دسته بندی ها

بلوک سیمانی

فروشندگان و مجریان بلوک سیمانی

  • بلوک سبک، بلوک پوکه ای، بلوک سیمانی سبک، تولید کننده بلوک
    آدرس: باغستان
  • گروه تولیدی صنعتی پارس بتن آویژه تولید کننده رسمی بلوک لیکا (لیکا گلستان) فروش پوکه صنعتی لیکا - سبکدانه لیکا لطفا با شماره های همراه تماس بگیرید ....
    آدرس: بابلسر
  • تولید کننده انواع چسب و ملات های آماده ساختمانی پلیمری برند Harikafix با فرمولاسیون آلمانی
    آدرس: جاده ماکو هندوار
  • فروش بلوک هبلکس ، سیپورکس ، ثرم استون سبک، اقتصادی، عایق صوت و حرارت ، ابعاد بزرگ ، افزایش مقاومت در برابر زلزله
    آدرس: ولیعصر
  • تولید کننده بلوک دیواری
    آدرس: اصفهان
  • تولید بلوک سیمانی و عرضه انواع مصالح ساختمانی
    آدرس: کمربندی جنوبی
  • فروش دستگاه تولید اجر پازلی ، فروش دستگاه بلوک زنی ، فروش آجر نما
    آدرس: سعادت اباد
  • آرکا بلوک تولید کننده برتر بلوک های سبک دیواری با تکنولوژی روز دنیا
    آدرس: چهار راه پارک وی
  • بلوک سبک لیپر (سهامی خاص)، تولید کننده بلوک سبک سیمانی (بلوک سبک بتنی)، دارای گواهینامه فنی و استاندارد ملی از مرکز تحقیقات و مجهز به دستگاه تمام اتوماتیک
    آدرس: ابتدای پاسداران

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل های بلوک سیمانی

متریال و مصالح خوب از جمله عوامل تاثیر گذار در ساختمان سازی می باشند که اگر به درستی و در سطح کیفی مناسب انتخاب نشوند بر نتیجه کار تاثیر سویی خواهند داشت. به همین دلیل اهمیت دارد که برای ساخت و ساز مصالح و متریال خوب را بشناسیم و همیشه بهترین ها را انتخاب کنیم. بلوک سیمانی یکی از مصالح با کاربرد بالا در صنعت ساختمان سازی می باشد. به همین دلیل شناختن بلوک های سیمانی و انواع مختلف آن ها و هم چنین ویژگی ها و کاربرد هایی که دارند موضوع مهمی است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

ادامه مطلب

بلوک سیمانی چیست؟

این متریال پر کاربرد به قطعاتی گفته می شود که در ابعاد و اندازه های متفاوت به بازار عرضه می شود. بلوک های سیمانی را از ترکیب سیمان با آب و شن و ماسه شسته شده می سازند که اندازه های آن ها و ترکیب شان اهمیت فراوانی دارد. به طور کلی از حیث وزنی که این بلوک ها دارند آن ها را در سه دسته کلی قرار می دهند که عبارتند از: سبک، نیمه سنگین و سنگین. به طوری که هر چه بلوک سنگین وزن تر باشد در این صورت مقاومت فشاری بالاتر هم خواهد داشت. بلوک های سنگین تر دارای ضخامت و ابعاد بزرگ تری هم می باشند. بر اساس مقاومتی که مد نظر باشد این مصالح را در اندازه های مختلف با یکدیگر مخلوط می کنند و سپس در قالب های مخصوص می ریزند تا خشک شوند. از نظر شکل ظاهری، این محصولات را در دو دسته توپر و توخالی قرار می دهند. بلوک های سیمانی که برای ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند حتما بایستی استاندارد باشند.

تولید بلوک سیمانی

تولید بلوک های سیمانی در شرایط خاص و مشخصی انجام می گیرد. عموما می توان این کار را در فضای باز انجام داد مگر این که دما پایین باشد که در این صورت باید تولید را در محیط بسته انجام داد. در چنین حالتی می توان بلوک ها را با کمک آب، بخار آب و یا گرما دادن عمل آورد. در حالت اول، باید در زمان های مشخصی آب به این محصولات پاشیده شود، در حالت دوم که بیش تر برای تولید های انبوه کاربرد دارد به تجهیزات خاصی نیاز است که بتوانیم دما را به آرامی کم یا زیاد کنیم. برای حالت سوم، یعنی عمل آوردن محصولات به وسیله گرما دادن، بلوک سیمانی را در معرض گرمایی قرار می دهیم که از تجهیزات و دستگاه های خاصی تولید می شود و نکته مهم این که باید هوا در بین بلوک ها جریان داشته باشد. مراقب باشید که بلوک ها زمانی قابل استفاده هستند که کامل خشک شده باشند و نقص و یا شکستگی نداشته باشند.

بلوک سیمانی سنگین

بلوک های سیمانی سنگین خودشان دارای دو نوع ته باز و ته بسته می باشند.

بلوک سیمانی سبک

از این محصول به جهت تیغه بندی در برج ها و آپارتمان ها استفاده می شود. این محصول که از سیمان و پوکه تشکیل شده است مزایای زیادی داد از جمله این که دارای قیمت بسیار مناسبی می باشد و بار مرده ساختمان را کم می کند که موضوع مهمی می باشد.

کاربرد بلوک سیمانی

از بلوک سیمانی برای دیوار چینی ساختمان ها، حیاط و هم چنین برای سقف های تیرچه بتنی استفاده می شود. به این ترتیب که از بلوک های سنگین وزن برای ساختن دیوار های محوطه استفاده می شود و از انواع سبک برای ساختن سقف های تیرچه بلوک.

استفاده از بلوک سیمانی چه مزایایی دارد؟

استفاده از بلوک سیمانی موجب صرفه جویی در زمان انجام پروژه می شود زیرا سرعت اجرای آن ها بالا است و می توان در مدت کوتاهی بخش اعظمی از کار را به اتمام رسانید.

حمل کردن بلوک سیمانی به محل مورد نظر پروژه ها کار آسانی است.

این محصولات عایق نسبتا خوبی برای صوت و البته حرارت می باشند. پس می توانند تا اندازه ای به کاهش مصرف انرژی و صرفه جویی در آن کمک کنند و از ورود سر و صدا های مزاحم نیز جلوگیری کنند.

استفاده از این محصولات هم چنین باعث صرفه جویی در مصرف متریال و مصالح مورد نظر نیز خواهد شد.

استفاده از بلوک سیمانی برای ساختن دیوار ها هزینه ای کم تر از ساخت دیوار با آجر خواهد داشت.

قیمت بلوک سیمانی

قیمت این محصولات بر اساس متریالی که از آن ساخته شده اند و ابعاد و اندازه هایی که دارند تعریف می شود. بلوک های سیمانی را به صورت نقدی و نسیه در بازار به فروش می رسانند که خریدن آن ها به صورت نقدی توصیه می شود که دردسر کم تری هم خواهد داشت. سنگین و یا سبک بودن بلوک سیمانی از دیگر عواملی است که بر قیمت آن تاثیر می گذارد. با توجه به این که در حال حاضر بازار محصولات ساختمانی و متریال مورد نیاز دارای نوسانات زیادی می باشد، پیش از خرید بهتر است از چند جای مختلف استعلام گرفته شود تا با بهترین هزینه بالا ترین کیفیت خریداری شود.

آشنایی با انواع مدل های بلوک سیمانی و کاربرد های آن ها

یکی از پرکاربردترین انواع مصالح در صنعت ساختمان سازی، بلوک می‌باشد. بلوک ها در انواع مختلفی وجود دارند و در تولید آن ها از متریال های مختلف استفاده می‌شود که در این میان بلوک سیمانی و سفالی بیشترین استفاده را در میان سایر بلوک ها دارند.

بلوک سیمانی چیست؟

بلوک سیمانی، به قطعاتی گفته می‌شود که معمولا برای ساخت ساختمان‌ها یا دیوارها یا سقف کاربرد دارند. بلوک های سیمانی نمونه ای از انواع بلوک استاندارد هستند که در دو دسته باربر و غیر باربر قرار می‌گیرند. بلوک‌های سیمانی در اندازه ها و ابعاد و با مصالح متفاوتی بسته به نیاز افراد ساخته می‌شوند. این بلوک ها می‌توانند جایگزین خوبی برای بلوک های سفالی مورد استفاده در تیرچه بلوک باشند. اجزای اصلی تشکیل دهنده این نوع بلوک عبارتند از: سیمان پرتلند، مصالح سنگی که مخلوطی از شن و ماسه شسته شده است و آب. بهترین ضخامتی که برای دیوارهای بلوک سیمانی وجود دارد نباید از 4 سانتی متر کمتر باشد چرا که سبب می‌شود استحکام بلوک سیمانی و مقاومت آن کم شود. معمولا از بلوک سایز 4*2*2 برای دیوار چینی استفاده می‌کنند. از جمله کاربردهای بلوک سیمانی می‌توان به دیوار چینی حیاط، دیوار چینی ساختمان و سقف تیرچه بتنی اشاره کرد.

مزایا و معایب بلوک سیمانی چیست؟

مزایا:

  • عایق بودن نسبی حرارت و صوت
  • حمل آسان
  • صرفه جویی در مصرف مصالح و زمان اجرا
  • سهولت در مسلح کردن
  • صرفه جویی در هزینه

معایب:

  • دوام کم در برابر رطوبت
  • استحکام بسیار کم در ارتفاع بالای 3 متر
  • زیاد بودن میزان ضایعات در زمان حمل و نقل و ساخت

انواع بلوک سیمانی از لحاظ مواد سازنده چند نوع است؟

بلوک صنعتی و بلوک معدنی

بلوک صنعتی از ترکیب سبک دانه های صنعتی با سیمان و آب ساخته می‌شود. این بلوک ها دارای جرم و حجمی کمتر از 900 کیلوگرم بر متر مربع بوده و مقاومت آن 30 کیلو گرم بر سانتی متر مربع می‌باشد. این بلوک ها نسبت به بلوک سیمانی معمولی چیزی در حدود 3 سانتی متر ضخامت بیشتری دارد. بلوک های صنعتی شامل لیکا و سرباره ذوب آهن می‌باشند. بلوک لیکا یا پوکه صنعتی از ترکیب سبک دانه، سیمان و آب تولید می‌شود. در ساخت سرباره ذوب آهن، ریز دانه های طبیعی را از بتن حذف می‌کنیم که با این کار محصول نهایی سبک می‌شود و نسبت به بتن نیمه سبک تخلخل بیشتری دارد.

بلوک معدنی از مخلوط کردن آب، سیمان و پوکه معدنی تولید می‌شود. پوکه معدنی در بخش های شمالی کشور به میزان زیادی وجود دارد و به همین دلیل است که این نوع بلوک ها قیمت مناسبی دارند. از مزایای بلوک معدنی می‌توان به کاهش وزن ساختمان، عایق صوتی و حرارتی بودن آن اشاره کرد. انواع بلوک معدنی شامل پومیس، اسکوریا و پرلیت می‌باشد.

بلوک های سیمانی از نظر وزن به چند نوع تقسیم بندی می‌شود؟

این بلوک ها به سه دسته سبک، نیمه سبک و سنگین تقسیم بندی می‌شوند. بلوک های سنگین از بتن با پر کننده های شن و ماسه تشکیل می‌شوند. بدیهی است که وجود بتن در آن باعث بالا رفتن وزن این بلوک ها می‌شود که استفاده از آن بیشتر در محوطه سازی و دیوار چینی محوطه دیده می‌شود. از بلوک های سیمانی سنگین در جدول‌های خیابان، جوی های خیابان، دیوارهای محوطه باغ‌ها، تیغه های باربر و کانال‌های آبیاری استفاده می‌شود. مزایای منحصر به فرد این مصالح سبب شده است که نتوان مصالح دیگری را جایگزین آن کرد. به بلوک های سیمانی که از پر کننده هایی مانند پوکه های معدنی، مواد صنعتی سبک و حباب های هوا ساخته شده اند، بلوک سیمانی سبک می‌گویند. از بلوک های سبک بیشتر در سقف تیرچه بلوک استفاده می‌کنند. لازم به ذکر است که در دسته بندی بلوک سیمانی، بلوک سیمانی نیمه سبک جز بلوک‌های سبک قرار می‌گیرد. از جمله تفاوت بلوک سبک و سنگین می‌توان گفت بلوک سنگین از نظر ابعاد نسبت به بلوک سبک بزرگتر است و ضخامت بیشتری دارد.

بلوک پرلیت چیست و چه ویژگی‌هایی دارد؟

بلوک پرلیت در حال حاضر در سراسر جهان به عنوان یکی از مصالح ساختمانی کاربردی در حوزه عمرانی، مورد استفاده قرار می‌گیرد. با اینکه پرلیت در حدود 70 سال است که به بازار معرفی شده است، اما در ایران به عنوان مصالحی جدید شناخته می‌شود که می‌تواند جایگزین خوبی برای بلوک سیمانی باشد. بعضی کارشناسان از پرلیت به عنوان مصالح ساختمانی سبز نام می‌برند و دلیل آن این است که منشا آن طبیعت است و در نیم کره شمالی کره زمین به وفور یافت می‌شود. از جمله ویژگی‌های بلوک پرلیت می‌توان به مواردی چون دارابودن مواد صد در صد معدنی طبیعی، دارا بودن PH خنثی، سازگار بودن با محیط زیست، سبک بودن، جذب آب کم، عایق صوت و حرارت و دارا بودن کارآیی بالا اشاره کرد. بلوک پرلیت دارای مزایا و معایبی می‌باشد.

مزایای بلوک پرلیت

  • مقاومت در برابر خوردگی
  • مفید برای ساخت ملات و آجر نسوز
  • قابلیت برش و میخ پذیری
  • مقاومت در برابر زلزله
  • مورد استفاده جهت عایق کاری در دمای پایین و ذخیره گازهای کرایوژنیک
  • غیر سمی
  • مقاومت در برابر مواد شیمیایی
  • ثبت سفارش دیوار چینی با بلوک پرلیت

معایب بلوک پرلیت

  • قابلیت تجدید ناپذیری
  • مقاومت فشاری کمتر نسبت به بلوک سیمانی
  • بروز مشکلات تنفسی به علت گرد و غبار حاصل از برش بلوک
تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره بلوک سیمانی

  • بلوک سیمانی و ویژگی های آن

    بلوک سیمانی و ویژگی های آن

    بلوکه ای سیمانی از نظر شکل ظاهری به انواع تو خالی باربر و غیر باربر، توپر و آجر بتنی تقسیم می شوند. این نوع...