دسته بندی ها

سقف کاذب آلومینیومی

جستجوی سقف کاذب آلومینیومی نتیجه ای نداشت.

آشنایی با سقف کاذب آلومینیومی و مزایای آن

سقف کاذب بخشی از معماری داخلی است، که برای پوشش سقف اصلی مورد استفاده قرار می‌گیرد و همچنین به کمک آن می‌توان تاسیسات را از دید خارج کرد. سقف کاذب می‌تواند به صورت گچی، چوبی، فلزی، پی وی سی، شیشه ای، آهنی، کامپوزیت و آلومینیومی وجود داشته باشد. یکی از ساده ترین و زیباترین این سقف ها، سقف کاذب آلومینیومی است که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

ادامه مطلب

سقف کاذب آلومینیومی چیست؟

سقف کاذب آلومینیومی به علت ساخته شدن از آلومینیوم، دارای ساختار یکپارچه و همچنین مقاومت بالا در برابر صدمات ضربه ای و تغییرات دمایی است. در این نوع سقف کاذب، به وسیله گالوانیزه اتصالاتی انجام می‌شود و برای عایق سازی، از پشم شیشه استفاده می‌کنند. سقف کاذب آلومینیومی معمولا در قالب ۶۰ در ۶۰ سانتی‌متر یا ۳۰ در ۳۰ سانتی‌متر به بازار عرضه می شود. سقف کاذب آلومینیومی به دو گروه lay_in یا سپر نمایان و clip_in یا سپر پنهان تقسیم بندی می‌شوند. سقف کاذب آلومینیومی سپر نمایان، زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد، که نیاز به دسترسی به تاسیسات پشت سقف باشد. با نصب سقف سپر نمایان به راحتی و در هر زمان دسترسی به تأسیسات و تغییر و تعمیر آن میسر می‌شود. در سقف کاذب آلومینیومی سپر پنهان، برخلاف مورد قبل امکان دسترسی به تاسیسات وجود ندارد و فاصله ای بین ورق های سقف کاذب ایجاد نمی‌شود، که همین امر باعث زیبایی، ظرافت و تمیزی بیشتر این نوع سقف می‌گردد.

کاربرد سقف کاذب آلومینیومی چیست؟

کاربرد اصلی سقف کاذب آلومینیومی، پوشاندن تاسیسات سقف است. سقف کاذب آلومینیومی، به ندرت در منازل استفاده می‌شود. این نوع سقف عمدتاً در مکان های عمومی و ساختمان های تجاری یا اداری نصب می‌شود و همچنین در استخر های سرپوشیده که نیاز به دریافت نور خورشید ندارند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. در سقف سالن فرودگاه ها نیز از سقف کاذب آلومینیومی، به علت ظاهر زیبا و عایق بودن در برابر نور استفاده می‌کنند. در کارخانه ها و واحد های صنعتی عموما سقف کاذب آلومینیومی بیشتر از انواع سقف‌های کاذب دیگر، کاربرد دارد و دلیل آن، مقاومت زیاد، فرم گیری، طول عمر بالا و نصب آسان این نوع سقف است. در واحدهای صنعتی، از سقف کاذب سپر نمایان استفاده می‌شود. بزرگترین گروه استفاده کننده سقف کاذب آلومینیومی، واحد ها و ساختمان های اداری هستند. در سالن‌های ورزشی نیز از سقف کاذب آلومینیومی استفاده می‌شود. به کار بردن این نوع سقف علاوه بر نصب راحت، قیمت کم را نیز به دنبال دارد و همچنین امکان نصب سیستم تهویه درون سقف کاذب که در ورزشگاه ها اهمیت زیادی دارد، به راحتی امکان پذیر است. علاوه بر موارد گفته شده در بیمارستان ها، آزمایشگاه ها، پارکینگ منازل، رستوران ها، سالن های مترو و ... نیز سقف کاذب آلومینیومی نصب می‌شود.

سقف کاذب لوور آلومینیومی

یکی از انواع سقف کاذب آلومینیومی، سقف لوور آلومینیوم است، که در مدل های قوسی، متحرک، دکوراتیو، نواری و ترکیبی با مدل های دیگر به بازار عرضه می‌شود. این سقف بروز ترین و پیشرفته ترین سیستم اجرای سقف است، که طراحان و معماران زیادی طرفدار آن هستند. استحکام و سختی بالا و وزن پایین، این سقف را پرکاربرد کرده است. معمولا سقف کاذب لوور آلومینیومی، در مقاطعی که دسترسی هایی باعرض کوتاه دارند و جز راهرو ها محسوب می‌شوند، نصب می‌شود. همچنین می‌توان از آن در نما ساختمان نیز استفاده کرد. دو نمونه از انواع سقف لوور، نوع تیغه ای و پروفیلی هستند که در ادامه به بررسی آن می‌پردازیم.

سقف کاذب لوور آلومینیومی پروفیلی، نواری است که به صورت نوارهای موازی در ساختمان های گوناگون بکار برده می‌شود. حجم کم، قابلیت شکست صوت و تنوع بالای آن سبب می‌شود که بهترین گزینه برای انتخاب سقف، مکان های تجاری و عمومی باشند. از مزیت های دیگر آن می‌توان به وزن کم، ضد خوردگی، ضد حریق، ضد قارچ، قابلیت نصب آسان و قابل بازیافت بودن اشاره کرد. این سقف، از سایر سقف های کاذب گران تر است.

سقف کاذب لوور آلومینیومی تیغه ای یا سقف آکوستیک لوور، از باکس ها یا تیغه های ایستاده با ابعاد مختلف تشکیل شده است که بصورت موازی و فاصله دار با یکدیگر قرار گرفته اند. مهم ترین قابلیت ورق های به کار رفته در این سقف، قابلیت ترکیب باسایر سقف های کاذب بوده که باعث سازگاری آن با نور پردازی مدولار می‌شود. این سقف دارای وزن کم، دوام بالا و قابلیت بازیافت است و به عنوان عایق صوتی و حرارتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

مزایا و معایب سقف کاذب آلومینیومی چیست؟

سقف کاذب آلومینیومی دارای مزیت‌های زیادی است، یکی از ویژگی های آن، وزن پایین است، که باعث نصب راحت و سریع آن می‌شود. جنس محکم و طول عمر بالای آن باعث می‌شود، در زمان بروز حوادثی مانند سیل و زلزله کم خطر باشد. همچنین سقف کاذب آلومینیومی دارای تنوع طرح و رنگ بالایی است و شما می‌توانید باتوجه به کاربرد و مکان نصب، طرح مناسب را انتخاب نمایید. شست و شو، نظافت و ضدعفونی راحت این نوع سقف کاذب، اهمیت آن را در محیط‌هایی که نیاز به بهداشت کامل دارند از جمله آشپزخانه ها، رستوران ها و آزمایشگاه ها، افزایش میدهد. با توجه به جنس به کار رفته، سقف کاذب آلومینیومی در برابر ضربه مقاومت کامل و بالایی دارد. همچنین بسیار ضد آب و مقاوم به رطوبت است، به همین دلیل در شهرهای مرطوب، بارانی و گرم بسیار پر کاربرد است. عایق بودن در برابر صدا، یکی دیگر از مزیت های آن می‌باشد.

از جمله معایب سقف کاذب آلومینیومی، می‌توان به عایق بودن در برابر نور خورشید و زیبایی کمتر آن نسبت به سقف های شیشه ای اشاره کرد.

قیمت سقف کاذب آلومینیومی چقدر است؟

قیمت سقف کاذب به دو عامل وابسته است. یکی از این عوامل، متریال است. منظور از متریال، می‌تواند خود سقف کاذب که در نما دیده می‌شود، باشد یا مصالحی که وظیفه ی پایداری سقف کاذب را بر عهده دارند و سقف کاذب بر روی آن ها نصب می‌شود. بطور کلی هزینه متریال 70 تا 80 درصد از کل هزینه سقف را شامل می‌شود. عامل دوم در تعیین قیمت سقف، هزینه اجرا است. هزینه اجرا شامل متغیر های زیادی ازجمله دستمزد، لوازمی که در حین اجرا مورد استفاده قرار می‌گیرند، هزینه حمل و نقل و ... می‌باشد و همچنین هزینه دستمزد 20 تا 30 درصد از هزینه سقف را شامل می‌شود.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون