دسته بندی ها

فروشندگان انواع مدل های کانکس کارگاهی

فروشندگان و مجریان

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل کانکس کارگاهی

همانطور که می‌دانید کانکس ها سازه‌ های قابل حملی هستند که انواع مختلفی دارند از جمله کانکس فروشگاهی، کانکس ویلایی، سرویس بهداشتی، اداری، امدادی، اورژانسی، خوابگاهی، نگهبانی و کانکس کارگاهی.

ادامه مطلب

هر کدام از این کانکس ها در موقعیت های مختلفی استفاده می‌شوند و کاربرد زیادی دارند. کانکس ها در سایز های مختلفی ساخته می‌شوند و از نظر ابعاد تا جایی که قابل حمل باشد محدودیتی ندارند. کانکس معمولا از سازه های سبکی ساخته می‌شوند از این رو به هزینه زیادی نیاز ندارند و مقرون به صرفه هستند.

در کارگاه ‌ها، پروژه ‌های عمرانی و ساختمانی، معدن، محیط های نفتی و سایر پروژه‌ هایی از این قبیل استفاده می‌شود. به کمک کانکس کارگاهی با هزینه کمی می‌توان امکان استقرار کارگران، کارفرمایان، مهندسین، نگهبانان و سایر افراد را فراهم آورد. مزیت دیگری که کانکس کارگاهی دارد این است که می‌توان از آن در سایر پروژه ‌ها و کارگاه‌ ها استفاده کرد و این یعنی یک با هزینه برای موارد استفاده متعدد.

کانکس کارگاهی به سفارش مشتری به صورت‌های مختلفی ساخته می‌شود. می‌توان این کانکس را به صورت تک سالنی، دو اتاقه یا چند اتاقه و به همراه سرویس بهداشتی ساخت. این نوع کانکس باید مقاومت بالایی داشته باشد چون در محیط های کارگاهی یا پروژه‌های عمرانی استفاده می‌شود  از این رو باید حافظ جان کارگران و کارفرمایان باشد.

تجهیزات کانکس کارگاهی

کانکس کارگاهی باید مجهز به تجهیزاتی برای راحتی و رفع نیاز ها باشد. تجهیزاتی از جمله:

  • سیستم تهویه و خنک کننده یا گرم کننده کانکس: این کانکس ممکن است ماه‌ ها برای یک پروژه به صورت شبانه روزی استفاده شود از این جهت باید سیستم تهویه مناسبی داشته باشد. همچنین سیستم خنک کننده یا گرم کننده نیز جزو الزامات است چون ممکن است این کانکس در مناطق آب و هوایی بسیار گرم یا بسیار سرد استفاده شود بسته به محل استفاده باید این سیستم ها به کار برده شود.
  • کپسول آتش نشانی: کانکس کارگاهی ممکن است به دلیل انجام عملیات ‌های سیم کشی یا سایر عوامل دچار آتش سوزی شود به همین دلیل نباید کپسول آتش نشانی را برای این نوع کانکس فراموش کرد.
  • حمام و لوله کشی آب سرد و گرم : کانکس کارگاهی محلی برای استراحت است از این داشتن حمام و آب سرد و گرم بسیار کمک کننده است.
  • تخت: تخت موجب راحتی بیشتر پرسنلی می‌شود که شب را در کانکس سپری می‌کنند از این رو استفاده از دو یا چند تخت در کانکس الزامی است.
  • سرویس بهداشتی: مجهز بودن کانکس کارگاهی به سرویس بهداشتی موجب رعایت بهداشت و راحتی پرسنل خواهد شد.
  • تاسیسات برقی: ورودی اصلی برق، سیم کشی روکار کانکس، کلید و پریز، فیوز و سیم کشی تلفنی نیز جزو مواردی است که برای ساخت کانکس کارگاهی باید لحاظ شود.

انواع کانکس کارگاهی

  • کانکس کارگاهی سبک: در مواردی که پروژه یا کارگاه مد نظر مدت زمان زیادی زمان نمی‌برد یا خیلی گسترده نیست از سازه‌های سبک استفاده می‌شود که برای استفاده چند ماهه و کمترین هزینه نیازهای پرسنل را طی این مدت برآورده کند. معمولا از این سازه موقت برای پروژه‌های بعدی استفاده نمی‌شود و در صورتی که به خوبی از آن استفاده شود 2 الی 4 سال بی نقص کاربرد دارند.
  • کانکس کارگاهی سنگین: بر خلاف سازه سبک، اگر قصد دارید که از یک کانکس برای پروژه‌های مختلف استفاده کنید یا اینکه پروژه شما طولانی مدت و گسترده است باید از کانکس کارگاهی سنگین استفاده کنید. کاربرد زیاد و دوام آن ارزش صرف هزینه اولیه را دارد. این سازه تجهیزات زیادی دارد و نیاز های پرسنل را به خوبی رفع می‌کند. در این کانکس از آهن آلات سنگین نیز استفاده می‌شود.
  • کانکس کارگاهی ساندویچ پنل: سازه های که در مناطق خیلی سرد یا خیلی گرم مستقر می‌شوند باید عایق پلی یورتان داشته باشد تا کمترین میزان تبادل حرارت را داشته باشد. این نوع سازه عمر بسیار بالایی دارد و گرما یا سرمای بیرون به آن نفوذ نمی‌کند.

مزایای کانکس کارگاهی

امروزه اکثرا می‌بینیم که در بیشتر پروژه‌ های ساختمانی یا کارگاه ‌ها از این کانکس ها استفاده می‌شود از این رو نتیجه می‌گیرم که استفاده از این سازه مزایایی را به دنبال دارد. این مزایا عبارتند از:

  • کاهش هزینه: استفاده از کانکس کارگاهی هزینه رفت و آمد پرسنل را کم خواهد کرد همچنین سرعت تجهیز کارگاه را بالا می‌برد، کارایی پرسنل را بیشتر می‌کند و در آخر می‌توان آن را به عنوان کانکس دست دوم به فروش گذاشت از این رو از هر جهت برای کارفرما مقرون به صرفه است.
  • صرفه جویی در انرژی: سازه ها طبق اصول عایق بندی شده و با درب و پنجره‌های دو جداره ساخته می‌شوند از این رو باعث صرفه جویی در انرژی می‌شوند.
  • قابلیت جابجایی: در صورتی که مساحت پروژه وسیع باشد این کانکس را می‌توان برای دسترسی بیشتر جا به جا کرد همچنین می‌توان آن را برای پروژه ها و کارگاه های مختلف جابجا کرد.
  • مقاوم بودن: اکثر کانکس های کارگاهی ضد زلزله هستند و سازه در برابر زلزله و سایر اتفاقات طبیعی در امان خواهد بود از این رو این کانکس ها برای افرادی که در آن استراحت می‌کنند ایمن است.
  • در دسترس بودن: این سازه ‌ها به صورت آماده برای خرید ارائه می‌شوند از این رو در صورتی که طرح خاصی مدنظرتان نباشد می‌توانید از بین کانکس های کارگاهی آماده یکی را انتخاب و استفاده کنید. این آماده بودن سرعت کار را بالا می‌برد.

کانکس کارگاهی دست دوم

در مواردی که کارفرما پروژه دیگری نداشته باشد یا نیاز به کانکس نداشته باشد می‌تواند آن را به عنوان کانکس دست دوم بفروشد. این کانکس ها برای خریدار دوم نیز به صرفه است چون با هزینه کمتری می‌تواند نیازش را رفع کند.امروزه بازار دست دوم این کانکس ها داغ است از این رو اگر به کانکس موقتی نیاز دارید یا نمی‌خواهید هزینه زیادی برای آن بکنید می‌توانید از این سازه دست دوم استفاده کنید. بهتر است قبل از خرید کیفیت و میزان استفاده از سازه را به خوبی بررسی کنید.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون