نکات مهم نورپردازی اتاق خواب کودک
در ادامه می توانید نکات مهم و ضروری برای داشتن نور پردازی مناسب اتاق خواب کودک را مشاهد کنید.
نورپردازی اتاق خواب کودک با المان های کم خطر
اولین رکن برای نورپردازی اتاق خواب کودک، حفظ امنیت آن است. تمامی المان های نور پردازی باید دارای کمترین خطر ممکن از برق گرفتگی تا خطر شکستن لامپ و یا تیزی و شل بودن نگه دارنده های لامپ باشند. تا جای ممکن از آباژور های ایستاده استفاده نکنید، چرا که کودک شما به سرعت رشد می کند و تا آخر نوزاد نمی ماند. وجود این وسایل خطر برق گرفتگی، شکستگی و زخمی شدن را ایجاد می کند، پس بهتر از آن ها در نورپردازی استفاده نکنید.
نورپردازی با چراغ خواب مناسب
استفاده از چراغ خواب برای اتاق کودک رایج است. از چراغ خواب برای کاهش ترس و دلهره کودک از تاریکی استفاده می شود و در کنار آن، نباید مخل خواب کودک باشد. چراغ خواب انتخابی شما برای اتاق خواب کودک تان باید نور بسیار ملایم و یکنواختی ایجاد کند و مهم تر از همه، خود چراغ خواب باعث دلهره و ترس کودک نشود.
کنترل نور محیطی اتاق خواب کودک
معمولا اتاق های کودکان دارای پنجره ای است که نور طبیعی را به اتاق وارد می کند. وجود نور طبیعی در اتاق کودک به اندازه موارد دیگر مهم و ضروری است. سعی کنید اتاق خواب کودک تان دارای پنجره باشد تا در ساعاتی از روز، نور و هوای تازه به داخل اتاق راه پیدا کند. در کنار این موارد، نور چراغ های بیرون از خانه و یا موارد دیگر در شب، می تواند در شب و هنگام خواب کودک، اذیت کننده باشند. از این رو استفاده از پرده های دو لایه با دو ضخامت مختلف توصیه می شود. با به کار گیری پرده ها می توانید بسیار راحت میزان نور وارده از پنجره را کنترل کنید. با استفاده از این پرده ها می توانید شدت نور در روز را نیز کنترل کنید تا کودک شما در صورت حضور در اتاقش اذیت نشود. در چیدمان اتاق کودک باید دقت کنید که نور وارد شده از پنجره به صورت مستقیم بر روی تخت وی تابیده نشود، پس باید تنظیم دکوراسیون و تخت خواب کودک به نحوی باشد که این نکته نیز رعایت شود.