یادمان نرود برای داشتن یک دکور هارمونیک زیبا، میتوان با صرف وقت و خلاقیت بیشتر هزینهها را به خوبی مدیریت کرد.
نکته حائز اهمیت دوم این است که آیا میخواهید فضای داخلی شما پرنور و درخشان باشد یا تاریک و کم نور. وقتی دراینباره به تصمیم قطعی رسیدید، بعد به بازار سر بزنید و ببیند که با توجه به میزان نور دلخوه شما چه گزینههایی در اختیارتان است.
اگر خانهی پرنوری دوست دارید، که در شب هم مانند صبح بدرخشد، بهتر است لوستری انتخاب کنید که لامپهای آن رو به پائین باشد. اگر فضایی تاریکتر دوست دارید، لوسترهای کم شاخه با لامپهای شمعی گزینهی بسیار خوبی هستند.
اما در انتخاب رنگ لامپها به این نکته دقت کنید که با قراردادن لامپهای زرد و سفید در کنار هم رنگ نور را متعادل کنید. نور خیلی سفید باعث خستگی چشم میشود و نور خیلی زرد هم جلوهی قشنگی به رنگهای دکور شما نمیدهد. استفاده از نور کم نیز روحی شاعرانه به فضا میبخشد و نورهای پر و پیمان، فضا را شاد و پرتحرک نشان میدهند. اما نورپردازی خیلی شاعرانه برای مهمانیها مناسب نیستند. پس اگر خیلی اهل رفت و آمد ومهمانی هستید، حتما طوری طراحی کنید که بشود در وقت مقتضی کمبود نور را جبران کرد.
و بالاخره اینکه، اندازه فضایی که در اختیار دارید هم المان مهمی برای انتخاب چگونگی نورپردازی است. از لوسترهای خیلی بزرگ در خانههای کوچک استفاده نکنید. با کنار هم قرار دادن بازتاب کنندههای نور، مثل آینه، و نور میتوانید خانه را بزرگتر و دلبازتر نشان دهید. اگر خانهتان کوچک است خیلی آباژور استفاده نکنید. یک عدد کافیست.