سقف کاذب شیشه ای چیست؟
همان طور که می دانید امروزه ساختمان ها اغلب به شکل آپارتمانی ساخته می شوند و برای خیلی از واحدها امکان بهره بردن از نور طبیعی وجود ندارد. سقف های کاذب شیشه ای علاوه بر زیبایی منحصر به فردی که دارند در هر جایی که استفاده شوند موجب ورود نور طبیعی به آن جا و در نتیجه روشنایی بیش تر هم خواهند شد. سقف های کاذب از متریال مختلف نظیر کامپوزیت، چوب، آلومینیوم، طلق و ... ساخته می شوند اما زیبایی که نمونه های شیشه ای دارند خیره کننده است. به همین دلیل طرفداران زیادی دارند و معماران و طراحان دکوراسیون منازل به عنوان محصولی مهم و تاثیر گذار از آن ها استفاده های زیادی می کنند.
انواع سقف کاذب شیشه ای
این محصولات به دو دسته تقسیم می شوند. سقف هایی که دارای شیشه های معمولی هستند و سقف هایی که دارای شیشه های نشکن. عموما از گروه اول استفاده خیلی کمی می شود. چون فراهم کردن امنیت مهم است لذا باید شیشه ها نشکن باشند و امروزه تقریبا می شود گفت که گروه اول کاربرد ندارند. اما دسته دوم همان هایی هستند که در صنعت ساختمان سازی طرفداران زیاد دارند. این شیشه ها مقاومت بسیار بالایی هم در برابر حرارت و هم در مقابل ضربه دارند.
سقف کاذب شیشه ای چه مزایایی دارد؟
این سقف ها در طراحی های متنوع و با به کار بردن شیشه های رنگی مختلف به بازار عرضه می شوند و در نتیجه مطابق با سلیقه طیف وسیعی از افراد هستند.
اجرا و پیاده کردن این سقف ها کاری آسان و راحت است و دردسر ندارد.
علاوه بر این که نور را به خوبی عبور می دهند که مزیتی مهم به شمار می آید به آسانی می توان آن ها را تمیز کاری کرد و نظافت راحتی دارند.
چون نور زیادی فراهم می کنند در نتیجه در مصرف انرژی هم صرفه جویی می شود.
سقف کاذب شیشه ای چه معایبی دارد؟
این محصولات عموما وزن بالایی دارند و هم چنین هزینه های نصب کردن شان اغلب زیاد است.
مهم ترین استفاده های سقف کاذب در منازل
از این محصولات عموما برای سقف سرویس های بهداشتی و حمام، آشپزخانه و اگر پاسیو باشد برای آن استفاده می کنند.
سقف کاذب شیشه ای آشپزخانه
آشپزخانه ها یکی از مهم ترین قسمت های خانه برای به کار بردن این سقف های تزیینی هستند. شیشه ها را می توان در طرح ها و رنگ های مختلف سفارش داد و در نتیجه نمایی فوق العاده زیبا به سقف آشپزخانه بخشید. از سوی دیگر به دلیل ماهیت فعالیتی که در آشپزخانه انجام می شود امکان کثیف شدن سقف ها هم زیاد است که شیشه را می توان به آسانی تمیز کرد و برق انداخت.
سقف کاذب شیشه ای سرویس بهداشتی و حمام
سرویس بهداشتی و حمام تنگ و تاریک به هیچ کدام از ما حس خوبی نمی دهد. بنابراین مهم است که اگر وضعیت این مکان ها به صورتی است که پنجره ندارند بتوانیم به شیوه ای دیگر نور را مهمان آن جا کنیم. سقف کاذب های شیشه ای استفاده بسیار زیادی برای سرویس بهداشتی و حمام منازل دارند. چون زیبایی زیادی به این قسمت خانه می بخشند. شیشه ها به راحتی قابلیت تمیز کردن و جا به جایی دارند.
سقف کاذب شیشه ای پاسیو و حیاط خلوت
کسانی که گل و گیاه دوست دارند باید جای مناسبی هم در آپارتمان برای نگهداری آن داشته باشند. همان طور که مسلم است گل ها برای زنده ماندن شان به نور احتیاج دارند. حالا بعضی های شان بیش تر و برخی دیگر کمتر. اما نور جز الزامات برای نگهداری گل و گیاه است. سقف های کاذب شیشه ای که در بالای پاسیوی منازل نصب می شوند نور مورد نیاز را تامین می کنند. از سوی دیگر از آن جایی که این نوع سقف ها عموما تزیینی و دارای شیشه های رنگی هستند تابش نور و انعکاس رنگ های آن ها روی گیاهان منظره بسیار زیبایی می سازد. سقف کاذبی با شیشه های رنگی را بالای حیاط خلوت خانه مجسم کنید. چه چیز بهتر از این مکان با چنین زیبایی می تواند برای گذراندن وقت و نوشیدن چای مناسب باشد؟
کاربردهای دیگر سقف کاذب شیشه ای
موارد گفته شده متداول ترین نمونه های استفاده از سقف کاذب شیشه ای می باشد. اما این محصولات برای قسمت های دیگر هم کاربردهای زیادی دارند. مثلا برای استخرهای سرپوشیده، شیشه هایی که دارای طرح ها و رنگ های متنوع هستند نور را به زیبایی عبور داده و با انعکاس آن ها روی آب تصاویر بسیار زیبا و چشم نوازی ایجاد می شود. یا مثلا در لابی هتل ها و ساختمان ها هم از این محصولات استفاده های زیادی می شود. گل خانه های سرپوشیده و یا تالارهایی که محل برگزاری جشن ها و مهمانی ها هستند هم محل های مناسب دیگر برای به کارگیری این محصولات کاربردی می باشند.
قیمت سقف کاذب شیشه ای
این محصولات در مدل های بسیار متنوعی به بازار عرضه می شوند و اغلب از متریال دیگر هم در کنار شیشه برای ساختن شان استفاده می شود. علاوه بر این که ابعاد و اندازه شیشه ها و طراحی شان بر قیمت تاثیر دارد متریال دیگر هم روی قیمت اثر خواهند داشت. اما همان طور که پیش از این هم اشاره کردیم هزینه اجرا و نصب این محصولات عموما زیاد است و باید پیش از اجرا بسنجیم مطابق بودجه ما می باشد یا خیر.