دسته بندی ها

کفپوش سیمانی

جستجوی کفپوش سیمانی نتیجه ای نداشت.

آشنایی با انواع مدل های کفپوش سیمانی و مزایای آن ها

اگرچه قدیم این طور نبود که کفپوش ها در تنوع زیادی تولید شوند ولی امروزه کفپوش های زیادی در بازار وجود دارد که برای مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. البته سیمان از متریال قدیمی و اولیه در صنعت ساختمان سازی است و کف های بتنی از دیرباز وجود داشته اند اما در ادامه به طور ویژه و کامل تر به بررسی کفپوش های سیمانی و کاربردهایشان و انواع مختلفی که دارند می پردازیم. 

ادامه مطلب

کفپوش سیمانی چیست؟

این کفپوش ها همان طور که از نام شان پیداست از سیمان ساخته می شوند. ملات مورد نیاز برای ساختن این نوع کفپوش ها سیمان با سنگدانه هایی که دارای اندازه ها و ابعاد مشخص می باشند، روان کننده و افزودنی هایی که بدون انقباض هستند با الیاف پلی پروپیلن است. سنگ دانه هایی که ذکر شد به یکنواخت شدن ملات کمک می کنند و استفاده از روان کننده ها هم باعث می شود به آب کم تری نیاز باشد در نتیجه مقاومت بتن به طرز قابل توجهی بالا می رود. استفاده از الیاف پلی پروپیلن موجب می شود که مقاومت های مکانیکی افزایش پیدا کند.

استفاده از کفپوش سیمانی چه مزایایی دارد؟

این کفپوش ها دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر حریق می باشند.

از مهم ترین ویژگی های آن ها سازگاری شان با طبیعت است.

این نوع کفپوش ها یکپارچه و منسجم هستند.

چون گرما را جذب می کنند در نتیجه عایق خوبی برای حرارت هستند.

این کفپوش ها در رنگ های متنوعی به بازار عرضه می شوند.

هزینه تعمیرات و نگهداری پایین دارند.

در مقابل آسیب هایی که از محیط وارد می شود، خط و خش و حتی وزن های بالا مقاومت و دوام قابل قبولی دارند.

علاوه بر اجرای آسان و سریع، دوام و طول عمرشان زیاد است.

استفاده از کفپوش سیمانی چه معایبی دارد؟

اگر زیرسازی مناسب صورت نگرفته باشد این کفپوش ها امکان جذب رطوبت را دارند که در نتیجه امکان قارچ و کپک هم وجود خواهد داشت.

اگر کفپوش سیمانی اجرا شود باید سیستم گرمایشی از کف باشد.

چون سطح این کفپوش ها سخت است در نتیجه اگر اشیا یا افراد به آن برخورد کنند امکان آسیب دیدن شان زیاد است.

انواع و کاربرد های کفپوش سیمانی

کفپوش سیمانی نوستالیت

کسانی که کار محوطه سازی انجام می دهند از طرفداران پر و پا قرص این نوع کفپوش سیمانی هستند. مدل های این نوع کفپوش بسیار زیاد است و در رنگ ها و البته اندازه های متنوع و زیادی به بازار عرضه می شوند که می توان اشکال زیادی را با آن ها طراحی و ایجاد کرد. برای به وجود آوردن طرح های قوسی و دایره ای استفاده از این نوع کفپوش ها بسیار مناسب است.

کفپوش سیمانی پرسی

برای تولید کردن این نوع کفپوش ها ملات را در قالب های مشخصی می ریزند و پس از آن توسط دستگاه های پرس مخصوص فرآیند متراکم سازی انجام می شود. معمولا این کفپوش ها دو لایه هستند که لایه زیرین آن ها ضخامتش بیش تر است و در نتیجه فشار را تحمل می کند و لایه رویی آن ها رنگی و جنبه زیبایی دارد.

کفپوش سیمانی ساسو

این کفپوش های سیمانی نمونه ای از کفپوش های سیمانی پرسی هستند که عمده استفاده آن ها برای پارک ها و پیاده روها می باشد. چون شکل ظاهری شان از طبیعت گرفته شده است در نتیجه زیبایی بسیار زیادی به سطح می بخشند.

کفپوش سیمانی پیاده رو

چون این محصولات مقاومت بسیار بالایی دارند عموما برای پیاده روها از آن ها استفاده می شود. مقاومت شان در برابر نور خورشید بالاست در نتیجه دوام خوبی دارند. این محصولات ضد لغزش و ضد یخ زدگی هستند. چون رفت و آمد در پیاده روها بسیار زیاد است در نتیجه باید از کفپوشی استفاده شود که مقاومت بالایی به سایش داشته باشد و برای مدت زمان طولانی بتوان از آن استفاده کرد. کفپوش های سیمانی دارای این ویژگی ها بوده در نتیجه برای پیاده رو ها بسیار استفاده می شوند.

کفپوش سیمانی رنگی

این محصولات در رنگ های متنوع و زیادی به بازار عرضه می شوند. به همین دلیل است که برای بسیاری از محوطه سازی ها، بر اساس فضایی که داریم، از رنگ های مناسب انتخاب می شود و می توان طرح های جالب و زیبایی را با این محصولات بر روی کف ایجاد کرد. عموما در پارک ها و پیاده روها برای ایجاد طراحی های خاص از نمونه های رنگی استفاده می شود.

کفپوش سیمانی حیاط

همان طور که پیش از این هم ذکر شد این نوع کفپوش ها در برابر شرایط محیطی مختلف و آب و هواهای گوناگون دوام بالا و مقاومت خوبی دارند. به دلیل همین ویژگی هایی که دارند برای حیاط ها هم بهتر است از این نوع کفپوش ها استفاده کرد.

قیمت کفپوش سیمانی

این کفپوش ها بر اساس عیار سیمانی که دارند، شکل های ظاهری شان و ابعاد و اندازه شان قیمت گذاری می شوند. مدل ها و طرح های خاص به نسبت نمونه های ساده دارای قیمت بالاتری می باشند.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون