضد زنگ بودن را ندارد. به همین دلیل نیازی به عایق کاری دارند و در طول زمان مستعد زنگ زدگی هستند.

لمینیت: در صورتی که کیفیت تولید عالی باشد، لمینیت یک گزینه عالی برای تولید درب داخلی است. دوام پذیری، مقرون به صرفه بودن و راحتی تمیز کردن درهای ساخته شده از لمینیت از مزیت‌های اصلی آن است. در عین حال در صورتی که لمینیت از مواد مرغوب ساخته نشده باشد به راحتی خراش برمی‌دارد. در صورت خرابی بازگرداندن این نوع درب به حالت اولیه تقریبا غیر ممکن است.

ام دی اف: درب‌های ساخته شده از ام دی اف یا همان تخته فیبر با چگالی متوسط نیز با دوام هستند. با توجه به قیمت مناسب درب‌های ام دی اف استفاده از ان از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. مراقبت از این نوع درب کار آسانی است و به راحتی تمیز می‌شود. در برابر تغییرات و نوسانات دما ام دی اف مقاوم است.

شناخت انواع مختلف درب داخلی می‌تواند به شما کمک کند تا خلاقیت بیشتری را در چیدمان و برنامه ریزی طراحی داخلی منزل خود داشته باشید. انتخاب نوع مناسب درب‌های داخلی می‌تواند باعث صرفه جویی در فضای خانه شود و لمس‌های کلاسیک یا مدرن زیبایی را به خانه شما اضافه کند.

درب های اتاقی و سرویس HDF و MDF  و درب ضد آب ABS

درب داخلی برای درب اتاق‌ها یا دیگر قسمت‌های داخلی ساختمان مانند آشپزخانه و ورودی سرویس‌های بهداشتی و حمام مورد استفاده قرار می‌گیرد. این درب‌ها دارای تنوع بسیار گسترده در طرح و رنگ هستند.

نامگذاری درب داخلی بر حسب مدلی که اجرا می‌شود یا متریالی که از آن تولید شده است صورت می‌گیرد. مانند درب کشویی یا درب MDF .

انواع این محصولات موجود در بازار بر حسب مدل‌های تشکیل دهنده‌شان شامل درب‌های مخفی، کشویی، محوری، لولایی و آکاردئونی هستند.

درب مخفی: دلیل نامگذاری این نوع از محصولات به این دلیل است که چهارچوب مشخصی برای درب لحاظ نمی‌شود. این درب اصولا در قسمتی از دیوار تعبیه می‌شود. طراحی آن به این صورت است که با دیواری که در آن قرار می‌گیرد از نظر رنگ و مدل هارمونی کاملی دارد. استفاده این درب‌ها در فضای داخلی ساختمان، جنبه دکوراتیو دارد.

درب کشویی: درب کشویی در انواع متریال مانند چوب، فلز و ... قابل اجرا است. آشناترین و قدیمی‌ترین این نوع درب‌های داخلی در گذشته، انواع آلومینیومی آن هستند. بهترین و چشم نوازترین گزینه از انواع این درب‌ها، درب‌های کشویی چوبی است. اجرای انواع چوبی این درب‌ها شیک است و به فضا گرما می‌بخشد.

درب محوری: این محصولات به شکلی طراحی می‌شوند که نقطه مرکزی درب، یعنی نقطه‌ای که عرض درب به دو قسمت مساوی تقسیم می‌شود، نقطه چرخش 360 درجه‌ای آن‌ها است. این محصولات جز انواع مدرن درب داخلی به حساب می‌آیند و در استودیو ضبط صدا یا دفاتر کار خانگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

درب لولایی: نقطه گردش درب در این محصولات محل لولاهای آن‌هاست که معمولا به تعداد دو عدد در راستای عمودی به کار گرفته می‌شوند. متریال کاربردی برای این درب‌ها از هر نوعی می‌تواند باشد. این درب‌ها کاربرد گسترده‌ای در فضای داخلی و خارجی انواع ساختمان‌ها با کاربری مسکونی، تجاری و اداری دارند.

درب آکاردئونی: این محصولات نیز از انواع مدرن درب داخلی هستند. کاربرد آن‌ها علاوه بر پوشاندن قسمت‌هایی مانند کمدها در اتاق، برای فضاهای داخلی محدود و کوچک مناسب است.

درب‌های داخلی مختلفی بر اساس متریال به کار رفته در آن‌ها وجود دارد. بر این اساس انواع درب داخلی شیشه‌ای، چوبی، آینه‌ای، ام دی اف، اچ دی اف، پی وی سی، ا بی اس و اچ پی ال در بازار موجودند.

درب داخلی شیشه‌ای: در سازه‌های مدرن بیشتر به کار می‌روند. در انواع ساختمان‌های دیگر بیشتر از آن‌ها برای فراهم کردن امکان دید حداکثری به فضای سبز ساختمان و سهولت دسترسی به این قسمت از آن‌ها استفاده می‌شود.

درب داخلی چوبی: در گذشته استفاده از این متریال برای تهیه و تولید درب بیشتر متداول بود. در این نوع محصولات از چوب درختان موجود در طبیعت با بافت متراکم و محکم مانند گردو، افرا، کاج و ... استفاده می‌شد. چوب به فضا گرما و جان می‌بخشد. استفاده از این درب‌ها از سبک‌های کلاسیک تا مدرن قابل اجرا است.

درب داخلی آینه‌ای: استفاده از این محصولات در فضاهای محدود و کوچک متداول است. کاربرد آینه در این فضاها باعث می‌شود تا فضای داخلی بزرگتر به نظر برسد.

درب داخلی MDF: مخفف واژه Medium Density Fiberboard است. ترکیب تشکیل دهنده این نوع روکش خمیر کاغذ و چسب است. اگر آن را با HDF مقایسه کنیم، این محصول مقاومت بیشتر، وزن بیشتر و دوام بهتری دارد. امروزه علاوه بر تهیه این نوع درب داخلی، در تهیه انواع دیگر محصولات مانند کابینت، تخت، کمد و ... نیز از MDF استفاده می‌شود.

درب داخلیHDF: مخفف واژه High Density Fiberboard است. این محصول به شکل یک ورق فیبر فشرده با ضخامت‌های 3 و 6 میلی‌متری در بازار موجود است. در ساخت این درب‌ها و تمام انواع روکش‌دار دیگر یک لایه مستطیلی از چوب را با انواع روکش مربوطه مانند نوع HDF در یک قاب قرار می‌دهند.

درب داخلیPVC: مخفف واژه Poly  Vinyl  Chloride است. ماهیت این نوع روکش پلاستیکی است. استفاده از این روکش در ساخت درب و پنجره در صنعت ساختمان، مورد استفاده قرار می‌گیرد. درب داخلی تولید شده از این متریال سبک وزن است. در برابر رطوبت نسبت به انواع دیگر مقاومت بیشتری دارد. قیمت تمام شده آن کمتر است پس مقرون به صرفه است. PVC  برای استفاده در تولید درب ورودی مناسب نیست چون در برابر تغییرات آب و هوایی دچار تغییرات شده و دوام چندانی ندارد.

درب UPVC: از آنجا که ماده PVC نسبت به نور و دما آسیب پذیر است و میل ترکیبی بالایی نسبت به اکسیژن دارد، به آن کربنات کلسیم اضافه می‌کنند تا این معایب برطرف شوند حاصل این فرآیند ماده‌ای است که Unplasticised Poly Venyle Chloride نامیده می‌شود. این نوع درب برای ورودی تراس و حیاط که با تابش مستقیم نور آفتاب سر و کار دارند و بیشتر در معرض تغییرات آب و هوا هستند، مناسب است.

درب ABS: از دیگر محصولات ضد آب قابل استفاده در ساخت و ساز هستند. ABS مخفف Acrylonitrile Butadiene Styrene نوعی پلاستیک است، این نوع از درب داخلی بیشتر برای قسمت‌هایی که با رطوبت سر و کار دارند، مانند درب سرویس بهداشتی و حمام مناسبند.

