دسته بندی ها

انواع مدل های کانکس اداری

فروشندگان و مجریان

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل کانکس اداری

کانکس اداری از جمله تجهیزاتی است که این روزها بسیار پر استفاده است. خریداران کانکس اداری در واقع از این نوع کانکس در دفاتر و ادارات استفاده می کنند. هنگامی که همه ما برای اولین بار می خواهیم محصولی را خریداری کنیم، می خواهیم اطلاعات مفیدی را در مورد ویژگی ها، قابلیت ها و انواع آن محصول بدست آوریم تا بتوانیم محصولی را تهیه کنیم که متناسب با نیاز و بودجه ما باشد و امکان مقایسه آن‌ها را با هم داشته باشیم و بهترین ها را با قیمت مناسب خریداری کنیم. خرید کانکس اداری هم یکی از مواردی است که نیاز به تحقیق دارد و به دلیل جزییات مواد و مصالح و روش های مورد استفاده و همچنین امکانات متفاوت برای انواع مختلف برنامه ها نیازمند بررسی و راهنمایی بیشتر است. این مهم است که خریدار بتواند از بین آن‌ها گزینه درست را انتخاب کند، گزینه ای که واقعاً مناسب آن‌ها باشد.

انواع کانکس اداری

این دسته از کانکس‌ها از جمله کانکس‌های سفارشی محسوب می‌شوند که با طرح‌های مختلفی طراحی و ساخته می‌گردند. در ساخت کانکس اداری باید ملاحظات ویژه‌ای در نظر گرفته و لحاظ گردد. باید این نکته را مورد توجه داشت که افرادی که در کانکس اداری فعالیت می‌کنند باید آرامش و راحتی ساختمان های اداری را تجربه کنند.

کانکس اداری انواع مختلفی دارد و شامل موارد زیر می‌باشد:

  • کانکس اداری سالنی
  • کانکس دو اتاقه
  • کانکس سه اتاقه
  • کانکس چند اتاقه
  • سالن اداری با سرویس بهداشتی و آبدارخانه

اما از لحاظ کیفیت و نوع ساخت می‌توانند گوناگون باشند، یکی از این ساختارها کانکس فانتزی اداری میباشد.

کانکس اداری مزایای زیادی دارد، اما مهم‌ترین مزیت آن ایجاد فضای اداری مناسب در هر کجا که می‌خواهید، است.

کانکس اداری سالنی

این کانکس‌ها در طول 6 متر ، 8 متر و 12 متر با عرض 2.4 یا 3 متر تولید می شوند. البته نوع 12 متری آن‌ها بیشتر مشتری پسند است و کلیه لوازم اداری را می‌توان در یک موقعیت حرفه ای در آن قرار داد و چیدمان نمود. کانکس اداری سالنی در واقع یک محیط اداری بدون امکانات رفاهی مانند آبدارخانه و توالت است.

در واقع در این سازه‌ها با تعبیه میز و صندلی به تعداد زیاد، چیدمان کامل دفتری را می‌توان ارائه نمود.

بعضی اوقات فضای اداری می‌بایست از ابعاد یک کانکس وسیع‌تر باشد. در این حالت کانکس مورد نظر می‌تواند در محل ساخته شود یا می‌تواند در دو یا چند قطعه طراحی شود و برای ساخت و نصب به شرکت منتقل گردد و آن را در اداره مونتاژ کرد و سپس کف آن‌ را در محل مورد نظر سرامیک نموده و از آن به عنوان یک دفتر بزرگ استفاده شود.

کانکس اداری دو اتاقه

باید خاطر نشان کرد که این کانکس اداری دارای دو اتاق وسیع بوده و در واقع دو واحد اداری جداگانه می‌باشد. این کانکس‌ها یک در مشترک به عنوان خروجی دارند و فضایی خالی بین هر دو اتاق است که می‌تواند به عنوان اتاق منشی یا اتاق انتظار طراحی گردد و اگر در اینجا یک درب ایجاد کنید، می‌تواند به عنوان آبدارخانه نیز مورد استفاده قرار گیرد. هرکدام از این کانکس‌ها دارای پریز برق، تهویه هوا، تلفن و بخاری جداگانه هستند.

کانکس اداری چند اتاقه

این کانکس‌ها معمولاً بزرگ هستند و ابعاد آن‌ها 6 * 12 متر یا بزرگتر است. این کانکس‌ها اغلب یک درب ورودی مشترک دارند و این درب به یک راهرو باز می شود. در این سازه ها تعدادی درب در بخش راست و چپ دیده می شود.

کانکس اداری دو اتاقه با آبدارخانه و توالت

این کانکس‌ها همانند کانکس‌های دو اتاقه هستند. اما به منظور راحتی، سرویس بهداشتی و آبدارخانه بر روی این سازه‌ها اجرا شده و کلیه امکانات یک دفتر را دارند.

کانکس اداری سالنی با آبدارخانه و توالت

این سازه‌ها یک سالن بزرگ اداری با میز و صندلی اداری هستند و در قسمتی از آن‌ها یک آشپزخانه یا یک آبدارخانه می‌تواند تعبیه گردد و برای رفاه بیشتر کارکنان آنجا سرویس بهداشتی نیز طراحی کرد.

طراحی و ساخت کانکس اداری

نکات دیگری که هنگام طراحی و ساخت کانکس اداری می‌توان مورد توجه قرار داد، طراحی بیرونی و داخلی آن است. باید خاطر نشان کرد که نمای بیرونی نقش بسیار مهمی در جذب افراد به این سازه‌ها دارد و همچنین نمای بیرونی در زیبایی شناسی بصری و آرامش افرادی که در این سازه‌ها سکونت می‌کنند، بسیار مهم است. بنابراین لازم است با توجه به استانداردهای تولید این سازه‌ها، به فضای داخلی و خارجی این سازه‌ها توجه زیادی شود تا از نظر مردم جذاب باشد.

سایر مواردی که در طراحی این سازه‌ها باید مورد توجه قرار گیرند تعداد پنجره ها و ابعاد آن‌ها است. برای داشتن روشنایی بیشتر باید به تعداد پنجره و ابعاد آن‌ها توجه شود و همه اتاق ها در طول روز از نور طبیعی خورشید بهره‌مند شوند و این ویژگی را باید در طراحی این سازه‌ها در نظر گرفت. کلیه پنجره‌ها بهتر است از PVC دو جداره ساخته شده باشند و برای ایمنی بیشتر سازه هنگام بسته شدن فضای اداری، برای کلیه پنجره‌ها توصیه می‌شود که یک محافظ فلزی محکم و قابل اطمینان نصب گردد.

از جمله موارد دیگر در طراحی کانکس می‌توان به درب ورودی این سازه‌ها اشاره کرد. بهترین درب ورودی برای این سازه‌ها را می‌توان از درب‌های ضد سرقت انتخاب کرد. لازم است به ابعاد درب ورودی برای ورود تجهیزات اداری مانند میز و صندلی توجه داشته باشید که به راحتی داخل شوند و در این زمینه مشکلی وجود نداشته باشد.

از دیگر نکاتی که می‌توان در طراحی و ساخت کانکس اداری به آن اشاره کرد به شرح زیر است.

  • کف سازی
  • سیستم برق رسانی
  • نورپردازی بیرونی و داخلی
  • سیستم خنک کننده و گرمایش داخلی
  • عایق مورد استفاده در بدنه سازه
  • فونداسیون
  • آبگرم مصرفی

قیمت کانکس اداری

در آخر این نکته را بخاطر بسپارید که قیمت کانکس بر اساس ویژگی‌ها و جزئیات آن تعیین می شود. هزینه کانکس متفاوت است و به پارامترهای مختلفی بستگی دارد. اما نکته اینجاست که بسیاری از خریداران این تصور را دارند که ابعاد کانکس، قیمت کانکس را مشخص می کند. این همان چیزی است که سبب می شود آن‌ها به دنبال ارزان‌ترین بروند و شاید ارزان‌ترین را نیز بخرند، اما در واقع پول خود را از دست داده و بعد از مدتی می‌بایست کانکس خود را به عنوان یک کانکس دست دوم بفروشند و بار دیگر با پرداخت قیمت بالاتر، یک کانکس مناسب خریداری کنند که در نهایت اتلاف پول و وقت آن‌ها را در پی دارد. بنابراین اگر کمی در هنگام خرید دقت کنید، از این امر پیش‌گیری خواهد شد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره کانکس اداری