دسته بندی ها

سازه های پیش ساخته ( خانه پیش ساخته)

فروشندگان و مجریان

  • تولید کننده و مجری انواع سازه های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف LSF و سی اف اس CFS درای وال کناف سمنت بورد
    آدرس: سعادت آباد
  • تولید کننده انواع پانلهای دیواری ۳d - یونولیت سقفی-مش سبک و سنگین-شاتکریت
    آدرس: فردوسیه
  • محاسبه , طراحی ساخت رنگ نصب سوله سازه سازه های مسکونی سوله های صنعتی ساختمان های تجاری و اداری ساختمان های فرهنگی و ورزشی سازه های خاص مانند فضاکار
    آدرس: شهر صنعتی البرز
  • شرکت عمران آژند نماینده شرکت توسعه تجارت تولید کننده سازه ها و قطعات قالب پیش ساخته icf یا قالب بتنی عایق ماندگار در سه استان شمالی کشور
    آدرس: بلوار معلم
  • شرکت سارک مجری خانه های پیش ساخته سبک ۱-خانه پیش ساخته چوب و فلز قابل حمل و قابل مونتاژ و دمونتاژ ۲-کانکس پیش ساخته چوب و فلز با متریال ایرانی-فراوری شده ۳-الاچیق های پیش ساخته چوب و فلز
    آدرس: وکیل اباد-دانش اموز

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل سازه های پیش ساخته

در نگاه اول به نظر می‌رسد که سازه‌ های پیش ساخته ساختاری جدید و مدرن باشند که به تازگی وارد صنعت ساختمان سازی شده اند اما تاریخچه آن به صد سال پیش در آمریکای شمالی و انگلیس باز می‌گردد.

این نوع سازه‌ها به طور جداگانه تولید می‌شوند و سپس از آن‌ها برای ساخت خانه استفاده می‌شود به این صورت که این سازه‌ های پیش ساخته برای نصب به خانه در حال ساخت انتقال داده می‌شود. تصور بیشتر افراد بر این است که این روش ساخت و ساز هزینه کمتری را به دنبال دارد در حالیکه در واقعیت کاملا بر عکس است، سازه‌ های پیش ساخته از نظر کیفیت بهتر هستند و قیمت‌های مختلفی را دارند. این قیمت بسته به سایز و متریال استفاده شده متغیر است.

از سازه‌‌ های پیش ساخته می‌توان برای انواع ساختمان مسکونی، اداری، ویلا و مکان‌های عمومی استفاده کرد در نتیجه استفاده از آن‌ها محدودیتی ندارد.

