دسته بندی ها

پارتیشن MDF | پارتیشن ام دی اف منزل | پارتیشن ام دی اف اداری

فروشندگان و مجریان

راهنمای انتخاب انواع پارتیشن ام دی اف منزل و پارتیشن ام دی اف اداری

پارتیشن به معنی جدا سازی و تقسیم فضا است. در صورتی که بخواهیم در فضای اداری یا فضای خانه دو قسمت را از هم جدا کنیم از پارتیشن استفاده می‌کنیم. این پارتیشن ممکن است دیوار، چوب، آهن، شیشه یا پارچه باشد.

پارتیشن هایی که امروزه مورد استفاده قرار می‌گیرند قابلیت جابه جایی دارند و بعد از نصب می‌توان باز هم جای آن را عوض کرد.

پارتیشن ‌ها ممکن است دو جداره یا تک جداره، ثابت یا متحرک و بلند یا کوتاه باشند. بسته به محل استفاده و کاربرد نوع پارتیشن ‌ها تغییر می‎کند. برای مثال، در صورتی که احتیاج به پارتیشنی داشته باشید که به سقف متصل شود باید از پارتیشن های بلند استفاده کرد. پس در واقع پارتیشن یکی از تجهیزات جداسازی فضاست که به نظم دهی و استفاده بهینه از یک مساحت کمک می‌کند. امروزه در اداره ‌ها و شرکت ‌ها به دلیل افزایش کارکنان بیش از گذشته به پارتیشن نیاز دارند. جدا سازی فضا در محل کار باعث ایجاد آرامش، نظم و مدیریت بهتر خواهد شد.

در برخی از موارد در خانه از پارتیشن به عنوان یک دکوراتیو استفاده می‌شود. البته باز هم استفاده از آن اصول و قوانینی دارد برای مثال در مکانهایی با مساحت کم بهتر است از پارتیشن استفاده نشود چون باعث کوچک شدن هرچه بیشتر فضا می‌شود.

پارتیشن های رایج عبارتند از: پارتیشن شیشه‌ای، پارتیشن MDF، پارتیشن شیشه و MDF، پارتیشن PVC، پارتیشن MDF با پروفیل آلومینیومی و پارتیشن شیشه‌ای با پروفیل آلومینیومی.

هر یک از این پارتیشن ‌ها کاربرد خاص خود را دارند و بسته به نیاز فرد و کاربرد، نوع آن انتخاب می‌شوند.

پارتیشن MDF

همانطور که گفتیم پارتیشن ممکن است جنس های مختلفی داشته باشد. یکی از پارتیشن هایی که کاربرد بسیار زیادی در ادارات دارد و به وفور از آن استفاده می‌شود پارتیشن MDF است. این نوع پارتیشن ها از MDF ساخته می‌شوند که می‌توانند ابعاد مختلفی داشته باشند. باید فضایی که می‌خواهید پارتیشن بندی کنید را اندازه بگیرد تا ابعاد پارتیشن MDF مدنظرتان را مشخص کنید.

بهتر است از پارتیشن MDF با قابلیت جابه جایی استفاده کنید تا علاوه بر صرفه جویی در هزینه امکان تغییر دکوراسیون در صورت نیاز را داشته باشید. جابه جایی این نوع پارتیشن به راحتی انجام می‌شود تنها کافیست که نصب آن را باز کنید و در محل دیگری که به آن نیاز دارین نصب کنید.

