پارتیشن ها دو نوع تک جداره و دو جداره هستند. جنس پارتیشن دو جداره و تک جداره میتواند از انواع چوب، آلومینیوم، شیشه، پنلهای پی وی سی و غیره تشکیل شود. پارتیشن، در فضاهای مختلفی از قبیل منازل، ادارات و بیمارستان ها قابل استفاده است. این محصول دارای اندازه و ارتفاع های مختلفی است که می توان بر اساس نیاز خود و فضای مورد نظر، نوع آن را انتخاب کرد. یکی از مزیت های این محصول این است که شما می توانید قسمت های بزرگ فضای داخلی، مانند فضای اداری یا مسکونی را، بدون اینکه ملزم به پرداخت هزینه های بالایی باشید، به قسمت های کوچکتر تقسیم کنید. پارتیشن دارای دو نوع ثابت و متحرک است و این انتخاب با توجه به نیاز و کاربرد موردنظر صورت میپذیرد.
مزایا و معایب پارتیشن تک جداره و دو جداره
پارتیشن تک جداره را می توان با ارتفاع های متفاوت نصب کرد. این نوع محصول دارای قیمتی ارزان و وزنی سبک می باشد. همچنین به راحتی قابل جا به جایی است. قطر این نوع پارتیشن کم است و به همین دلیل عایق خوبی در مقابل سرما، گرما و سر و صدا نیست.
پارتیشن دو جداره؛ این نوع محصول هم با ارتفاعهای مختلفی قابل نصب است. قطر نوع دو جداره نسبت به تک جداره بیشتر است و در برابر رطوبت مقاوم است. پارتیشن دو جداره عایق صدا و عایق حرارتی است. در صورتی که در این نوع پارتیشن، از شیشه دو جداره استفاده شود، میتوان در بین دو جداره آن، از پرده استفاده کرد. به علاوه معمولا نوع و رنگ شیشههای مورد استفاده با توجه به نیاز مشتری برای عبور نور انتخاب میشود. این نوع پارتیشن دوجداره مانند سایر انواع رایج آن، قابلیت جا به جایی دارد.
در هنگام خرید پارتیشن باید به چه نکاتی دقت کرد
در این قسمت از راهنمای خرید پارتیشن، به بیان نکات کلیدی که در هنگام خرید جنسهای مختلف پارتیشن باید به آن توجه شود، پرداخته ایم؛
پارتیشن شیشهای
پارتیشنی که دارای جنس شیشه ای باشد، پارتیشن شیشه ای ، به راحتی با دستمال نم دار تمییز میشود. قابلیت عبور نور و روشنایی را دارد. همچنین می توان از انواع شیشه مثل سکوریت، مات و غیره با توجه به نیاز، استفاده کرد. همانطور که پیشتر بیان شد، در صورتی که پارتیشن دو جداره باشد، مانند عایق صوتی عمل می کند، به علاوه نصب آن آسان است و با سرعت بالایی صورت می گیرد.
پارتیشن چوبی
در این نوع محصول، می توان از انواع چوب مانند MDF، راش و غیره استفاده کرد. نوع MDF آن نسبت به چوب، ارزان تر بوده و در برابر ساییده شدن، پوسیده شدن و قارچ ها مقاوم است. نوع MDF همچنین در مقابل سرو صدا مانند عایق عمل می کند و مقاومت بالایی دارد. در صورتی که بخواهید پارتیشن شما زیبایی بصری خاصی داشته باشد، می توانید از چوب راش در آن استفاده کنید. نوع PVC این محصول، دارای قیمت عالی و وزن بسیار سبک می باشد. تمیز کردن آن بسیار ساده است و با یک دستمال مرطوب به راحتی تمیز می شود. پارتیشن نوع PVC دارای رنگ بندی مختلفی بوده و عایق صوتی می باشد. از جنس های مختلف پارتیشن میتوان، به طور ترکیبی نیز استفاده کرد. پارتیشن هایی که فضای درونی آن ها خالی است، یا مشبک و توری هستند، این قابلیت را دارند که نور را از خود عبور دهند. در صورتی که پارتیشن این قابلیت را نداشته باشد، می توان با نور پردازی جلوه ای زیبا و خاص در آن ایجاد کرد. در فضاهایی که متراژ بالایی ندارند، باید پارتیشن بندی به گونه ای باشد، که فضای مورد نظر را از آن چه که هست کوچکتر نشان ندهد. در طراحی این محصول می توان از هنرهایی مثل منبت کاری، گره چینی، نور پردازی و دیگر تزیینات استفاده کرد. از مزیت های نوع متحرک پارتیشن، این است که قابلیت جابه جایی دارد. در نتیجه در صورت نیاز، جا به جا شده و در فضای جدید مورد استفاده قرار میگیرد. لازم به ذکر است که اگر خواستار نصب پارتیشن در اداره ها باشیم، میتوان از هر دو نوع دو جداره و تک جداره با توجه به نیاز و فضای مورد نظر استفاده کرد. از مزایای نصب پارتیشن در محیط کاری، می توان خصوصی تر شدن محل کار، چشم نواز شدن و کم کردن عواملی که باعث حواس پرتی کارمندان می شوند را نام برد. به عبارت دیگر، در صورتی که بخواهید عواملی مانند سر و صدا ، عبور هوا و غیره را در محیط کاری کنترل کنید، استفاده از پارتیشن دوجداره با ارتفاعی برابر از سقف تا زمین توصیه میشود. در صورتی که فقط بخواهید بخشهای کارکنان، از افراد مراجعه کننده به سازمان یا محل کار را جدا کنید، استفاده از نوع تک جداره با ارتفاع دلخواه توصیه می شود. در منازل مسکونی می توان برای جدا سازی اتاق نشیمن از اتاق پذیرایی، پوشاندن قسمتهای ناموزون، ساختن انباری و سایر موارد مشابه از پارتیشن استفاده کرد. همچنین میتوان با توجه به رنگ وسایل منزل، یک دکوراسیون زیبا با جلوه ای ویژه ایجاد کرد.
پارتیشن ها، ایده ای خاص برای جدا سازی فضاهای مختلف
منظور از پارتیشن بندی، جدا کردن فضا و هم چنین تقسیم بندی کردن آن است. اگر فضایی بزرگ داشته باشیم و آن را تقسیم بندی کنیم، استفاده خیلی بهتری از فضا خواهیم داشت تا این که بخواهیم از آن فضای بزرگ به صورت کلی استفاده کنیم. پارتیشن بندی کردن در ادارات و شرکت ها و کارخانه ها و هم چنین در منازل مسکونی کاربرد خیلی زیادی دارد و باعث می شود که به بهترین شکل ممکن از فضای قابل دسترسی بهره ببریم.
انواع پارتیشن کدامند؟
به طور کلی آن ها از لحاظ نصب به دو دسته کلی تقسیم می شوند که عبارتند از پارتیشن های ثابت و متحرک.
پارتیشن های ثابت
خب همان طور که از نام شان برمی آید آن ها را روی زمین ثابت می کنند. برای این کار می توان از پیچ و مهره و ابزار این چنینی کمک گرفت.
پارتیشن های متحرک
مزیت اصلی مدل های متحرک این است که قابل حمل و جا به جایی می باشند. پس اگر مثلا فضای اداری یک شرکت را پارتیشن بندی کردیم می توانیم به آسانی هنگام جا به جایی اداره آن ها را هم با خودمان برده و در ساختمان جدید مورد استفاده قرار دهیم. استفاده از مدل های متحرک در منزل هم به ما این امکان را می دهد که از پارتیشن ها در صورت تعویض خانه باز هم استفاده کنیم. حتی زمانی که از دکوراسیون خانه خسته می شویم و می خواهیم تغییر و تحولی ایجاد کنیم.
مزایای استفاده از پارتیشن ها چیست؟
در ادارات و شرکت ها استفاده از این محصولات موجب می شود که محیطی امن برای کارکنان ایجاد شود. با جدا سازی فضا به هر شخصی جایگاه مشخصی اختصاص داده می شود که تقریبا او را از سر و صدا های مزاحم و شلوغی اداره دور می کند. همین موضوع سبب بالا رفتن بازدهی کارکنان می شود که مزیتی مهم و اساسی به شمار می آید.
علاوه بر این استفاده از این محصول در ادارات باعث زیباتر شدن فضا و در نتیجه روحیه بهتر کارمندان می شود که همه مواردی مهم به حساب می آیند.
در خانه های مسکونی هم به فضا نظم می بخشند و محیط خانه را نیز زیباتر می کنند.
در منازل مسکونی از پارتیشن ها چه استفاده هایی می شود؟
اگر فضای هال و پذیرایی خانه تان بزرگ باشد می توانید با قرار دادن پارتیشن آن ها را از هم جدا کرده و محیط آرام تری را برای پذیرایی از مهمان ها فراهم کنید و یا قسمتی که میز ناهارخوری را قرار داده اید با کمک آن ها از نظر پنهان کنید تا جایگاهی اختصاصی برای صرف غذا ایجاد شود.
در معماری برخی از خانه ها مشاهده می شود که گاه دیواری دارای قناسی می باشد و یا ستون در جایی نامناسب قرار گرفته است. برای پنهان کردن این موارد می توان به آسانی و با صرف هزینه ای قابل قبول از این محصول استفاده کرد.
این محصولات همچنین در اتاق خواب هایی که به اندازه کافی بزرگ باشند کاربرد دارند. مثلا می توان قسمتی از اتاق خواب را با این کار به مطالعه اختصاص داد و یا حتی قسمتی از اتاق فقط برای تعویض لباش باشد و در آن جا آینه ای مناسب هم نصب کنیم. اگر اتاق به اندازه ای بزرگ باشد که بتوان دو اتاق جدا از هم ساخت، می توان با پارتیشن بندی و با هزینه ای کمتر از دیوار کشی این کار را انجام داد.
انواع گوناگون پارتیشن ها
برخی از متداول ترین انواع این محصولات که این روز ها زیاد مورد استفاده قرار می گیرند عبارتند از:
پارتیشن های ام دی اف، پی وی سی، شیشه ای، نمونه های ساخته شده از ام دی اف و شیشه به صورت ترکیبی و هم چنین استفاده از پروفیل آلومینیوم در نمونه های شیشه ای و ام دی اف.
پارتیشن های ام دی اف
این نوع از محصول بسیار پر کاربرد می باشند و در بسیاری از ادارات و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند. ام دی اف هم هزینه ای مناسب دارد و هم در رنگ های متفاوتی تولید می شود. استفاده از شیشه در نمونه های ام دی اف آن ها را زیباتر می کند و موجب می شود که نور بیشتری هم به فضای پارتیشن اختصاص داده بشود. می توان با برخی ابزار تزیینی نظیر گیاهان مصنوعی و گل ها پارتیشن ها را زیباتر از قبل کرد.
پارتیشن های شیشه ای
این گونه از محصول مقاومت کمتری در برابر مدل های ام دی اف دارند. همان طور که واضح است امکان آسیب دیدن شیشه از ام دی اف بیشتر خواهد بود.
پارتیشن های آلومینیومی
مدل های آلومینیومی هم زیبایی خاص خودشان را دارند و اجزای آن ها به زمان کمی احتیاج دارد. می توانید با نصب پرده کرکره ها آن ها را از یکنواختی رهایی بخشید و زیباتر کنید. همچنین به آسانی قابل جابه جایی می باشند و می توانید در جای دیگر از آن ها استفاده کنید. از شیشه هم برای ساختن مدل های آلومینیومی استفاده می شود که حکم همان پنجره اتاق کوچک را دارد.
پارتیشن های پی وی سی
بر روی مدل های پی وی سی می توان به آسانی اطلاعات مورد نظر نظیر آرم شرکت ها را نصب کرد. عمده استفاده از آن ها در فروشگاه ها می باشد.
آشنایی بیشتر با پارتیشنها و کاربردهای آنها
پارتیشن اغلب توسط طراحان داخلی به عنوان ابزاری برای تقسیم یک اتاق به دو یا چند ناحیه استفاده میشود. یک پارتیشن می تواند از متریالهای مختلفی نظیر چوب، شیشه، پارچه و غیره ساخته شود. این تقسیم کننده می تواند ثابت یا قابل حمل باشند. برخی از پارتیشنها تاشو هستند و برخی دیگر همانند پرده از یک چوب آویزان هستند. طراحی پارتیشنها نا محدود است از این رو این وسیله نه تنها منجر به استفاده کارآمد از فضا میشود بلکه سبکی زیبا نیز دارد و دکوراسیون خانه را بهبود میبخشد.
حریم خصوصی ایجاد شده به کمک پارتیشن یکی از مهمترین مزیتهای این وسیله است، به کمک یک تقسیم کننده به راحتی می توان فضایی خصوصی در قسمت پذیرایی خانه ایجاد کرد. اگر فقط یک اتاق برای کودکانتان دارید به کمک این وسیله میتوانید همان اتاق را به دو ناحیه تقسیم کنید و کودکانتان را راضی نگه دارید. علاوه بر این می توانید از یک پارتیشن برای جدا کردن اتاق نشیمن و آشپزخانه نیز استفاده کنید. امروزه در اکثر خانهها آشپزخانه رو به اتاق نشیمن و بدون درب طراحی میشود. از این رو برای مهمانیهایتان به راحتی میتوانید این دو فضا را از هم جدا کنید تا راحت تر باشید.
نوع پارتیشن را میتوانید بسته به کاربردی که برای شما خواهد داشت انتخاب کنید. برای مثال اگر به دنبال ایجاد یک حریم خصوصی هستید، پارتیشن شیشه ای گزینه مناسبی برای شما نیست و این متریال برای خانه میتواند یک عنصر تزئینی زیبا باشد اما دقت داشته باشید که اگر فرزند خردسال و پر جنب و جوشی دارید این گزینه اصلا برای شما مناسب نخواهد بود. از این رو ابتدا فضایی که میخواهید تقسیم کنید را به خوبی بررسی کنید تا بتوانید متریالی را انتخاب کنید که نیازهای شما را برآورده میکند.
در ابتدای مطلب گفتیم که یک پارتیشن میتواند ثابت یا متحرک باشد که هر یک از آنها مزایای خاص خودشان را دارند. ساکنین خوابگاه یا آپارتمانها از آنجایی که فضای کوچکی در اختیار دارند ممکن این به یک راه حل سریع برای ایجاد حریم خصوصی احتیاج داشته باشند، از رو پارتیشن متحرک بهترین گزینه برای آنهاست چون سبک و قابل حمل هستند در نتیجه میتوان از آنها در هر جایی از خانه استفاده کرد. از طرفی پارتیشنهای ثابت نیز بر روی سقف، کف یا دیوار نصب میشوند و در قسمتهای مختلفی از خانه میتوان از آن استفاده کرد.
برای انتخاب طرح و نوع پارتیشن میتوانید از طراحان داخلی مشورت بخواهید تا به شما در انتخاب این وسیله کاربردی و تزئینی کمک کنند.
البته ناگفته نماند که از این تقسیم کننده فقط در خانههای مسکونی استفاده نمیشود. در بسیاری از ادارهها یا شرکتها نیز پارتیشن کاربرد زیادی دارد. از آنجایی که در ساختمانهای اداری و تجاری افراد متعددی کار میکنند و در نظر گرفتن یک اتاق برای هر نفر به هزینه زیاد و ساختمانهای متعددی نیاز دارد، یک راه حل برای این مساله داریم.
از آنجایی که هر یک از کارمندان به فضایی خاص برای خودشان نیاز دارند به کمک این وسیله میتوان یک اتاق را به چندین نفر تخصیص داد تا هر یک از آنها بتوانند به راحتی و بدون ایجاد مزاحمت برای همدیگر کار کنند. پارتیشنهای اداری بیشتر از جنس چوب هستند و در برخی از موارد از نوع شیشهای نیز استفاده میشود. بسیاری از ادارات از پارتیشنهای ثابتی استفاده میکنند که عایق صدا نیز داشته باشد تا انتقال صدا به حداقل برسد.
انواع پارتیشن
تقسیم کنندههای فضا انواع مختلفی دارند که در این مطلب 5 مدل از آنها را بررسی میکنیم:
- پارتیشن آکاردئونی: تقسیم کنندههای تاشو یا همان آکاردئونی بهترین گزینه برای آپارتمانهاست. این نوع تقسیم کننده متحرک است و به جایی وصل نمیشود و از طرفی تاشو بودن آن کمک میکند تا زمانی که به آن نیاز ندارید به راحتی بتوانید آن را جمع کنید و در زمان نیاز آن را باز کنید. علاوه بر این اگر قصد اسباب کشی از خانه را نیز داشته باشید به راحتی میتوانید از آن در خانه جدید نیز استفاده کنید. جنس این مدل تقسیم کننده معمولا چوب یا ترکیبی از چوب و پارچه است.
- پارتیشن دیواری: مدل دیواری ثابت هستند و از سقف تا کف خانه را در بر میگیرند. متریالهای مورد استفاده برای ساخت این تقسیم کننده معمولا رزین، چوب یا مواد جامد است. معمولا از این مدل به عنوان یک عنصر تزئینی استفاده میشود تا سادگی فضا را تا حدی کم کند.
- پارتیشن پارچهای: اگر به دنبال مدلی ارزان قیمت هستید این گزینه بهترین انتخاب برای شماست. این نوع تقسیم کنندهها معمولا از پارچه با کاغذهایی خاص ساخته میشوند که میتوان مثل پرده آنها را در فضای مدنظرتان نصب کنید. مزیت این مدل تقسیم کننده این است که در صورتی که به آن نیاز نداشته باشید میتوانید آن را کنار بزنید و فضای را بزرگتر کنید.
- پارتیشن کتابخانهای: کتابخانه یکی از لوازمی است که تمامی خانهها به آن نیاز دارند از این رو چه بهتر که بتوانیم از یک تقسیم کننده به عنوان کتابخانه استفاده کنیم، یعنی یک تیر و دو نشان!! کاربرد این نوع پارتیشنها از بقیه بیشتر است چون در کنار تقسیمی که انجام میدهند میتوانید از آن به عنوان کتابخانه یا فضایی برای قرار دادن عکسها و مجسمههای زیبایتان استفاده کنید. در صورتی که کمی خلاقیت به خرج دهید میتوانید فضایی دلنشین و جذاب در گوشهای از خانه داشته باشید.
- پارتیشن نیمه ثابت: این نوع تقسیم کنندهها بیشتر برای صاحبان خانه مناسب است چون قسمتی از آن ثابت است و به کف، سقف یا دیوار متصل میشود و قسمت دیگر پارتیشن شناور خواهد بود.
هزینه هر یک از این مدلها به اندازه و متریال به کار رفته در ساخت آن بستگی دارد، از این رو میتوانید مدل مناسب تان را انتخاب کنید و با اندازه گیری فضای مدنظرتان از فروشنده بخواهید قیمت تقریبی را به شما اعلام کند.
تقسیم بندی فضاهای مختلف با استفاده از پارتیشنها
هنگامی که صحبت از اتاقهای بزرگ، سالنهای پذیرایی بزرگ و استدیوی بزرگی می شود، نحوه تقسیم فضا اهمیت زیادی دارد. از این رو باید به دنبال لوازم یا ایدههایی باشیم تا به کمک آن بتوانیم یک فضای بزرگ را به فضاهای کوچک تری تقسیم کنید.
علاوه بر این اگر فضاهای کوچک را نیز در نظر بگیریم، می بینیم که امروزه با توجه به شهرنشینی و آپارتمان سازی، مساحت خانه ها کاهش چشم گیری داشته است. از این رو برای چنین فضاهایی نیز به یک راه حل برای استفاده بهینه از فضا نیاز داریم.
پارتیشن یکی از راه حلهای مدرن و زیبایی است که برای تقسیم فضا می توان از آن استفاده کرد. این قطعه کاربردی می تواند خانه شما را از نظر ظاهری، زیباتر و مدرنتر جلوه دهد. از این رو امروزه پارتیشن یکی از قابلیتهایی است که طراحان داخلی توجه خاصی به آن دارند. طراحان از پاراتیشن آماده یا سفارشی استفاده می کنند، این تقسیم کنندههای فضا می توانند متحرک، نیمه ثابت یا ثابت باشند.
انواع پارتیشن ثابت
برای ایجاد یک فضای خصوصی در اتاق یا سرویس بهداشتی می توان از پارتیشنهای ثابت استفاده کرد، البته نا گفته نماند که این سازه برای ادارات و شرکتها نیز کاربرد بسیار زیادی دارد.
این نوع تقسیم کنندههای فضا کاربرد بسیار زیادی دارند و نسبت به ایجاد یک دیوار هزینه کمتری خواهد داشت. مدلهای ثابت از متریالهای مختلفی ساخته می شوند از این رو می توانند انواع مختلفی داشته باشند که از نظر دوام و زیبایی با هم متفاوت هستند. برخی از آنها عبارتند از:
آجر: آجر یکی از متریالهای ساخت تقسیم کنندههای ثابت است که بسیار مقرون به صرفه و رایج است. برای ساخت این سازه تعدادی آجر را روی هم قرار می دهند و آنها را با ملات به هم متصل می کنند تا استحکام لازم را داشته باشد. پارتیشنهای آجری معمولا دوام بالایی دارند و در برابر آتش نیز مقاوم هستند.
چوب: چوب یکی از متریالهایی است که استفاده از آن در طراحی داخلی خانه، زیبایی خاصی به فضا می بخشد. پارتیشن چوبی قابهایی چوبی هستند که به یک دیوار متصل می شوند. چوب به کار رفته در ساخت این تقسیم کننده ها سبک وزن هستند. نمونههای چوبی یا MDF جزو سازههایی هستند که در ادارات و خانهها کاربرد زیادی دارند. پوسیدگی و مقاوم نبودن در برابر آتش سوزی جزو معایب پارتیشنهای چوبی به شمار می روند. که با نگهداری و مراقب از چوب می توانید آسیبهای وارد شده به آن را به حداقل برسانید.
شیشه: پارتیشن شیشه ای در اندازهها و شکلهای مختلفی ساخته می شوند. از شیشههای شفافی ساخته می شوند که برای تقویت آنها از فریمهای فلزی با چوبی استفاده می شود. شیشه متریالی است که در برابر رطوبت مقاومت خوبی دارد و زیبایی خاصی به فضا می بخشد. اما از آنجایی که شیشه ماده ای بسیار شکننده است باید در مکانهای کم تردد به کار گرفته شوند یا از شیشههای نشکن و دو جداره استفاده شود.
بتن: بتن یکی دیگر از متریالهای به کار رفته در ساخت پارتیشن مسکونی است که دوام بسیار بالایی دارند.
آینه: پارتیشنهای آینه ای معمولا برای تقسیم فضای بین تختخواب و حمام استفاده می شود و باعث می شود اندازه اتاق بزرگتر به نظر برسد.
فلزی: فلز می تواند انتخابی مناسب برای تقسیم فضا باشد. پارتیشن فلزی معمولا طرحهای مختلفی دارد و می تواند شکلهای مختلفی داشته باشد. اگر به دنبال المانی زیبا و خاص هستید فلز را فراموش نکنید.
انواع پارتیشن متحرک
پارتیشن متحرک این امکان را به شما می دهد تا هر زمانی که بخواهید فضایی خصوصی یا محدود داشته باشید. متحرک بودن سازه باعث می شود تا شما به راحتی بتوانید اندازه فضایی که در اختیارتان است را تغییر بدهید. یعنی شما به راحتی می توانید فضای مدنظرتان را بزرگتر یا کوچکتر کنید. به این تقسیم کنندههای متحرک، پارتیشن تاشو یا آکاردئونی نیز گفته می شود.
همانند تقسیم کنندههای ثابت، نوع متحرک آن نیز از متریالهای مختلفی ساخته می شوند. این متریالها عبارتند از:
- پارچه: پارچه یکی از ابتدایی و رایج ترین متریالهاست. برای ساخت پارتیشن مسکونی از پارچههایی با طرحها و رنگهای مختلف استفاده می شود. از این رو شما می توانید پارچه ای را انتخاب کنید که همخوانی بیشتری با مبلمان و ترکیب رنگ خانه شما داشته باشد.
- چوبی: پارتیشن تاشو چوبی یکی از پر طرفدارترین پارتیشنهایی است که در اکثر خانهها از آن استفاده می شود. در ساخت این سازه از چوبهای با کیفیتی استفاده می شود که می توان آنها را رنگ آمیزی کرد.
- آینه ای و فلزی: برخی از طراحان با ترکیب فلز و آینه پارتیشنهایی زیبا تولید می کنند که می توان از آنها در هر قسمتی از فضای خانه استفاده کرد. فلز به کار رفته در ساخت این پارتیشنها معمولا ضد زنگ و با دوام است.
امروزه می بینیم که از متریالهای دیگری نظیر چرم یا حصیر نیز در ساخت پارتیشن آماده خانگی استفاده می شود. از این رو شما می توانید با مراجعه به محل فروش نمونههای خانگی این تقسیم کنندهها یا با استفاده از سایتهای موجود گزینه مدنظرتان را پیدا کنید.
علاوه بر این اگر به دنبال گزینه ای مقرون به صرفه و کم هزینه هستید می توانید از پارتیش دست دوم استفاده کنید. پارتیشن اداری ارزان و تمیزی را می توانید از بین این لوازم دست دوم پیدا کنید تا با کمترین هزینه بتوانید فضایی خصوصی برای خودتان یا کارمندانتان ایجاد کنید.
مزایای پارتیشن متحرک
- کمک به استفاده بهینه از فضای موجود: با استفاده از این سازه متحرک شما می توانید در هر زمان و هر مکانی از فضای موجود حداکثر استفاده ممکن را داشته باشید.
- انعطاف پذیری بالا: این تقسیم کنندههای فضا قابلیت جابهجایی در مکانهای مختلفی را دارا می باشند.
- مقرون به صرفه بودن: از نظر هزینه استفاده از یک سازه اماده هزینه کمتری را به دنبال خواهد داشت.
- نگهداری آسان: پارتیشنهای متحرک به نگهداری زیادی نیاز ندارند و تنها با یک گردگیری ساده می توانید سالهای زیادی از آن استفاده کنید.
- بدون نیاز به نصب هستند، دوام بالا و اجرا راحتی نیز دارند.