سمنت پلاست چیست؟
سمنت پلاست را از ترکیب بتن با پلیمرها می سازند. این سنگ مصنوعی را به نام سیمان پلیمر شده هم می شناسند. مقاومت فشاری و خمشی این محصول تقریبا سه برابر بتن است، بافت مولکولی اش متراکم است، چسبندگی بالا و پیوستگی سطحی دارد. در حقیقت می توان گفت این سنگ ها از ترکیب کردن سیمان با آگرگات های سنگ های طبیعی و هم چنین خاک سبک ساخته شده و سازگار با محیط زیست هستند. رنگ دانه های اکسید آهن موجب می شود که این سنگ ها در رنگ های متنوعی به بازار عرضه شوند.
سمنت پلاست چه ویژگی هایی دارد؟
از آن جایی که در زمان ساخت، این سنگ ها را در قالب های مشخصی می ریزند که نقش های سنگ طبیعی را دارا است در نتیجه شکل ظاهری شان بسیار شبیه به سنگ های طبیعی می شود. پس ظاهری شبیه به سنگ های طبیعی دارند اما قیمت تمام شده شان بسیار کم تر از نمونه های طبیعی است. چون دشواری استخراج سنگ های طبیعی را ندارند. این سنگ ها مقاومت بسیار خوبی در برابر فشار دارند، در مقابل اشعه ماوراء بنفش و نور دوام بالایی دارند و تغییر رنگ نمی دهند، در بسیاری از شرایط جوی قابلیت استفاده دارند و رفتاری بسیار شبیه به سنگ های طبیعی از خود نشان می دهند. نصب کردن این محصولات آسان است و چسبندگی بالایی با مصالح دارند. سمنت پلاست در طرح ها و رنگ های متنوعی به بازار ارایه می شود که در نتیجه مطابق با سلیقه طیف وسیعی از افراد است. حتی می توان رنگ آن ها را به صورت سفارشی انتخاب کرد. می توان به آسانی این سنگ ها را برش و یا عملیات سوراخ کاری بر روی آن ها انجام داد.
سمنت پلاست چه کاربردهایی دارد؟
یکی از متداول ترین و بیش ترین استفاده هایی که از این نوع سنگ مصنوعی می شود برای ساختن کفپوش های زیبا و موزاییک های تزیینی است. کف پوش های ساخته شده از این سنگ های مصنوعی به دلیل زیبایی فوق العاده و دوام بالایی که دارند طرفداران زیادی دارند.
این محصولات که در ابعاد و اندازه های متفاوتی ساخته و به بازار عرضه می شوند برای نمای ساختمان ها و هم چنین محصولات دکوراتیو کاربرد زیادی دارند.
سنگ هایی که برای پله و زیر پله ساختمان ها مورد استفاده قرار می گیرند می توانند از همین نمونه های سنگ های مصنوعی باشند و یکی از کاربردهای سمنت پلاست استفاده برای همین مکان ها است.
امروزه در تولید قرنیزهای تزیینی و زیبا که برای ساختمان های شیک و لوکس به کار می روند از این محصولات استفاده می شود.
علاوه بر فضای داخلی و خارجی ساختمان ها و منازل مسکونی از این نوع سنگ های مصنوعی برای مبلمان شهری هم استفاده می شود. جدول ها و یا حتی گلدان های قرار داده شده در فضای سبز شهری یکی دیگر از کاربردهای مهم این محصول است.
ساختن شومینه های سنگی یکی دیگر از کاربردهای سنگ مصنوعی سمنت پلاست می باشد. ساختن شومینه های سنگی رواج زیادی دارد اما گاه به دلیل قیمت بالای سنگ ها امکان آن وجود ندارد. استفاده از سمنت پلاست این مشکل را حل کرده است. علاوه بر این چون شومینه یک وسیله تزیینی می باشد مهم است که بتوان از طرح ها و رنگ های مختلف در ساخت آن استفاده کرد که خوشبختانه این محصول این ویژگی مهم را داراست.
سمنت پلاست کف پوش
همان طور که اشاره کردیم کف پوش های ساخته شده از سمنت پلاست این روزها طرفداران زیادی دارد و خیلی از طراحان و معماران از آن ها استفاده می کنند. این کف پوش ها را می توان برای فضاهای داخلی ساختمان ها نظیر راهروهای ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری استفاده کرد. علاوه بر این در فضاهای باز نظیر ویلا، حیاط و باغ کاربرد دارند. چون امکان ایجاد طرح های وسیعی وجود دارد لذا استفاده از این محصولات به عنوان کف پوش دامنه وسیعی هم خواهد داشت.
قیمت سمنت پلاست
این محصولات تنوع بسیار بالایی دارند. در مجموع دارای قیمت مناسبی هستند اما خب بسته به درجه کیفی و طرح های متنوعی که دارند قیمت شان هم دامنه مشخصی را شامل می شود. کاربرد سنگ ها هم در قیمت آن ها تاثیر دارد. این که قرار است برای کجا استفاده شوند. نکته مهم دیگر این که سنگ هایی که به صورت سفارشی آماده می شوند دارای قیمت بالاتری به نسبت نمونه های آماده در بازار دارند.