پارتیشن MDF تک جداره

در پارتیشن MDF تک جداره از ام دی اف هایی با ضخامت 8 سانتی متری استفاده می‌شود. این نوع پارتیشن یک جداره با اسکلت باریک دارد و می‌توان قفل و یراق را روی آن نصب کرد. ابعاد این پارتیشن توسط مشتری انتخاب می‌شود و در هر ارتفاعی می‌توان آن را پیاده سازی کرد. پارتیشن ‌های تک جداره قابلیت جابه جایی دارند و سبک نیز هستند در نتیجه هزینه کمتری دارند و مقرون به صرفه است. همچنین این نوع پارتیشن برای ایجاد فضایی خصوصی و پوشیده بسیار مناسب است اما عیب بزرگی که دارد عایق نبودن آن نسبت به صدا و حرارت است. از این رو برای مکان هایی که آرامش و سکوت برای تمرکز کاری حائز اهمیت باشد استفاده از این پارتیشن پیشنهاد نمی‌شود.

در کنار MDF می‌توان از شیشه استفاده کرد، استفاده از شیشه در کاهش مصرف برق و ایجاد روشنایی برای فضای پارتیشن بندی شده موثر است.

مزایا و معایب پارتیشن تک جداره

مزایا

  • پارتیشن MDF تک جداره به راحتی و خیلی سریع نصب می‌شود
  • هزینه کمتری دارد
  • طرح ها و رنگ های متنوعی دارد
  • دمونتاژ سریعی دارد.

معایب

  • عایق صدا ندارد و صدا به راحتی انتقال داده می‌شود.
  • باعث اتلاف انرژی می‌شود چون عایق حرارت و گرما نیست.

پارتیشن MDF دو جداره

پارتیشن MDF دو جداره مقاوم هستند و نیازی به ستون ندارند. این پارتیشن از MDF های 16 میلی متری ساخته می‌شود و تمام لبه‌ های ام دی اف با PVC عایق می‌شود. ضخامت این پارتیشن دو جداره 13 سانتی متر است. می‌توان در طراحی آن از پنجره های شیشه‌ای استفاده کرد که در این حالت با در نظر گرفتن ورودی روشنایی محل پنجره را انتخاب می‌کنند و عواملی مانند گردش هوا را نیز در نظر می‌گیرد. این پارتیشن دو جداره عایق صداست و آرامش را برای فرد به ارمغان می‌آورد. از این نوع پارتیشن می‌توان کابل های شبکه و سیم کشی را به راحتی عبور داد. همچنین می‌توان از پرده ‌های کرکره‌ای نیز استفاده کرد. در کل این نوع پارتیشن نسبت به تک جداره امکانات بیشتری دارد. در صورتی که نیاز به یک پارتیشن ثابت و با دوام دارید که به زودی تصمیم جابه جایی یا تغییر آن را ندارید بهتر است از پارتیشن MDF دو جداره استفاده کنید.

پارتیشن های دو جداره به نصب دقیقی نیاز دارند تا محصول بدون خطا و با زیبایی در محل نصب شود.

مزایا و معایب پارتیشن MDF دو جداره

مزایا

  • پارتیشن های دو جداره تنوع و زیبایی بیشتری دارند مخصوصا در مدل هایی که ارتفاع آن ها تا سقف است
  • دوام و مقاومت این نوع پارتیشن بسیار بالاست و بعد از نصب آن در صورت نگه داری مناسب نیازی به تعمیر یا تغییر تا چندین سال نخواهد داشت.
  • پارتیشن دو جداره با توجه به ضخامتش عایق صدا است و مانع انتقال صدا بین فضا ها می‌شود
  • از اتلاف انرژی جلوگیری می‌کند چون عایق حرارت است.
  • می‌توان برای این نوع پارتیشن پنجره یا پرده کرکره نصب کرد که این مزیت در دکوراسیون فضا موثر است.
  • خود ایستا هستند یعنی به هیچ ستونی نیاز ندارند.

معایب

  • پارتیشن MDF دو جداره نسبت به تک جداره هزینه بیشتری دارند که این هزینه ممکن است دو برابر باشد اما در برابر امکاناتی که دارد مقرون به صرفه خواهد بود.
  • عدم امکان تغییر شکل یا جابه جایی در برخی از مدل ها نیز جزو معایب این نوع پارتیشن است.
تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون