دسته بندی ها

کفپوش بتنی | کفپوش واش بتن

فروشندگان و مجریان کفپوش بتنی و واش بتن

  • مشاوره، تامین و اجرا صفر تا صد زمین تنیس هاردکورت و کلیه کفپوش های ورزشی فضای روباز و داخل سالن و سنگفرش بتنی پرسی
    آدرس: خیابان امام خمینی
  • تولیدکننده انواع قطعات بتنی: موزاییک،واش بتن،جدول دور باغچه،کفپوش بتنی وجدول خیابان مطابق استاندارد ۷۵۵ ایران و تاییدیه شهرداری عضو اتحادیه،نظام مهندسی وانجمن مدیران کنترل کیفی تهران
    آدرس: باقرشهر
  • تولید کننده ملات های خشک سیمانی طراح، مشاور و مجری سیستم های نوین کفسازی
    آدرس: چیتگر
  • نیاز به اکیپ کفسازی بتنی ویا یک نفرماهرکه باماله پروانه ای کارکند
    آدرس: طالب آملی
  • بهترین واشبتن با قیمت پایین و کیفیت بالا
    آدرس: اسفنداباد
  • کفپوش بیمارستانی کفپوش اپوکسی و پلی یورتان کف سازی
    آدرس:
  • تولید کننده مقاوم ترین کفپوش بتنی در دنیا شرکت تکسازبتن نصرپیشرو تخصصی ترین و بزرگترین شرکت تولید کننده و اولین اجرا کننده روکش سخت بتنی بصورت های یک‍ارچه
    آدرس: ابرسان
  • تولید کننده انواع کف پوش های بتنی ،واش بتن،انواع جدول،سمنت پلاست با بیش از ده سال سابقه تولید و فروش
    آدرس: انتهای خیابان راه آهن

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل های کفپوش بتنی

کف‌پوش بتنی، کفپوشی است که معمولا به خاطر وجود متریال سخت و محکم در فضاهای خارجی غیر‌مسقف برای هموار سازی مسیرهای پرتردد کاربرد دارد. این نوع از کف‌پوش به صورت ترکیبی شامل مواد مختلف است. این مواد با نسبت‌های مختلفی بر اساس نوع کف‌پوش و فضای کار گذاشته آن، مطابق استانداردهای ویژه‌ای تولید می‌شود. ضخامت مواد به کار رفته نیز بر حسب نوع کف‌پوش بتنی و کاربرد آن متغیر است. ترکیب مواد تشکیل دهنده این کف‌پوش شامل: سیمان سیاه و سفید، سنگ دانه و درصد مشخصی آب، سولفات کلسیم، آهک، چسب بتن و مقداری رنگ(در نمونه‌های رنگی) است.

همه چیز در رابطه با کفپوش بتنی و کاربرد آن در ساختمان

همگن سازی و متراکم کردن مواد تشکیل دهنده بتن با دو روش ویبره ای و پرسی انجام می‌شود. در روش اول از میز ویبراتور استفاده شده و از طریق لرزش مواد با هم مخلوط شده سپس متراکم می‌شوند. اما در حالت پرسی مخلوط کردن و متراکم کردن مواد توسط یک دستگاه پرس انجام می‌شود. بنابر محل کار گذاشتن کف‌پوش سیمانی، در صورتی که به صورت لایه بیرونی و رویی به کار رود، از موادی با ظاهر همگن‌تر و ریزتر استفاده می‌شود. در این حالت کف‌پوش دارای دوام بیشتر بوده و دیرتر صدمه می‌بیند. به این نوع از کف‌پوش‌های بتنی، کف‌پوش رویی یا face گفته می‌شود. اگر برعکس این حالت منظور از تولید کف‌پوش برای استفاده در لایه های زیرتر باشد که در معرض دید نیستند و حالت پایه ای دارند و روی آنها را با لایه دیگری می‌پوشانند، به این نوع کفپوش main گفته می‌شود. کف‌پوش main برعکس نوع face از مواد درشت‌تری تشکیل شده است.

کف‌پوش‌ها همچنین دارای انواع متنوع دیگری هستند که بر اساس مکان کارگذاری یا طرح و متریال تشکیل دهنده آن‌ها نامگذاری شده‌اند. از انواع این کف‌پوش‌ها به کف‌پوش‌های بتنی پیاده رو، کف‌پوش‌های بتنی طرح سنگ، کف‌پوش‌های بتنی پیش ساخته، کف‌پوش‌های بتنی پازلی، کفپوش بتنی ترافیکی وکف‌پوش‌های بتنی آراکس این نوع کف‌پوش می‌توان اشاره کرد.

انواع مدل های کفپوش بتنی

کفپوش بتنی پیاده‌رو: این نوع از کف‌پوش‌های بتنی برای استفاده در فضاهای سبز، پیاده‌رو‌ها، پارکینگ‌ها و محوطه‌سازی در ویلاها و باغ‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. دارای طرح‌های متنوعی بسیاری هستند. از جمله طرح‌های موجود در بازار به انواع هلالی، آی، شیاردار، پلیمری، مخصوص نابینایان، پوست ماری، کنگره، دمبلی، شش ضلعی، انواع 40در 40 سانتی‌متری و 20 در 20 سانتی‌متری و ... اشاره کرد. از نظر تنوع رنگ نیز به رنگ‌های آبی،زرد، قرمز، خاکستری و... در بازار موجودند.

کف‌پوش بتنی طرح سنگ: ظاهر این نوع کف‌پوش شبیه نقش و نگار سنگ‌هاست. کاربرد آن هم مانند کف‌پوش بتنی پیاده رو است.

کف‌پوش بتنی پیش ساخته: مواد تشکیل دهنده این نوع از کف‌پوش نیز همانند نوع کف‌پوش بتنی پیاده رو است.

کف‌پوش بتنی پازلی: اجزای تشکیل دهنده این نوع کف‌پوش بتنی با استفاده از دستگاه ویبراتور متراکم می‌شوند. دستگاه ویبراتور به کمک لرزش و حالت ویبره باعث تراکم اجزای تشکیل دهنده بتن می‌شود. این نوع کف‌پوش به دو حالت خشکه چینی و تر قابل اجراست.

کف‌پوش بتنی ترافیکی: این نوع کف‌پوش به دلیل دارا بودن استحکام لازم برای پارکینگ‌ها، اتوبان‌ها و فضاهای پرتردد شهری تعبیه شده‌اند. این کفپوش‌ها دو نوع دارند: انواع مستطیلی و انواع شش ضلعی. همچنین دارای رنگهای متنوعی هستند.

کف‌پوش بتنی آراکس: از نظر صنعتی دارای استحکام مطلوبی است. این نوع کف‌پوش بتنی در سه نوع مختلف عرضه می‌شود. از انواع آن کف‌پوش بتنی آراکس ملاتی، آراکس پاششی و آراکس پلیمری را می‌توان نام برد.

آراکس ملاتی: از سنگریزه‌های سخت و سیمان تهیه شده قابلیت افزودن رنگ را نیز دارند. محکم‌ترین نوع آراکس، انواع ملاتی هستند و از نظر کیفیت مطلوب، نسبت به بقیه انواع آراکس برتری دارد. استفاده از این نوع آراکس برای پوشاندن کف سازه‌هایی از قبیل کارگاه‌ها، کارخانه‌ها و فضاهایی که در معرض ضربات سخت قرار دارد توصیه می‌شود.

آراکس پاششی: این نوع آراکس به صورت لایه‌ای روی پایه بتن پاشیده می‌شود. مواد ساختاری آن مثل نوع ملاتی است. کاربرد این نوع آراکس در پارکینگ‌ها و سقف‌هاست. از نظر وزن سبک است و بار اضافی برای سازه ندارد.

آراکس پلیمری: علاوه بر مواد به کار رفته برای انواع ملاتی و پاششی در ساخت این نوع آراکس از مواد پلیمری هم استفاده می‌شود. به کار بردن پلیمر در ترکیب این نوع از آراکس سبب چسبندگی بالای این نوع آراکس شده و برای تحمل وزن‌های زیاد توانایی بالایی دارد.

موزاییک پلمیری هم یکی از انواع کفپوش و موزاییک هاست که مخلوطی از بتن و پلیمر است. ترکیب رنگی شبیه به سنگ های طبیعی و استحکام بالایی دارد.

کف‌پوش‌های بتنی دارای معایب و مزایای متعددی هستند. از جمله مزایای آن می‎توان به ماندگاری بالای آن به علت حضور مواد متراکم و محکم اشاره کرد. به همین دلیل کف‌پوش‌های بتنی معمولا به تعویض و تعمیر نیازی ندارند. از نظر اقتصادی استفاده از آنها اقتصادی و به صرفه است. از نظر ظاهری نیز با توجه به قابلیت اضافه کردن مواد رنگی به کفپوش‌های بتنی دارای تنوع رنگی قابل قبولی هستند. اما از معایب این نوع کف‌پوش‌ها نیز این است که در صورت عدم وجود شیار و برجستگی در سطح کف‌پوش بتنی، سطح آن لغزنده می‌شود که ممکن است باعث بروز مشکلاتی شود. سطح کف‌پوش بتنی سخت و محکم است پس باید در جای مناسب از آن استفاده شود. به کار بردن این پوشش سخت برای محل‌هایی که محل تردد کودکان و افراد مسن است، توصیه نمی‌شود. سطح این نوع کف‌پوش سرما را در خود نگه می‌دارد که ممکن است در برخی مواقع خاص برای افراد ناخوشایند باشد. رطوبت نیز اگر در سطوح کف‌پوش بتنی ماندگار شود، موجب آلودگی کف‌پوش می‌شود.

امروزه استفاده از این نوع پوشش در مسطح سازی معابر و فرش کردن فضای شهری، همچنین استفاده برای فضاهای صنعتی، بنادر، بزرگراه‌ها و دیگر نقاط بیش از گذشته رواج پیدا کرده است. امیدواریم در صورت نیاز به خرید کف‌پوش سیمانی با مراجعه به سایت ساختمان و بهره‌گیری از این مطلب، توانسته باشیم زمینه مناسب برای خرید موفق این محصول را برای شما مصرف کنندگان گرامی فراهم کرده باشیم.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره کفپوش بتنی