درب داخلیHPL: این واژه مخفف High Pressure Laminate است. لایه‌های متعدد از جنس اغلب کاغذی را با رزین آغشته کرده، تحت فشار و حرارت فشرده می‌کنند. این ورقه‌ها با ضخامت‌های متفاوت 3، 6، 8 و 12 میلی‌متری تولید می‌شوند. دوام بالایی دارند. همچنین به دلیل مقاومت در برابر رطوبت و حرارت به دلیل شرایط تولید آن‌ها برای استفاده در سازه‌هایی که در نقاط گرم و مرطوب احداث می‌شوند، مفید هستند.

آشنایی با انواع مدل‌های درب داخلی ساختمان و نحوه باز و بسته شدنشان

درب داخلی ساختمان امروزه دارای تنوع گسترده‌ای است که پاسخگوی سلایق مختلف مشتریان است. درب داخلی بر اساس ساختار، شکل ظاهری، متریال و مواد تشکیل دهنده آن تقسیم بندی می‌شود. اگر چه برخی از آن‌ها مانند درهای چوبی از گذشته تا کنون پرکاربرد بوده‌اند، اما گاه تغییرات کوچکی در این محصولات قدیمی مانند تغییر رنگ آن‌ها، با ایجاد ظاهری نوین مورد استقبال بیشتری واقع می‌شوند. از نمونه این تغییرات به عرضه محصولات جدیدی مانند درب اتاق سفید و درب داخلی شیشه خور می‌توان اشاره کرد. درب داخلی منزل برای قسمت‌های مختلف از آشپزخانه و سرویس‌های بهداشتی گرفته تا درب داخلی اتاق قابل نصب هستند. برای اطلاعات مربوط به فروش درب داخلی ساختمان برای قسمت‌های مختلف از جمله جدیدترین مدل درب چوبی اتاق و انتخاب گزینه مناسب استفاده از کاتالوگ‌های آنلاینی که شرکت‌های تولیدی در سایت‌هایشان آپلود کرده‌اند، مانند کاتالوگ درب چوبی توصیه می‌شود. در برخی از این کاتالوگ‌ها علاوه بر مدل محصولات، اطلاعاتی مانند قیمت درب پیش ساخته ساختمانی نیز درج شده است.

انواع درب داخلی

درب های اتاقی تنوع بسیار گسترده‌ای در بازار دارند. این تنوع بر اساس شکل ساختاری به ویژه درشیوه باز و بسته شدن آن‌ها یا در مواد و متریال تشکیل دهنده آن‌هاست.

انواع در داخلی ساختمان بر اساس شیوه باز و بسته شدن

این محصولات شامل در داخلی کشویی، آکاردئونی، مخفی، محوری و لولایی هستند. اگر چه از همه این انواع محصولات در بخش‌های داخلی سازه استفاده می‌شود اما تفاوت و ویژگی اختصاصی هر کدام با روش باز و بسته شدن آن‌ها مرتبط است. در ادامه به شرح مختصری راجع به هر کدام از آن‌ها می‌پردازیم.

درب کشویی

در تهیه انواع این درها از مواد مختلفی مانند انواع چوب، فلز و ... استفاده می‌شود. فراگیرترین و پرکاربردترین نوع این درها در گذشته درهای کشویی از جنس آلومینیوم بودند.

درب آکاردئونی

این محصولات از فضاهای محدود و کوچک داخلی در منزل تا مناطقی که نیاز به پوشش توسط در داشته باشند ولی در عین حال، نیاز باشد تا فضای مورد نظر با سرعت و سهولت در دسترس فوری قرار گیرد، قابل نصب هستند.

درب مخفی

این محصول فاقد چهارچوب مشخص و عیان است و در قسمتی از دیوار مورد نظر طوری کار گذاشته می‌شود تا همپوشانی کاملی از جهت طرح و رنگ آن دیوار داشته باشد. بنابراین تشخیص در نگاه اول تقریبا دشوار است.

درب محوری

این درها حول محوری که در وسط عرض در قرار می‌گیرند نصب شده و چرخش کاملی حول این محور دارند. این نوع درها بیشتر برای ورودی مراکز تجاری و هتل‌ها استفاده می‌شود.

درب لولایی

همان طور که از نامش پیداست حول محور دو یا چند لولا با گردش به چپ یا راست باز و بسته می‌شوند. بیشتر درهایی که امروزه در فضای داخلی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند، جز این دسته هستند.

تقسیم بندی بر اساس مواد تشکیل دهنده درب داخلی

نوع دیگری از تقسیم بندی برای این محصولات بر اساس مواد سازنده این درها تعریف شده است. انواع درب داخلی شیشه‌ای، چوبی، آینه‌ای، ام دی اف، اچ دی اف، پی وی سی، ا بی اس و اچ پی ال از نمونه‌های موجود در بازار هستند.

درب داخلی شیشه‌ای

منحصرا از جنس شیشه است، حداکثر دید را برای ببیننده فراهم کرده و معمولا در محل‌هایی که مشرف به فضای سبز و یا ویو مناسبی هستند، نصب می‌شوند. در معماری مدرن سازه زیاد مورد استفاده قرار می‌گیرند. قیمت این درها نسبت به ابعاد در، جنس شیشه، ضخامت آن و انواع یراق آلاتی که استفاده می‌شوند، متغیر است. حداقل از مبلغ 550000 تومان باید برای آن بودجه در نظر گرفته شود. تفاوت این نوع در با انواع در اتاق شیشه خور این است که در این درها، شیشه با انواع دیگر متریال مانند چوب ام دی اف و ... به شکل ترکیبی اجرا می‌شود.

درب داخلی چوبی

در ساخت درب چوبی اتاق یا قسمت‌های دیگر ساختمان مانند محل ورودی ساختمان از چوب درختان استفاده می‌شود. این محصولات از گزینه‌های پرطرفدار در صنعت ساختمان هستند.

درب داخلی آینه‌ای

با انعکاس تصویر فضای اجرایی در آینه باعث بزرگتر دیده شدن آن می‌شود. ابعاد آینه، ضخامت محصول، جنس و کیفیت انتخابی توسط مشتری در تعیین قیمت تمام شده این محصول موثر است.

درب داخلی ام دی اف

این محصولات روکشی از جنس خمیر و چسب دارند. علاوه بر تهیه در از ام دی اف برای تولید محصولات دکوراتیو زیادی استفاده می‌شود.

درب داخلی اچ دی اف

جنس روکش تشکیل دهنده این محصولات از فیبر بوده و همین سبب افزایش نسبی کیفیت آن‌ها در مقایسه با انواع محصولات ام دی اف می‌شود. کف قیمت این محصولات برای انواعی با رنگ سفید از 500000 تومان شروع می‌شود.

درب داخلی پی وی سی

ساختار تشکیل دهنده این محصولات در اصل از جنس پلاستیک فشرده است. این متریال کم وزن و سبک بوده خاصیت ضد رطوبتی دارد و قیمتی ارزان‌تر از سایر مواد دارد. برای همین با استقبال گستردهای برای اجرا رو به رو شده است.

درب داخلی ا بی سی

این محصول خصوصیاتی شبیه به انواع درهای پی وی سی دارد برای همین برای کاربرد در نقاط مرطوب ساختمان مانند حمام و سرویس های بهداشتی گزینه مناسبی به حساب می‌آید. کمترین قیمت موجود در بازار برای این محصولات از مبلغ 400000 تومان است.

درب داخلی اچ پی ال

دربی چندلایه است که از لایه‌های متعدد فیبر تشکیل شده و در ترکیب با رزین تحت فشار و رطوبت قرار گرفته است. این محصول در ضخامت‌های مختلفی تولید شده ‌است. شروع قیمت این درها بیش از 300000 هزار تومان است.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره درب داخلی