انواع دیوارپوش چرمی کدامند؟
از نظر منشا چرم به کار رفته در هنگام تولید این پنلها، دو نوع دیوارپوش چرمی طبیعی و مصنوعی وجود دارد. از نظر طرح به کار رفته این پنلها میتواند دارای انواع ساده، طرحدار و برجسته باشند. اما فارغ از منشا چرم، این نوع از پنلهای دیواری در سه نوع دیوارپوش چرمی رولی، دیوارپوش چرمی تایلی و دیوارپوش چرمی پنلی به بازار عرضه شدهاند.

دیوارپوش چرمی را کجا نصب کنیم؟
استفاده از این نوع دیوارپوشها به دلیل حجم دادن و گرما بخشیدن به فضاهای مورد استفاده، یک گزینه پرطرفدار است. این محصولات در ساختمانهای اداری، مسکونی، لابی هتلها و اتاق کنفرانس شرکتها قابل نصب هستند و از این نظر محدودیتی ندارند. در فضای داخل خانه نیز در قسمتهای مختلفی مثل اتاق نشیمن، کریدورها، اتاق پذیرایی، اتاق خواب، ناهارخوری و ... قابل اجرا هستند. انواع تایل چرمی را حتی در فضاهایی مانند آشپزخانه و حمام نیز میتوان نصب کرد. از آنجایی که این محصولات را میتوان با سنگها و نگینهای براق تزئینی آراست، همچنین تجهیزات نورپردازی در آنها قابل اجرا است، در دکوراسیون داخلی و تزئینات ساختمانها با استقبال زیادی روبرو شدهاند.
مراحل نصب دیوارپوش چرمی چگونه است؟
در درجه اول هر کدام از انواع محصول که انتخاب شده باشد، باید روی یک سطح هموار و صاف نصب شوند. برای همین در ابتدا باید به زیرسازی کار توجه کرد. در ادامه اما مراحل نصب تا حد زیادی تابعی از نوع دیوارپوشی است که توسط مشتری انتخاب میشود. اگر دیوارپوش به شکل رولی خریداری شود مراحل آماده سازی آن، شباهت زیادی با آماده سازیهای قبل از نصب کاغذ دیواری دارد. در صورتی که نمونه انتخاب شده توسط خریدار، از نوع تایل و پنلی باشد، در پشت این تایل حلقه و قلاب قرار دارد که اتصال آنها به دیوار به وسیله رول پلاک انجام میشود، که توسط کارشناسان ماهر اجرا میشود. در این نمونهها تعداد 3 تا 6 قطعه مجزا در یک مترمربع، در کنار هم قرار میگیرند.
نگهداری دیوارپوش چرمی چگونه است؟
این محصولات به دلیل بافت چرم به کار رفته در آنها، با خراشیدگی، بریدگی و شکستگی آسیب میبینند. برای افزایش دوام و طول عمر این محصولات، این نوع از دیوارپوشها، نیاز به مراقبت و نگهداری دارند. برای مراقبت از آنها باید در فواصل زمانی منظم گرد و غبار آنها را زدود و با یک دستمال با رطوبت کم نسبت به پاک کردن آنها و رفع آلودگیهای سطحیشان اقدام کرد. در صورت نیاز 1 تا 2 بار در سال با واکس زدن آنها را براق کرد.
مزایای دیوارپوش چرمی چیست؟
این محصولات که جز انواع مدرن برای اجرا در دکوراسیون داخلی هستند، دارای مزایای متعددی بوده و در سالهای اخیر با اقبال خوبی از طرف سازندگان بناهای مختلف و مشتریان مواجه شدهاند. در ادامه به برخی از مزایای آنها میپردازیم.
- قابلیت انتخاب و اجرا در انواع سبکهای دکوراسیون داخلی از سبکهای مدرن تا کلاسیک
- دارای خصوصیت عایق صوتی و جلوگیری از انتشار صوت
- نظافت راحت و آسان
- تنوع گسترده در طرح، رنگ و ابعاد تولید شده و موجود در بازار
- سرعت و سهولت نصب و اجرا
- دارای ویژگیهای ضد رطوبت و ضد جرم
- دارای خاصیت ضد حریق
- دارای خاصیت ضد خش و مقاوم در برابر ضربات
- کاربرد وسیع در بناهای مختلف تجاری، اداری و مسکونی
- عدم نیاز به درزگیری و رنگآمیزی
- دارای خاصیت ارتجاعی و ضربه گیری
در کنار مزایای ذکر شده برای این محصولات، باید به این نکته توجه کرد که استفاده از این دیوارپوشها نیاز به مراقبت و نگهداری منظم دارد، به علاوه از دیگر معایب دیوارپوش چرمی این است که چرم نور را بازتاب نمیکند و فضای مد نظر را تاریک میکنند. امروزه این مشکل با به کارگیری تجهیزات نورپردازی در کنار این محصولات مرتفع شده است.

دیوارپوش چرمی پازلی چیست؟
در این نوع از دیوارپوش چرمی ابتدا انواع طرحهای هندسی شامل اشکال شش ضلعی، هشت ضلعی، مثلث، مربع، مستطیل، لوزی و ... روی چرم طراحی شده و روی بافت چرم پیاده میشوند. طرحهای اجرا شده به صورت قطعات مجزا برش داده میشوند. این قطعات متعدد برش داده شده مشابه قطعات پازل در کنار هم چیده شده و طرح کامل میشود. این نوع از دیوارپوش چرمی به سبب اجرا و طراحی مطابق با سلیقه مشتری در میان سایر انواع پنلهای دیواری خواهان زیادی دارند. لازم به ذکر است علاوه بر دیوارپوش چرمی پازلی انواع پارچه ای آن نیز در بازار موجود هستند، که از پارچههای طرحدار و گلدار متنوع برای تولید آنها استفاده میشود.