دسته بندی ها

چسب سنگ

فروشندگان و مجریان چسب سنگ

  • تولیدی چسب پاشا تولید کننده انواع لیبل و روکشهای محافظ چسبدار صنعتی چاپ دار و بدون چاپ در طرح ولگو دلخواه مشاوره رایگان ارسال نمونه به سراسر کشور
    آدرس: تهران
  • فروش و تولید انواع آجرنما فروش انواع آجر رستیک فروش انواع آجر انگلیسی فروش انواع کفپوش اجرا میکروسمنت در مشهد
    آدرس: فلسطین
  • تولید و پخش چسبهای ساختمانی
    آدرس: تهران پارس

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل های چسب سنگ

چسب یکی از ابزار هایی است که امروزه کاربرد بسیار بالایی دارد و برای چسباندن قطعات می‌توان از آن استفاده کرد. بهتر است برای هر وسیله ای از چسب مخصوص به آن استفاده کرد تا بتوان بهترین نتیجه را گرفت. نیاز به استفاده از چسب به زمان های خیلی قدیم برمی‌گردد. به عنوان مثال در قدیم صمغ و شیره ی درخت، به عنوان چسب مورد استفاده قرار می‌گرفت. بعد از گذشت سال ها از موادی مثل عسل، مواد مومی و ژله ای به عنوان چسب استفاده کردند بعد ها با پیشرفت علم وصنعت، توانستند چسب را از مواد نفتی استخراج کنند که این کار انقلاب بزرگی را در صنعت چسب سازی به ارمغان آورده است. یکی از پرکاربردترین انواع چسب ها، چسب سنگ است. چسب سنگ ابزاری کارآمد در زمینه ی کار های ساختمانی است که امروزه بسیار پر طرفدار است. در زمان ‌های قدیم به جای چسب سنگ، از ملات یا ترکیب شن و ماسه و سیمان استفاده می‌کردند اما امروزه چسب سنگ جای ملات را پر کرده است. این چسب نوعی چسب همه کاره به حساب می‌آید، که هم برای نمای داخل ساختمان و هم برای نمای بیرون ساختمان استفاده می‌شود، در ادامه به بررسی ویژگی های این چسب می‌پردازیم.

ادامه مطلب

چسب سنگ چیست؟

پایه چسب سنگ سیمان است و از ترکیب کردن افزودنی‌های شیمیایی با پلیمرهایی مانند رزین پلی استر یا رزین اپوکسی تولید می‌شود. از تفاوت های این دو رزین می‌توان گفت رزین پلی استر برخلاف رزین اپوکسی بوی نامطبوعی دارد ولی سمی نیست ولی رزین اپوکسی بسیار سمی وخطرناک است. پس درهنگام کار با آن باید دقت کرد. رزین اپوکسی می‌تواند حتی دماهای بالاتر از 170 را تحمل کند اما پلی استر تا دمای 90 درجه را می تواند تحمل کند. یکی دیگر از تفاوت های آن ها این است که رزین اپوکسی بسیار گران تر از رزین پلی استر است. در کل می‌توان گفت رزین اپوکسی مقاومت بالاتری دارد. چسب سنگ را می‌توان نوعی ترکیب دو جزئی به شمار آورد چون همیشه باید با یک سخت کننده مانند هاردنر یا بنزوئیل پراکسید ترکیب می‌شود تا خشک شود. همیشه قبل از استفاده از چسب سنگ باید سطح را از هر آلودگی و غبار پاک کرد و بعد، از چسب سنگ استفاده کرد. به ازای هر مقداری چسب سنگ باید 1 درصد سخت کننده به آن افزود . رنگ این چسب خاکستری است ولی می‌توان با افزودن مقداری رنگ، رنگ دلخواه خود را به دست آورد. حلال چسب سنگ نوعی اسید قوی است بنابراین اگر نیاز بود چسب سنگ را از مکانی پاک کرد می‌توان با نوعی اسید اقدام به از بین بردن آن کرد. البته اسید بیشتر برای باز کردن داخل لوله ها استفاده می شود و اگر این چسب سطحی بود ‌می‌توان با کاردک آن را جدا کرد.

انواع چسب سنگ

انواع چسب سنگ عبارت اند از: چسب سنگ خمیری و پودری

چسب سنگ خمیری کاربردش بیشتر نصب سنگ است. به تغییر دما مقاوم است و پایه ی اصلی آن پلیمر و ترکیبات شیمیایی است. این چسب باعث کاهش وزن مصالح ساختمانی می‌شود. نوع  پودری بیشتر در صنعت کاشی و سرامیک استفاده می‌شود، خیلی راحت می‌توان از آن استفاده کرد و برخلاف نوع خمیری پایه ی اصلی آن سیمان با افزودنی های پلیمری است. نوع پودری را هنگام استفاده باید با آب ترکیب کرد. این چسب ها معمولا ارزان تر از نوع خمیری هستند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه کرد این است که چسب های خمیری چون برخلاف نوع پودری در ترکیب خودشان آب دارند، این کار ترکیبات شیمیایی چسب را فعال می‌کند پس در طول پروسه ای که به دست مشتری می‌رسند ممکن است به انقضای خود نزدیک شوند. پس برای واردات و صادرات مناسب نیستند. لذا نوع خمیری آن معمولا ساخت داخلی است ولی نوع پودری را تا دو سال بعد از خرید می‌توان با افزودن آب مورد استفاده قرار داد. ‎

مزایای چسب سنگ چیست؟

این چسب مقاومت بسیار بالایی در برابر تغییرات آب و هوایی مثل سرما و گرما دارد و مانع خوردگی می‌شود. در برابر آب بسیار مقاومت می‌کند پس برای استفاده در مناطق مرطوب گزینه ی بسیار مناسبی است. مقاومت بالای  چسب سنگ باعث می‌شود استحکام نما افزایش پیدا کند. به علت قابلیت خشک شدن سریع، استفاده از چسب سنگ بسیار راحت است و باعث صرفه جویی در زمان  و سرعت بخشیدن به عملیات اجرایی می‌شود. به علاوه سخت کننده های موجود در آن دوستدار محیط زیست هستند. چسب سنگ قابلیت تراشکاری و سمباده کشی دارد. همچنین دارای انعطاف پذیری بالایی در برابر لرزش و حرارت است. این چسب می‌تواند بازه دمایی از منفی 30 تا مثبت 90 درجه را تحمل کند.

کاربرد چسب سنگ چیست؟

مهمترین کاربرد آن، همانطور که از اسمش پیداست، چسباندن سنگ ها است. برای نصب کاشی و سرامیک، آجر، پله، قرنیز، لوله ها و همچنین برای نصب سازه های بزرگی مثل پیش سازه های بتنی و فولاد در صنایع، منازل و نماهای داخلی و بیرونی ساختمان ها استفاده می‌شود. حتی برای مرمت آثار باستانی و قدیمی در قسمت های فرسوده شهرها نیز کاربرد دارد. همچنین به علت اینکه بعد از ترکیب تغییر حجم نمی‌دهد، می‌توان از آن برای پر کردن منافذ و همچنین برای قطعه سازی و مدل سازی استفاده کرد. به طور کلی می‌توان گفت برای چسباندن سرامیک، کاشی، چینی، مصالح ساختمان، شیشه، لوله کشی ساختمان و خیلی چیزهای دیگر استفاده می‌شود.

قیمت چسب سنگ چقدراست؟

چسب سنگ در مقایسه با ملات قیمت پایین تری دارد. این محصول هم تولید خارجی هم تولید داخلی دارد با این حال در هنگام خرید باید به کیفیت آن دقت کرد تا بتوان خرید خوبی انجام داد. این محصول معمولا در بسته های یک کیلویی تا بیست  کیلویی یا بیشتر عرضه می‌گردد. حدود قیمتی آن را میتوان به ازای هر یک کیلو گرم مقداری بین 15000 تا 50000 تومان برآورد کرد. از جمله برندهای نوع ایرانی که نسبت به سایرین بهتر هستند ‌می توان به راگا، جلاسنج، مگاتایت از نوع اپوکسی دو جزئی و چسب سنگ مگا پوکسی اشاره کرد. به طور کلی این چسب با توجه به قابلیت‌های زیادی که دارد بسیار مقرون به صرفه است.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره چسب سنگ