چه نکاتی در تمیز سازی کابینت چوبی باید رعایت شود
محلول های تمیز کننده همه کاره گزینه مناسبی برای تمیز کردن کابینت چوبی نیستند و ممکن است رنگ و بافت آن را خراب کنند.
قبل از استفاده از هر محلول تمیز کننده ای، آن را برای بار اول بر روی یک بخش دور از دید کابینت چوبی امتحان کرده و پس از اطمینان از سالم ماندن کابینت، محلول بیان شده را مورد استفاده قرار دهید.
هیچ وقت روی سطح کابینت را خیس نکنید و حتی برای استفاده کردن از محلول های پاک سازی، ابتدا پارچه ای را به محلول آغشته کرده و پس از گرفتن مقدار اضافی محلول از طریق چلاندن پارچه، آن را روی سطح مورد نظر بکشید.
مرحله نهایی خشک کردن با حوله نرم را حتما انجام دهید، در غیر این صورت شما تنها لکه هایی جدید بر روی سطح مذکور به جا گذاشته اید و زحماتتان هدر می رود.
تمیز سازی مداوم آن ها در بازه های زمانی کوتاه و با استفاده از محلول های سبک، بهترین کار در درازمدت برای داشتن کابینت هایی بدون لک است.
گردگیری مداوم کابینت ها به اندازه موارد دیگر اهمیت دارد زیرا در غیر این صورت این گرد و غبار در درازمدت به وسیله هوای چرب ناشی از پخت و پز، به سطح کابینت ها می چسبد و آن ها را کدر نشان می دهد.
قبل از هر تمیز کاری از تمیز بودن پارچه ها و حوله هایی که استفاده می کنید اطمینان کسب کنید. بهتر است پارچه ها و حوله های مورد استفاده سفید رنگ و بدون گلدوزی و یا بخش های زبر باشند.
استفاده از دستمال های مخصوص تمیزسازی آشپزخانه گزینه ای است که توصیه می شود بکار ببرید.
از بکار بردن اسکاچ و یا سیم ظرف شویی برای پاک کردن و جدا سازی لکه ها خودداری کنید. این وسایل باعث خراشیدن سطوح چوبی می شوند و آن ها را از فرم میندازند.
محلول های تمیزسازی را به صورت غلیظ بکار نبرید و حتما ترکیب آن با آب را به وسیله پارچه، بر روی سطح کار بکشید.
برای جلا دادن به کابینت چوبی می توانید از اسپری و یا واکس جلا استفاده کنید و پس از مشورت با ارائه دهندگان این محصول، با پارچه خشک آغشته به این مواد، سطح کابینت بدون لک و عاری از گرد و غبار و تمیز شده را، جلا دهید.