دسته بندی ها

پایه چراغ (پایه چراغ پارکی، محوطه، خیابانی، کوتاه و ...)

فروشندگان و مجریان پایه چراغ

  • تولید و عرضه انواع تجهیزات ترافیکی، ایمنی و شهرسازی
    آدرس: سهروردی
  • طراح و تولید کننده تجهیزات پارکی و روشنایی ،مبلمان شهری ،برج روشنایی ،پایه پرچم مرتفع ، نیمکت و سطل زباله، وسایل بازی تور و طناب
    آدرس: میدان قایم
  • سازنده پایه های فلزی روشنایی پایه چراغهای خیابانی وپارکی دکل های روشنایی وبرجهای نوری وغیره که کارخانه مجهزبه یکی از بزرگترین وان های گالوانیزه گرم میباشد
    آدرس: اراک
  • نمایندگی شرکت بیتانور و تکشیدفام انواع چراغهای پارکی و باغی
    آدرس: قدس
  • طراحی،تهیه وفروش انواع سنگهای ساختمانی با قیمت کاملاً مناسب و رقابتی
    آدرس: داخل شهر

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل های پایه چراغ

زیباسازی خیابان‌ها، پارک‌ها و محیط اطراف وابسته به روشنایی آن‌ها به خصوص در شب است. پایه چراغ روشنایی به همراه ایجاد روشنایی مناسب، باعث سهولت در رفت و آمد و از همه مهمتر ایجاد امنیت می‌شود. پایه چراغ در واقع همان دستک یا براکتی است که در انتهای پایه روشنایی نصب می‌شود و چراغ به آن متصل می‌شود. شکل متعارف این پایه ها این است که به صورت دو طرفه در دو سمت پایه چراغ قرار می‌گیرد و باعث می‌شود این پایه ها بتوانند منطقه گسترده تری را پوشش دهند. ابعاد دستک بستگی به ارتفاع پایه و محل قرار گیری آن دارد. اندازه آن از یک متر شروع و تا حدود یک متر و نیم برای کاربرد های مختلف استفاده می‌شود. جنس دستک نیز مانند جنس پایه چراغ می‌تواند استیل، فولاد و چدن باشد.

ادامه مطلب

انواع پایه چراغ

پایه چراغ روشنایی به چند نوع تقسیم بندی می‌شود: لوله ای ساده، چند وجهی و دکوراتیو

حتما موقع رانندگی در شهر پایه چراغ لوله ای را دیده اید. این پایه ها همراه یک سرانداز یا همان دستک در فاصله های مشخصی نصب می‌شوند و در ارتفاعات مختلفی نسبت به معماری شهر قرارمی‌گیرند. این پایه بیشتر مناسب فضاهایی با عرض کم و طول زیاد می‌باشند. طول آن‌ها بین 4 تا 15 متر است. پوشش پایه لوله ای در دو نوع گالوانیزه گرم و صنعتی قابل انجام است. اما به دلیل کاربرد زیبایی پایه چراغ در معماری‌های شهری معمولا برای پوشش این محصول، از رنگ صنعتی استفاده می‌کنند. از کاربردهای این پایه می‌توان به پل‌ها، باغ‌ها، بزرگراه ها، معابر اصلی و فرعی، جاده های بین شهری و خیابان‌های درون شهری اشاره کرد. این پایه نسبت به پایه های دیگر بسیار ارزان قیمت است.

مورد بعدی پایه چراغ‌های چند وجهی است. این نوع پایه ها در سه شکل 6، 8 و 12 وجهی با دو پوشش رنگ و گالوانیزه گرم در سایزهای 2 تا 18 متری تولید می‌شود. در پایه های چند وجهی مقداری از قطعات داخل هم فرو می‌روند و باعث گران تر شدن این پایه ها می‌شوند. از کاربردهای این پایه می‌توان به خیابان‌ها و بزرگراه ها، جاده اصلی و فرعی، پارک تفریحی و مجتمع مسکونی و صنعتی و پارکینگ‌ها و مراکز خرید اشاره کرد.

پایه چراغ دکوراتیو یکی از المان هایی است، که برای نور پردازی و زیباسازی فضا، مورد استفاده قرار می‌گیرند. به پایه دکوراتیو، پایه طلایی یا پایه عراقی هم می‌گویند. ساخت این پایه ها، با لوله وسازه های آلومینیومی می‌باشد، که به روش ریخته گری صورت می‌گیرد و با ارتفاع های 3، 4، 9، 12 و 15 متری و با نام های تجاری مختلفی تولید می‌گردد، که قابلیت نصب انواع چراغ های گازی و led پارکی و خیابانی را دارا می‌باشد. پایه دکوراتیو، گرانترین نوع پایه چراغ های روشنایی است. این پایه خود نوعی از پایه های لوله ای هستند که دارای مبله، گلدانی، النگویی، سرنیزه و تزئینات آلومینیومی می‌باشد.

از جمله مزایای پایه چراغ روشنایی می‌توان به مواردی همچون ایجاد روشنایی و کاهش دادن تصادفات رانندگی در شب، امنیت لازم برای تردد افراد عابر پیاده، افزایش زیبایی و جلوه شهر، امکان تفریح برای مردم در پارک‌ها به هنگام شب، قابلیت نصب در هر مکان و نصب آسان و راحت نسبت به پایه های بتنی اشاره کرد.

پایه چراغ پارکی و محوطه ای چیست؟

پایه چراغ های پارکی در ارتفاع‌های مختلفی ساخته می‌شود و استفاده از آن‌ها در محوطه باغی، پارکی و حیاطی متداول است. در محوطه های بزرگ از پایه های بلند و در محیط‌های کوچک مثل باغچه ها از پایه های کوتاه می‌توان استفاده کرد. این پایه ها در ارتفاع‌های 2 تا 4 متری ساخته و با توجه به محیطی که باید روشن کند ارتفاع آن انتخاب می‌شود. پایه پارکی با رنگ الکترواستاتیک کوره ای ساخته می‌شود. انواع پایه چراغ‌ها را بر اساس متریال به سه دسته تقسیم بندی می‌کنند: پایه چراغ پارکی فلزی، آلومینیومی و چدن. همان طور که بیان شد تامین انرژی لازم برای چراغ‌های پارکی از اهمیت بالایی برخوردار است و شهرداری‌ها بهتر است از انرژی خورشیدی برای تامین انرژی لازم استفاده کنند. چراغ های پارک خورشیدی با استفاده از سلول‌های خورشیدی که روی آن قرار گرفته شده است، انرزی خورشید را در خود ذخیره می‌کنند و با تاریک شدن هوا این انرژی را به نور روشنایی تبدیل می‌کنند. این کار علاوه بر تامین برق تا حد زیادی مصرف برق را کاهش می‌دهد.

پایه چراغ خیابانی چیست؟

پایه چراغ خیابانی یا پایه چراغ روشنایی گالوانیزه نام پایه های روشنایی شهر است که جهت روشنایی معابر شهری، خیابان‌ها و اتوبان‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پایه ها به صورت پایه چراغ لوله ای و پایه چراغ چند وجهی، بسته به تقاضای مشتری تولید می‌شود. پوشش پایه خیابانی می‌تواند پوشیده از رنگ یا گالوانیزه باشد. ارتفاع این پایه ها از 3 متر تا 18 متر می‌باشد. پوشش پایه خیابانی با توجه به آب و هوای منطقه و میزان دوام و ماندگاری تعیین می‌شود. از نظر ظاهری می‌توان این پایه چراغ‌ها را به دو دسته تقسیم کرد: ساده و دکوراتیو. از کاربردهای این پایه ها می‌توان به روشنایی آزاد راه ها، بزرگراه ها، خیابان و معابر محوطه های کارخانجات دولتی و محوطه پارکینگ ها اشاره کرد.

عوامل موثر برقیمت پایه چراغ‌ها چه می‌تواند باشد؟

تعداد سفارشات در تعیین قیمت موثر است. در حالتی که تعداد پایه ها کم باشد یا حالتی که تکی تولید شود، میزان پرتی کار افزایش می‌یابد و نیروی انسانی و وقت بیشتری را در گیر می‌کند. از جمله عوامل دیگری که در تعیین قیمت موثر است می‌توان به نوع و کیفیت گالوانیزه، تعداد براکت، تعداد سفارش، وزن سازه، نوع وات و برند چراغ به کار رفته در پایه و نوع رنگ کاری و مارک رنگ استفاده شده، اشاره کرد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون