از شش هزار سال قبل، خانه های آجری جای خانه های سنگی را گرفته اند و آجر ها به عنوان متریالی پرکاربرد و مناسب، یکی از مصالح مهم ساختمان سازی به شمار می آیند. آجر ها انواع مختلفی دارند از انواع قدیمی گرفته که برای بنا های تاریخی استفاده شده اند و انواع جدید که برای ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرند. اگر از بنا های تاریخی ایران بازدید کرده باشید حتما نمونه هایی از آجر های مربوط به آن دوره را دیده اید. این ها خود نشان دهنده سابقه زیاد آجر در صنعت ساخت و ساز است. آجر خوب باید مقاومت بالایی در برابر آتش سوزی داشته باشد و از نظر ظاهری دارای رنگ و بافت قابل قبول و یکنواخت باشد. از دیگر ویژگی های آجر خوب نداشتن حفره و قائم بودن گوشه های آن است. یا مثلا آجر خوب آجری است که آب جذب نمی کند. در ادامه به معرفی یکی از انواع آجر به نام آجر سفال می پردازیم. آجر سفال که از خاک رس، سیل و یا هر دو ساخته شده است برای ساخت ساز در قسمت های مختلف ساختمان به کار گرفته می شود و عمده استفاده های آن در دیوار های باربر، تیغه های جدا کننده و دیوار چینی است. از مزایای آجر سفال می توان به سبکی وزن آن، پایین بودن جذب آب، قیمت مناسب و ارزان، در دسترس بودن و استحکام بالا و مقاومت در برابر آتش اشاره کرد.
اگر تصمیم به استفاده از آجر سفال را دارید به شما توصیه میکنیم، در صورتی که ساکن استان همدان هستید، از بین انواع مختلف آجر سفال در استان همدان آجر سفال با ویژگیهای مدنظر خود را جستجو نموده و درصورتی که نمایندگان فروش آن در استان همدان موجود هستند، با آنها تماس بگیرید. ضمنا لطفا خاطر نشان شوید که اطلاعات مربوط به فروشنده این محصول را در وبسایت ساختمون مشاهده نمودهاید.
راهنمای خرید آجر سفال در استان همدان
آجر سفال طی چه مراحلی ساخته می شود؟
اولین کاری که باید برای ساخت آجر سفال انجام شود بررسی کردن استحکام خاک مورد نظر است. این کار توسط آزمایش های متفاوت انجام می شود. اگر کیفیت خاک مورد قبول باشد فرآیند استخراج انجام می شود. در مرحله بعدی خاک آسیاب می شود تا مواد اضافی آن جدا گردد. مرحله بعدی که خیلی هم مهم است مرحله قالب بندی می باشد. برای تولید قالب آجر سفال دو روش وجود دارد به نام: روش خشک و روش تر.
روش خشک
در این روش با رطوبت کم باید خاک را در قالب فشرده کرد.
روش تر
در این روش ابتدا خاک مرطوب می شود. پس از مرطوب شدن خاک به شکل خمیر در می آید و سپس با کمک دستگاه های قالب گیری عملیات مورد نظر انجام می شود. دستگاه ها خمیر را برش می زنند و در مرحله بعدی باید آن ها را در کوره قرار دهیم تا عملیات خشک شدن انجام شود. استفاده از کوره برای خشک شدن در این روش الزامی است زیرا اگر استفاده نشود احتمال ترک خوردن خیلی بالا است.
معمولا برای خشک کردن آجر ها از کوره های تونلی استفاده می کنند که روش کار به این صورت است آجر ها با فاصله ای اندک کنار هم قرار داده می شوند که عبور گرما به آسانی باشد. آجر ها بعد از این که خشک می شوند مقاومت مورد نظر را خواهند داشت. سختی آجر ها به اندازه ای می رسد که امکان خط و خش انداختن با ناخن روی آن ها وجود ندارد. در حقیقت آجر ها با رد کردن این مرحله و خشک شدن کامل آماده برای عرضه به بازار می باشند.
علاوه بر توضیحات جامعی که فروشندگان آجر سفال درج نمودهاند، توصیه میکنیم "راهنمای انتخاب آجر سفال" را مشاهده نمایید، تا بهترین انتخاب را در میان انواع آجر سفال با توجه به کارایی لازم آن برای شما، بین فروشندگان استان همدان داشته باشید. این که فروشندگان در استان همدان چه نوعی آجر سفال و با چه مشخصاتی را موجود داشته باشند، عاملی تاثیرگذار در خرید خواهد بود. همواره میتوان در سایت ساختمون قیمت انواع آجر سفال را در بین فروشندگان شهرهای استان همدان با هم مقایسه کرد و بهترین انتخاب را در بین انواع مختلف این محصول انجام داد. همچنین میتوانید برای دریافت اطلاعات تکمیلی پیرامون انواع محصولات ساختمانی به قسمت مطالب وبلاگ سایت ساختمون مراجعه و اطلاعات کاملی را در این زمینه کسب نمایید.