این محصولات در کنار متریالهای دیگر از جمله شیشههای سکوریت و انواع ام دی اف به همراه اجزای دکوراتیو دیگر مانند پردههای کرکرهای شکل تولید میشوند. دو طرح برای این محصولات به شکل عمودی و افقی قابل اجرا است هر دو حالات افقی و عمودی میتوانند به صورت تک جداره و دو جداره نیز تولید شوند.
طراحی پارتیشن آلومینیومی به صورتی است که شیشههای بزرگ سکوریت در فریم آلومینیومی قرار میگیرند و قطعات مختلف در آن توسط پیچ به همدیگر وصل میشود. این پیچها مخفی بوده و تنها از قسمت داخلی قابل رویت هستند. این نوع طراحی علاوه بر زیبایی فضا، نور فضاهای تفکیک شده را تامین میکند، به علاوه برای افرادی که درون این فضا کار میکنند، امکان دید سایر نقاط فراهم میشود. بر اساس نیاز مشتری در انواع این محصولات از شیشههای تک جداره و دو جداره سکوریت استفاده میکنند. هر کدام از این انواع پارتیشن آلومینیومی دارای مزایا و ویژگیهای اختصاصی هستند.

پارتیشن تک جداره آلومینیومی
از متریال ترکیبی آلومینیوم و ام دی اف و شیشه تشکیل شدهاند. ضخامت آلومینیوم در پارتیشن تک جداره حدود ۴ تا ۶ سانتیمتر است. چهارچوب آلومینیومی به شکلی طراحی شده که قابلیت نصب ابزار و یراق آلات مورد نیاز روی آن میسر باشد. شیشههای به کار رفته در این نوع محصولات 6 میلیمتر ضخامت دارد. ضخامت ام دی اف نیز در این محصولات 6 میلیمتر و 16 میلیمتر است. این ویژگیها روی هم رفته علاوه بر تفکیک فضای داخلی ساختمان به قسمتهای متعدد، تامین نور لازم برای این قسمتها و شرایط عایق صوتی و حرارتی را نیز فراهم میکند. پارتیشن آلومینیومی تک جداره به دلیل سطح اتکای کم نیاز به طراحی نقاطی برای اتصال در قسمتهای کف و سقف سازه است.
پارتیشن دو جداره آلومینیومی
این نوع از پارتیشن آلومینیومی نیز ترکیبی از قاب آلومینیومی، ام دی اف و شیشه است. بر خلاف نوع تک جداره، معمولا نیازی به طراحی نقاط اتصال ندارد. ضخامت آلومینیوم در پارتیشن تک جداره حدود ۴ تا 8 سانتیمتر است. در ساخت آنها از آلومینیوم آنادایز شده استفاده میشود. این نوع آلومینیوم چون مقاومت استانداردی ندارد، برای افزایش مقاومت آن یک لایه اکسیدی روی آلومینیوم تشکیل میشود. برای اجرای استاندارد این فرآیند ضخامت لایه اکسید را به مقدار 10 تا 20 میکرون میرسانند. به کل این پروسه آنادایزینگ (Anodizing) میگویند. همچنین آلومینیوم را نسبت به خوردگی و ساییدگی مقاوم میکند. آلومینیوم آنادایز شده رنگ پذیری بهتری نسبت به انواع معمولی دارد. همچنین منظره زیبایی از نظر دکوراتیو برای این محصول به وجود میآورد. پنلهای ام دی اف در این نوع از پارتیشن آلومینیومی 16 میلیمتر ضخامت دارند. همچنین ضخامت شیشه پارتیشنهای دوجداره به سهولت جا به جا شده و فضای کمی را اشغال میکنند. در صورت نیاز به تعمیر و نگهداری، تعویض قطعات تشکیل دهنده آنها به راحتی انجام میشود. انتقال صدا، سرما و گرما در این نوع از پارتیشن انجام نمیشود. در حالت استاندارد ترتیب قرار گرفتن درست قطعات تشکیل دهنده پارتیشن دو جداره به این صورت است که در قسمت پایین پارتیشن قطعات ام دی اف با ابعاد استاندارد 90 در 90 سانتیمتر که البته قابل تغییر است نصب شده، در قسمت وسط پارتیشن آلومینیومی شیشه درون چهارچوب آلومینیوم قرار میگیرد و از قسمت داخلی آن معمولا با پرده کرکرهای پوشانده میشود. در قسمت بالا هم ام دی اف به اندازه 90 سانتیمتر نصب میشود که این اندازه بسته به ارتفاع سقف در مواردی متغیر است.
علاوه بر پارتیشن آلومینیومی امکان نصب پارتیشن ام دی اف نیز برای فضاهای کاری وجود دارد. این محصولات تماما از متریال ام دی اف و شیشه تشکیل شدهاند. مانند انواع آلومینیومی امکان نصب لوگو روی شیشهای آنها وجود دارد.
در پارتیشن آلومینیومی تک جداره و دو جداره امکان نصب لوگوی شرکت یا کارخاانه روی قسمت شیشهای پارتیشن وجود دارد. به علاوه میتوان در هر دو نوع محصولات تک جداره و دو جداره از ام دی اف، طلق پلاستیک، ورق آلومینیومی به جای شیشه استفاده کرد.
نورپردازی پارتیشن آلومینیومی
از آنجایی که امکان نورپردازی برای تامین نور و زیبای در پارتیشن آلومینیومی امکان پذیر است، در مرحله طراحی پارتیشن باید این نکته را مد نظر قرار داد و فضایی برای عبور سیمهای برق در این محصولات لحاظ کرد. این فضا باید به صورتی باشد که در صورت نیاز و مواقع اضطراری به سرعت و سهولت قابل دسترسی باشد.

مزایای پارتیشن آلومینیومی
استفاده از پارتیشن آلومینیومی دارای مزایای متعددی است. از جمله این مزایا علاوه بر فراهم کردن فضای خصوصی، به زیبا شدن فضاهای اداری، استفاده بهینه از این فضاها، اجرای سریع و آسان، قابلیت نورپردازی و صرفه جویی اقتصادی در مقایسه با روش به کارگیری مصالح سنتی برای تفکیک فضا میتوان اشاره کرد.
برای اجرای دقیق و درست این پارتیشنها استفاده از متریال با کیفیت و نیروی کار ماهر ضروری است.