این بلوک ها در اشکال متنوع و گسترده ای عرضه می شوند. از بلوک های مشبک برای کنترل میزان نور ورودی به فضاها استفاده می شود. برای ایجاد فضایی با رنگ خاص نیز می توان بر اساس سلیقه از بلوک های رنگی استفاده کرد. نوع دیگری از این بلوک ها برای جلوگیری از عبور نور نیز طراحی شده اند که طبق نیاز مشتری در رنگ های متنوع عرضه می شوند. فضای عمومی ساختمان نیاز به نور زیادی دارد و شیشه به خاطر عدم استقامت در برابر عوامل محیطی و قابلیت انتقال صوت و حرارت برای این گونه فضاها مناسب نیست، ولی بلوک شیشه ای در عین حال که نور را منتقل می کند، بسیاری از خصوصیات یک دیوار آجری محکم را دارا می باشد که استفاده از آن را برای این گونه موارد توجیه می کند.
مزایای آجرهای شیشه ای
از این نوع آجر در ساختمان های مسکونی، فضاهای اداری، رستوران ها، انبارها، ابنیه هنری، فرهنگی و مذهبی استفاده می شود. آجرهای شیشه ای از برتری های ذیل برخوردارند:
- امکان استفاده در جداسازی فضاهای داخلی با حفظ روشنایی کافی.
- کم بودن ضخامت در مقایسه با دیوارهای آجری سنتی (حداقل 15 سانتیمتر)که منجر به افزایش فضای مفید اتاق می شود .
- خواص بالای ایزولاسیون صوتی و حرارتی.
- سبک تر بودن در مقایسه با دیوارهای آجری سنتی تا بیش از 4/1 .
- امکان به کارگیری طرح ها و رنگ های مختلف در یک یا چند دیوار، بنابر هر نوع سلیقه.
- سادگی و سرعت عمل بالا در نصب و به کارگیری آجر شیشه ای در مقایسه با آجرهای سنتی. زیرا مراحل مختلف و متعدد دیوارکشی سنتی شامل آجرچینی، گچ و خاک، سفیدکاری و نقاشی در آجرهای شیشه ای تنها شامل آجرچینی و در موارد خاص بندکشی است.
- کمی قیمت تمام شده دیوار شیشه ای در مقایسه با دیوار سنتی.
- نظافت دیوارهای شیشه ای به سادگی تنها با یک دستمال نمدار قابل انجام است و کمترین مزاحمت را برای ساکنین دارد. در حالی که دیوارهای سنتی حداقل هر چهار سال نیاز به رنگ آمیزی دارند.
- امکان به کارگیری آجرهای شیشه ای در تمام یا بخشهایی از نمای ساختمان.
- امکان به کارگیری آجرهای شیشه ای در ساخت سکوبندی آشپزخانه و یا میز اپن آن.