دسته بندی ها

شیشه سکوریت و نشکن

فروشندگان و مجریان شیشه سکوریت و نشکن

  • مجموعه رادمهر این افتخار را دارد که با تهیه ، طراحی و اجراء شیشه و جمع آوری مصالح مدرن در کنار هم به عنوان یکی از بهترین و برترین ارائه دهندگان خدمات صنعت شیشه در کشور باشد .
    آدرس: میدان رسالت
  • تولید کننده برتر درب و پنجره یو پی وی سی و توریهای مدرن جمع شونده رولینگ و پلیسه در سالهای ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲
    آدرس: خ شریعتی
  • طراحی،تولید وفروش انواع دروپنجره UPVC وآلومینیوم. بازسازی انواع دروپنجره های قدیمی باپنجره های UPVC بدون تخریب. تولید وفروش انواع توری های پلیسه ای. شیشه های چاپ دار.
    آدرس: خیابان صمدیه
  • مرکز فروش آینه های دکوراتیو در اصفهان تولید وفروش انواع آینه های دکوراتیو بسیار زیبادرجه یک صادراتی وآیینه های خارجی در شکل های مختلف شکسته ومنحنی.تحویل درکمترین زمان ممکن
    آدرس: مشتاق
  • مجری انواع درب های هوشمند مشاوره.طراحی واجرای انواع درب های اتوماتیک (کشویی.تلسکوپی و...) اجرای انواع شیشه های سکوریت اجرای کابین دوش حمام با یراق آلات تمام استیل
    آدرس: بنفشه
  • طراحی و اجرای تخصصی سازه های شیشه ای سکوریت
    آدرس: میدان سپاه میدان والفجر
  • شرکت مهندسی اکام گستر ابان مجری تخصصی انواع نماهای چوب .کامپوزیت. سنگ.فریم لس و نمای ترکیبی در غرب کشور
    آدرس: شهرداری سابق
  • طراحي و توليد و اجراي شيشه سكوريت
    آدرس: شهرك غرب
  • برش ونصب انواع شیشه های ساختمانی. ساده. رفلکس. آینه
    آدرس: بلوارشهدای عبادی.
  • شرکت آدینا جام سپهر تولید کننده شیشه های سکوریت ، دوجداره و ساتنا
    آدرس: شکوهیه
  • طراحی و تولید درب و پنجره های upvc ، آلومینیوم اختصاصی ترمال بریک ، نان ترمال، لیفت اسلاید و نمای کرتین وال و فریم لس تولید توریهای رولینگ و پلیسه ای و تولید شیشه های دو جداره ، سه جداره
    آدرس: مایان کوی المهدی
  • فروش انواع شیشه سکوریت ساختمانی-لمینت-دوجداره-اسپندرال-چاپ سیلک-سندبلاست-هندریل-مقاوم در برابر گلوله-مقاوم در برابر سرقت-شیشه های مورد استفاده در لوازم خانگی و .....بصورت عمده و جزیی
    آدرس: انقلاب
  • تولید کننده سیستم شیشه های ریلی تاشو بالکن با یراق آلات و پروفیل ترک کابین دوش و دور دوشی
    آدرس: تهران
  • تهیه و اجرای انواع نمای شیشه ای(دوجداره،لمینت،سکوریت) اجرای انواع دربهای سکوریت(میزال)با انواع یراق آلات ایرانی و خارجی، انواع رومیزی و......۰۹۰۲۴۶۹۸۷۸۹،۰۹۱۹۴۶۹۸۷۸۰محمدی
    آدرس: افسریه،مسعودیه

راهنمای خرید و بررسی انواع مدل های شیشه سکوریت

با آوردن نام شیشه اولین چیزی از آن که به ذهن مان خطور می کند خاصیت شکنندگی است. شکستن شیشه ها علاوه بر ضرر های مالی که دارد گاه موجب بروز حوادث وحشتناک و ناگواری می شود. اما رفته رفته استحکام شیشه ها هم نسبت به انواع قدیمی آن ها که با ضربه های کوچک هم می شکستند بالا رفت و حالا نسلی از شیشه ها به وجود آمده که مقاومت بسیار بالایی در برابر شکستن دارد. این ویژگی در صنعت ساختمان سازی اهمیت زیادی دارد.

ادامه مطلب

شیشه متریالی است که در صنعت ساختمان سازی کاربرد وسیعی دارد. اما قدیم این طور بود که خیلی از شیشه ها حتی پیش از به کار گرفتن می شکستند و هزینه های زیادی را ایجاد می کردند. حالا این مشکل تا اندازه زیادی رفع شده و از شیشه های نشکن در ساختمان سازی و معماری استفاده های خیلی زیادی می شود.

شیشه سکوریت چیست؟

این نوع شیشه در واقع نشکن می باشد. شیشه های سکوریت یا Security Glass ضخامتی برابر با شیشه های ساده دارند اما مقاومت آن ها در برابر ضربه بسیار بالا است. منظور از نشکن بودن شیشه سکوریت به این معنی نیست که اصلا احتمال شکستن آن وجود ندارد بلکه به این معنی است که نیروی خیلی بیشتری برای شکسته شدن این شیشه ها نسبت به شیشه های معمولی نیاز است و در صورت شکسته شدن هم تبدیل به قطعات خیلی کوچکی می شود که صیقلی هستند و احتمال آسیب رسانی آن ها بسیار کم می باشد.

فرایند نشکن کردن شیشه ها به چه صورت است؟

اولین مرحله این است که شیشه ها را در معرض حرارت زیاد قرار می دهند. دمایی حدود 700 درجه سانتی گراد. ماندن شیشه ها در این دما موجب خمیری شدن آن ها می شود. زمانی که شیشه به حالت خمیری در می آید آن را از کوره در می آورند و سرد می کنند. آن قدر این فرایند سرد کردن ادامه می یابد تا همه قسمت های شیشه سرد و جامد شود. این فرایند موجب بالا رفتن استحکام شیشه ها می شود. میزان این افزایش استحکام حدودا 5 برابر می باشد که بسیار قابل توجه است.

شیشه سکوریت چه ویژگی هایی دارد؟

مقاومت خیلی بالای آن ها در برابر ضربه مهم ترین ویژگی شیشه های سکوریت می باشد.

به راحتی می توان از آن ها به عنوان شیشه هایی دکوراتیو استفاده کرد زیرا در رنگ های مختلفی تولید می شوند و تنوع در آن ها بالا است. پس می توان از بین گونه های مختلف، نمونه مناسب را انتخاب کرد.

در شرایط اقلیمی که تغییرات آب و هوا زیاد است می توان از این شیشه ها استفاده کرد زیرا مقاومت شان در برابر شوک حرارتی زیاد است. شیشه های سکوریت سرما های شدید و البته تابش نور مستقیم خورشید را به خوبی دوام می آورند و مقاومت قابل قبولی در مقابل آن ها دارند. به طور کلی استحکام شیشه ها در برابر سرد و گرم شدن بالا است.

از شیشه سکوریت در صنعت ساختمان سازی چه استفاده ای می شود؟

برای ورودی لابی هتل ها و یا ساختمان ها که دارای نمای شیشه ای خاص و زیبا می باشند از این شیشه ها استفاده می شود که مقاومت بالایی دارند و احتمال بروز حادثه در هنگام استفاده از آن ها پایین است.

شیشه عقب ماشین و همچنین شیشه های کناری را می توان از انواع سکوریت انتخاب کرد.

درب و پنجره های ساختمان های مسکونی و حتی تجاری و اداری را و هر جای دیگری که امنیت موضوع مهمی باشد معمولا از انواع سکوریت انتخاب می کنند.

اگر هدف استفاده از نرده های شیشه ای در صنعت ساختمان سازی باشد می توان برای ساختن آن ها از شیشه های سکوریت استفاده کرد.

درب های ورودی بانک و فروشگاه های بزرگ را از انواع سکوریت انتخاب می کنند.

پارتیشن های شیشه ای که برای نظم بخشیدن و البته با هدف زیبایی در صنعت ساختمان سازی به کار گرفته می شوند از جنس شیشه سکوریت می باشند.

برای ساختن سقف های شیشه ای هم از این نوع شیشه ها که مقاومت بالا و استحکام قابل قبولی دارند استفاده می شود.

بالکن های شیشه ای نمونه ای از معماری های مدرن و جدید می باشند که امروزه برای ساختن آن ها باید از شیشه هایی که دارای امنیت بالا هستند استفاده شود. لذا شیشه های سکوریت پیشنهاد خوبی برای ساختن آن ها و یا حمام های شیشه ای می باشند. استیج های شیشه ای هم در تالار ها و سالن ها زیبایی خاصی به فضا می بخشند که می توانید برای ساختن شان از شیشه سکوریت استفاده کنید و نگرانی بابت آسیب دیدن آن نداشته باشید.

ویترین مغازه ها تاثیر مهمی در فراهم کردن امنیت مغازه خواهند داشت. پس بهتر است که برای ساختن ویترین ها هم از شیشه سکوریت استفاده شود تا امنیت را تا حداکثر ممکن بالا ببریم.

پلکان های شیشه ای ساخته شده از شیشه سکوریت نمونه دیگری از کاربرد های این محصول می باشند.

آشنایی بیشتر با شیشه سکوریت و مزایای استفاده از آن 

شیشه جز متریال های پرکاربردی در صنعت ساختمان سازی می باشد. استفاده از شیشه علاوه بر این که فضا را زیبا تر می کند باعث می شود که نور به مکان مورد نظر وارد شود. نور هم روشنایی به همراه دارد و هم انعکاس آن در فضا زیبا است. امروزه خیلی بیش تر از گذشته از شیشه در ساختمان سازی ها استفاده می شود چون برای آن کاربرد های خیلی بیش تری هم تعریف شده است و البته جنس شیشه ها هم نسبت به گذشته تغییرات زیادی کرده و مقاوم شده است. یکی از نمونه های شیشه مقاوم شده شیشه سکوریت است. فرایند سکوریت کردن که با اعمال حرارت انجام می شود موجب آن شده که مقاومت شیشه به طرز قابل توجهی بالا برود. در ادامه به معرفی شیشه سکوریت و نحوه ساختن آن و البته کاربرد ها و ویژگی هایش خواهیم پرداخت. اما پیش از هر چیزی طبق روال همیشه باید بدانیم شیشه سکوریت چیست.

آشنایی با شیشه سکوریت

شیشه سکوریت نوعی شیشه است که در اثر عملیات حرارتی دارای استحکام خیلی بالایی شده و نشکن می باشد. در حقیقت بهتر آن است بگوییم که مقاومت بسیار بالایی در برابر شکستن دارد. برای سکوریت کردن شیشه های ساختمانی آن ها را در معرض دمایی بالاتر از 700 درجه سانتی گراد قرار می دهند. به این ترتیب شیشه ها به مرحله نرمی خودشان می رسند. حالا باید بلافاصله آن ها را سرد کرد. اما به روش مخصوص یعنی دمیدن باد سرد به آن ها. شیوه دمیدن هم در این فرآیند اهمیت دارد. به دو طرف شیشه دمیده می شود تا باعث افزایش مقاومت آن بشود. با انجام این عملیات روی شیشه ها می توان گفت مقاومت آن ها به طور معمول حدود 5 برابر آن شیشه اولیه ای است که در معرض حرارت قرار دادیم برای سکوریت کردن.

شیشه سکوریت چه مزیت هایی دارد؟

اگر یک شیشه سکوریت در ضخامت مشخص را با شیشه ای معمولی با همان ضخامت با یکدیگر مقایسه کنیم، شیشه سکوریت در مقابل شیشه معمولی دارای مقاومت خیلی بالاتری در برابر ضربه ها و در نتیجه شکستن دارد.

گفتیم که این محصول تقریبا نشکن است، این واژه تقریبا یعنی این که احتمال شکستن هم وجود دارد. اما مزیتی که شیشه سکوریت نسبت به شیشه معمولی هنگام شکستن دارد این است که تکه هایش هم صیقلی بوده و در نتیجه موجب می شود که حوادث کم تری را به وجود بیاورد. در صورتی که شیشه های معمولی وقتی می شکنند به تکه های بسیار زیادی تقسیم می شوند که هر کدام از آن ها خاصیت برندگی دارد و صدمه زیادی به شخص وارد می کند.

یک مزیت دیگر این محصول که آن را به عنوان متریالی پر کاربرد در صنعت ساختمان تبدیل کرده است این است که این شیشه ها به عنوان عنصری دکوراتیو مورد استفاده قرار می گیرند. علت آن هم تنوع بالایی است که در رنگ های آن ها وجود دارد. این دست طراحان و سازندگان ساختمان را باز می گذارد تا بتوانند متناسب با طرح های شان و استفاده در محل های مختلف از انواع گوناگون این شیشه ها استفاده کنند.

تغییات آب و هوایی موجب شوک های حرارتی برای شیشه های معمولی و در نتیجه آسیب هایی مثل ترک خوردن و یا شکسته شدن می شود. خوشبختانه شیشه سکوریت با فرآیندی که روی آن انجام شده است مقاومت خیلی خوبی هم در برابر شوک حرارتی پیدا کرده است. لذا می توان در محل هایی که تغییرات آب و هوایی زیاد است به راحتی از این نوع شیشه ها استفاده کرد و نگران آسیب های شان نبود.

شیشه سکوریت چه کاربرد هایی دارد؟

نمای شیشه ای زیبایی چشم نوازی به ساختمان ها می دهد. اما مشکلی که در مورد آن وجود داشت شکستن شیشه ها و بروز حوادث پس از آن بود. شیشه سکوریت این مشکل را حل کرده است. می توان از این شیشه ها که دارای تنوع رنگی خوبی هم می باشند برای نمای ساختمان های مختلف و ساختمان های اداری استفاده کرد و تصویر بسیار زیبایی ساخت.

سقف های شیشه ای این روز ها کاربرد زیادی در ساختمان ها دارند زیرا موجب عبور نور و در نتیجه بیش تر شدن روشنایی می شوند. اما شیشه ای که برای سقف استفاده می شود باید دارای مقاومت خیلی بالایی باشد به همین دلیل از شیشه بیان شده برای این منظور استفاده می شود.

پارتیشن بندی کردن یکی از کار های تزییناتی و البته کاربردی است که موجب استفاده بهینه از فضا می شود. برای برخی دکور های خاص که پارتیشن های شیشه ای زیبایی بیش تری خواهند داشت از شیشه سکوریت برای این منظور استفاده می شود.

درب بسیاری از فروشگاه ها و حتی بانک ها و هتل ها و برخی دیگر از اماکن، شیشه ای می باشد تا امکان رویت فضای داخل آن هم وجود داشته باشد. برای ساختن این درب ها هم از شیشه سکوریت استفاده می شود که زیباست و مقاومت خیلی خوبی دارد.

این ها تنها نمونه هایی از استفاده شیشه سکوریت بود. کاربرد های این محصول بسیار زیاد می باشد و به طور کلی در هر مکانی که اهمیت مقاومت شیشه ها مطرح باشد می توان از این شیشه های مقاوم با خیالی آسوده استفاده کرد.

شیشه سکوریت چیست ؟ چه کاربرد هایی دارد؟

مقاومت کم و آسیب پذیر بودن شیشه های معمولی همیشه منجر به ایجاد مشکلاتی نظیر شکستن و ترک برداشتن خواهد شد. امروزه در صنعت ساختمان سازی، ماشین سازی و سایر صنایع شاهد استفاده از شیشه سکوریت هستیم.

شیشه سکوریت یا همان شیشه سفت و سختی که می تواند زندگی شما را نجات دهد! حال می خواهیم بدانیم که چرا این شیشه ها بسیار ایمن تر و قوی تر از شیشه های معمولی هستند؟ شیشه سکوریت به انگلیسی Tempered glass نامیده شده است که با استفاده از یک فرآیند خنک کننده کم سرعت ساخته می شود. این فرآیند آهسته باعث می شود این شیشه ها هنگام شکستن به قطعات خیلی کوچکی خرد شوند. در نتیجه نسبت به شیشه های معمولی که به قطعات بزرگی شکسته می شوند ایمن تر هستند.

ما انسان ها هر روز با میز کار ها، پنجره خانه ها، شیشه اتومبیل و سایر اشیا شیشه ای دیگری سروکار داریم. این متریال شفاف و فوق العاده در زندگی ما انسان ها کاربرد و اهمیت زیادی دارد. از این رو هر چه ایمنی آن بیشتر باشد آسیب کمتری به انسان ها هنگام شکسته شدن وارد خواهد کرد.

این شیشه های ایمن و سخت کاربرد های مختلفی دارند از گلس های صفحه نمایش تلفن همراه هوشمند گرفته تا سینی یخچال ها و شیشه اتومبیل همگی امروزه از شیشه سکوریت ساخته می شوند. این نوع شیشه 4-5 برابر قوی تر از شیشه های معمولی است و می تواند درجه حرارت 295 درجه سانتی گراد را تحمل کند.

شیشه سکوریت جدا از استحکامی که دارد، نحوه خرد شدنش هنگام شکستن نیز از دلایل محبوبیت آن است. این شیشه هیچ قطعه تیزی هنگام شکستن نخواهد داشت در نتیجه منجر به آسیب افراد نزدیک به شیشه نخواهد شد. اما سوال این است که چرا به قطعات ریز و کوچک شکسته می شود؟

همانطور که در ابتدای مطلب نیز به آن اشاره کردیم، در اثر یک فرآیند شیشه این خاصیت را پیدا می کند. ویژگی های هر شیشه به متریال های مورد استفاده در ساخت آن، فرآیند های شیمیایی و مکانیکی که در طول ساخت متحمل می شود، بستگی دارد. شیشه ها ابتدا با حرارت دادن گرم می شوند و سپس در دمای اتاق سرد می شود. سرعت سرد شدن در مرکز شیشه از سطح آن سریع تر است و باعث ایجاد فشار هایی در سطح شیشه خواهد شد. در حالی که فشار های انقباضی و انبساطی در مرکز شیشه ایجاد می شود، استحکام بیشتری در سطح شیشه به وجود می آیند. این فرایند باعث می شود تا شیشه به قطعات کوچکتری خرد شود.

مزیت های شیشه سکوریت

  • ایمنی: در ابتدای مطلب نیز از ایمنی به عنوان یکی از مزیت های اصلی شیشه سکوریت نام بردیم. این نوع شیشه با توجه به اینکه هنگام خرد شدن به قطعات ریز و کوچکی تبدیل می شود و لبه تیز ندارد منجر به کاهش صدمات خواهد شد.
  • تمیز کردن آسان: همانند شیشه های معمولی تمیز کردن این شیشه ها نیز بسیار راحت است. کافیست به کمک پارچه تمیز و شوینده ملایم گرد و غبار و لکه های روی شیشه را پاک کنید.
  • مقاومت: شیشه سکوریت نسبت به شیشه های معمولی مقاومت بیشتری دارد. در نتیجه دیر تر شکسته می شود. از این رو می تواند گزینه با دوامی برای خرید باشد.
  • مقرون به صرفه بودن: دوام و کیفیت بالای این شیشه ها باعث می شود سالیان زیادی بتوان از آن ها استفاده کرد. شیشه سکوریت قیمت متوسطی دارد از این رو در صورتی که به خوبی از شیشه ها نگهداری شود کاملا مقرون به صرفه خواهند بود.

کاربرد های شیشه سکوریت

صفحه نمایش تلفن های همراه و لپتاپ ها

صفحه نمایش تلفن های هوشمند و لپتاپ ها از این شیشه ساخته شده اند. علاوه برای محافظی که برای صفحه نمایش تلفن های هوشمند نیز استفاده می شود از جنس شیشه سکوریت است که از خراشیدن و خرد شدن صفحه نمایش اصلی جلوگیری می کند.

شیشه سکوریت اجاق گاز

شیشه های اجاق گاز یا سایر لوازم آشپزخانه که با گرمای زیادی سر و کار دارند از شیشه سکوریت ساخته می شوند تا دوام بالایی داشته باشند. از این رو احتمال خرد شدن آن ها در اثر گرما به حداقل خواهد رسید.

شیشه خودرو

ایمنی خودرو یکی از موضوعاتی است که بسیار حائز اهمیت است. شیشه های خودرو معمولا از این جنس شیشه ساخته می شوند در نتیجه هنگام شکستن به قطعات کوچکی تبدیل می شود و آسیب کمتری به سرنشینان خودرو وارد خواهد کرد. شیشه سکوریت مات نیز یکی دیگر از شیشه های قابل استفاده در ساخت یا تعویض قطعات ماشین هاست.

مصارف ساختمانی

امروزه می بینیم که در بسیاری از مصارف ساختمانی مانند محفظه های وان، درب ها، پنجره ها، نما های شیشه ای، بالکن های شیشه ای و حتی استخر های شنا نیز از شیشه سکوریت رفلکس استفاده می شود. از این رو در ساخت ساختمان های جدید کاربرد بسیار زیادی دارند.

پارتیشن

بسیاری از پارتیشن های اداری و خانگی از شیشه سکوریت ساخته می شوند. در نتیجه وقتی که فردی با آن برخورد کند یا به طور تصادفی شیشه ها را بشکنند، صدمه ای به آن ها وارد نخواهد شد.

وسایل فروشگاه های خرده فروشی

امروزه می بینیم که بسیاری از خرده فروشان از شیشه سکوریت برای ایجاد قفسه استفاده می کنند. این نوع شیشه های شفاف این امکان را مشتری می دهند که همه چیز را ببینید.

نرده شیشه ایی

نرده های موجود در فروشگاه ها، دفاتر، فضا های تجاری و عمومی مانند مرکز خرید ها از جنس شیشه سکوریت هستند. این نوع نرده ها ایمنی زیادی را فراهم خواهند آورد.

میز پذیرایی

از آنجایی که این نوع شیشه ها در برابر خراش و حرارت مقاومت خوبی دارند گزینه خوبی برای میز های پذیرایی، میز های همایش، میز های آشپزخانه، میز های کار و غیره است. در این موارد می توان از شیشه سکوریت دست دوم نیز استفاده کرد.

پانل های خورشیدی

گفتیم که این شیشه ها مقاومت خوبی در برابر گرما دارند از این رو گزینه مناسبی برای استفاده در پانل های خورشیدی هستند.

مزایای و کاربرد های متنوع این نوع شیشه را بررسی کردیم. برای خرید شیشه سکوریت می توانید از سایت ساختمون برای انتخاب فروشنده و مشاهده قیمت شیشه سکوریت استفاده کنید.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره شیشه سکوریت