دسته بندی ها

لوازم دکوراتیو و دکوری

فروشندگان و مجریان لوازم دکوراتیو و دکوری

  • -طراحی و اجرای دکوراسیون فضای تجاری، اداری و مسکونی -فروش محصولات ساختمانی: انواع پرده، کفپوش و پارکت لمینت، آینه، پارتیشن، سقف کاذب، پوستر و کاغذدیواری، دیوارپوش pvc، عایق صوتی و ..
    آدرس: گوهردشت
  • فروش و نصب شیشه های ساختمانی از دومیل تا دوستانت بهترین آینه جهت آرایشگاه و باشگاه شیشه ده میل فلوت ب جای دوجداره شیشه گلمیز و میز ال سیدی فروش چسب اکواریوم به قیمت عمده
    آدرس: اجراییات شهرداری انبارسوم
  • ارایه خدمات فروش و نصب انواع چمن مصنوعی ورزشی و تزیینی مناسب جهت اماکن ورزشی ،باغ تالار ،مهدکودک
    آدرس: جردن
  • گروه صنایع دکوراتیو رامند دکور با هدف معرفی و ارائه محصولاتی با متریال اصلی استنلس استیل در زمینه ی دکوراسیون داخلی و خارجی و صنایع وابسته شروع به کار نموده است.
    آدرس: شهرک صنعتی چهاردانگه
  • تولید کننده قاب کلید پریز با مکانیزم لگراند فرانسه
    آدرس: پاسداران
  • کارگاه نجاری توحیدی با بیش از 40 سال سابقه نجاری با مدیریت استاد منصور توحیدی آماده قبول سفارشات شما در زمینه درب منزل-اتاق-ویترین-کابینت-کمد میباشد.
    آدرس: کل تهران
  • تولید انواع قطعات بتنی-مبلمان شهری-استاپر یا راه بند-ستون سراهی ونرده ۰۹۱۹۵۶۶۷۴۶۲
    آدرس: ماهدشت
  • تولید و پخش انواع مبل راحتی ، مبل کلاسیک ،مبل ال ، میزجلو مبلی ، بوفه و استند،میز ناهار خوری ،سرویس خواب و لوازم دکوراسیون
    آدرس: محله سلطان آباد
  • تولید، فروش و اجرای انواع شیشه های ساختمانی، دو جداره، چند جداره، لمینت و ضد گلوله
    آدرس: خیابان دماوند

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل تجهیزات دکوراتیو

وسایل و لوازم دکوراتیو و دکوری به طیف و دامنه گسترده ای از وسایل در دکوراسیون داخلی گفته می شود که بیشتر به علت تاثیر بصری و نمایی مورد استفاده قرارمی گیرند. بعضی از لوازم دکوری می توانند در کنار نقش دکوراتیو کاربردی هم باشند ولی الزاما هدف از به کارگیری آن ها، کارای بودن نیست. در اصل می توان گفت وسایل دکوری، دسته ای از عناصر در دکوراسیون داخلی اند که شاید از لحاظ کارکرد ضروری به نظر نرسند، اما تاثیر آن ها بر روی تم و دکوراسیون داخلی فضای مورد نظر، غیر قابل انکار است. انتخاب مناسب و اصولی وسایل دکوری می تواند اتمسفر و تمی منحصر به فرد ایجاد کند و فضای داخلی را متفاوت تر و زیبا تر نشان دهد.


وسایل دکوری، بخش جدایی ناپذیر دکوراسیون داخلی به شمار می آیند و بسیاری از طراحی های دکوراسیون، تنها با وجود وسایل و لوازم دکوری و دکوراتیو معنا پیدا می کنند.این وسایل محدود به فضا و تم و سبک خاصی نمی شوند و در هر فضایی قابل استفاده اند. نکته مهم، انتخاب مدل، طرح، اندازه و رنگ مناسب و توجه به هماهنگی آن با سایر وسایل و فضای موجود است
وسایل دکوری می توانند آیینه ها، قاب های عکس، گلدان، میزهای کوچک، کوسن، دیوارکوب، ظروف تزئینی،مجسمه، شمعدانی، آباژور و هر وسیله ای باشد که زیبایی محیط داخلی را افزایش می دهد و به پیشبرد اهداف طراح داخلی کمک می کند.
مهمترین هدف از استفاده از وسایل دکوری، القای تم، حس و ویژگی خاص به فضای مورد نظر است.
وسایل دکوری می توانند به راحتی در یک فضای بی آلایش با معماری ساده، سبک های متفاوت و متنوعی از سنتی و کلاسیک تا مدرن و مینیمال ایجاد کنند. 
بعضی از وسایل دکوری می توانند با ایجاد خطای بصری عمدی، محیط داخلی را بزرگتر، عریض تر و حتی بلند تر از آن چه که است نشان دهند. آیینه، بارز ترین نمونه در این زمینه به شمار می آیند. 
نکات و الزامات کاربردی زیادی در مورد به کارگیری وسایل دکوری وجود دارد که طراحان داخلی را هر روز به چالش می کشد. اما حتی اگر فردی طراح و متخصص دکوراسیون داخلی نباشد، اصول پایه ای و تجربه شخصی می تواند کمک زیادی به انتخاب وسایل دکوری مناسب کند.
در انتخاب لوازم و وسایل دکوری، توجه به سوالات زیر و در نظر داشتن پاسخ های مربوطه، می توانند بسیار موثر باشند.

-هدف از به کارگیری وسیله مورد نظر چیست؟


زیبایی، کاربرد، ایجاد تم خاص، ایجاد خطای بصری و یا ترکیبی ازموارد ذکر شده می تواند تاثیر زیادی در محدود سازی انتخاب های ممکن از بین گزینه های موجود باشد. برای مثال کاربردی بودن آباژور در کنار داشتن تم سنتی، می تواند دامنه را به نمونه هایی با طرح و بافت خاص و همچنین نوردهی مناسب محدود کند.

آیا این وسیله با تم و دکوراسیون موجود همخوانی دارد؟


همه وسایل دکوری مختص سبک خاصی از دکوراسیون داخلی نیستند. بعضی از این وسایل در هر دکوراسیونی به چشم می خورند و نکته مهم، انتخاب رنگ، طرح و بافت مناسب آن ها است. برای مثال انتخاب آیینه ای با قاب کاملا سنتی ممکن است گزینه مناسبی برای یک دکوراسیون مدرن نباشد. البته باید توجه داشت که ترکیب سبک های مختلف، همیشه جزو انتخاب های جسورانه خواهد بود و گاهی هم به ایجاد سبکی جدید می انجامد.

سبک دکوراسیون چگونه است؟


برای مثال، سبک مینیمال بر روی استفاده کمتر از وسایل و تاکید بر موارد موجود دارد. در انتخاب وسایل دکوری برای این سبک، باید تا جای ممکن تعداد را کم کرد و بر روی تاثیرگذاری بصری وسایل تمرکز کرد. در مورد سبک های دیگر هم اصول و نکات پایه ای و بدیهی وجود دارند که توجه به آن می توان انتخاب های هوشمندانه و حرفه ای تری انجام داد.

تناسب بین وسایل دکوری با یکدیگر و با سبک معماری رعایت می شود یا نه؟ 
منظور از تناسب، تناسب بین جنبه های مختلف این وسایل است. جنبه هایی نظیر فرم هندسی، بافت، ترکیب رنگی و ... است.
عدم تناسب بین وسایل دکوری، نتیجه و نمای نهایی را ناخوشایند  و نامتناسب کرده و زیبایی هر کدام از وسایل را به صورت منفی، تحت الشعاع قرار می دهد.

مزیت های وسایل دکوری


لوازم و وسایل دکوری به راحتی قابل تعویض هستند: بر خلاف معماری داخل ساختمان و وسایل غیر دکوری، این وسایل را به راحتی و با صرف هزینه کمتر می توان عوض کرد. این ویژگی، به تنهایی نقاط مثبت زیادی برای لوازم دکوراتیو به حساب می آید.

وسایل دکوری می توانند تم فضا را عوض کنند:حتی با رعایت تناسب بین وسایل با سبک دکوراسیون، با استفاده از وسایل دکوری می توان تم مناسب با فصل، سلیقه و کارکرد محیط مورد نظر را ایجاد کرد. ساده ترین مثال، استفاده از کوسن ها و شمع هایی با تم فصل پاییز است.
لوازم دکوری گزینه مناسبی برای فضاسازی به حساب می آیند: انتخاب مناسب رنگ، بافت و تم مناسب لوازم دکوری، دقیقا همان کاری را انجام می دهد که از در زمینه فضاسازی از دیوارهای داخلی مازاد و پارتیشن بندی ها انتظار دارید. این وسایل بدون ایجاد تغییر در طراحی و معماری  داخلی فضای کلی، می توانند تقسیم بندی های زیبایی ایجاد کنند. اکثر طراحان داخلی حرفه ای با استفاده از این ویژگی مثبت، اقدام به طراحی های منحصر به فردی در زمینه دکوراسیون و طراحی داخلی کرده اند.
لوازم دکوری می توانند بر روحیات و خلق و خوی افراد تاثیر بگذارند و یا نمایانگر سبک فکری و سلیقه فردی باشند.
دامنه انتخاب و تنوع وسایل دکوری بسیار بالا است و می تواند پاسخ گوی هر نوع سلیقه، سبک و هدفی باشد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون