دسته بندی ها

لیست طراحان و غرفه سازان نمایشگاهی

فروشندگان و مجریان

  • پارتیشن و دکور اداری،دکور تجاری،کابینت مدرن و ممبران، غرفه نمایشگاه
    آدرس: بلوار هنرستان

راهنمای انتخاب و بررسی انواع غرفه نمایشگاهی

راهنمای ساخت و اجرای غرفه نمایشگاهی


رویدادهای نمایشگاهی، فرصت مناسب برای ارائه، عرضه و حتی شناساندن هر چه بهتر محصول، خدمات و برند یک شرکت است. کلیدی ترین عنصر در رویدادهای نمایشگاهی؛ غرفه شرکت، سازمان و نهادی است که در رویداد نمایشگاهی شرکت کرده است. غرفه به نوعی اولین و اساسی ترین قدم برای جذب بیننده است. یک غرفه خوب می تواند حتی قبل از آگاهی بیننده از محصول و یا خدمات و حتی برندتان، توجه او را جلب کند. باید توجه داشت، که کیفیت و کارایی بالای خدمات و محصولات، در صورتی که بیننده و مشاهده‌گر اولیه نداشته باشد، یک قدم عقب تر از حالتی است که محصول و یا خدمات عادی و یا با کیفیت غیر مطلوب باشد. کلید موفقیت در شناخته شده بودن، داشتن بینندگانی است که بعدا بتوان آن ها را از یک مشاهده‌گر ساده به علاقه مند، مشتری و در نهایت سرمایه شرکت و یا نهاد تبدیل کرد.


در تمامی جزئیات غرفه نمایشگاهی، باید به این نکته توجه داشت که طراحی مورد نظر، باید بتواند هدف ایجاد غرفه و محصول و خدمات شرکت را به خوبی نمایش دهد. یک غرفه باید بتواند در تاثیر اولیه و نگاه اول، یک پیش نمایش از هدف و کارکرد شرکت و نهاد را ارائه دهد. از لحاظ تاثیر گذاری، موارد زیادی در طراحی غرفه نمایشگاهی مطرح هستند. رنگ، فرم، نحوه چینش از این موارد می‌باشند. از لحاظ فنی، یک غرفه نمایشگاهی خوب، باید به نحوی طراحی شده باشد که از فضای محدود موجود حداکثر استفاده را داشته باشد. به علاوه نورپردازی آن به نحوی باشد که بر روی هدف سازمان از ایجاد غرفه تاکید کند و همچنین برای چشم بیننده مناسب باشد.
علاوه بر این، طراحی غرفه باید به نحوی باشد که بیننده بتواند با غرفه‌دار به خوبی ارتباط برقرار کند. فضاسازی مناسب در عین یکپارچگی داخلی غرفه نمایشگاهی، در مورد غرفه هایی که چندین خدمات و محصول را با هم ارائه می دهند، اهمیت بالایی دارد. مورد دیگر در طراحی غرفه، استفاده از متریال مناسب است. مصالح مورد استفاده در غرفه باید دارای ویژگی های اساسی زیر باشند:
انعطاف بالا برای قابلیت اجرای طرح مورد نظر را داشته باشند،
وزن مناسب و قیمت معقولی داشته باشند،
دارای تناسب با تم غرفه باشند،
دارای استقامت، طول عمر کافی و قابلیت حمل باشند.

مصالح مورد استفاده در ساخت غرفه نمایشگاهی


پنل های فلزی، چوبی، شیشه ، پلیمری، تخته ها و مصالح کامپوزیتی با روکش های متنوع با طرح، بافت و رنگ‌های متنوع، پارچه‌ها با بافت، رنگ و ضخامت‌های مختلف، پارچه ها و متریال سازه‌های کشسانی، پارچه‌ای و موارد متعدد دیگری در ساخت غرفه های نمایشگاهی به کار می روند. باید توجه داشت که انتخاب بافت و رنگ مناسب مصالح، تاثیر بسیار زیادی در نتیجه طراحی غرفه دارد و باید متناسب با تم غرفه باشد. انتخاب غیر اصولی مصالح به کار رفته، تاثیر منفی بر نمای غرفه خواهد گذاشت. باید توجه داشت با توجه به محل اجرا، امکان انتقال مصالح و یا فضای کافی برای اجرای آنها وجود داشته باشد.


اجرای غرفه نمایشگاهی


اجرای غرفه نمایشگاهی یا به صورت پیش آماده است و تنها نیاز است که در محل مورد نظر نصب شود. یا اینکه مصالح به محل مورد نظر برده می شود و در آنجا اجرا می شود. حالت سوم هم ترکیبی از دو مورد قبلی است. در هر سه حالت ذکر شده، فرد یا افراد اجرا کننده باید دارای تجربه و مهارت کافی باشند تا بتواند طرح انتزاعی و طراحی شده را به خوبی در واقعیت اجرا کنند.
وسایل نورپردازی در غرفه نمایشگاهی
این حوزه دارای تنوع بالایی است که موارد زیادی مانند تم غرفه، میزان انرژی مصرفی و امکان اجرای نورپردازی در انتخاب نوع نورپردازی دخیل اند. رایج ترین وسایل نورپردازی در غرفه نمایشگاهی لامپ های توکار، هالوژنی،LED ها، صفحات با بک گراند نورانی و فلئورسنت‌ها هستند. در غرفه نمایشگاهی دو نوع نورپردازی باید رعایت شود، نورپردازی عمومی به منظور روشنایی دادن به غرفه و نورپردازی تمرکزی که به منظور تاکید بر ناحیه و بخش خاصی از غرفه نمایشگاهی صورت می‌گیرد. در انتخاب نورپردازی باید به مواردی مانند میزان برق مصرفی، ایمنی و قابلیت اجرا و تناسب آن با سایر المان های غرفه و حجم غرفه نیز توجه کرد.


فضاسازی غرف نمایشگاهی


یک طراحی حرفه ای غرفه باید بتواند از تمامی فضای موجود حداکثر استفاده را داشته باشد و همچنین دارای فضاهای پنهان برای نگه داری وسایل ضروری در غرفه، باشد. فضاسازی باید بتواند به خوبی هدف از ساخت غرفه را به نمایش بگذارد.
موارد و نکاتی که باید در مورد غرفه نمایشگاهی در نظر گرفت؛


- زمان اجرای متعادل
- جزئیات متناسب با مفهوم کلی غرفه
- استفاده از تمام فضای موجود
- طراحی متناسب و متعادل غرفه با فضای اجرای غرفه
- چشم نوازی و خلاقیت در طراحی غرفه و متفاوت بودن با غرفه هایی با فعالیت یکسان
- حجم دهی مناسب و تاثیر گذار
- تم متناسب طراحی و متریال مورد استفاده در ساخت غرفه نمایشگاهی با هدف ایجاد غرفه و شرکت مالک غرفه (سنتی، مدرن و سایر موارد)
- نورپردازی اصولی و حرفه ای
- نمایان نبودن اتصالات و زیرسازی ها و موارد مربوط به سیم کشی
- تاکید کافی بر نام برند
- مقاومت کافی مواد و مصالح واتصالات به کار رفته
- دارای فضای کافی برای فعالیت غرفه دار
- دارای طراحی مناسب برای راحتی ارتباط بیننده با غرفه دار
- توجه به اینکه مشتریان هدف و بینندگان موردنظر برای غرفه چه کسانی هستند (طرفین کاری، مشتریان یا ...)
- طراحی بتواند شرح مناسبی از محصول یا خدمات را ارائه دهد
-تناسب بین هزینه در نظر گرفته شده و نتیجه نهایی کار

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون