نکات و شرایط لازم سقف کاذب برای آشپرخانه
تناسب را رعایت کنید
مانند هر فضای دیگری، تناسب المان ها و فرم های به کار رفته در هر فضایی با سایر المان ها و تم غالب بر فضا اهمیت زیادی دارد. این امر همچنین در مورد حفظ تناسب بین فضای مورد نظر و باقی خانه نیز باید رعایت شود. بنابراین در انتخاب فرم و نوع سقف کاذب برای آشپزخانه، باید به این نکته توجه ویژه ای داشته باشید. شما نمی توانید سقف کاذبی با سبک سنتی و کلاسیک را برای آشپزخانه ای مدرن به کار ببرید و یا اینکه سبک آشپزخانه تان را کاملا متفاوت با دکوراسیون سایر فضا های خانه انتخاب کنید. چنین اقدامی نه تنها زیبایی آشپزخانه را تحت الشعاع قرار می دهد، بلکه ممکن است هزینه و وقتی که صرف کرده اید را نیز به هدر بدهد و نمایی ناخوشایند ایجاد کند.
انتخاب مدل متناسب سقف کاذب با ابعاد آشپزخانه
در مورد سقف های کاذب، با توجه به تنوع بالایی که در فرم و شکل و عمق دهی به سقف دارند، باید به تناسب آن با ابعاد آشپزخانه توجه داشت. در مورد فرم و قوس سقف باید به مساحت در دسترس سقف آشپزخانه توجه داشته باشید. مساحت در دسترس سقف آشپزخانه شامل فضایی است که با حفظ فاصله معقول از کابینت های دیواری و سقفی، به شما اجازه اجرا و پیاده سازی سقف کاذب را می دهد. توصیه می شود برای آشپزخانه هایی با مساحت سقف کم، نمونه های ظریف تر و با جزئیات کمتر را در نظر داشته و انتخاب کنید.
مورد بعدی، ارتفاع سقف این فضا است. سقف کاذب برای سقف های بلند به عنوان متعادل کننده ارتفاع عمل می کند و اختلاف سقف بلند تا حد معقول را جبران می کند. در مورد سقف های کوتاه باید دقت بیشتری به خرج داد و از مدل هایی که عمق بیشتری به سقف می دهند و یا ارتفاع سقف را کم می کنند خودداری کرد. ارتفاع نهایی ایجاد شده توسط سقف کاذب باید به گونه ای باشد که فضای کافی برای نصب منبع نور سقفی مرکزی مانند لوستر را داشته باشد تا در نهایت نمایی متناسب و متعادل داشته باشد.