دسته بندی ها

شیر آلات بهداشتی - شیرآلات ساختمانی

فروشندگان و مجریان شیر آلات بهداشتی

  • شیرهای ساختمانی الوند دارای نشان استاندارد CEاورپا و ISO 9001 -2015 جز 10 برند برتر تولید کننده شیرآلات بهداشتی و ساختمانی از نظر کیفیت و تولید دارای چهل سال سابقه تولید و7 سال گارانتی
    آدرس: تهرانپارس
  • تولید کننده انواع شیرآلات بهداشتی و ساختمانی دارای استاندارد ملی،CE اروپا ،is 9001 و ایزو 10002
    آدرس: اسلامشهر
  • گروه پردیسان با بهره گیری از مهندسان و صنعتگران مجرب و کار آزموده در راستای افزایش کیفیت محصولات و تولید مدل های روز دنیا می باشد
    آدرس: عباس آباد شهرک بهارستان
  • شیرآلات بهداشتی و ساختمانی
    آدرس: غرب تهران
  • تولید کننده انواع شیرآلات بهداشتی و ساختمانی با برند شوکا
    آدرس: شهرک صنعتی عباس آباد
  • انواع طرح های کاشی سرامیک * سرامیک دیوار * سرامیک کف * سرامیک نما * سرامیک راه پله * کاشی و سرامیک سرویس بهداشتی * آجر نسوز * اسلب
    آدرس: رزکان نو
  • فروش انواع بلوک سبک هبلکس و سیپورکس با کیفیت بالا و قیمت مناسب
    آدرس: ونک
  • تولید و پخش شیرآلات اهرمی ماکان بیش از ۷۰ مدل زیبا و متنوع ۵ سال گارانتی تعویض شرکتی بیش از ۱۰ سال سابقه فعالیت در بخش شیرآلات انواع شیرآلات رنگی : سفید طلایی،طلایی،مشکی طلایی،مسی طلایی
    آدرس: تهران
  • فروشگاه قائمی نمایندگی پخش محصولات ساختمانی در فردیس فروش شیرآلات.پنل دوش.توالت های فرنگی و ایرانی. گاز.هود.سینک کاشی و سرامیک
    آدرس: فردیس
  • تولید کننده و پخش کننده شیرآلات و لوازم جانبی شیرآلات
    آدرس: تهران

راهنمای خرید و انتخاب انواع مدل های شیر آلات بهداشتی

شیر آلات بهداشتی همان گونه که از نامش پیداست نوعی شیر یا دریچه مطابق با استانداردهای بهداشتی، پزشکی و غذایی است. بدنه اصلی شیر آلات بهداشتی معمولا از جنس استیل ضد زنگ است. تمام قسمت های شیرآلات که با محیط بیرون در ارتباط است باید دارای یک سطح استیل صاف، صیقلی و جلا داده شده باشد. درجه صیقل و تمیز بودن باید مطابق با استانداردهای بهداشتی باشد. عمدتا برای مصارف مختلف اعم از فرآوری مواد غذایی، کارخانه‌های داروسازی و بیمارستان ها از شیر آلات بهداشتی استفاده می‌شود. به طور کلی استفاده از این محصولات باعث کاهش ریسک مخاطرات جسمی و شیمیایی می شود. 

ادامه مطلب

شیر آلات بهداشتی چه ویژگی هایی باید داشته باشند؟

الزاماتی برای بدنه و آب بندی شیر آلات بهداشتی ایجاد شده است. اغلب توصیه می شود که شیر آلات بهداشتی از جنس فولاد ضد زنگ ساخته شود. سطح آب بندی شیر آب نیز باید غیر سمی باشد. برای نمونه بهتر است مواد به کار رفته در آب بندی سخت از جنس استیل ضد زنگ و آب بندی نرم از جنس لاستیک باشد. از جمله رایج ترین شیر آلات بهداشتی می توان به انواع شیرهای بهداشتی پروانه ای، شیرهای بهداشتی توپی، شیرهای بهداشتی دیسکی، شیرهای بهداشتی کاتریجی و شیرهای بهداشتی فشاری را نام برد.

اکیدا توصیه شده است که شرایط آب بندی مکانیکی شیر آلات بهداشتی مطابق با الزامات زیر باشد:

  • الزامات GMP برآورده شود.
  • ضخامت سطح شیر 1.6 اینچ یا بالاتر باشد.
  • محل تماس با دست قابلیت ضد عفونی کردن را داشته باشد و بتوان به راحتی آن را تمیز کرد.
  • انتقال آسان آب بدون هیچ گونه انباشتگی مواد
  • ساختاری برای جلوگیری از فرار مواد در خارج از سطح آب بندی شده داشته باشد.

انواع مدل های شیرآلات بهداشتی

انواع مختلف شیر آلات بهداشتی در بازار موجود است که با توجه به نیاز و سلیقه خود می توانید یک مورد خوب را انتخاب کنید.

شیرآلات بهداشتی توپی (کروی)

یکی از متداول ترین انواع شیرآلات، شیرهای بهداشتی توپی یا کروی است که بیشتر در آشپرخانه به کار می رود. اهرم اصلی این شیر بر روی یک کلاهک کروی در بالای بدنه اصلی قرار گرفته است. به کمک اهرم تعبیه شده می توان جریان آب گرم و سرد را کنترل کرد و شدت و دمای آن را به صورت دلخواه تنظیم کرد. این نوع شیر در دسته شیرآلات بدون واشر قرار می‌گیرد.

شیر آلات بهداشتی دیسکی

شیر دیسکی یا یک طرفه یکی از مدرن ترین شیرآلات است که به وفور در ساختمان‌های امروزی از آن استفاده می شود. این نوع شیر تنها یک اهرم دارد که بر روی بدنه شیر قرار دارد. دیسک تعبیه شده در این شیر جریان آب سرد و گرم را در داخل یک مخزن با هم ترکیب می کند. در انتهای این مخزن دیسک وجود دارد که با بالا و پایین کردن اهرم میزان فشار آب کنترل می شود. با چرخاندن اهرم به سمت راست و چپ می توان دمای آب را تنظیم کرد.

شیر آلات بهداشتی کاتریجی

شیر کاتریجی یا دو طرفه یکی دیگر از شیرهای بهداشتی بدون واشر است که شباهت بسیار زیادی با شیرهای دو طرفه فشاری دارند. تفاوت اصلی شیر دو طرفه کاتریجی با شیر دو طرفه فشاری عدم نیاز به وارد کردن فشار برای باز و بسته کردن شیر آب است. با چرخاندن نیم دور اهرم به سمت طرفین شیر آب باز و بسته خواهد شد. شیرهای فشاری در دسته شیرهای واشر دار قرار دارند.

شیرآلات بهداشتی فشاری دو طرفه (دو اهرمی)

شیرهای فشاری دو طرفه یا دو اهرمی از جمله شیرهای واشر دار هستند که بیشتر در خانه های قدیمی از آن استفاده می شود. از نظر اقتصادی استفاده از شیرهای فشاری مقرون به صرفه است چون نسبت به سایر شیرآلات موجود در بازار قیمت ارزان تری دارند. اصلی ترین مشکل استفاده از شیرهای فشاری چکه کردن آب است. دو مسیر ورودی جداگانه برای ورود آب سرد و گرم وجود دارد که برای باز و بسته کردن آن باید اهرم مربوطه را فشار داد تا آب جریان یابد. فشار وارد شوند به واشر منجر به جریان یافتن آب می شود.

به هنگام انتخاب شیر آلات بهداشتی بهتر است به مشخصات اصلی شیر اعم از قطر، فشار و دمای عملیاتی آن توجه کنید. قطر شیر آب با توجه به درگاه ورودی و خروجی آن اندازه گیری می شود. فشار شیر آب به میزان فشار آب خارج شونده از شیر اطلاق می شود. منظور از دمای عملیاتی نیز محدوده دمای استاندارد تعریف شده برای کار در دمای محیط است. دمای استاندارد، دمایی است که شیر قادر به تحمل آن باشد و هنوز هم به درستی کار کند.

رویه خارجی شیر آلات بهداشتی از چه متریالی ساخته می شود؟

معمولا رویه خارجی شیر آلات بهداشتی از فلزاتی مانند برنز، برنج، استیل یا مس ساخته می‌شود که رایج ترین نوع آن می توان شیرآلات استیل آبکاری شده را نام برد. پیشرفت فناوری و تکنولوژی‌های جدید در صنعت تولید شیرآلات ساختمانی نیز موثر بوده است. امروزه انواع مختلف شیرهای آب اتوماتیک و هوشمند مجهز به حسگرهای مجاورتی است که مکانیزم طراحی شده برای آن به طور خودکار شیر آب را باز و بسته می کند. حسگرهای قرار داده شده با نزدیک شدن به طور خودکار شیر آب را باز می کند و با دور شدن دست از آن شیر را می بندد. بیشتر شیر آلات بهداشتی اتوماتیک با باتری کار می‌کنند و برای تشخیص حرکات دست از سنسورهای فعال مادون قرمز بهره می‌گیرند. به طور خاص استفاده از شیر آلات بهداشتی اتوماتیک در مکان‌های عمومی همانند هتل، فرودگاه و مراکز تجاری رایج است چون علاوه بر صرفه جویی قابل توجه در مصرف آب از انتقال انواع بیماری‌های میکروبی نیز جلوگیری می‌کند. استفاده از شیر آلات بهداشتی اتوماتیک در خانه نیز کارآمد است. از آن جایی که با دور شدن دست شیر به طور خودکار جریان آب را قطع می‌کند، هدر رفت میزان مصرف آب به حداقل می‌رسد، در نتیجه در هزینه‌های ماهانه خانوار صرفه جویی می‌شود. شیرهای سنسور دار برای افراد مسن، افراد مبتلا به مشکلات حرکتی و بیماری‌هایی مانند آتروز و کودکان بهترین گزینه است. نوع دیگری از شیرآلات نیز وجود دارد که با پدال کار می‌کنند، به دلیل دخالت نداشتن دست این نوع شیرها نیز بهترین گزینه برای مصارف بیمارستانی یا سرویس های بهداشتی عمومی هستند. به این نوع از شیرها، شیرآلات هندزفری گفته می‌شود. بهتر است قبل از انتخاب محصول بر حسب نیازمندی محیط و کاربری شیر اقدام به خرید نمایید تا بتوانید از حداکثر کارایی آن بهره ببرید.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون