درب کشویی که با نام درب ریلی نیز شناخته می شود، یکی از کاربردی ترین مدل های موجود در بازار محسوب می شود. کاربرد درب کشویی به درب ورودی اتاق ها محدود نمی شود و می توان از عملکرد و شیوه حرکتی آن برای درب های کمد دیواری، درب پارکینگ،ورودی ساختمان ها، درب اتاق های ادارات، ورودی فروشگاه ها و هر فضای دیگری که نیاز به درب ورودی دارد به کار برد. علاوه بر موارد ذکر شده، می توان از درب های کشویی برای پوشاندن فضا و یا وسایل خاصی مانند تلویزیون، لوازم آشپرخانه و یا کتابخانه دیواری استفاده کرد. به این ترتیب با صرف کمترین فضای ممکن، می توان به مرتب بودن فضای موجود کمک کرد.
عملکرد درب کشویی همانطور که از نام آن مشخص است،به صورت حرکت افقی و در راستای درب به سمت چب و یا راست است. این سبک حرکتی که از درب های سنتی و رایج در طراحی داخلی ژاپن نشات گرفته است، کمترین فضای ممکن را برای باز و بسته شدن اشغال می کند.
درب کشویی برای فضاهای داخلی
درب کشویی هایی که برای فضای داخلی به کار می روند معمولا به صورت مدل های ساده، تا شونده، جمع شونده یا تلسکوپی، پنهان شونده و دوتایی اند.
درب کشویی ساده برای باز شدن تنها به یک سمت حرکت می کند و با حرکت افقی خود، بر روی نیمه دیگر درب که ثابت است قرار می گیرد.
درب کشویی تاشونده در بدنه خود دارای تقسیماتی مانند پره های آکاردئون است که در هنگام استفاده از درب و عبور و مرور، این تاها جمع می شوند و به یک سمت هدایت می شوند. بدنه این درب ها می تواند از جنس چرم مصنوعی باشد که در این صورت دارای طرح های چاپی بسیار متنوعی است و یا می تواند از جنس مواد مشابه نمونه های دیگر باشد.
درب کشویی و ریلی تلسکوپی یا جمع شونده به صورت چند بخش است که در هنگام جمع شدن، در داخل هم قرار می گیرند و فضای نهایی که اشغال می شود به اندازه قطعه ای است که همه بخش های دیگر را در خود جای داده است.
درب کشویی پنهان شونده عملکردی یکسان دارد و تنها تفاوت آن با مدل های دیگر، قرار گرفتن کل بدنه درب در هنگام استفاده در داخل دیوار است، به این ترتیب فضای اشغال شده توسط درب به صفر می رسد.
درب های کشویی دوتایی دارای دو بخش اند و از وسط به دو سمت مخالف حرکت داده می شوند.
در تمامی مدل های اشاره شده، حرکت بدنه و صفحه اصلی درب، بر روی ریل هایی است که در بالا یا پایین یا هر دو بخش قاب درب تعبیه شده است.
درب های کشویی که در داخل ساختمان مورد استفاده قرار می گیرند می توانند از جنس شیشه های شفاف، مات و نیمه مات، چوب، کامپوزیت های روکش دار و ترکیب این موارد و یا هر متریال جامد مناسب برای این سبک درب ها باشد.
از درب های کشویی برای جداسازی فضاهای داخلی، اتاق نشیمن، سرویس بهداشتی و حمام، آشپزخانه و هر فضای دیگری استفاده می شود. در موارد دیگر از این سبک درب ها برای کمد های دیواری، پوشش دهنده فضاهای محدود، پوشش دهنده کتابخانه و تلویزیون و هر المان دیگری استفاده کرد.
درب کشویی بیشترین آزادی عمل را در کنار کمترین فضای اشغال شده ایجاد می کند و در اکثر خانه های امروزی با معماری ها و سبک دکوراسیون های مختلف به کار می رود. به جز درب کشویی پنهان شونده، مدل های دیگر نیاز به شرایط خاصی ندارند و می توان در خانه های آماده آن ها را نصب و اجرا کرد. در مورد درب های پنهان شونده، به علت قرار گرفتن درب در داخل دیوار، بهتر است این درب در هنگام ساخت خانه و یا در طی مراحل بازسازی نصب و اجرا شود.
تنوع بالای جنس، رنگ و بافت این سبک درب ها، درکنار ویژگی های مثبت دیگر آن، این گزینه را پاسخگوی هر سلیقه و سبکی می کند.
درب ریلی و کشویی برای فضاهای بیرونی
از این درب ها برای وروی ساختمان ها، کارخانه جات، انبارها، مراکز بیمارستانی، درب های پارکینگ های مجتمع ها و ... به کار می روند. درب های ریلی معمولا از جنس فلز و یا شیشه اند و به صورت اتوماتیک و یا نیمه اتوماتیک عمل می کنند. نمونه های تمام اتوماتیک آن توسط سنسور چشمی عمل می کند و نمونه نیمه اتوماتیک آن مانند درب پارکینگ ها، از طریق ریموت عمل می کند. در درب های ریلی نیمه اتوماتیک و اتوماتیک، موتور متصل به درب ها وظیفه حرکت دادن درب ها را ایفا می کند. این نوع درب ها به صورت تک لنگه و دو لنگه ارائه می شوند.این درب ها برای هر ورودی با فضای محدود و یا هر فضایی با تردد های بالا نیز قابل استفاده است.
نکات مهم در مورد درب کشویی و ریلی
• اطمینان از مرغوب و مناسب بودن جنس بدنه، ریل ها و اتصالات
• اطمینان از سالم و مرغوب بودن تجهیزات جانبی برقی درب های ریلی اتوماتیک
• تناسب بین طرح و رنگ و تم درب انتخاب شده با فضای اطراف آن و یا دکوراسیون داخلی فضای مدنظر
• نصب درب توسط افراد متخصص برای اطمینان از عملکرد درست، بدون صدا و راحت توسط افراد در حین استفاده
• انتخاب مدل مناسب برای فضای مد نظر و یا ورودی مد نظر با توجه به فضای موجود برای درب، میزان تردد، طول عمر مفید مورد انتظار، میزان معلوم بودن سمت دیگر و در نهایت بودجه تخصیص داده شده
• مشورت با ارائه دهندگان درب های کشویی و ریلی برای انتخاب بهترین گزینه با توجه به الزامات مورد نظر و شرایط محیطی محل اجرا
• سرویس دهی درب های ریلی اتوماتیک مورد استفاده در ورودی ها و پارکینگ ها در مواقع وقو هر گونه اخلال در عملکرد و یا خرابی توسط نمایندگی های معتبر
• توجه به وزن کلی بدنه درب و نوع و کشش موتور مورد استفاده در درب های ریلی اتوماتیک
• حداقل بودن سروصدا در هنگام باز و بسته شدن درب
• زیرسازی و آماده سازی های مناسب برای درب های ریلی اتوماتیک و نیمه اتوماتیک مانند ایجاد شیب مناسب و محل مناسب برای قاب در و ...
درب کشویی، دربی ایده آل برای استفاده در فضاهای مختلف
گران شدن سرسام آور خانه ها، طراحان و ساختمان ساز ها را به سمت ساختن خانه هایی با متراژ پایین تر هدایت کرده است. مسلما در این گرانی ها کم تر کسی توانایی خریدن خانه هایی با متراژ بالا و ویلایی را دارد. هر کسی به دنبال خانه ای با قیمت مناسب و کوچک است حتی اگر این خانه های کوچک باب میلش نباشد. همین محدودیت متراژ باعث می شود المان های طراحی داخلی هم متناسب با این ویژگی انتخاب شود. باید از وسایل با اندازه های کوچک استفاده کرد تا بتوان از فضای خانه بیش ترین استفاده را کرد. درب های کشویی یکی از محصولاتی هستند که مناسب برای زمانی می باشند که فضای کافی برای نصب درب ها و باز و بسته شدن لنگه های بزرگ آن ها را نداریم. در ادامه به معرفی این درب ها و انواع شان و کاربرد های متفاوت شان می پردازیم.
درب کشویی چیست؟
این گونه درب ها نمونه هایی از درب های پر کاربرد می باشند که تنها روی دیوار قرار می گیرند و با حرکت روی یک محور مستقیم روی دیوار، جای خیلی کم تری را برای باز و بسته شدن به خود اختصاص می دهند. در نتیجه طرفداران زیادی دارند.
درب های کشویی بسیار زیبا هستند و می توانید از آن ها برای فضا های کوچکی نظیرحمام و سرویس بهداشتی استفاده کنید. خصوصا زمانی که متراژ حمام و سرویس بهداشتی کم است و نمی خواهید بخش زیادی از آن فضا هم با باز و بسته شدن درب اشغال شود. پس در این جا درب های کشویی ایده خوبی می باشند.
درب کشویی در فضای آشپزخانه ها
هم چنین از این درب های زیبا و فانتزی می توانید برای آشپزخانه تان استفاده کنید. اگر تمایلی ندارید که آشپزخانه درب ورودی داشته باشد بهتر است برای قفسه بزرگی که در گوشه ای از دیوار دارید از این درب ها استفاده کنید و فضایی خاص ایجاد کنید. درب های کابینت چوبی کشویی هم ایده دیگری است که اتفاقا باعث راحتی شما می شود. حقیقت این است که باز و بسته کردن درب های کشویی به مراتب آسان تر است. کاربرد دیگر درب های کشویی چوبی برای کمد های اتاق خواب است. امروزه استفاده از این درب ها به نسبت درب های قدیمی خیلی بیش تر شده است.
پارتیشن بندی کردن با درب کشویی
استفاده دیگر درب های کشویی این است که با کمک آن فضا های مختلف را از یکدیگر جدا می کنند. درست همان کاری که پارتیشن بندی کردن فضا انجام می دهد. می توانید با استفاده از درب های کشویی قسمتی از اتاق نشیمن تان را جدا کنید و فضایی باب میل خودتان و مهمان ها بسازید. مثلا فضایی تفریحی و سرگرم کننده و یا اگر اتاق خواب تان به اندازه کافی بزرگ باشد بهترین راه این است که قسمتی از آن را با یک درب کشویی به جایی برای مطالعه اختصاص دهید. یک میز مطالعه و صندلی کوچک هم فراموش نشود.
درب های کشویی برای نظم بخشیدن
گاهی قسمت هایی از خانه وجود دارد که وسایل اضافی و همان ها که استفاده کم تری دارند را در آن جا قرار می دهیم. به طور مثال حتما شما هم نمونه هایی از انباری های کوچک در زیر پله خانه های مختلف دیده اید. خب وجود این انباری ها اگر چه خیلی به نظم بخشیدن به فضا کمک می کند اما واقعیت این است که زیبا نیست و شاید توجه خیلی ها را به خود جلب کند. در چنین مواردی می توانید با نصب یک درب کشویی کوچک روی دیوار انباری ایجاد شده را از نظر ها پنهان کنید تا خانه هم منظم تر از قبل به نظر برسد.
تلفیق آینه و درب های کشویی
می توانید با نصب کردن آینه ها در اندازه های مختلف به درب های کشویی زیبایی بیش تری ببخشید. مثلا زمانی که می خواهید درب های کشویی را برای کمد ها استفاده کنید استفاده از یک آینه قدی زیبایی را تمام می کند و شما را از نصب آینه قدی خلاص می کند. این طوری دیگر نیاز نیست فضایی را هم برای نصب آینه پیدا کنید و در واقع با یک تیر دو نشان زده و از فضا بهترین استفاده را داشته اید.
استفاده از درب های کشویی برای بالکن و پاسیو
این ها نمونه هایی از استفاده های درب های کشویی در داخل خانه و اتاق ها بود. از درب های کشویی فایبرگلاس و فلزی هم چنین برای بالکن ها و پاسیو های خانه استفاده می شود که باز هم موجب می شود از فضا بهینه استفاده کنیم.
درب های کشویی پارکینگ
نمونه ای دیگر از درب های کشویی درب های پارکینگ می باشند که به وفور مورد استفاده قرار می گیرند و زیبایی خاص خودشان را دارند. از این درب ها هم برای زمانی که محدودیت فضا داشته باشیم استفاده بیش تری می شود.
درب های کشویی مدت زمان زیادی است که به بازار عرضه شده اند اما هر چه پیش می رویم استفاده های خلاقانه و بهتری برای آن ها تعریف می شود که موجب گردیده بیش تر از قبل طرفدار پیدا کنند.
آشنایی با انواع مدلهای دربهای کشویی و کاربردهایشان
درب کشویی نوعی درب است که به صورت افقی باز و بسته میشود. معمولا دو طرف در بر روی یک مسیر ریلی قرار داده میشود و با حرکت بر روی ریل به صورت افقی درها باز و بسته خواهد شد. این درها در انواع برند، سیستم، نوع و سبک تولید میشود. با توجه به محبوبیت این محصول در میان مصرف کنندگان در این نوشتار سعی داریم اطلاعاتی در مورد انواع مختلف درب کشویی ارائه دهیم.
بر اساس بررسیهای انجام شده، بازار درب کشویی در سال 2016 رشد سه درصدی داشته است و پیش بینی میشود که روند استفاده از این محصول هر ساله 4 درصد رشد داشته باشد. بنا به ترند شدن درب کشویی تولیدکنندگان انواع مختلف از درهای کشویی در اندازههای بزرگ با قیمت گران را برای استفاده در فضای داخلی و خارجی ساختمانها تولید کردهاند تا با سلایق مشتری همخوانی داشته باشد.
نسلهای قبلی درهای کشویی تنها محدود به عملکرد کشویی، اندازه و تناسب آن با محیط بود. این درها برای ساختمانهای جدید یا آپارتمانها گزینه مناسبی بود. دو صفحه ساده با یک مسیر ریلی به صورت ثابت در درون یک فریم چوبی یا فلزی قرار گرفته بودند. معمولا درهای کشویی با دو، سه یا چهار صفحه در یک پنل نیز تولید میشود که همگی یک مسیر ریلی واحد دارند و ارتفاع آنها به ندرت از 2.4 متر بیشتر میشود.
انواع درب کشویی
درب کشویی ریلی: یکی از راحتترین انواع درهای کشویی که در خانه میتوانید از آن استفاده کنید، درب بایپس یا ریلی است. درهای ریلی دارای پانلهای ثابتی هستند که در مجاورت یکدیگر قرار گرفتهاند. شما میتوانید تنها در یک جهت درب را باز کنید. استفاده از این درها بسیار راحت و آسان است. این نوع درب یکی از رایجترین و محبوبترین دربها است که برای کمدهای دیواری یا جدا کردن فضا به دلیل حفظ حریم خصوصی نیز قابل استفاده است. نصب درهای ریلی بسیار آسان است. این در در انواع طرح و رنگ نیز تولید میشود. رایجترین نوع درب ریلی، درهای چوبی است. یکی دیگر از کاربردهای متداول درب کشویی استفاده از آن در حمام است.
درب کشویی پاکتی: استفاده از درب کشویی جیبی یا پاکتی بسیار راحت است. بازرترین ویژگی استفاده از درهای کشویی پاکتی قابلیت پنهان شدن آن در داخل دیوار است. این درب یک پانل منفرد دارد و به هیچ وجه لولا ندارد. در صورت نیاز به باز شدن در، به سمت فضای داخل دیوار پانل هدایت میشود. استفاده از این محصول با توجه به فضای کمی که اشغال میکند، برای خانههای آپارتمانی و کوچک مناسب است. همچنین به عنوان درب کمد یا درب اتاق خواب بهترین گزینه است. این نوع درب ظاهری کاملا منحصر به فرد و متفاوت با درهای کشویی سنتی دارد. بسته به سطح مهارت نصاب، فرآیند نصب این محصول میتواند زمانبر باشد. به طور کلی درب پاکتی یا جیبی برای فضاهای محدود بهترین گزینه است.
درب کشویی آکاردئونی: درب کشویی آکاردئونی دارای دو لنگه است. این درها هنوز هم در آبدارخانه مکانهای اداری مورد استفاده قرار میگیرد. با کشیدن در به یک طرف، درب باز میشود و دو طرف لنگه در به یک سمت فشرده میشود. استفاده از این درها از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است و نیاز به فضای چندانی ندارد. از منظر زیبایی شناسی بسیاری از افراد دوستدار استفاده از درهای آکاردئونی هستند. اگر به دنبال درب دو تایی با استفاده راحت هستید، این نوع درب عالیترین گزینه برای شماست. این درها به سرعت نصب میشوند و بسیار کاربر پسند هستند.
درب کشویی پاسیو: در اغلب خانههای آمریکای شمالی از دربهای کشویی منتهی به پاسیو، حیاط یا تراس استفاده میشود. انواع مختلف دربهای کشویی پاسیو در بازار موجود است که متداولترین نوع آن دارای یک پانل در ثابت و یک در کشویی است که به عنوان ورودی عمل میکند. برخی از این درها از پانل شیشهای ضخیم ساخته شدهاند تا از بیرون دید نداشته باشد. به همین دلیل استفاده از این نوع در بسیار متداول است و برخی از افراد تنها برای زیبایی در دکوراسیون داخلی از آن استفاده میکنند. اگر میخواهید برای رفتن به حیاط یا تراس به راحتی رفت و آمد کنید، این نوع درب بهترین گزینه برای شماست.
درب کشویی فرانسوی: هر گاه بحث از درهای فرانسوی شود، نمیتوان درب کشویی فرانسوی را نادیده گرفت. اغلب درهای فرانسوی دو لنگه هستند و به صورت سنتی باز و بسته میشوند. درهای فرانسوی از تکنیک کشویی به منظور صرفه جویی در فضا بهره گرفتهاند. شیک و لاکچری بودن درهای فرانسوی اصلیترین دلیل علاقه مصرف کنندگان به این نوع درب است. این درها تزئین شدهاند و سبک و سیاق منحصر به خود را دارند.
مزایای درب کشویی
درهای کشویی افزونهای زیبا برای خانه شماست. اما در عین زیبایی نصب این نوع درب مزایای زیادی نیز دارد. به کمک درب کشویی شیشهای میزان ورود نور طبیعی به درون خانه به حداکثر میرسد، جریان هوا در فضای داخل خانه افزایش مییابد و روند ترافیکی رفت و آمد به خارج و داخل خانه را تسهیل میبخشد.
وجود صفحات بزرگ شیشهای در درهای کشویی باعث میشود که مقدار زیادی از نور طبیعی خورشید در طول روز به داخل خانه منتقل شود. این امر هم باعث صرفه جویی در انرژی میشود و هم باعث کاهش هزینههای ماهانه میشود. درهای کشویی علاوه بر افزایش نور در خانه همانند آینه عمل میکنند، یعنی باعث میشوند فضا بزرگتر از حد واقعی دیده شود. علاوه بر این استفاده از این محصول به دلیل نداشتن لولا باعث صرفهجویی در فضا میشود.
درب کشویی یک عایق کارآمد برای خانه محسوب میشود و با استفاده از آن میتوانید اطمینان حاصل کنید که هوای خانه در زمستان گرم و در تابستان خنک است. درب کشویی مجهز به واشرهای کامپوزیتی یکی از بهینهترین عایقهای حرارتی است که به طور موثری مانع از عبور هوا و صوت میشود. در گذشته استفاده از درهای شیشهای چندان ایمن نبود، چون معمولا از شیشههای غیر استاندارد استفاده میشد. اما امروزه این روند تغییر پیدا کرده است و از شیشههای ایمن ضد انقباض استفاده میشود. امنیت یک عامل مهم در استفاده از انواع درب است. امروزه صاحبان املاک مسکونی باید از دربهای کشویی با واشرهای توکار مهر و موم شده استفاده کنند. علاوه بر این تمام دربها باید یک مکانیسم قفل قلاب داشته باشند که از جدا شدن درب از قاب آن جلوگیری کند. درهای کشویی باید به راحتی بر روی ریل حرکت کند و به آرامی باز و بسته شود.
آشنایی با درب کشویی توکار (پنهان شو) و کاربرد های آن
امروزه با توجه به افزایش جمعیت و آپارتمان سازی، می بینیم که مساحت خانهها تا حد زیادی کاهش یافته است. در ساخت و سازهای امروزی بیشتر آپارتمانها کوچک و نقلی هستند از این رو باید از فضایی که در اختیارمان است به صورت بهینه استفاده کنیم. برای اینکه حداکثر استفاده از فضای موجود را داشته باشیم باید از سازههای مدرن استفاده کنیم. یکی از اقداماتی که این امکان را فراهم می سازد، استفاده از درب کشویی است. استفاده از درب کشویی امکانات زیادی را به همراه خواهد داشت. به کمک این دربها به راحتی می توان فضا را تقسیم کرد و یک فضای کوچک را با ترکیب کردن چند اتاق با هم به فضایی بزرگتر تبدیل کرد.
روند فعلی ساخت و سازهای آپارتمانی و مدرن به گونه ای است که باید از هر متر مربع به نحو احسن استفاده کرد. در این شرایط انتخاب درب کشویی می تواند انتخابی درست و به جا باشد. بنابراین این نوع درب باعث می شود تا در فضای استفاده شده صرفه جویی داشته باشیم. علاوه بر این برخی از این نوع دربها به صورت درب کشویی تاشو و درب کشویی توکار اجرا می شوند. دربهای توکار یا تاشو به عنوان یک دیوار متحرک استفاده می شوند و در کنار مزایایی که دارند از نظر طراحی داخلی نیز مزیتهای زیادی را به همراه خواهند داشت.
کاربرد درب کشویی توکار یا پنهان شو
کاربرد این دربها فقط محدود به آپارتمانها یا خانهها نیست بلکه برای ساختمانهای تجاری و صنعتی نیز گزینه مناسبی است. دربهای یک ساختمان صنعتی یا تجاری در روز بارها مورد استفاده قرار می گیرند. به همین دلیل دوام و ایمنی دربهای چنین ساختمانهایی بسیار حائز اهمیت است. با استفاده از یک درب کشویی مسیر حرکت به راحتی باز و بسته می شود.
علاوه بر یک شرکت یا اداره اگر بخواهیم دو فضای مختلف را به یک فضا تبدیل کنیم و آن را به دو اتاق تقسیم کنیم استفاده از درب کشویی توکار یا پنهان شو گزینه بسیار مناسبی خواهد بود. درب کشویی پنهان شو در صورتی که به فضایی بزرگتر نیاز داشته باشیم با باز کردن درب این دو اتاق با هم ادغام می شوند. همچنین با بسته شدن درب دو اتاق با کاربرد مجزا خواهید داشت.
یکی دیگر از کاربردهای درب کشویی، استفاده از آنها به عنوان درب سرویس بهداشتی یا حمام است. برای استفاده بهتر از فضا و تداخل نداشتن دربهای حمام و سرویس بهداشتی با هم این دربها گزینه ای ایده آل هستند. قیمت درب کشویی سرویس بهداشتی با توجه به متریال های استفاده شده در ساخت درب متغیر است. اغلب دربهایی که برای سرویس بهداشتی استفاده می شوند شیشه ای یا چوبی هستند.
درب کشویی چگونه کار می کند؟
دربهای کشویی در امتداد مسیرهایی فلزی، چوبی یا وینیل حرکت می کنند که در قسمت بالا و پایین آنها قابهایی (فریمهایی) تعبیه شده است.
برای سهولت حرکت این دربها، اغلب ریلهایی به قسمت بالا یا پایین درب متصل است. ریل دربهای سبک معمولا بالای درب نصب می شود و ریل دربهای سنگین در قسمت پایینی درب نصب می شود. برای مثال ریل درب کشویی چوبی (مانند دربهای کمد) معمولا از بالا نصب می شوند.
متریالهای مورد استفاده در ساخت دربهای کشویی
- چوب: چوب یکی از رایج ترین متریالها در ساخت این نوع دربهاست. درب کشویی تاشو چوبی یکی از دربهای محبوب طراحان داخلی است که با استفاده از این المانی زیبا و مدرن را به فضای خانه اضافه می کنند. چوب در برابر آب و هوا آسیب پذیر است از این رو باید به درستی نگهداری شوند. با لکه گیری مناسب و مداوم می توان طول عمر دربها را بیشتر کرد. برای ساخت چنین دربهایی از چوب نرم و چوب سخت استفاده می شود که هر کدام مزایای و معایب خاص خود را دارند.
- کامپوزیت فایبرگلاس: این دربها ظاهری زیبا و مدرن دارند که می توان آنها را به راحتی رنگ آمیزی کرد تا با دکوراسیون داخلی خانه همخوانی داشته باشد. این متریال با دوام است و از نظر قیمت نیز مقرون به صرفه و مناسب است.
- آلومینیوم و وینیل: دربهای کشویی که از این متریالها ساخته می شوند دوام و کیفیت بالایی دارند. این دربها به نگهداری زیادی نیاز ندارند و از نظر هزینه نیز، قیمتی متوسط دارند.
- استیل: درب کشویی استیل معمولا از استیل گالوانیزه ساخته می شود. سطح این دربها را با پلیمر یا وینیل می پوشانند. استیل به نگهداری زیادی نیاز ندارند اما در صورتی که دچار آسیب شود ترمیم آن دشوار است. توجه داشته باشید که این استیلها امکان زنگ زدن یا خراشیدن دارند.
قیمت درب کشویی
همانطور که گفتیم، این نوع دربها از متریالهای مختلفی ساخته می شوند، از این رو یکی از اصلی ترین فاکتورهایی که در قیمت گذاری این دربها تاثیر دارند، متریال به کار رفته در ساخت آن است. هر یک از متریالهایی که بررسی کردیم قیمت خاصی دارند که کیفیت خود متریال نیز یکی دیگر از عوامل تعیین کننده است. برای مثال کیفیت چوب به کار رفته در ساخت درب کشویی تاثیر زیادی در قیمت نهایی درب دارد.
یکی دیگر از عوامل موثر در قیمت، اندازه و ابعاد درب است. بدیهی است هر چه اندازه درب بیشتر باشد قیمت درب کشویی دستی نیز بیشتر خواهد بود.
محل نصب نیز تاثیر بسزایی در قیمت دربها دارند. برای مثال دربهای بیرونی معمولا اندازه بزرگتری دارند و باید دوام بیشتری نیز داشته باشند. از این رو برای دربهای خارجی معمولا از دربهای سنگین تر و با کیفیت بهتری استفاده می شوند که این هزینه بیشتری را به دنبال خواهد داشت.
در کنار قیمت خرید درب کشویی شما باید هزینه نصب و حمل و نقل آن را نیز به صورت جداگانه در نظر داشته باشید.