بر خلاف نظر عموم، محدودیت ها و سبک معماری خاص این نوع فضا، در صورت تصمیم گیری های هوشمندانه می تواند فضایی دلنشین را برای شما فراهم کند. سبک های مختلفی از استودیو آپارتمان ها از سنتی تا مدرن و با تم های متنوعی وجود دارد و شما می توانید با در نظر داشتن وضعیت موجود، سلیقه و نظر شخصی خود را به صورت حرفه ای تر اعمال کنید.
محدود بودن فضای موجود، نیاز و توجه شما را به نظم دهی و کمینه بودن هدایت می کند. هر وسیله ای باید تا جای ممکن کمجا، چند کاره و کاربردی باشد. برای لوازم و وسایل کوچک غیر تزیینی باید جایی مانند کمد، سبد و یا کشو برای نگه داری باشد. قفسه های دیواری کاربرد چند برابری پیدا می کنند و کمد های دیواری،کابینت هایی با طراحی پرکاربرد و کم حجم، میز و صندلی های جمع و جور، تخت های تاشو و کمجا همگی گزینه هایی متناسب و کاربردی خواهند بود. مواردی مانند آکوستیک بودن سقف و دیوارهای اصل و یا کف، وجود هود قوی برای آشپزخانه، سیم کشی مناسب برق برای قسمت های مختلف خانه نیز از مواردی اند که شاید در نگاه اول ضروری به نظر نرسند، اما در عمل وجود و حیاتی بودن آن ها اثبات می شود.
مهمترین ویژگی استودیو آپارتمان پس از متراژ پایین آن، عدم وجود و یا تعداد محدود دیوارهای داخلی جداکننده است. این دیوارها در خانه های عادی مسئول فضاسازی و جداسازی مناطق مختلف مانند اتاق ها، آشپزخانه و پذیرایی و نشیمن را بر عهده دارند، در صورتی که در استودیو آپارتمان ها خبری از آن ها نیست.
عدم وجود دیوار می تواند دامنه گسترده تر و متنوع تری از چیدمان را در اختیارتان قرار دهد به طوری که هر نمونه و مدل دکوراسیون و چیدمان به نحوی باشد که گویی به خانه جدیدی پا گذاشته اید، در کنار آن، رعایت و در نظر داشتن چند نکته ضروری ومفید است.