فلاش تانک ها یکی از ابزار مورد استفاده در سرویس های بهداشتی فرنگی و سرویس های تخت یا نشسته می باشند. شاید در قدیم خیلی خبری از این وسیله در سرویس های بهداشتی نبود اما امروزه در همه خانه ها بسته به فضا و امکانات موجود یکی از انواع آن ها وجود دارد و به پاکیزه نگه داشتن سرویس بهداشتی و جلوگیری از پیچیدن بوی نامطبوع در آن کمک می کند. در این مقاله وبسایت ساختمون به معرفی اجمالی هر کدام از انواع مدل های این محصول و نوع عملکرد شان می پردازیم.
عملکرد فلاش تانک
عملکرد محصول بیان شده به این صورت است که آبی که در مخزن فلزی یا پلاستیکی آن ذخیره می شود هنگام استفاده با فشار تخلیه می شود و به این ترتیب باعث از بین بردن آلودگی ها می گردد. در قدیم فلاش تانک ها تنوع زیادی نداشتند اما رفته رفته که میزان درخواست برای استفاده از این وسیله بیشتر شدن انواع مختلف آن هم در پاسخ به نیاز مشتریان وارد بازار شد. فلاش تانک ها آب را در مخزن ذخیره می کنند از این رو استفاده از آن ها باعث صرفه جویی در مصرف آب نیز می گردد. از سوی دیگر استفاده از این محصول باعث تمیز نگه داشتن مداوم سرویس های بهداشتی می شود و همین موضوع خطر ابتلا به بیماری های ناشی از آلودگی سرویس بهداشتی را تا اندازه زیادی کاهش می دهد.
انواع مختلف فلاش تانک ها از لحاظ نصب در سرویس های بهداشتی
فلاش تانک ها از لحاظ نصب در سرویس های بهداشتی به دو دسته توکار و روکار تقسیم می شوند که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
فلاش تانک توکار
در این نوع مخزن مربوط به آب در دیوار قرار می گیرد و تنها دکمه مربوط به استفاده از آن مشخص است. استفاده از این مدل نیاز به صرف هزینه بیشتری دارد و باید زمانی تصمیم گرفت که هنوز کار دیوار های سرویس بهداشتی به اتمام نرسیده است و تاسیسات به طور کامل نصب نشده اند. در استفاده از این نوع فلاش تانک ها یک مزیت وجود دارد و آن قرار گرفتن وزن شان در داخل دیوار است لذا می توان بدون نگرانی اندازه های بزرگ هم انتخاب کرد. مدل تو کار برای فضا های کوچک که نمی خواهیم بخش زیادی را به این وسیله اختصاص دهیم بسیار مناسب هستند. اما اگر مشکلی در عملکرد آن ها ایجاد شود تعمیر و تعویض شان کار سختی است و هزینه زیادی دارد.
فلاش تانک های روکار
مدل های روکار همان انواع قدیمی هستند که روی دیوار نصب می شوند. در دسترس بودن فلاش تانک های رو کار این امکان را فراهم می کند که اگر مشکلی پیدا کردند بتوان به راحتی آن ها را تعمیر و یا حتی تعویض کرد. اما خب از لحاظ ظاهری نمای انواع توکار زیبا تر است و در نوع روکار مشکلات دیگری نظیر سر و صدای بیشتر و اشغال کردن فضای بیشتر را هم داریم.
انواع فلاش تانک های مورد استفاده به لحاظ ویژگی های تخصصی
فلاش تانک ها دارای انواع مختلفی از قبیل دو مخزنه، دو زمانه، اتوماتیک، دکمه دار و آنتی باکتریال می باشند.
فلاش تانک دکمه دار
فلاش تانک های دکمه دار همان نمونه های قدیمی هستند که بار ها در ادارات و منازل دیده اید. روی آن ها دکمه ای تعبیه شده که با فشردن آن عمل تخلیه آب صورت می گیرد.
فلاش تانک اتوماتیک
این نوع فلاش تانک ها همان طور که از نام شان پیداست اتوماتیک عمل می کنند و نیازی به فشردن دکمه نیست. به محض باز شدن درب سرویس بهداشتی عمل تخلیه آب صورت می گیرد. استفاده از این مدل ها بسیار بهداشتی است چون نیازی به دخالت دست هم ندارد. برای مکان های عمومی انواع اتوماتیک بسیار مناسب می باشد.
فلاش تانک دو زمانه
عملکرد این فلاش تانک ها به این صورت است که می شود تخلیه آب در دو زمان مختلف صورت بگیرد. به این صورت که در یک مرحله بخشی از آب و در مرحله بعد بخش دیگر از آب تخلیه خواهد شد.
فلاش تانک دو مخزنه
این نمونه ها دارای دو مخزن هستند که هر کدام ورودی و خروجی مختص به خود را دارند. عملکرد این نوع در حقیقت مانند مدل های دو زمانه است. یکی از مخزن ها کوچک تر است که ابتدا مورد استفاده قرار می گیرد و اگر نیاز باشد فرد از محتویات مخزن دوم هم استفاده می کند. مدل های دو مخزنه برای صرفه جویی در مصرف آب بسیار مناسب می باشند. گفته می شود با استفاده از این محصول می توان 50 تا 70 درصد در مصرف آب صرفه جویی کرد.
فلاش تانک آنتی باکتریال
مدل های آنتی باکتریال ظاهری شبیه به انواع دیگر دارند و در آن ها هم عملکرد به همان صورت قبلی است فقط در آن ها از مواد آنتی باکتریال استفاده شده است.