دسته بندی ها

خرید انواع مدل های ترمووود

فروشندگان و مجریان ترمووود

  • تولید و فروش ورق کامپوزیت نما - عرضه انواع چوب ترمو و فرم
    آدرس: اشرفی اصفهانی ، پونک
  • فروش _اجرا و خدمات پس از فروش : ۱- جاروی مرکزی ۲-رادیاتور قرنیزی ۳-چوب نما و فضای بیرون (ترمووود) ۴-دیوار و سقف شیشه ای (متحرک) و پارچه ای (متحرک) ۵-سایه بان- پلی کربنات
    آدرس: بلوار حبیب زاده
  • شرکت مهندسی اکام گستر ابان مجری تخصصی انواع نماهای چوب .کامپوزیت. سنگ.فریم لس و نمای ترکیبی در غرب کشور
    آدرس: شهرداری سابق
  • مشاوره ،طراحی ،اجرا ،نظارت آپارتمان سازی ،ویلا سازی ،محوطه سازی ،استخر آلاچیق ، آبنما ،
    آدرس: بلوار چمران -صدرا
  • کاکتوس وود اولین و بزرگترین تولید کننده ترمو وود و چوب های مخصوص نما اعم از چوب روسی نیمکتی،لمبه و .. فروش عمده و جزِیی چوب ترمو در ابعاد مختلف
    آدرس: انتهای بلوار امام خمینی
  • وارد کننده ترموود فنلاندی در تهران ، بهترین ترمووود را از شرکت زدوود بخواهید . فروش چوب ترموود اصل فنلاندی به متراژ محدود مجری برتر نمای چوبی در ایران
    آدرس: ظفر
  • در حال حاضر فیدارتاو دارای تولیدات بتن های اکسپوز ، بتن های RCC و SCC ، تامین دانش فنی بتن های رویه بتنی اصلاح شده ، باسلیس میباشد
    آدرس: اعتماديه
  • آدرس:
  • دکاموند چوب سانا برترین تولید کننده چوب ترمو
    آدرس: جنت آباد
  • فروش معتبرترین پروفیل های ترمووود و کامپوزیت های چوبپلاست نمایندگی رسمی دکووود در استان زنجان طراحی و اجرای روف گاردن ، بام سبز ، تراس سبز ، فضای سبز ، باغ ، طراحی داخلی و نما
    آدرس: شهرک کارمندان
  • مرکز فروش انواع چوب ترمو در جنوب شرق کشور موجودی انواع مقاطع با دپو بیش از 2000 متر مربع در انبار کرمان
    آدرس: امیرکبیر
  • -طراحی و اجرای دکوراسیون فضای تجاری، اداری و مسکونی -فروش محصولات ساختمانی: انواع پرده، کفپوش و پارکت لمینت، آینه، پارتیشن، سقف کاذب، پوستر و کاغذدیواری، دیوارپوش pvc، عایق صوتی و ..
    آدرس: گوهردشت
  • فروش تعاونی انواع مقاطع چوب ترمو و نراد وارد کننده رنگ تخصصی چوب(همل) پخش MDF پاک چوب
    آدرس: فرهنگ
  • فروش و پخش عمده چوب ترمو (ترموود)(ترمووود) بزرگ ترین تولید کننده چوب ترمو در ایران با ظرفیت ۱۲۰۰ متر مکعب در ماه انجام خدمات اجرایی : روف گاردن , تراس گاردن و....
    آدرس: شهرک صنعتی خاوران

راهنمای انتخاب و بررسی انواع ترمووود

ترمووود به چوبی اطلاق می‌شود که تحت دمای بالای 180 درجه سانتی‌گراد و با حذف اکسیژن، گرمادهی شود. لازم به ذکر است که در حین انجام این فرآیند، با بخار آب از چوب محفاظت می شود. ترمووود طی این فرآیند بر اثر تغییرات فیزیکی و شیمیایی ساختارش، در برابر ساییده شدن، پوسیدگی، رطوبت و ... مقاوم می گردد. ترمووود، در نتیجه این عملیات، مانند عایق حرارتی عمل کرده و در مقابل انواع شرایط جوی بسیار مقاوم می‌شود.

ادامه مطلب

رنگ چوب طی این فرآیند تیره شده اما رنگ در همه سطوح چوب به صورت یکسان پخش شده است. به علاوه ظاهر و شکل ترمووود دچار تغییر نمی شود. از این محصول می توان در نمای ساختمان، کف پوش بیرونی، کف پوش داخلی، دکور داخلی ساختمان، درب ها، پنجره ها و مصارف دیگر استفاده کرد. ترمووود به علت اینکه حرارت بالایی دیده و بافت داخلی آن محکم و سفت شده، در مقابل حمله حشره ها مقاوم است. همچنین به علت حرارتی که به آن داده می شود سلولز و مواد مغذی درون بافتی آن از بین رفته است. به همین خاطر در مقابل کپک ها و قارچ ها نیز مقاوم است. رابطه ترموود با محیط زیست، بسیار عالی است. زیرا در این نوع چوب، مواد شیمیایی وجود ندارد و به محیط زیست آسیبی وارد نمی کند. این خاصیت ترمووود را نسب به سایر چوب متمایز می کند.

انواع ترمووود و مصارف آن ها

این چوب به دو طریق استاندارد ترمو اس و ترمو دی تولید می شود.
روش اول ترمو اس (thermo– s)، در این روش به چوب 180 درجه سانتی گراد حرارت داده و در نتیجه باعث بالارفتن ثبات چوب می‌شوند، با این حال چوب، دچار تغییرات زیادی نمی‌شود. البته محصولاتی که با این روش اصلاح می شوندٍ؛ اندکی تغییر را نسبت به رطوبت خواهند داشت و توصیه می‌شود در مکان‌های مرطوب استفاده نشوند. از این رو، این محصولات عموما برای مکان‌های خشک و داخل ساختمان استفاده می شوند.


روش دوم ترمو دی (thermo – d)، در این روش به چوب 220 درجه سانتی گراد حرارت می دهند، که مقاومت چوب در مقابل شرایط مختلف آب و هوایی (از جمله آب و هوای مرطوب) افزایش می‌یابد. دوام این نوع ترمووود بسیار بالا است و به همین دلیل، این نوع ترمووود قابل استفاده در فضای خارجی ساختمان است.

ترمووود ها مانند سایر انواع چوب دارای جنس‌های مختلفی هستند. با این حال از نظر سختی چوب، به دو دسته کلی تقسیم می‌شوند؛
دسته اول چوب هایی هستند که بافت نرم تری دارند و معمولا مربوط به درختانی می باشند که ساختار برگ آن‌ها سوزنی شکل است. از انواع این درخت ها می توان به درخت کاج اشاره کرد.


دسته دوم چوب هایی هستند که بافت سخت و محکم تری دارند و معمولا مربوط به درختانی هستند که ساختار برگ آن ها شکل پهنی دارد. به طور مثال می توان به درخت زبان گنجشک (نارون) اشاره کرد.

از ترمووود نرم ترمو اس، در پنجره ها، درب ها، جزییات درون ساختمان، سونا و اتصال های مورد نیاز در محیط های خشک استفاده می شود. همچنین از ترمووود سخت ترمو اس، در کف پوش ها، مبل های محوطه بیرونی، و اتصال ها و در هر شرایط آب و هوایی استفاده می شود. ترمووود نرم ترمو دی، در ظاهر ساختمان ها، دیوار ها، درب های خارجی، حمام و دستشویی، مبلمان فضای بیرونی و پشت پنجره ها مورد استفاده قرار می گیرد. و در نهایت، استفاده از ترمووود دی همانند ترمو اس می باشد تنها با این تفاوت که توصیه می شود رنگ ترموی مورد استفاده، تیره باشد.

در هنگام خرید ترمووود باید به چه نکاتی توجه داشت

ترمووود متریالی است که جلوه ای زیبا و ساختاری عالی دارد. با این حال مانند هر متریال ساختمانی دیگری لازم است در هنگام خرید آن به یک سری نکات، دقت داشته باشیم، که در ادامه به این نکات می پردازیم.


ترمووود نسبت به سایر چوب ها چگالی کمتر و مقاومت بیشتری دارد. این محصول طبیعی و سازگار با طبیعت است. با این حال، به دلیل حرارتی که در طی فرآیند اصلاح چوب به ترمووود وارد می شود، مقاومت آن در برابر خم شدن و پیچیدن کاهش پیدا می کند. نصب ترمووود بسیار راحت و با سرعت بالا می باشد. این محصول را می توان به دفعات جداسازی و نصب کرد، همچنین به راحتی شسته و تمییز می شود. ترمووود را می توان به اشکال مختلفی برش داد و به راحتی می توان آن را ساب زد. این محصول به علت مقاومت در برابر رطوبت، یک گزینه زیبا و مناسب برای استفاده در استخر و سونا می باشد. همچنین وقتی در برابر رطوبت قرار می گیرد؛ باد نمی کند؛ تغییر شکل وسایز نمی دهد. اگر ترمووود بدون هیچ پوششی در معرض مستقیم نور خورشید قرار بگیرد رنگ آن از قهوه ای و طلایی به رنگ خاکستری و نقره ای تغییر پیدا خواهد کرد. به همین دلیل حتما باید از پوشش مناسب برای روکش آن استفاده گردد. مقاومت این محصول در برابر شرایط جوی مختلف، این امکان را به شما می دهد که در هر خطه ای با هر نوع آب و هوایی که زندگی می کنید، بتوانید به سادگی از ترمووود به ویژه ترمووود نوع ترمو دی، استفاده کنید. قیمت چوب ترمو نسبت به سایر چوب ها بسیار ارازن تر و مقرون به صرفه است و همانطور که گفته شد این محصول را می توان به شکل های دلخواه برش زد و به شما این امکان را می دهد که به راحتی بتوانید ظاهری زیبا با شکلی خاص برای ساختمان خود داشته باشید.

آشنایی بیشتر با ترمووود و کاربرد های جالب آن

چوب خاصیت های زیادی دارد و البته به عنوان یک عنصر زیبا در طراحی دکوراسیون داخلی شناخته می شود. خیلی ها چوب را در طراحی دکوراسیون داخلی به عنوان عنصری پر کاربرد و پرطرفدار می شناسند. در گذشته هم استفاده از چوب بسیار مرسوم بوده است. اما بشر در طول سال های مختلف به این نتیجه رسید که سوزاندن چوب ها موجب می شود که آن ها مقاومت بالاتری در برابر شرایط جوی داشته باشند و در نتیجه توانستند عنصری با مقاومت بیش تر بسازند. همین نتیجه گیری ها اساس عرضه ترمووود به بازار شد که امروزه و در معماری مدرن از این متریال استفاده های زیادی می شود. چه در نمای بیرونی ساختمان ها و چه در طراحی دکوراسیون داخلی. ترمووود جای خودش را در معماری پیدا کرده است و در حال حاضر کاربردهای فراوانی دارد. که در ادامه به معرفی آن ها می پردازیم.

ترمووود چیست؟

برای ساختن این محصول باید چوب را در معرض حرارت بالا قرار داد. این هدف با قرار دادن چوب در کوره هایی با دما های 100 تا 220 درجه سانتی گراد برآورده می شود. البته این کار را در دو مرحله انجام می دهند. با حرارت دادن چوب میزان رطوبت آن کاهش می یابد. در مراحل بعدی باید چوب را به آرامی سرد کرد و در ادامه روی آن آب و بخار آب می پاشند. این کار تا جایی ادامه دارد تا دمای چوب دوباره به دمای محیط برسد و همین فرایند کاهش قابل توجه رطوبت و صمغ چوب موجب ساختن محصولی به نام ترمووود خواهد شد که دوام خیلی بالاتری از چوب دارد و در نتیجه می توان از آن استفاده های بهتری کرد. این محصول خیلی از محدودیت های استفاده از چوب را ندارد. هم چنین در برابر حشرات موذی، گرما و سرما و شرایط جوی خاص مقاومت بالاتری پیدا کرده است.

از ترمووود چه استفاده هایی می شود؟

ترمووود در نمای ساختمان

یکی از استفاده های مهم آن ها برای نمای ساختمان است همان طور که می دانید نمای ساختمان در معرض تابش نور خوشید و هم چنین برف و باران و کلا شرایط جوی قرار دارد. در نتیجه باید محصولی مقاوم در آن جا اجرا شده باشد که بتواند این شرایط مختلف را دوام بیاورد. پس ترمووود متریالی مناسب برای این کار خواهد بود. به این دلیل که زیباست و در نتیجه می تواند نمایی چشم گیر برای خانه بسازد. از سوی دیگر مقاومت بالا دارد  و تا سال های سال دوام خود را حفظ خواهد کرد.

پارتیشن بندی کردن خانه با ترمووود

یکی دیگر از کاربرد های این محصول برای پارتیشن بندی کردن فضا می باشد. این کار را معمولا برای فضا های بزرگ انجام می دهند که نیاز است آن فضای بزرگ را به چندین فعالیت اختصاص دهیم. خیلی ها هم پارتیشن ها را به عنوان عناصری دکوراتیو و تزیینی می شناسند که استفاده از آن ها فضا را زیباتر می کند. به هر صورت اگر قصد دارید با استفاده از پارتیشن ها فضا را تقسیم بندی کنید متریال ترمووود پیشنهادی خوب برای این کار است. هم زیباست و هم ویژگی منحصر به فرد آن قابل توجه است، که آن ویژگی دوام بالایش است.

حصار بندی کردن باغ و باغچه خانه های ویلایی

در خانه های ویلایی که باغ و باغچه دارند گاهی نیاز است اطراف این فضا را با نرده هایی محصور کنیم. نرده هایی که از ترمووود ساخته شده باشند برای این کار مناسب می باشند. چون در معرض هوای آزاد قرار دارند و اگر بارش باران و برف داشته باشیم یا تابش نور خورشید، مقاومت خود را حفظ می کنند.

میز از جنس ترمووود

این کاربرد نمونه ای از استفاده های این متریال در فضای دکوراسیون داخلی ساختمان می باشد. درست مثل پارتیشن ها که در فضای داخلی مورد استفاده قرار می گیرند. برای رسیدن به این هدف می توانید میز وسط و هم چنین میز های عسلی که قرار است در بین مبلمان قرار دهید را از جنس ترمووود انتخاب کنید.

ترمووود چه معایبی دارد؟

این محصول هم مانند هر محصول دیگری در کنار عمده مزیت هایی که دارد دارای عیب هایی می باشد. اول آن که معمولا استفاده از این متریال نیازمند صرف هزینه ای قابل توجه می باشد و در نتیجه در رده محصولات ارزان قیمت قرار نمی گیرد. البته با توجه به مزیت ها و دوامی که برای این محصول در بالا ذکر شد خیلی ها معتقدند که هزینه استفاده از ترمووود به مزیت های آن می ارزد.

دوم آن که معمولا برای ساختن این محصول هم نیازمند قطع برخی درختان خاص هستیم. در نتیجه ساختن آن ها به محیط زیست آسیب هایی را وارد می کند. به هر حال ترمووود، چوب است و برای داشتن چوب باید درخت ها را قطع کرد.

مشکل دیگری که در استفاده از ترمووود وجود دارد و معمولا طراحان با آن مواجه می شوند این است که اگر بخواهیم سازه هایی منحنی شکل و یا گرد بسازیم استفاده از ترمووود مناسب نخواهد بود و این موضوع جز محدودیت های استفاده از ترمووود می باشد.

ترمووود چیست | این متریال جذاب چه کاربردهایی دارد ؟

ترمووود از جمله مصالح مدرن ساختمانی است. این محصول دارای تنوع گسترده‌ای در طرح و رنگ است. تا آنجا که از نظر تنوع رنگی، بیش از 80 رنگ ترمووود در بازار موجود است. قیمت ترمووود به دلیل وارداتی بودن محصول متغیر بوده و تابعی از قیمت ارزهای خارجی است. قیمت تمام شده کار شامل هزینه تهیه محصول بر حسب ضخامت به علاوه قیمت نصب ترمووود است. به عنوان مثال ضخامت مناسب ترمووود استخر 26 میلی‌متری و ترمووود نما 19 میلی‌متری متداول است. اما قیمت کلی محصول بر حسب متر مربع بیان می‌شود. عمده محصولات موجود در بازار را ترمووود فنلاندی تشکیل می‌دهد. ضخامت ترمووود ارزان از نمونه‌های دیگر کمتر است. کاربرد سنگ ترمووود نوعی سنگ مصنوعی است که از این محصول ساخته شده و در نمای ساختمان کار گذاشته می‌شود.

روند تولید چوب ترمو

پس از تهیه چوب این محصول توسط مواد مختلفی شامل بخار آب، روغن و .... مورد تیمار حرارتی قرار می‌گیرد. تیمار حرارتی به تیره شدن رنگ چوب و حفظ تغییرات اعمال شده شیمایی در چوب کمک کرده و منجر به تولید محصولی مقاومتر از نمونه طبیعی یا همان چوب ترمو می‌شود. این پروسه دارای سه مرحله خشک کردن، حرارت دادن و خنک کردن است.

انواع ترمووود موجود در بازار

بر حسب تفاوت در روش تولید ترمو چوب دو رده ترمو- اس و ترمو -دی به بازار عرضه شده است.

نوع اول یا ترمو-اس

حفظ ابعاد محصولات تولیدی در این روش در اولویت است، برای دکوراسیون داخلی مورد استفاده قرار می‌گیرند. از این رو باید کمترین تغییرات در ابعاد آن‌ها رخ دهد، برای همین استفاده از درختان برگ سوزنی کاندیدای مناسبی برای این موارد هستند. در این فرایند چوب خام را تا دمای 180 درجه سیلسیوس حرارت می‌دهند. تا خواص چوب حفظ شود.

نوع دوم یا ترمو-دی

هدف از این روش تولیدی حفظ دوام چوب است برای این منظور چوب خام را تا دمای 220 درجه سیلسیوس حرارت می‌دهند. درختان پهن برگ منبع تهیه چوب‌های خام برای این محصولات هستند. از این نوع چوب ترمو در فضاهای خارجی سازه، برای نمای بنا و در مناطق رطوب مانند استخر و سونا استفاده می‌شود.

انواع چوب تشکیل دهنده ساختار ترمووود

از نظر نوع چوب تشکیل دهنده ترمووود این مواد به دو نوع چوب نرم و چوب سخت تقسیم می‌شوند. منبع تهیه چوب نرم درخت کاج و منبع تولیدی چوب سخت درخت زبان گنجشک است. از نظر سایز ابعاد موجود در بازار با طول 3 و 6 متری به بازار عرضه شده اند و از نظر طرح نیز شامل دو نوع شیاردار و فاقد شیار هستند.

مزایای ترمووود

این محصولات دارای مزایای متعددی هستند. از جمله مزایای آن‌ها به موارد زیر می‌توان اشاره کرد.

  • حداقل تغییر اندازه در سایز محصولات و عدم ترک خوردگی
  • مقاومت در برابر آسیب دیدگی توسط حشرات و قارچ‌های مضر
  • یکنواختی بافت چوب ترمو
  • تنوع در رنگ ضمن حفظ کیفیت آن در برابر عوامل محیطی
  • سرعت و سهولت در اجرای محصول
  • قابلیت برش محصول در مکان‌های قوس دار
  • امکان نظافت آسان و سریع
  • قابلیت تعمیر و تعویض آسان در صورت نیاز
  • طول عمر و دوام بالا

در چه محل‌هایی می‌توان چوب ترمو نصب کرد؟

این محصول قابلیت نصب و کاربرد در نقاط مختلفی از سازه را دارا است. از جمله مناطقی که در ساختمان می‌توان از چوب ترمو استفاده کرد شامل قرنیز، نما، کف، سونا و اطراف استخر، دکوراسیون داخلی، قسمت‌های زیر سقف و فضای روف گاردن هستند.

مراحل نصب ترمووود

برای نصب محصول باید مقدماتی انجام شود. این مراحل مقدماتی شامل دو روش استفاده از کلیپس و زیر سازی چوبی هستند. مزیت استفاده از کلیپس مخفی کردن پیچ‌ها است. در حالی که مزیت روش زیرسازی چوبی هزینه کم و به صرفه آن است.

شاخص های موثر در انتخاب یک محصول ایده آل

برای یک انتخاب صحیح و مناسب لازم است تا به عواملی مانند ضخامت، تراکم، تنوع، کیفیت یا برند محصول و میزان مهارت عوامل اجرایی مورد بررسی قرار گیرند. یک محصول ایده‌ آل دارای ضخامتی بیش از 2 سانتی‌متر، تراکم بالا، برند شناخته شده است. به علاوه لازم است تا مراحل اجرایی توسط نیروی کار حرفه ای و ماهر انجام شود.

روش تهیه ترمووود اصلی و پیشگیری از خرید نمونه‌های تقلبی

امروزه تهیه کالای اورجینال از هر نوعی با فراز و نشیب‌هایی همراه است. برای پیشگیری از بروز مشکل و خرید نمونه‌های تقلبی این کالا، تنها راه مطمئن شناخت نمایندگی‌های فروش معتبر و خرید از آن‌هاست. در صورتی که تمایل به خرید از واسطه‌ها را ندارید از طریق ارسال ایمیل و مکاتبات آنلاین می‌توانید به طور مستقیم با شرکت‌های تولیدی خارجی در ارتباط باشید. کلید تشخیصی در شناخت تولیدکنندگان اصلی از کلاهبرداران نیز، دریافت پاسخ ایمیل ارسالی ظرف مدت 24 ساعت توسط آن‌ها است.

ترمووود ایرانی

همان طور که قبلا ذکر شد نوسانات ارز در سال‌های اخیر باعث شد تا قیمت این محصول وارداتی به شدت افزایش یابد. برای رفع این مشکل مشتریان تمایل بیشتری به خرید ترمووود ارزان نشان دادند. شرکت‌های داخلی نیز از این فرصت بهره جسته و اقدام به تولید نمونه‌های داخلی کردند. امروزه علاوه بر انواع خارجی ، محصولات داخلی نیز در بازار موجودند.

ترمووود متریالی جذاب برای نمای ساختمان ها

ترمووود نه فقط برای نمای بیرونی ساختمان که در طراحی دکوراسیون داخلی هم کاربرد فراوانی دارد و به کمک آن می توان زیبایی خیره کننده ای به خانه بخشید. چوب از جمله متریال هایی است که معمولا برای همه سلیقه ها کاربرد دارد و خیلی از افراد از آن به عنوان متریال مورد علاقه شان یاد می کنند. اما برخی خواص طبیعی چوب موجب می شود که برای برخی کاربرد ها مناسب نباشد به همین دلیل فناوری های جدید سعی در برطرف کردن این ویژگی ها دارند. ترمووود که از چوب طبیعی ساخته می شود یکی از انواع مواد جدیدی است که به کمک آن دامنه استفاده از چوب بیشتر و بیشتر شده است. ترموود امروزه بسیار مورد توجه عموم مردم قرار گرفته است، به همین دلیل در این مقاله وبسایت ساختمون به معرفی این متریال جذاب و موارد استفاده از آن می پردازیم.

ترمووود را چگونه می سازند؟

برای ساختن ترمووود چوب را تحت دمای بالا قرار می دهند تا به این ترتیب رطوبت موجود در آن از بین برود. بعد از این مرحله چوب را به آرامی سرد می کنند و با کمک بخار آب و آب آن را به دمای محیط می رسانند. با کمک این روش ویژگی های بد چوب که در کار نما و دکوراسیون داخلی ممکن است برای ما دردسر ساز شود از بین می رود. این چوب دیگر در برابر رطوبت بالا، سرما و گرمای زیاد و حتی حشرات موزی مقاوم شده است.

چوب های ترمو را کجا به کار ببریم؟

همان طور که گفته شد چوب های ترمو مقاومت زیادی در برابر سرما و گرما دارند پس می توان به راحتی از آن ها برای فضا هایی که در معرض شرایط آب و هوایی خاص هستند استفاده کرد. به همین دلیل است که چوب ترمو برای نمای ساختمان ها کاربرد زیادی دارد.

مزایای استفاده از ترمووود در نمای ساختمان

علاوه بر مقاومت بالایی که پیش از این برای این چوب ها ذکر کردیم، استفاده از ترمووود زیبایی بسیار زیادی به نمای ساختمان می بخشد و در نوع خودش خاص است. چوب ترمو تغییر اندکی در ابعاد دارد و به همین دلیل می توان با دقت و قدرت بالا و هم چنین سرعت زیادی آن را در نمای ساختمان اجرا کرد. علاوه بر این ها چوب های ترمو دمای داخل ساختمان را هم حفظ می کنند و در نتیجه کم ترین اتلاف انرژی را خواهیم داشت. ترمووود رنگ زیبایی دارد که در زیباتر ساختن نمای ساختمان تاثیر زیادی خواهد داشت. این متریال بر سلامت انسان ها تاثیر بدی نخواهد داشت. پاکیزگی نما در زیبایی آن تاثیر گذار است لذا مهم است که متریالی که در نما مورد استفاده قرار می گیرد قایلیت تمیز کاری داشته باشد. شست و شوی این ترمووود ها آسان است و نگهداری از آن ها نیازمند صرف هزینه های زیادی نخواهد بود. ترمووود ها را می توان به راحتی به اشکالی که می خواهیم برش بزنیم و در نتیجه برای مکان های هلالی و گرد هم مورد استفاده قرار می گیرند.

معایب استفاده از چوب های ترمو

مقاومت مکانیکی در چوب های ترمو پایین است.

حتما باید هنگام استفاده از چوب های ترمو در نمای ساختمان از رنگ ها و پوشش های پیگمنت دار استفاده کرد چرا که در صورت عدم استفاده از آن، چوب ها در برابر اشعه آفتاب مقاومت بالایی ندارند و به راحتی و در مدت زمان کوتاهی تغییر رنگ خواهند داد. لذا باید هنگام استفاده به این نکته حتما توجه شود.

انواع ترمووود

ترمووود ها یا از چوب های نرم و یا از چوب های سخت هستند.

چوب های نرم

چوب های نرم، چوب درختانی با برگ های سوزنی شکل مانند درخت کاج هستند. این چوب ها سبک بوده و دارای بافت زیبایی هستند. در نتیجه برای استفاده در نما بسیار مناسب می باشند. علاوه بر این قیمت این ترمووود ها در مقایسه با انواع دیگر ارزان تر است و استفاده از آن ها مقرون به صرفه می باشد. برای این گونه ترمووود ها، درختان کاج فنلاند به دلیل شرایط آب و هوایی آن جا و رشد درختان شان مناسب ترین انواع هستند. در واقع ترمووودی هم که از این درختان تهیه شود کیفیت بسیار بالایی دارد و بسیار مرغوب است.

چوب های سخت

این چوب ها معمولا از درختانی تهیه می شوند که دارای برگ پهن هستند. اگر چه نمای چوبی این گونه بسیار زیبا و جذاب است ولی به دلیل قیمت بالایی که دارند کمتر برای نما مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین این چوب های سخت نسبت به انواع چوب های نرم، وزن سنگین تری هم دارند.

نکات مهم در مورد چوب ترمو

از قدیم الایام استفاده از چوب در خانه ها مرسوم بوده است و چوب به عنوان نمادی از طبیعت در راس توجه همگان قرار داشته، ولی در گذشته که متریال مختلف و خصوصیات آن ها به درستی مورد بررسی قرار نمی گرفته است، استفاده از هر متریالی معایبی به همراه داشته که گاه موجب دوباره کاری و یا صرف هزینه هایی بیش تر در مدت کوتاهی شده است. اما امروزه ابتدا خواص مکانیکی و فیزیکی و شیمیایی متریال های مختلف به خوبی مورد بررسی قرار می گیرد و در نتیجه خروجی این بررسی ها، این می شود که هر ماده ای در بهترین جایگاه خود مورد استفاده قرار بگیرد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره ترمووود