دسته بندی ها

فروشندگان انواع مدل های شومینه برقی

فروشندگان و مجریان

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل شومینه برقی

آیا احساس آرامش در نزدیک شعله‌های آتش و گرمای آن را دوست دارید؟ یک شومینه سرپوشیده شعله‌های واقعی آتش را در خانه‌هایمان برای ما فراهم می‌آورد و در هر لحظه که بخواهیم می‌توانیم دور آن جمع شویم یا کتاب بخوانیم.

ادامه مطلب

شومینه، وسیله‌ای گرمایشی که از قدیم در خانه‌ها از آن استفاده می‌شد، یکی از المان‌های مهم دکوراسیون خانه است. در گذشته از مدل‌های سنتی مانند سوزاندن زغال یا چوب برای گرم کردن فضای خانه استفاده می‌شد اما رفته رفته مدل‌های جدید جایگزین مدل‌های قدیمی شد و با امکانات و امنیت بیشتری وارد خانه‌های ما شد.

نصب این وسیله گرمایشی فضایی صمیمی برای افراد خانواده ایجاد می‌کند و در قدیم فقط یک وسیله گرمایشی نبود و از آن برای پخت و پز نیز استفاده می شد اما امروزه بیشتر جنبه تزئینی و گرمایشی دارد. مدل‌های سنتی هزینه نگه داری بالایی داشتند و در هر متراژی قابل استفاده نبودند و نیاز به تمهیداتی از جمله تعبیه دودکش یا لوله کشی گازی برای مدل‌های چوبی و گازی داشتند.

شومینه‌های انواع مختلفی دارند از جمله: شومینه برقی، شومینه هیزمی، شومینه الکلی و گازی، تفاوت این شومینه‌‌ها در سوخت، محل نصب و اقدامات جانبی آن‌هاست.

شومینه مدل هیزمی همان مدل پر طرفدار است که به دودکش و چوب نیاز دارد و باید محل مشخصی هم برای آن و هم برای چوب‌ها در نظر گرفت، مدل الکلی برای سوخت از بیو اتانول با الکل ژلی استفاده می‌کند و نیاز به دودکش ندارند در نتیجه محل مشخصی برای نصب نیز نیاز ندارد، مدل گازی به لوله کشی گازی و دودکش برای نصب نیازد دارد این نوع شومینه باید در مراحل ساخت ساختمان مکان خاصی برای آن تعبیه شود. مدل برقی به مکان خاصی نیاز ندارد و سوخت آن از برق تامین می‌شود.

در این مطلب با هم به بررسی شومینه‌ برقی و کاربرد آن می‌پردازیم.

شومینه‌های برقی به شما امکان می دهد تا یک ویژگی باورنکردنی را به فضای زندگی خود بیاورید!!

شومینه‌های قدیمی به مکانی برای انبار سوخت مد نظرشان (هیزم) نیاز داشتند و با سوختنشان موجب ایجاد دوده در خانه و دودی شدن لوازم خانه از جمله مبلمان نزدیک به آن می‌شدند، همچنین این نوع شومینه‌ها را باید مدام چک کرد تا سوختشان تمام نشود ، با طراحی شومینه برقی این مشکلات به پایان رسید. این مدل در سال 1912 اختراع شد و استفاده از آن در دهه 1950 رایج شد. شومینه‌های برقی بازدهی خوب و امنیت بالایی دارند همچنین نیاز به مکانی مشخص برای نصب ندارند چون قابلیت جابه‌جایی دارند و در هر قسمتی قابل اجرا هستند.

این نوع شومینه با طراحی زیبا و مدرنی که دارند برای خانه‌های امروزی یکی از ملزومات دکوراسیون هستند و قطعا با نیازها و سلیقه طراحی شما مطابقت خواهند داشت.

مزایای شومینه برقی

  • قابلیت جابه‌جایی: این نوع وسیله گرمایشی چون به مکانی مشخص برای نصب نیاز ندارد، قابلیت جابه‌جایی دارد و می‌توان آن را بر روی هر نوع دیواری نصب کرد.
  • عدم نیاز به دودکش یا لوله کشی: سوخت این شومینه با استفاده از برق تامین می‌شود و نیازی به لوله کشی گازی نمی‌باشد همچنین با توجه به این که سوختن آن هیچ دودی ندارد نیاز به نصب دودکش نیز ندارد.
  • حفظ محیط زیست: با استفاده از شومینه برقی، چون نیازی به سوختن چوب نیست و منابع چوب رو به کم شدن هستند قطعا استفاده از برق به عنوان سوخت راه حلی هوشمندانه است.
  • نصب راحت: برای نصب این وسیله گرمایشی به فرد ماهری نیاز ندارید تنها کافیست دفترچه همراه شومینه را بخوانید و آن را به برق متصل کنید.
  • امنیت: در مدل‌های برقی از سیستم‌های قطع کننده اتوماتیک استفاده می‌شود. در نتیجه خطر آتش سوزی برای آن‌ها وجود ندارد و امنیت بیشتری نسبت به مدل‌های گازی یا هیزمی دارند.
  • عدم تولید گاز سمی: این شومینه هیچ گونه گاز سمی یا مضری تولید نمی‌کند و با خیال راحت می‌توانید از آن در هر اتاق و فضایی از خانه استفاده کنید.
  • طرح‌های متنوع: با توجه به دکوراسیون خانه می‌توانید طرح مدنظرتان را انتخاب کنید و اقدام به خرید کنید.
  • بهبود دکوراسیون خانه: زیبایی و مدرن بودن شومینه برقی باعث شده است که از آن به عنوان یکی از المان‌های زیبایی دکوراسیون خانه استفاده شود.
  • قیمت مناسب: استفاده از این وسیله گرمایشی هزینه زیادی ندارد و از نظر اقتصادی مناسب است.
  • ماندگاری طولانی مدت: شومینه برقی چون نیازی به سوخت ندارد و در آن محفظه احتراق وجود ندارد دوام بیشتری دارند
  • بدنه مقاوم: بدنه این مدل شومینه با رنگ و مواد ضد خوردگی پوشانده می‌شود در نتیجه در طول زمان شکل و ظاهرش را حفظ خواهد کرد.
  • کنترل از راه دور: احتمالا بهترین مزیت این وسیله گرمایشی کنترل آن از راه دور است.

معایب شومینه برقی

  • این نوع وسیله گرمایشی چون با برق کار می‌کند در صورت قطع شدن برق از کار می‌افتد.
  • هزینه زیاد برق نیز یکی از معایب این روش گرمایشی است. در برخی از کشورها هزینه برق بسیار گران تمام خواهد شد. در نتیجه استفاده از این وسیله بسیار پر هزینه خواهد بود.
  • در ساخت محصول از تمهیدات و استانداردهای ایمنی استفاده می‌شود اما با این وجود باز چون این وسیله از برق استفاده می‌کند امکان ایجاد مشکلاتی وجود دارد. حتما از پریزهای برقی جداگانه و محافظ دار برای نصب استفاده کنید.
  • نداشتن شعله‌های واقعی و حس نوستالژیک یکی از مشکلات این نوع سیستم گرمایشی است.

قیمت شومینه برقی

هزینه تمام شده این دستگاه با توجه به ابعاد، میزان تولید گرما، کیفیت و طرحشان با هم متفاوت است. اما همانطور که قبلا نیز گفتیم نیازی به هزینه نصب و لوازم جانبی ندارد.

گرمایی خاص و دلچسب با استفاده از شومینه های برقی

شومینه برقی یکی از انواع وسایل گرمایشی نوین و مدرن است که در قالب شومینه با منبع انرژی الکتریسیته اجرا می‌شود. از گذشته تا کنون برای گرم کردن فضای داخلی ساختمان از وسایل گرمایشی مختلفی استفاده شده است. از اجاق‌های قدیمی ذغالی تا انواع بخاری‌های نفتی، گازی، شوفاژ و بالاخره شومینه‌ها با منابع سوختی الکلی، گازی و برقی. شومینه برقی در مقایسه با انواع قدیمی‌تر آن برای جاگذاری به فضایی که از قبل تعبیه شده باشد احتیاج ندارد. شومینه برقی از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. هر یک از این اجزای تشکیل دهنده شومینه برقی کارکرد ویژه‌ای به عهده دارند که در ادامه به معرفی این اجزا و وظایف اختصاصی مرتبط با هر یک خواهیم پرداخت.

هر شومینه برقی از اجزایی شامل بدنه دستگاه، الکتروموتور، میله آتش، نوار LED، فنBlower، هیتر، برد اصلی، برد کنترل کننده، ریموت کنترل، شیشه داخلی، هیزم مصنوعی و نمای شومینه تشکیل شده است.

بدنه دستگاه: بدنه شومینه برقی که در برگیرنده سایر قسمت‌های دیگر است، معمولا از جنس آهن است.

الکتروموتور: وظیفه الکتروموتور تامین انرژی برای حرکت میله آتش است. این کار با تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی انجام می‌شود.

میله آتش: این میله از آهن ساخته می‌شود و برای پوشش رویی آن از میله‌هایی با جنس فلزی و پلاستیکی استفاده می‌شود. نور LED نیز روی این میله تابیده می‌شود تا منظره‌ای مشابه شعله‌های آتش به وجود آید.

نوارLED: این نوار یک فیبر مدار چاپی به ضخامت 6/1 میلی‌متر از جنس فایبر گلاس و یا مقوای فشرده است،که درون میله آهنی کار گذاشته می‌شود. روی فیبر مدار چاپی نیز Power LED در دو نوع نصب می‌شود. وظیفه این Power LED ها نیز تامین نور به شکل شعله است. Power LED انواعی از LED هستند که دارای توان بیشتر از 5/0 وات و تامین روشنایی زیاد هستند. دلیل استفاده از دو نوع آن‌ها برای تامین رنگ شعله اصلی و قابلیت تغییر رنگ در شعله به منظور فراهم آوردن منظره ای مشابه شعله اصلی است.

فن Blower: وظیفه اصلی این فن پخش یکنواخت هوای گرم در فضایی است که شومینه قرار دارد. فن از یک پره چرخان و یک الکتروموتور تشکیل شده است. وجود فن باعث افزایش راندمان شومینه برقی تا 100% می‌شود.

هیتر: این هیتر شامل یک سیم پیچ مسی است که درون قاب مکعب شکلی قرار می‌گیرد. گرمای حاصله از این هیتر توسط فن در فضا پخش می‌شود. یک فیوز حرارتی نیز در این بخش قرار دارد. کار این فیوز این است که در اثر گرم شدن بیش از حد و احتمال خطر آتش سوزی جریان برق را قطع می‌کند.

برد اصلی: برد هوشمند مرکز قرار گرفتن انواع مدارهای الکتریکی است. این بخش از قسمت‌های مختلفی تشکیل شده است. دارای محافظ‌های مربوط به ولتاژ، جریان و اتصالات کوتاه است.

برد کنترل کننده: تمام تجهیزات لازم برای کنترل از راه دور و اجرای فرمان‌های مربوط به آن درون این قسمت قرار دارند. این تجهیزات شامل مدارهای مربوط به ریموت کنترل، گیرنده وای فای و مدار کنترل لمسی یا تاچی است.

ریموت کنترل: برای راه‌اندازی و روشن کردن شومینه از راه دور به این نوع ریموت نیاز است.

شیشه داخلی: این شیشه از متریال سکوریت، با رنگ‌های مختلف رفلکس، طلایی و برنزی به بازار عرضه شده است.

هیزم مصنوعی: این هیزم از مواد کامپوزیت که در قالب‌هایی به شکل شاخه‌های درخت هستند، قالب‌گیری می‌شوند.

نمای شومینه: ظاهر و چشم انداز شومینه از بیرون است. معمولا به سلیقه مشتری بستگی دارد. البته در انتخاب آن باید هماهنگی با فضا و سایر اجزای دکوراتیو مورد توجه قرار گیرد.

در کنار هر شومینه برقی یک پریز برای دسترسی هر چه آسانتر به منبع جریان الکتریسیته بهتر است، در نظر گرفته شود. زیرا استفاده از سیم‌های رابط ضریب ایمنی لازم برای استفاده امن از این وسیله را کم می‌کند. دسترسی آسان به پریز برق ضرورت استفاده از سیم‌های رابط را مرتفع می‌سازد.

مزایا و معایب شومینه برقی

شومینه برقی بر خلاف انواع گازی و ذغالی به فضای زیادی برای نصب نیاز ندارد. نصب آن سریع انجام می‌شود. از آنجا که منبع تامین کننده گرما در آن انرژی الکتریسیته است، به دودکش نیاز ندارد. باعث آلودگی هوا نمی‌شود. فاقد خطر انتشار گازهای سمی در فضای مربوطه است. به عبارتی در رده سوخت‌های پاک قرار می‌گیرد. در فضاهای کوچک قابل اجراست. منظره زیبا و چشم‌نوازی در فضای داخلی ساختمان فراهم می‌آورد و چون در طرح‌ها و رنگ‌های متنوعی تولید می‌شود در صورت ایجاد هارمونی با سایر اجزای موجود در اتاق از عناصر دکوراتیو محسوب می‌شود. از معایب این محصول به هزینه‌بر بودن آن به دلیل انرژی الکتریسیته مصرفی می‌توان اشاره کرد، که بهتر است در صورت انتخاب این نوع شومینه، مورد توجه قرار گیرد. در صورت عدم نصب توسط کارشناس ماهر خطرات احتمالی ناشی از برق گرفتگی باید مد نظر باشد. همچنین این نوع شومینه محدودیت‌هایی از نظر مکان نصب دارد. به عنوان مثال شومینه برقی قابلیت نصب در فضاهای بیرونی ساختمان و مکان‌های مرطوب (مجاورت استخرها) را به دلیل افزایش احتمال خطر برق گرفتگی ندارد.

شومینه برقی یکی از بهترین و زیباترین سیستم های گرمایشی

امروزه با رواج گرفتن زندگی در آپارتمان‌ ها و خانه های شهری کوچک دیگر امکان استفاده از شومینه های داخلی میسر نیست، اما همواره شومینه نمادی از یک وسیله گرمایشی زیبا و جذاب بوده است که تنها نقش ایجاد گرما در خانه را ایفا نمی کند، بلکه به ایجاد صمیمت در بین اعضای خانواده کمک شایانی کرده است. علاوه بر این همواره شومینه به عنوان یک آیتم دکوراتیو در فضای خانه تلقی می شود. انواع بسیار مختلفی از شومینه یا هیمه سوز در بازار موجود است. همان طور که گفته شد با توجه به محدودیت فضا در خانه های امروزی مردم به دنبال انواع شومینه های برقی و بخاری های کم حجم برای خانه های خود هستند، در ادامه این نوشتار سعی داریم انواع مختلف شومینه برقی را به شما معرفی کنیم.

اضافه کردن جلوه ای شیک و استایل مدرن به خانه در عین حال تامین گرمای مورد نیاز از طریق شومینه برقی کار چندان دشواری نیست. انواع بسیار متنوعی از شومینه در اندازه های مختلف در بازار موجود است که می توانید با توجه به نیاز، سلیقه، بودجه و فضای در اختیار آن را انتخاب کنید.

انواع شومینه برقی

شومینه برقی طاقچه‌ای

این مدل شومینه معمولا دارای دو مولفه اصلی است: یک طاقچه جداگانه برای نگه داری جعبه آتش و یک جعبه فاقد دریچه برای نگه داری شعله‌ های آتش. این نوع از شومینه های برقی معمولا به برق 120 ولت استاندارد وصل می شوند. انواع بسیاری مختلفی از شومینه برقی طاقچه‌ای در رنگ های مختلف در بازار موجود است. برخی از آن ها دارای کنسول های رابط هستند.

شومینه برقی دیواری

این مدل از شومینه های برقی در مدل های آویزان نیز در بازار موجود است، اما اغلب شومینه برقی دیواری مستقیما بر روی دیوار نصب می شود. شومینه های آویزان معمولا نیاز به سخت افزارهای خاص برای نصب دارند. در دستورالعمل راهنما تمام نکات مربوط برای نصب و اطمینان از ایمنی شومینه های آویزان آورده شده است. اما برای کسب اطمینان بیشتر برای استفاده از انواع شومینه های دیواری بهتر است از نصاب های حرفه ای کمک بگیرید.

شومینه برقی داخلی

این مدل از هیمه سوز ها به گونه ای طراحی شده است که می تواند در داخل شومینه های موجود جای بگیرد. معمولا در مدل های مختلف آینه‌ای، استیل، آجری و ... در دسترس هستند. چراغ های LED تعبیه شده در این شومینه به نوعی درخشش شعله های آتش را نشان می دهد. جلوه های واقع گرایانه از شعله های آتش در کنار گرمای مطلوب حاصل از این مدل شومینه برقی به شما همان احساس واقعی استفاده از شومینه های هیزمی را می دهد. عملیات نصب این محصول بسیار ساده است. این شومینه نیز باید به برق 120 ولت متصل شود.

شومینه برقی دو طرفه

این محصول معمولا دارای دو وجه شیشه ای است که می توان از آن به عنوان شومینه برقی کنجی استفاده کرد. طراحی این محصول بسیار ساده است و معمولا در زمره شومینه برقی ارزان قیمت و ساده قرار می گیرد.

شومینه برقی چند وجهی

شومینه های برقی در انواع به صورت پانل های شیشه ای صاف، دو طرفه، سه طرفه، چهار طرفه و کنجی در بازار موجود است که می توان آن ها را به صورت افقی یا عمودی در قسمت های مختلف خانه از جمله دور ستون ها نصب کنید.

در صورتی که به دنبال شومینه برقی کوچک برای خانه یا اتاق خود هستید، می توانید از انواع مختلف شومینه های کنجی یا دیواری استفاده کنید. مدل های مختلف از شومینه برقی ارزان و کوچک در بازار موجود است که قابل حمل هستند و می توانید به راحتی آن ها را از یک اتاق به اتاق دیگر حمل کنید. اغلب شومینه برقی استاندارد به برق 110 تا 120 ولت شهری متصل می شوند. علاوه بر عامل گرمایشی از این محصول به عنوان یک عامل دکوراتیو نیز استفاده می شود. به عبارت دیگر شما می توانید در تمام طول سال از زیبایی و آرامش آتش لذت ببرید. برخی از مدل های هیمه سوز بدون تولید گرما نیز کار می کنند. تامین گرما از طریق سوخت پاک از لحاظ اقتصادی نیز مقرون به صرفه است.

مزایای شومینه برقی

صرفه جویی در فضا

وقتی در خانه با کمبود فضا مواجه هستید، برای استفاده از هر متر مربع باید به صورت سنجیده عمل کنید. با داشتن شومینه دیواری، کنجی و ... نیازی به نگرانی در مورد فضا نیست. در واقع شومینه دیواری به هیچ وجه فضای کف خانه را اشغال نمی کند. به راحتی بر روی دیوار نصب می شود، به سادگی می توان آن را به پریز برق وصل کرد و از آن استفاده کرد. در صورتی که دکوراسیون منزل شما سنتی باشد یا مدرن می توانید از انواع سبک های مختلف شومینه های موجود در بازار متناسب با دکوراسیون داخلی خود استفاده کنید. طراحی های انحصاری به منظور صرفه جویی در فضا ضمن امکان لذت بردن از گرمای آتش به فضای نشیمن شما فضای بیشتری اضافه خواهد کرد.

اغلب بسیاری از کنج و گوشه های اتاق بلا استفاده باقی می ماند. استفاده از شومینه برقی کنجی بسیار راحت است. شما می توانید این محصول را در هر گوشه ای از خانه خود نصب کنید. این مدل نیز در انواع اندازه، طرح، رنگ و سبک مطابق با مبلمان شما در بسیار موجود است. در صورتی که با کمبود فضا مواجه هستید و لازم است چندین اتاق خانه خود را گرم نگه دارید، می توانید از بخاری برقی مستقل استفاده کنید. این نوع از بخاری های برقی با کیفیت قابل حمل هستند و یک راه حل عالی برای تامین گرمای فضا های بزرگ محسوب می شود.

منبع حرارت مکمل کارآمد

در برخی از اقلیم های آب و هوایی، معمولا مردم سرمای آن چنانی را تجربه نمی‌کنند به همین دلیل اغلب در آپارتمان‌ ها و مجتمع های مسکونی سیستم گرمایشی مرکزی تعبیه نمی شود. در دوران سرما، اغلب افراد از شومینه برقی به عنوان منبع کارآمد تولید گرما استفاده می کنند.

ایمنی

امروزه در بسیاری از مناطق سوزاندن چوب، یا استفاده از سوخت های فسیلی نظیر نفت، گازوئیل و بنزین به دلیل امکان آتش سوزی یا احتمال مسمومیت مونواکسید کربن از شومینه های گازی یا چوبی ممنوع شده است. شومینه برقی یک وسیله جایگزین بدون خطر است که نیازی به دودکش ندارد. تنها با یک خروجی استاندارد و اتصال به برق شهری می توان از این محصول استفاده کرد.

معمولا هر مرکز فروش شومینه برقی با توجه به اندازه، کارایی و کیفیت، قطعات به کار برده شده، برند تولید کننده، هزینه نصب و راه اندازی، گارانتی و خدمات پس از فروش قیمت نهایی شومینه برقی را مشخص خواهد کرد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره شومینه برقی