دسته بندی ها

شومینه دیواری

فروشندگان و مجریان شومینه دیواری

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل شومینه دیواری

شومینه ها امروزه دچار تغییر و تحولاتی شده اند. شومینه های دیواری از خانواده شومینه های مدرن هستند و همان گونه که از اسمشان مشخص است درون یا روی دیوار نصب می شوند. شایان ذکر است که شومینه های دیواری بسیار زیبا  و به روز بوده و از عوامل دکوراتیو به شمار می آیند. همچنین نوع توکار این محصول، فضایی را در منزل اشغال نمی کند و برای خانه های کوچک و با فضای داخلی کم ایده ال و مناسب می باشند. شومینه دیواری می تواند یک نقطه کانونی و مرکز توجه در خانه ها، محل کار و ... باشند. همچنین می توان از این شومینه ها در انواع فضاها مانند سالن نشیمن خانه، اتاق خواب، اتاق کار، سالن های ادارات و دیگر مکان ها استفاده کرد. شومینه های دیواری دارای دو مدل گازی و برقی می باشند. شومینه های دیواری گرمای فضا را تامین می کنند و این شومینه ها از لحاظ ظاهری چون قابی سه بعدی از آتش هستند. قابل ذکر است که شیشه های استفاده شده در این شومینه ها شیشه های نکشن یا همان سکوریت می باشند و این شومینه ها امینت بالایی دارند. نشکن بودن شیشه های این محصول این امکان را می دهد که به راحتی دورهمی های خانوادگی در منزل و جلسات کاری در ادارات را در مجاورت این شومینه زیبا برگذار کنید و اصلا نگرانی خاطر بابت شکستن شیشه یا پرتاب جرقه های آتش آن را نداشته باشید. این محصول به روش های مختلفی نصب می شود و حتی می توان این شومینه ها را به راحتی در خانه های نقلی نصب کرد. به علاوه می توان از آن به گونه ای در دیوار استفاده کرد که در دو طرف دیوار نما داشته باشد و به فضای مورد نظر  جلوه ای خاص و لاکچری ببخشد.


انواع شومینه های دیواری


شومینه های دیواری به طور عمده دارای دو مدل گازی و مدل برقی می باشد. که هریک دارای خصوصیاتی می باشند که در ادامه به آن پرداخته شده است.


- شومینه دیواری برقی


این شومینه برای سوخت مصرفی خود از انرژی برق استفاده می کنند. هیچ گونه گاز سمی تولید نمی کنند و نیازی نیست برای آن ها در دیوار دود کش تعبیه شده باشد. این شومینه ها شعله واقعی ندارند اما نمای بصری شعله های آتش را دارند که این نمای بصری جلوه ای ویژه به این شومینه ها می دهد. همچنین شما در فصل هایی که از سال که هوا گرم است می توانید از این زیبایی، بدون ایجاد گرمایش بهره مند شوید. بعضی از مدل های برقی دارای کنترل می باشند که این اجازه را به فرد می دهد که از راه دور میزان گرمای شومینه را تنظیم نماید. به علاوه در قابی که دور این محصول است می توان از نماهای متفاوتی مثل شیشه، چوب، سنگ و .... استفاده کرد، که این قاب خود نمای دوچندان زیبایی به شومینه می دهد. این شومینه را می توان به هر دو روش توکار و روکار نصب کرد.


- شومینه دیواری گازی


شومینه های دیواری گازی برای سوخت مصرفی خود از انرژی گاز استفاده می کنند. برای شومینه های گازی به دلیل تولید گازهای سمی، برخلاف شومینه های برقی، حتما باید دود کش در دیوار تعبیه شود. شومینه دیواری گازی گرمای بسیار مطلوب و دلچسب دارد و زیبایی دو چندان به فضای شما می دهند. در این نوع از محصول مانند نوع برقی آن می توان از متریال های مختلفی برای قاب دور آن استفاده کرد، پس در انتخاب قاب این نوع شومینه نهایت دقت و سلیقه را به خرج دهید. در این شومینه ها برای امنیت بیشتر از ترموکوپل استفاده می شود، که برای جلوگیری از نشت گاز بسیار مهم است. 
روش های نصب شومینه های دیواری
این محصول به دو صورت روکار و توکار نصب می شود.
- روش نصب توکار
در روش نصب توکار حتما باید جایی در دیوار برای آن در نظر گرفته شده باشد و حفره مخصوص به آن را در دیوار با توجه به سایز مورد نظر شومینه ایجاد شده باشد. در نصب توکار شومینه به شکل ثابت درون دیوار نصب شده و قابلیت جا به جا شدن را ندارد. همچنین در روش تو کار، به دلیل قرار گرفتن کامل شومینه در حفره دیوار، پس از نصب، دیوار ظاهری یک دستی دارد. لذا این روش نصب، از لحاظ نمای ظاهری بسیار زیباتر از روش رو کار است، زیرا هیچ برجستگی نسبت به دیوار ندارد و همتراز با دیوار است.
- روش نصب روکار
روش نصب روکار این امکان را به شما می دهد، در صورتی که جای مخصوص به شومینه را دیوار ندارید، اما علاقه مند هستید از گرمای شومینه های دیواری در روز های سرد زمستانی لذت ببرید، بتوانید از شومینه های دیواری استفاده نمایید. در این روش شومینه به صورت برجسته بر روی دیوار نصب می شود. مزیت این روش نصب در مقایسه با روش توکار این است که اگر روزی بخواهید شومینه خود را جا به جا کنید به سادگی این کار امکان پذیر خواهد بود.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره شومینه دیواری