دسته بندی ها

سنگ های ساختمانی

فروشندگان و مجریان سنگ های ساختمانی

  • -طراحی و اجرای دکوراسیون فضای تجاری، اداری و مسکونی -فروش محصولات ساختمانی: انواع پرده، کفپوش و پارکت لمینت، آینه، پارتیشن، سقف کاذب، پوستر و کاغذدیواری، دیوارپوش pvc، عایق صوتی و ..
    آدرس: گوهردشت
  • تولید و فروش انواع سنگهای ساختمانی نظیر تراورتن مرمریت گرانیت آنتیک بوش هامر گندمک
    آدرس: میدان امام حسین
  • گالری دکونایس تولید و عرضه انواع سنگ های انتیک و روشویی و آینه دکوراتیو فروش ویژه انواع اینه های تزیینی و دکوراتیو با بهترین کیفیت جهت دیدن نمونه کارهای بیشتر در تلگرام پیام بدید
    آدرس: بلوار فلسطین
  • فروش انواع سنگ‌های ساختمانی - موزائیک - بلوک فرش - آجرنما - سنگ های مصنوعی - کاشی و سرامیک به صورت فروش مستقیم محصولات به صورت آنلاین
    آدرس: شهرک صنعتی
  • تولید، فراوری و عرضه انواع سنگ های ساختمانی تراورتن، مرمریت، مرمر، گرانیت، لایمستون، تراونیکس، چینی و کریستال و ... در ابعاد متنوع، کیفیت عالی و قیمت مناسب
    آدرس: اصفهان
  • مشاورین تامین سنگ همواره مشاوره و همراهی مشتریان در تامین سنگ مورد نظر خود دغدغه اصلی ما بوده است. به همین منظور شما میتوانید با شماره 09130000622 تماس بگیرید.
    آدرس: شهرک صنعتی محمود آباد
  • فروش مستقیم و بدون واسطه سنگ، سنگفرش و کوبیک (کیوبیک) گرانیت مشکی
    آدرس:
  • ارائه انواع سنگ های سمنت پلاست با بالاترین کیفیت ، سنگ تراورتن مصنوعی ، سنگ پله ، نرده صراحی ، دیوارپوش های سه بعدی و...
    آدرس: شهرک ظفر
  • فعالیت در حوزه سنگ و ساختمان
    آدرس: خیابان هشت بهشت غربی
  • آدرس:
  • فروش انواع سنگ تراورتن بریده و کوپ با قیمت مناسب
    آدرس: نیم ور
  • نگین سنگ کویر تولید کننده و صادر کننده انواع سنگ ساختمانی از جمله سنگ های تراورتن ، مرمریت و لایمستون با فراوری های متنوع.
    آدرس: شهرک صنعتی سجزی
  • تولید تخصصی سنگ مرمریت دهبید شایان و چینی الیگودرز
    آدرس: شورآباد
  • بزرگترین تولید کننده سنگ های تراورتن سفید عباس آباد و تولید تراورتن شکلاتی و تراورتن سیلور تکاب و مرمریت و
    آدرس: شهرک صنعتی محمودآباد

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل سنگ ساختمانی

هزاران سال است که از سنگ به عنوان یکی از مصالح ساختمانی استفاده می‌شود. از دیرباز سنگ به عنوان متریالی با دوام شناخته شده است. در گذشته مردم با روی هم گذاشتن سنگ، خانه ای برای خودشان می‌ساختند از این رو بسیاری از سازه‌های قدیمی 4000 سال پیش از سنگ ساخته شده‌اند و هنوز هم پا برجا هستند. این متریال با کیفیت هنوز هم طرافدار دارد و در بسیاری از ساختمان‌ها از آن استفاده می‌شود. از آنجایی که امروزه با توجه به پیشرفت فناوری و بهبود امکانات، استخراج سنگ آسان تر شده است، کاربرد سنگ ساختمانی نیز افزایش بیشتری داشته است. از سنگ در مراحل مختلف ساختمان سازی و نما کاری استفاده می‌شود. 

ادامه مطلب

سنگ ساختمانی در واقع یک نوع سنگ است که با اطمینان می‌توان از آن در ساخت یک ساختمان استفاده کرد. سنگ‌های ساختمانی انواع مختلفی دارند که هر یک از آن‌ها ویژگی‌های خاص خود را دارد که در ادامه مطلب هر یک از آن‌ها را بررسی خواهیم کرد. اما در ابتدا می‌خواهیم ویژگی‌های کلی سنگ ساختمانی را بررسی کنیم، این ویژگی‌ها عبارتند از:

  • ساختار منسجم: سنگ‌ها در حالت کلی ممکن است لایه‌ای یا بدون ساختاری مشخص باشند. سنگ‌های ساختار یافته و منسجم بهترین گزینه برای استفاده در ساختمان سازی هستند. این نوع سنگ‌ها سخت هستند و شکل دادن به آن‌ها دشوار است. 
  • بافت: بافت سنگ نیز باید سالم باشد و شکاف یا ترک نداشته باشد. سنگ‌هایی که بافت همگنی داشته باشند معمولا قوی و با دوام هستند. 
  • تراکم: تراکم نیز یکی از فاکتورهای مهم انتخاب سنگ ساختمانی مناسب است. سنگ‌های متراکم قوی تر هستند و سنگ‌های سبک وزن، ضعیف هستند. از این رو سنگ‌هایی با وزنی کم برای ساختمان مناسب نیستند.
  • ظاهر: سنگی که ظاهری یکنواخت و یک رنگ داشته باشد و دانه‌های آن فشرده باشد قطعا سنگی با دوام است. برای مثال سنگ‌های گرانیت و مرمر گزینه خوبی برای استفاده در ساختمان سازی هستند.
  • استحکام: استحکام نیز یکی از ویژگی‌های مهم است که باید قبل از انتخاب سنگ ساختمانی مورد بررسی قرار بگیرد. از آنجایی که این سنگ‌ها جزو متریال‌های ساختمانی هستند و ممکن است تحت فشار قرار بگیرند باید از استحکامی خوبی برخوردار باشند.

انواع سنگ ساختمانی

همانطور که قبلا نیز به آن اشاره کردیم، سنگ‌های ساختمانی انواع مختلفی دارند. این سنگ‌ها هر یک ویژگی‌ها و مشخصات خاصی دارند از این رو کاربرد مشخصی نیز دارند. در ادامه 10 نوع سنگی که از آن‌ها در ساختمان سازی استفاده می‌شود را بررسی می کنیم:

  1. سنگ بازالت: از این نوع سنگ در ساختمان سازی و ساخت و ساز جاده‌ای استفاده می‌شود. بازالت استحکام خوبی دارد و در برابر آب و هوا نیز مقاوم است. رنگ این سنگ خاکستری تیره مایل به سیاه است، شکل دادن به این سنگ بسیار دشوار است. معمولا از این سنگ در محوطه سازی، دکوراسیون داخلی ساختمان و نمای بیرون استفاده می‌شود. 
  2. سنگ گرانیت: گرانیت یکی از سنگ‌های سخت و با دوام است که رنگ‌های مختلفی نیز دارد. سنگ ساختمانی گرانیت در ساختمان سازی کاربرد زیادی دارد و از آن برای نمای بیرونی ساختمان، راه پله و سنگ فرش استفاده می‌شود. سنگ گرانیت مقاومت بسیار خوبی دارد از این رو برای مکان‌های پر تردد گزینه مناسبی است. از آنجایی که این سنگ رنگ‌های مختلفی دارد به راحتی می توان از آن در هر قسمتی از ساختمان استفاده کرد. 
  3. ماسه سنگ: از ماسه سنگ در ساختمان سازی و راهسازی استفاده می‌شود. این نوع سنگ در رنگ‌های مختلفی مانند سفید، خاکستری، قرمز، قهوه ای و زرد یافت می‌شود. از ماسه سنگ در دکوراسیون داخلی خانه برای پوشش دیوارها، ستون و سقف استفاده می‌شود. این نوع سنگ مقاومت خوبی دارد و جلوه زیبایی به محیط می‌بخشد. 
  4. سنگ لوح یا اسلیت: سنگ لوح نوعی سنگ ساختمانی است که مقاومت خوبی دارد و جذب آب آن بسیار کم است. از این رو از آن برای پوشش سقف و نمای خانه و پوشش آلاچیق‌ها استفاده می‌شود. این نوع سنگ در راهسازی نیز کاربرد زیادی دارد.
  5. سنگ آهک: همه سنگ آهک‌ها برای ساختمان سازی مناسب نیستند. معمولا از این نوع سنگ در کف سازی، رو سازی و ساخت سقف به عنوان یک ماده پایه برای سیمان استفاده می‌شود. 
  6. سنگ لاتریت: از لاتریت معمولا به عنوان سنگ ساختمانی استفاده می‌شود اما باید سطح روی آن را گچ کاری کنند چون حاوی درصد بالایی از اکسید آهن است. لاتریت رنگ‌های مختلفی دارد و ممکن است قهوه ای، قرمز، زرد و خاکستری باشد. 
  7. سنگ مرمر: مرمر یکی از رایج ترین سنگ‌های ساختمانی است که از آن برای پوشش ستون‌ها، کفپوش‌ها و پله‌ها استفاده می‌شود. سنگ مرمر مقاومت بسیار خوبی دارد و می توان آن را به شکل‌های مختلفی برش داد. از نظر زیبایی نیز سنگ مرمر جزو زیباترین سنگ‌هاست از این رو کاربرد زیادی در صنعت ساختمان سازی دارد. مرمر رنگ های مختلفی مانند سفید و صورتی دارد. 
  8. سنگ گنیس: این سنگ ساختمانی دانه های ریز و درشتی دارد و به رنگ‌های خاکستری روشن و تیره، صورتی و بنفش یافت می‌شود. از سنگ گنیس در ساخت و سازهای جزئی استفاده می‌شود زیرا وجود مواد مضر در ترکیبات آن باعث می‌شود که برای ساخت و ساز مطلوب نباشد. 
  9. سنگ کوارتزیت: کوارتزیت سنگ ساختمانی سختی است که ظاهری زبر، بلوری و مقاومت خوبی دارد. این سنگ رنگ‌های مختلفی دارد و در رنگ‌های سفید، خاکستری و زرد یافت می‌شود. از این سنگ برای نمای بیرونی و داخلی خانه استفاده می‌شود در برخی از موارد از کوارتزیت برای کفپوش ساختمان نیز استفاده می‌شود. 
  10. سنگ تراورتن: از سنگ ساختمانی تراورتن برای پوشش دیوارهای داخلی و سنگ فرش کردن باغ و حیاط استفاده می‌شود. این نوع سنگ مقاومت بالا و رنگ ثابتی دارد. جذابیت و زیبایی سنگ تراورتن فضایی گرم و صمیمی برای ساختمان شما ایجاد خواهد کرد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره سنگ ساختمانی