دسته بندی ها

ارسال پیام به کاشی صبا

کاشی صبا

شرکت کاشی صبا تولیدکننده کاشی و سرامیک

درباره کاشی صبا

شرکت صبا کاشی در تاریخ ۱۳۶۸/۰۲/۰۲ با نام شرکت سرامیک بروجن به ثبت رسیده است . مرکز اصلی شرکت در اصفهان ، میدان آزادی ، خیابان سعادت آباد ، ساختمان هرم ، واحد ۱۲ می باشد . کارخانه صبا کاشی با ماشین آلات پیشرفته و مدرن در سال ۱۳۷۹ تجهیز وراه اندازی شد . صبا کاشی که یکی از با سابقه ترین کارخانجات کاشی ایران است افتخار دارد که تحت استاندارد ایران با ارائه صدها طرح و سایز متفاوت با کیفیتی مطابق با کیفیتهای جهانی مورد توجه و استقبال فروشنده و مصرف کننده واقع شده و به همین سبب به منظور توسعة تولید ، واحد ۲ صبا کاشی نیز به لطف خداوند متعال در سال ۸۷ به بهره برداری رسیده و وارد عرصه بازار شد .

به امید روزی که ایران سربلند یکی از بزرگترین صادر کنندگان کاشی و سرامیک در جهان وصبا کاشی کوچکترین عضو این خانواده باشد .

صنعت کاشی و سرامیک از قدیمی‏ترین ساخته‏های دست بشر می‏باشد. فراوانی مواد اولیه و سهولت ساخت تولید باعث شده است تا اشیاء سفالین از قدیمی‏ترین یافته‏ها از انسانهای نخستین می‏باشد.
تولید صنایع سرامیکی تا سال ???? به صورت دستی در کشورمان رواج داشت. در این سال با افتتاح کارخانه کاشی ایرانا، تولید کاشی ماشینی به صورت صنعتی و با ماشین‏آلات و تجهیزات جدید شروع شد.
سابقه تاریخی، ذخایر کم نظیر مواد اولیه، بازار گسترده و مناسب داخلی و وجود نیروی انسانی ماهر سبب رشد و توسعه این صنعت در ایران شد به طوری که در ?? سال گذشته با سرمایه‏گذاری دو میلیارد دلاری بخش دولتی و خصوصی، ظرفیت تولید از نیازهای داخلی فراتر رفته و بازار داخلی را اشباع کرده است.
تا پایان سال ????، صنعت کاشی و سرامیک ایران با رشد معقول و متوازن، ظرفیت خود را تا مرز ?? میلیون مترمربع در سال رساند. این صنعت در فاصله سال‏های ????-?? با متوسط رشد ?/? درصدی در جایگاه مناسب و مطلوبی قرار داشت و علاوه بر تامین نیازهای داخلی به صادرات نیز پرداخت. با آغاز دهه هشتاد به دلیل تسهیلات دولتی، اعتبارات صندوق ذخیره ارزی، صدور موافقت اصولی، پرداخت تسهیلات بانکی و اقبال سرمایه‏گذاران این صنعت رشد زیادی را تجربه کرد.
اما با آغاز دهه هشتاد با رشد سریع صنعت کاشی و سرامیک همراه بود ولی دیری نپایید که در نیمه دوم سال ????، با بحران بازار عرضه مواجه شد، پر شدن انبارها، تعطیلی مقطعی برخی از کارخانه‏ها، صادرات زیر قیمت تمام شده و کاهش متوسط سودآوری این صنعت از جمله عواقب کوتاه مدت این بحران به شمار می‏رود. پیش‏بینی می‏شود این بحران حداقل تا سال ???? ادامه خواهد یافت و بدیهی است تنها شرکت‏هایی می‏توانند پیروز این میدان باشند که توانایی تحمل یک دهه بحران را داشته باشند. کارشناسان و مسئولان دلیل افزایش بی رویه تولید کاشی و سرامیک درداخل کشور را صدور بی رویه مجوز ایجاد واحدهای تولیدی می‏دانند و می‏گویند تنها راه‏حل این مشکل ظرفیت‏سازی برای بازارهای صادراتی است که این امر از طریق نوآوری و روی آوردن به سبک‏های جدید و الهام گرفتن از هنر و فرهنگ ایرانی امکان‏پذیر است.
یکی دیگر از اقدامات مسئولان برای جلوگیری از افزایش بی رویه ظرفیت تولید در این بخش دادن مجوز به واحدهایی است که محصول جدید روانه بازار می‏کنند ویا بیشتر برای فعالیت صادراتی برنامه‏ریزی کرده‏اند. صنعت کاشی و سرامیک در بخش صنایع ساختمانی از لحاظ میزان سرمایه‏گذاری، ارزش تولیدات و اشتغال‏زایی بعد از صنعت سیمان در رتبه دوم قرار دارد و این جایگاه نیاز به حمایت و توجه بسیار مسئولان دارد.

استفاده از سرامیک در کف سازی و نماسازی یا در تولیدات وسایل بهداشتی و مصالح ساختمانی نظیر انواع آجر سفال های تزئینی داخل و خارج ساختمان سفال های بام ساختمان ، کانالهای فاضلابی ، سفالهای ضد اسیدی همه از سرامیکهایی است که از دیرباز تهیه و مصرف می شده همچنین کاربرد سرامیک در صنایع مختلف نظیر تهیه وسایل مقاوم در برابر حرارت و الکتریسیته ، فیوزهای الکتریکی ، شمع اتومبیل ، ریخته گری ، تهیه المانهای حرارتی بسیار دقیق ، وسایل فضایی ، سمباده ، براده برداری ، تراشکاری ها ریخته گری فوق دقیق ، آجرهای نسوز ، مقره های الکتریکی ، المانهای تصفیه آب ، پوسته موتور ، گرافیت ، بتن ، مواد نسوز ، بدنه سفینه های فضایی ، انواع سیمانها ، محصولات شیشه ای و هزاران کاربرد دیگر که روز به روز بر اهمیت سرامیک می .افزاید .

در سالهای اخیر کارخانجات تولید کاشی و سرامیک دیوار و کف زیادی در ایران ایجاد شده اند و تحول بزرگی در این صنعت بوجود آمده است و همچنین در مورد تولید وسایل بهداشتی و ظروف چینی و کارخانه مقره سازی که در ایران فعال می باشند و توانسته اند ظرف سی سال اخیر تولید کاشی و سرامیک را ازتولید کم و سنتی و نیمه .صنعتی به حدود ۷۰ میلیون متر مربع برسانند .