ویژگی‌ها و مزایای سازه‌ های پیش ساخته

  • سازگاری با محیط زیست: سازه‌ های پیش ساخته به دلیل صرفه جویی در انرژی و پایداری که دارد محبوب هستند. با استفاده از این روش ساخت و ساز بر خلاف روش سنتی که مواد اضافی به همراه دارد و منجر به افزایش ضایعات می‌شود، این حجم ضایعات وجود نخواهد داشت. این سازه‌ها در کارخانه‌های مخصوص ساخته می‌شوند در نتیجه اگر مواد اضافی داشته باشند از این مواد دوباره در کارخانه استفاده می‌شوند یعنی بازیافت می‌شوند. در نتیجه با استفاده از روش نیازی به ارسال زباله و ضایعات به محل دفن زباله نیست و این به خودی خود منجر به صرفه جویی در هزینه و انرژی خواهد شد. علاوه بر این صرفه جویی تولید زباله کمتر یعنی بهبود شرایط محیط زیست و وارد کردن آسیب کمتر به آن. محیط کنترل شده کارخانه این امکان را فراهم می‌سازد تا سازه‌ها دقیقتر ساخته شوند و اتصالات محکمتری داشته باشند. در نتیجه این موارد به خودی خود عایق بندی بهتری را برای دیوارها فراهم می‌آورند و دوباره در مصرف انرژی صرفه جویی خواهد شد.
  • پس انداز مالی: یکی از بزرگترین مزایای استفاده از سازه‌ های پیش ساخته پس انداز مالی است. هزینه یکی از فاکتورهای اصلی ساخت خانه است در نتیجه استفاده از روشی بهینه به ما کمک می‌کند تا بتوانیم در آخر کار از نظر مالی تحت فشار نباشیم. اگر چه این نوع سازه‌ها ارزان نیستند اما در واقع گران نیز نیستند و با استفاده از آن‌ها باعث می‌شود تعدادی از هزینه‌های اضافی فاکتور بگیریم که این منجر به پس انداز خواهد شد. هنگام ساخت سازه‌ها عوامل زیادی با هم در نظر گرفته می‌شوند تا بتوان گزینه‌ای مقرون به صرفه ایجاد کرد. علاوه بر این بیشتر تولید کنندگان چون به صورت عمده خرید می‌کنند از طرف تامین کنندگان مواد نیز تخفیف بیشتری دریافت می‌کند تا هزینه‌های یک پروژه ساختمانی را کاهش دهند. در نهایت کاهش زمان ساخت و ساز با استفاده از این سازه‌ها هزینه‌های ساخت و ساز را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد و از نظر مالی مقرون به صرفه است.
  • انعطاف پذیری: سازه‌ های پیش ساخته انعطاف پذیری بالایی دارند به گونه‌ای که به راحتی می‌توان آن‌ها را از هم جدا کرد و در مکان‌های مختلفی آن‌ها را جا به جا کرد. این امر تقاضا برای مواد اولیه را تا حد زیادی کاهش می‌دهد و انرژی مصرفی را به حداقل می‎‌رساند. به کمک این سازه‌ها امکان انعطاف پذیری در طراحی نیز وجود دارد و فرصت‌های زیادی امکان پذیر خواهند شد.
  • کیفیت پایدار: از آنجایی که سازه‌ های پیش ساخته در یک محیط کنترل شده و تحت استانداردهای خاصی تولید می‌شوند در نهایت مجموعه‌ای از سازه با کیفیتی یکنواخت را خواهیم داشت. تک تک سازه‌ها با استفاده از بهترین متریال‌ها ساخته می‌شوند و طی چندین بررسی کیفیت آن‌ها تست و تایید می‌شود. از این رو اکثر سازه‌ های پیش ساخته در برابر انواع شرایط آب و هوایی مقاومت لازم را دارند.
  • کاهش اختلال در محل احداث پروژه: از آنجایی که بیشتر مولفه‌های ساختمان در کارخانه تولید می‌شود، ترافیک کامیون‌ها، تجهیزات و تامین کنندگان مواد در محل ساخت به طور قابل توجهی کاهش می‌یاید. با استفاده از این روش فضای بسیار کارآمدتری برای بهره‌وری فراهم می‌شود و حواس پرتی‌ها یا سایر دخالت‌های غیر ضروری نیز از بین می‌رود.
  • زمان ساخت کوتاه‌تر: سازه‌ های پیش ساخته به مراتب به زمان کمتری برای ساخت نیاز دارند. در کل می‌توان گفت زمان ساخت خانه با استفاده از این سازه‌های آماده نسبت به روش سنتی، نصف می‌شود. این امر به دلیل برنامه ریزی بهتر، تاثیر نداشتن عوامل آب و هوایی در ساخت سازه و آماده بودن سازه‌ها امکان پذیر است. از طرفی مدت زمان ساخت و ساز کوتاه‌تر با شرکت‌های ساختمانی امکان مدیریت چندین پروژه به صورت همزمان را می‌دهد. در نتیجه شرکت‌ها می‌توانند به جای صرف هزینه و منابع برای یک پروژه به صورت همزمان و موازی چندین پروژه را پیش ببرند.
  • ایمنی: سازه‌ های پیش ساخته در کارخانه‌ها و با استفاده از مواد خشک ساخته می‌شوند در نتیجه مشکلات مربوط به رطوبت، خطرات زیست محیطی و کثیفی را به دنبال نخواهند داشت. این تضمین می‌کند که افراد با مستقر شدن در ساختمان ساخته شده به وسیله این سازه‌ها ایمنی بیشتری خواهد داشت. از طرفی هنگام ساخت سازه نیز در کارخانه تمهیداتی برای جلوگیری از آسیب دیدن کارگران در نظر گرفته شده است که این امکان در روش‌های سنتی وجود ندارد و ممکن است هنگام ساخت سازه یکی از کارگران یا حتی مهندسین دچار آسیب‌های جبران ناپذیری شوند از این رو با استفاده از این سازه های پیش ساخته می‌توان ایمنی بیشتری را فراهم آورد.

در نهایت می‌توان گفت این روش ساخت و ساز کیفیتی بالا دارد، مقرون به صرفه و سازگار با محیط زیست است. علاوه بر این استفاده از این سازه منجر به پیشرفت در صنعت ساختمان سازی نیز می‌شود و شرکت‌ها می‌توانند سرمایه گذاری خود را در فرآیندهای ساخت سازه‌ های پیش ساخته افزایش دهند تا به سود قابل توجهی برسند. در نتیجه استفاده از سازه‌های پیشرفته گزینه‌ای بسیار مناسب است که با پیشرفت تکنولوژی در آینده مزایای بیشتری را نیز به دنبال خواهد داشت.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره سازه های پیش ساخته