دسته بندی ها

فروشندگان و قیمت انواع مدل ورق کامپوزیت

فروشندگان و مجریان

  • تولید و فروش ورق کامپوزیت نما - عرضه انواع چوب ترمو و فرم
    آدرس: اشرفی اصفهانی ، پونک
  • نماینده فروش و مجری نما ورق کامپوزیت آلوتک ALUTOK طراحی- نظارت و اجرای پروژه های ساختمانی انجام پروژه اجرای نماهای مدرن ساختمانی بازرگانی تولید و فروش متریالهای نوین ساختمانی
    آدرس: میدان توحید
  • مجری انواع درب های هوشمند مشاوره.طراحی واجرای انواع درب های اتوماتیک (کشویی.تلسکوپی و...) اجرای انواع شیشه های سکوریت اجرای کابین دوش حمام با یراق آلات تمام استیل
    آدرس: بنفشه
  • تولید کننده برند کامپوزیت گلد باند
    آدرس: برج زاگرس
  • فروش ورق کامپوزیت آلومکس (alumax)
    آدرس: مولوی
  • کامپوزیت افق بزرگترین مجموعه در شمال غرب کشور در زمینه تولید فروش ورق های کامپوزیت اجرای نمای کامپوزیت نمای شیشه ای نمای چوبی
    آدرس: بزرگراه تبریز
  • طراحی و اجرای نمای کامپوزیت تابلو کامپوزیت حروف برجسته چلنیوم - پلاکسی بازسازی نمای ساختمان جهت عقد قرارداد و طراحی رایگان با ما تماس بگیرید ۰۹۱۱۱۴۹۲۱۶۷ مهندس هدایت پور
    آدرس: خیابان تختی کوچه همایون
  • فروش انواع ورق کامپوزیت
    آدرس: تهران و کل کشور
  • فروش و اجرای نمای کامپوزیت در انواع برندها نمایندگی ورق انحصاری نانوباند-طلوع باند و گلورباند با قیمت کارخانه و بهترین کیفیت نازلترین قیمت با توجه به نوع پروژه شما
    آدرس: حسنی
  • طراحی و اجرای نمای کامپوزیت به روش های فیکس، زواردار، و طرح نما رومی با ورق طرح سنگ برای اماکن تجاری و مسکونی و اداری با گارانتی کتبی 15 تا 20 ساله پذیرفته می شود
    آدرس: توحید
  • فروش ، طراحی ، نظارت و اجرای نمای آلومینیوم کامپوزیت برای مجتمع های مسکونی . تجاری . اداری .فرودگاه . پمپ بنزین
    آدرس: فکوری

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل ورق کامپوزیت

ورق کامپوزیت 
به عنوان یکی از مصالح پیش رفته مورد استقبال قرار گرفته و به یکی از مصالح اصلی در نمای ساختمان (نمای کامپوزیت) مبدل شده است. تشکیل شده از الومینوم و پلی اتیلن فشرده است. 
ویژگی های ورق های کامپوزيت :
- سبکی وزن 
- تنوع شکل پذیری 
- مقاومت بالا 
- ابعاد متنوع 
- مصالح زیر سازی سبک 
- برای نما سازی و نوسازی نما مناسب است 
- مقاومت بالا در برابر شرایط سخت آب و هوایی 
- تنوع رنگ 
- ایمنی بالا در برابر زلزله 
- قابلیت تعویض و تعمیر 
- از بین بردن محدودیت در استفاده از ایده های مختلف طراحی 
خواص فنی :
- اولین امتیاز این ورق های کامپوزیت وزن سبک آنها می باشد که در سبک سازی ساختمان کمک قابل توجهی می کند . 
- سالیان سال بدون هیچ گونه تغییر از نظر ظاهری و فنی خود را حفظ می کند . 
- خاصیت ارتجاعی و انعطاف پذیری این ورق ها عالی است .
- در رنگ و طرح های بسیار متنوعی در بازار موجود است، به شکل چوب، انواع سنگها و ... 
- به علت وجود پلی اتیلن فشرده در مرکز دو لایه آلومینیوم این ورق های کامپوزیت یک عایق حرارتی خیلی خوب می باشد از اتلاف انرژی جلوگیری می کند . 
- به خاطر سطح صاف آنها اشعه خورشید بازتاب می کنند و حرارت خورشید را کمترین حالت جذب می کننند .
- مقاوم در برابر رطوبت است .
- زنگ نمی زند .
- تغییر شکل آن در مقایسه با سایر مصالح ساختمانی کمتر است . 
کاربردهای آلومينيوم کاپوزيت پنل : 
نمای خارجی ساختمان، بازسازی نماهای قدیمی، دکوراسیون داخلی، پمپ بنزین ها، تابلوی فروشگاه ها، غرفه های نمایشگاهی، پوشش سقف ها، پارتیشن و ...

ورق کامپوزیت ورقی است که از فشرده شدن لایه های متعدد به همدیگر ساخته می شود. لایه های درونی این ورق ها متشکل از کانی های غیر قابل اشتعال پذیری و پلی اتیلین می باشند و لایه ی بیرونی آن متشکل  از آلومینیوم است. ورق کامپوزیت متریالی است که امروزه توجه معماران را به سمت خود جلب کرده است. ورق های کامپوزیت در نمای بیرونی و ظاهری انواع ساختمان ها، سقف کاذب، قسمت بندی فضای درونی ساختمان ها، تابلو و برد های تبلیغاتی، دکور کردن فضاهای درونی انواع ساختمان تجاری، دیوار هایی با کاربرد صنعتی، دیواره پل ها و تونل ها و موارد دیگر، مورد استفاده قرار می گیرند. این محصول دارای تنوع رنگ بسیار بالایی است و از لحاظ بصری نمای بسیار زیبای دارد. ورق های کامپوزیت وزن چندانی ندارند، سبک هستند و به همین علت به سادگی اجرا می شوند. این محصول در برابر زلزله، رطوبت و نور خورشید مقاومت خوبی دارد به همین علت این ورق ها تغییر رنگ نمی دهند و دچار زنگ زدگی نمی شوند. ورق های کامپوزیت انعطاف پذیر بوده و در اندازه و ابعاد مختلفی موجود می باشند. همچنین این محصول بسیار مقاوم بوده و برای استفاده در هر شرایط اقلیمی مناسب است. ورق های کامپوزیت عایق صدا و حرارت  بوده و اشتعال پذیر نمی باشند. به علاوه این ورق ها نیازی به شسته شدن نداشته و بسیار راحت جا به جا و تعویض می شوند. ورق های کامپوزیت و تمامی لایه های سازنده آن، قابل بازیافت را دارند.


انواع پوشش ورق های کامپوزیت

ورق های کامپوزیت از چندین لایه مختلف تشکیل می شود و روی این لایه های از پوشش مختلفی استفاده می شود که هر کدام از این پوشش ها کاربرد و خواص مخصوص به خود را دارند.


- ورق کامپوزیت با پوشش پلی استر

در این مدل رنگ بدون هیچ گونه لایه محافظ و به سادگی بر روی آلومینیوم قرار می گیرد. ورق های کامپوزیتی که با پلی استر پوشش دهی می شوند به علت اینکه (در هنگام مواجه شدن با انواع شرایط آب و هوایی، مواد شیمیایی، شرایط اسیدی و قلیایی)  مقاوم نیستند، برای مصارف درون ساختمان ها مناسب می باشند.


- ورق کامپوزیت با پوشش pvdf

پوشش pvdf  نوعی رزین است که مقاومت ورق کامپوزیت در برابر نور خورشید، انواع شرایط جوی، مواد قلیایی و اسیدی را بسیار بالا می برد. این پوشش به شکل مستقیم بر روی لایه آلومینیومی قرار نمی گیرد، بلکه قبل از آن باید، لایه رنگ از نوع پلی یورتان، بر روی لایه آلومینیومی قرار بگیرد و بعد از آن از رزین pvdf بر روی این ورق استفاده شود.

- ورق کامپوزیت با پوشش nano – pvdf

این پوشش مانند pvdf  است که یک لایه اضافه بر روی رزین pvdf اضافه می شود. از مزیت های اضافه کردن لایه نانو به این محصول می توان به عدم تولید الکتریسته ساکن در ورق های کامپوزیت و متعاقب آن جذب نکردن هیچ گونه گرد و غباری به خود اشاره کرد. همچنین به خاطر عدم جذب گرد و غبار این محصول دیگر نیازی به شستشو ندارد و بسیار برای نمای ساختمان ها مناسب می باشد.
روش های نصب ورق های کامپوزیت
این ورق ها به دو روش ثابت (fix) و ریلی (hang) نصب می شوند.


- روش ثابت (fix)

در روش ثابت ورق های کامپوزیت به هر شکلی که باشند توسط پیچ، نبشی ها و پرچ به سطح آلومینیومی و یا سازه فلزی زیر آن متصل می شوند.


- روش ریلی (hang)

در این روش ورق های کامپوزیت با هر شکلی بر روی آن ها شیار های تعبیه می شود که بتوان به صورت ریلی این ورق ها را بر روی پروفیل و یا ریل های آلومینیومی قرار داد. روش نصب ریلی نسب به روش ثابت به دلیل عدم استفاده از پیچ و پرچ، سرعت نصب بالاتری دارد. در این روش اگر قسمتی از ورق های کامپوزیت کار شده دچار مشکلی شود، به راحتی آن ورق برداشته می شود و ورق جدید جایگزین می گردد.


در صورتی که ورق های کامپوزیت مصرف شده در نمای ساختمان دچار مشکلی شوند بدون اینکه نیازی به تخریب کل نمای ساختمان باشد، می توان فقط همان قسمتی که دچار مشکل شده را تعمیر و یا تعویض نمود. این ورق ها مشتعل نمی شوند و در زمان آتش سوزی هیچ نوع گازی خطرناکی از خود متصاعد نمی کنند. این محصول قابلیت چکش خوردن، قوس دادن، ماشین کاری، خم شدن و ... را دارد و می توان آن را به اشکال مختلف در آورد و استفاده کرد. به علاوه هدر رفت انرژی در این محصول کم است و در برابر باد مقاوم می باشد.

آشنایی بیشتر با ورق کامپوزیت و ویژگی ها و کاربرد های آن

با پیشرفت فناوری و ظهور مصالح جدید ساختمانی، انقلابی در صنعت ساز و ساخت روی داده است. یکی از مصالح مورد استفاده در ساختمان سازی مدرن استفاده از ورق کامپوزیت برای مصارف مختلف از جمله نمای ساختمان است. در حالت کلی کامپوزیت یا ماده مرکب به ترکیب دو یا چند ماده مجزا اطلاق می‌ گردد که بین آن ها یک صفحه مشترک وجود دارد. هر کامپوزیت از دو بخش تشکیل شده است که در اصطلاح به آن فاز گفته می‌شود. فاز اول بیس یا زمینه نام دارد که ماتریکس اصلی کامپوزیت است، فاز دوم نیز تقویت کننده است. در واقع مواد تقویت کننده با احاطه کردن ماتریکس اصلی آن را در جای خود ثابت نگه می دارند و با تقویت خواص مکانیکی موجب استحکام ساختار چند سازه می گردد.

ورق کامپوزیت چیست؟

با توجه به کیفیت مناسب، کاربری آسان، آزادی عمل در طراحی و اجرا ورق های کامپوزیت به یکی از محبوب ترین مصالح ساختمانی در معماری مدرن تبدیل شده اند. از انواع مختلف ورق به عنوان نمای بیرونی ساختمان استفاده می شود. هم چنین در طراحی داخلی می توان از ورق کامپوزیت به عنوان پارتیشن، دیواره یا سقف کاذب استفاده کرد.

هر ورق کامپوزیت از دو لایه ورق آلومینیومی به عنوان روکش ساخته می شود که در هسته میانی آن از مواد معدنی ضد حریق مانند پلی اتیلن، پلی اورتان و ... به عنوان عایق استفاده می شود. هم چنین یک لایه پوشش از نوع رزین بر روی لایه آلومینیومی قرار داده می‌شود. معمولا ورق کامپوزیت در ضخامت های مختلف بر حسب نیاز قابل تولید است، اما به طور معمول ضخامت هر ورق بین 4 تا 5 میلی متر در نظر گرفته می‌شود.

ویژگی های ورق کامپوزیت

اصلی‌ترین ویژگی این محصول میزان مقاومت آن در برابر تغییرات محیطی همانند رطوبت، حرارت، تابش اشعه خورشید، باد، باران و برف است. میزان مقاومت مکانیکی نسبت به وزن بالا، مقاومت در برابر خوردگی این محصول نسبتا بالاست. هم چنین با توجه به مواد به کار فشرده به کار رفته در هسته میانی ورق های کامپوزیت عایق بسیار خوبی در برابر حرارت و صوت هستند. عایق بودن در برابر حرارت باعث می شود که از اتلاف انرژی در ساختمان تا حد قابل توجهی جلوگیری شود. این ورق ها بسیار سبک وزن هستند و به راحتی می توان آن را در ابعاد، اشکال و رنگ های متنوع تولید و به بازار عرضه کرد. ویژگی برجسته دیگر ورق کامپوزیت ضد زلزله بودن آن به دلیل عملکرد غیر یکپارچه در هنگام وقوع زمین لرزه است. معمولا ورق کامپوزیت نسوز عمر نسبتا طولانی دارد.

انواع ورق کامپوزیت بر حسب مواد به کار برده شده

برحسب مواد مصرفی در ساخت ورق می توان آن را در گروه های مختلفی دسته بندی کرد. همان طور که گفته شد، کامپوزیت از دو فاز زمینه و تقویت کننده تشکیل شده است. بر حسب مواد مصرفی در فاز زمینه ورق های کامپوزیت در سه نوع کامپوزیت با زمینه سرامیکی (CMC)، کامپوزیت با زمینه پلیمری (PMC) و کامپوزیت با زمینه فلزی (MMC) قابل تولید است. هم چنین بر حسب فاز تقویت کننده دو نوع کامپوزیت تقویت شده با فیبر (FRC) و کامپوزیت تقویت شده توسط ذرات (PRC) وجود دارد. در صورتی که هر دو فاز کامپوزیت قابلیت تجزیه شده در طبیعت را داشته باشند، به آن کامپوزیت سبز یا دوست دار طبیعت گفته می شود.

نوع دیگر دسته بندی ورق آلومینیومی بر حسب طرح آن است. ورق کامپوزیت طرح چوب، طرح سنگ یا آینه نیاز به طی کردن مراحل متعددی دارند. از نظر زیبایی شناسی و افزایش استحکام متریال هایی هم چون چوب در ساختمان سازی مدرن با استفاده از فناوری رنگ فلوروکربن تولید می شود که با حفظ تمامی خواص ورق های کامپوزیت در اندازه های مختلف قابل اجرا می باشد. در ساخت ورق کامپوزیت طرح چوب از یک لایه لمینیت بر روی لایه آلومینیومی استفاده شده است.

انواع ورق کامپوزیت بر حسب طرح

ورق کامپوزیت طرح سنگ نیز نوع دیگری از ورق های جدید است که در انواع طرح و رنگ تولید می شود. در ساخت این محصول از سه لمینیت با پوشش رنگی استفاده می شود. این ورق ها نسبت به سنگ مزیت های بیشتری دارند.

ورق کامپوزیت طرح آجر نیز از جمله ورق های مقاوم است که رنگ های مختلف تولید می شود. این محصول در برابر تغییرات محیطی بسیار مقاوم است و جایگزین خوبی برای مصالح سنتی و قدیمی در ساختمان سازی است. استفاده از ورق های طرح آجر در نوسازی ساختمام های قدیمی مرسوم است چون علاوه بر حفظ اصالت ساختمان به افزایش مقاومت آن نیز کمک شایانی می‌کند.

نوع دیگر ورق کامپوزیت طلایی یا آینه ای است که از آن می توان به منظور اجرای نمای ساختمان یا دکوراسیون داخلی در ابعاد دلخواه استفاده کرد.

انواع ورق کامپوزیت بر حسب لایه پوششی سطح ورق

ورق با رنگ پلی استر

این محصول تنها یک لایه رنگ فاقد محافظ بر روی لایه آلومینیوم زده می شود که اغلب برای استفاده در مصارف داخلی همانند اجرای دکوراسیون داخلی مناسب است چون در برابر تغییرات آب و هوایی مقاومت چندانی ندارد.

ورق با رنگ PVDF

در این نوع ورق ها از یک لایه پلیمری استفاده می شود که باعث ایجاد مقاومت رنگ در برابر شرایط مختلف اب و هوایی می شود.

ورق با رنگ نانو

این ورق همانند رنگ های رزین اجرا می شود با این تفاوت که یک لایه اضافی دیگر نیز بر روی رزین رنگ پاشیده می شود. رنگ نانو در برابر ذرات گرد و غبار نیز مقاوم است و همواره درخشندگی ورق حفظ می شود.

ورق شاین

رنگ های به کار برده شده در ساخت این محصول بسیار براق هستند و معمولا با اکلیل مخلوط می شود. براق بودن و درخشش این نوع ورق به خصوص ورق کامپوزیت طلایی باعث افزایش قیمت آن شده است.

قیمت ورق کامپوزیت

ضخامت ورق، نوع آلیاژ آلومینیومی، نوع لایه رزینی و رنگ آن و نوع مواد به کار برده شده در هسته مرکزی بین لایه ‌ها در قیمت گذاری این محصول تاثیر دارند. بسته به نوع مواد به کار رفته در ساخت کیفیت و کاربری ورق کامپوزیت متفاوت خواهد بود. ارتفاع، حجم، قابلیت فشردگی، مقاومت کششی، مقاومت برشی، مقدار برش، مقاومت خمشی، مقدار و میزان خمش و ضد حریق بودن مواد همگی بسته به کیفیت مورد استفاده در تعیین قیمت ورق کامپوزیت تاثیر به سزایی دارند. قیمت ورق کامپوزیت ارزان بسته به نوع آلیاژ آلومینیومی به کار برده شده و هسته میانی متفاوت خواهد بود. امروزه برخی از شرکت ها به منظور تولید ورق کامپوزیت ارزان از مواد پلی اتیلین معمولی و حتی بازیافتی استفاده می کنند. ارزان ترین ورق کامپوزیت های موجود در بازار همواره در معرض خطراتی هم چون آتش سوزی قرار دارند.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره ورق کامپوزیت