ویژگی های متمایز کننده نما های کامپوزیت آلومینیومی
مهم ترین مزیت نما های کامپوزیتی وزن بسیار کم و ضخامت پایین آن ها است، که به آن ها امکان اجرا بر روی ساختمان هایی با فرم های مختلف را می دهد.
وزن پایین نمای کامپوزیتی بار اضافی به ساختمان وارد نمی کند و در صورت بروز حوادثی مانند زلزله، ایمنی بیشتری نسبت به نما های سنگین دیگر دارد. این وزن کم سبب می شود در حمل و نقل آن مشکلی به وجود نیاید و هزینه های حمل و نقل این محصول کمتر از موارد دیگر باشد. همچنین ماهیت آلومینیوم و مقاومت بالای آن در برابر حرارت، سبب می شود در صورت آتش سوزی ساختمان، این نما تغییر شکل ندهد و آسیب محیطی مازادی ایجاد نکند.
ویژگی مثبت دیگر این محصول، امکان ساخت آن بر اساس رنگ های مختلف و طبق سلیقه مشتری است که می تواند نمایی منحصر به فرد با این محصول را ایجاد کند.
نما های کامپوزیتی مقاومت بالایی در برابر شرایط آب و هوایی مختلف و متغیر و رطوبت دارند و از این رو می توان در نواحی اقلیمی مختلفی از آن استفاده کرد. این مقاومت بالا سبب می شود که محصول مورد نظر دچار خوردگی، زنگ زدگی، کاهش عمر، ترک و تغییر رنگ نشود.
ساختار چند لایه ای و هسته عایق این محصول سبب می شود این نما های کامپوزیتی نقش عایق صوتی و حرارتی را نیز ایفا کنند.
امکان تغییر شکل دادن، برش کاری، پانچ کردن و خم کاری فلز منعطف آلومینیوم، این امکان را فراهم می کند که کامپوزیت های ساخته شده از آن بتوانند در ابعاد، اشکال، قوس و انحنا و در نهایت فرم های مختلفی بر اساس ساختار ساختمان و طرح مورد نظر طراحی، پیاده سازی و اجرا شوند. این تنوع فرم پذیری امکان پیاده سازی نما های ترکیبی از مصالح دیگر در کنار این نوع نما را فراهم می کند.
ویژگی های ساختاری و نحوه نصب این محصول سبب می شود این محصول در دسته نما هایی با سرعت اجرای بالا باشد و به همین دلیل هزینه های اجرایی آن نسبتا کم است.