دسته بندی ها

خرید و فروش انواع قرنیز

فروشندگان و مجریان قرنیز

  • فروش _اجرا و خدمات پس از فروش : ۱- جاروی مرکزی ۲-رادیاتور قرنیزی ۳-چوب نما و فضای بیرون (ترمووود) ۴-دیوار و سقف شیشه ای (متحرک) و پارچه ای (متحرک) ۵-سایه بان- پلی کربنات
    آدرس: بلوار حبیب زاده
  • پیمانکار ساخت ویلا سبک ضدزلزله LSF پیش ساخته
    آدرس: شهرک غرب
  • پوشان پلاست تولیدکننده قرنیز و ابزار الات دکوراتیو
    آدرس: دلاوران
  • تولید و فروش قرنیز و محصولات (از جمله: قرنیزهای 9 و 7 سانت، نبشی، اسکوتی، تسمه، دیوارپوش، قرنیز تو خالی، کتیبه پرده، میله پرده و چهارچوب درب) چوب پلاستیک با بهترین کیفیت و کمترین قیمت
    آدرس: گمش تپه

راهنمای بررسی و انتخاب و خرید انواع قرنیز منایب ساختمان

در صنعت ساختمان و خانه سازی، متریال های متنوعی به منظور محافظت از ساختار داخلی و بیرونی بنا وجود دارد. یکی از این مواد، قرنیز است. قرنیز در محیط داخلی و یا بیرونی ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. علت به کارگیری قرنیز داخلی، محافظت از سطح بیرونی و پایین دیوار در برابر ضربه، خش و هرگونه برخورد مستقیم با آب و مواد دیگر است. قرنیز فضای مابین دیوار و کفپوش را به خوبی پنهان می‌کند و از لحاظ بصری، زیبایی منحصر به فردی ایجاد می کند و دارای انواع چوبی، سرامیکی، پی وی سی و ام دی اف است. قرنیزها به صورت جداگانه در پایین دیوارها و امتداد آن نصب شده و ثابت می مانند. این بخش مجزا معمولا از سطح دیواربرجسته تر است و کاملا محسوس است.

ادامه مطلب

عرض رایج قرنیز 7 و 9 سانتی متر و ضخامت آن در بیشترین حالت 16 میلیمتر است. پیشنهاد می شود . برای فضاهای کوچک از قرنیزهای کم ارتفاع استفاده شود و برای فضاهای بزرگتر، برای نمای بیشتر قرنیز، از ابعاد عریض تر آن استفاده شود. در مورد قطر قرنیز نیز، همین موضوع صادق است. اما باید توجه داشت که قطر کم وظرافت بیش از حد آن کارایی محافظتی آن را تحت تاثیر قرار ندهد.
جنس قرنیز
قرنیزهای رایج در گذشته، از جنس سنگ و واحد های سرامیکی بودند که فرم یکنواخت و ساده ای داشتند. این نمونه های سنتی تنها به منظور کاربرد محافظتی قرنیز به کار می رفتند و از لحاظ زیبایی زیاد چشم نواز نبودند، اما امروزه قرنیزها از جنس مواد مختلفی ساخته می شوند. 
مواد به کار رفته در قرنیز می تواند سنگ، چوب، پلاستیک یا PVC ، بتن و سیمان ( برای قرنیز های بیرون ساختمانی)، کامپوزیت‌ها با پوشش های متفاوت ( MDF  و .. ) باشد. 
قرنیز‌ MDF دارای بالاترین تنوع است و می تواند هر طرح و بافتی را شامل شود. علاوه بر این، قرنیزهای امروزی دارای نقش و طرح های متنوع و منحصر به فردی هستند که می توانند مناسب هر سلیقه ای باشند.
ممکن است بین جنس های متفاوت از قرنیزها، برای مثال نمونه های چوبی،MDF  و PVC، طرح و نمای مشابهی وجود داشته باشد، در این صورت باید به ویژگی‌های دیگری مانند وزن، میزان مقاومت دربرابر ضربه، رطوبت و هزینه تخصیص داده شده، توجه کرد. قرنیزهای به کار رفته در محل‌هایی که امکان تماس قرنیز با رطوبت و آب بالا است، مانند آشپزخانه، باید ضد آب باشند. در غیر این صورت پس از مدتی دفرمه می‌شوند و ممکن است تغییر رنگ داده و یا آسیب ببینند.
اولین قدم برای انتخاب قرنیز، توجه به تم محیط (تم سنتی و یا مدرن محیط مورد نظر)، برای اجرای آن است. مطمئنا قرنیز با طرح، رنگ و بافت مدرن در فضایی با تم سنتی، نمای زیبایی نخواهد داشت و نه تنها هماهنگ نیست، بلکه به جای ایجاد هماهنگی و زیبایی مدنظر، تاثیر منفی ایجاد خواهد کرد.
قرنیز‌های مدرن، معمولا طرح و رنگ های فانتزی تری دارند در صورتی که قرنیزهایی با تم سنتی، معمولا یا چوبی اند و یا طرح چوب هستند و در صورتی که از جنس سنگ باشند، سطح آن ها دارای بافت طبیعی قطعات سنگی است. توجه و رعایت این نکته می تواند دامنه انتخاب شما را مشخص تر کرده و به انتخاب مدل مناسب برای محل و فضای مورد نظرتان کمک شایانی کند. 
اگر کف فضای مورد نظر کفپوش چوبی و یا طرح چوبی است، پیشنهاد ما این است که از قرنیزهای چوبی، طرح چوبی و یا سنگ طبیعی استفاده کنید. 
شاید در فضاهایی که کف آن سنگ، سرامیک، فرش یا موکت باشد، نیاز به نصب و اجرای قرنیز احساس نشود، ولی به علت کاربرد محافظتی و نمای زیبایی که ایجاد می کند، پیشنهاد می شود از نمونه متناسب آن برای لبه های دیوارها استفاده شود. از لحاظ اصول طراحی داخلی، وجود مرز کم عرض و باریک بین کف و دیوار، نمای زیبایی ایجاد کرده و استفاده از قرنیز، به ایجاد نما و ظاهر شکیل و زیباتر محیط داخلی، کمک زیادی می کند. به عبارت دیگر، به کار بردن قرنیز برای هر محیط داخلی مناسب است و محدود و مختص به فضای خاصی نیست.


انتخاب رنگ مناسب انواع قرنیز

در انتخاب رنگ قرنیز باید به رنگ کف (رنگ کفپوش، موکت و ... )، رنگ درب‌ها و تم کلی سِت چوبی موجود در فضای مورد نظر توجه کرد. برای مثال رنگ پیشنهادی مناسب برای فضایی با کفپوش چوبی، بهتر است دو یا سه درجه تیره تر از رنگ کفپوش باشد. اگر کف، طرح چوبی ندارد، به رنگ درب ها توجه کنید و رنگ نزدیک به آن و متناسب با دیوار ها انتخاب کنید. در فضاهایی که سِت چوبی و یا شومینه وجود دارد، به راحتی می‌توان با انتخاب رنگ قرنیز همرنگ با سِت چوبی یا شومینه، هارمونی زیبایی در محیط ایجاد کرد.
نصب و اجرای حرفه ای و اصولی قرنیز بسیار مهم و کلیدی است. یک قرنیز باید به خوبی بر روی دیوار ثابت شود، منفذ، درز و فضای خالی بین قرنیز و دیوار و همچنین قرنیز و کف وجود نداشته باشد. فضای خالی به مرور، کیفیت کار را پایین آورده و محلی برای جمع شدن گرد و غبار می شود.
نگهداری قرنیزها با توجه به جنس آن ها متفاوت است. برای جنس‌های متفاوت این محصول، پاک‌کننده‌های مخصوصی وجود دارد. این پاک‌کننده‌ها علاوه بر اینکه لک و کثیفی را از بین می برند، جلا و زیبایی اولیه را نیز حفظ می‌کنند. 
در مجموع، قرنیز می‌تواند ایرادات لبه های دیوار و کفپوش ها را به آسانی بپوشاند، محافظ مناسبی برای لبه های پایینی دیوارها است، نمای زیبایی به محیط می دهد و مانند قابی برای کف و دیوار، زیبایی آن ها را بیش از پیش نشان می دهد. همچنین این محصول، برای هر محیطی مناسب و کاربردی است.

قرنیز گزینه‌ای ایده آل برای محافظ بیشتر از دیوار ها

با آوردن نام قرنیز اولین چیزی که به ذهن خیلی از ما می رسد سنگ های کوچکی است که در پای دیوار های خانه در قدیم نصب می شد. اما حالا شکل های مدرن و جدید قرنیز شباهت کمی با انواع قدیمی دارند و نمونه های جدید نسبت به آن ها خیلی زیباتر شده اند. در ادامه به معرفی قرنیز های مختلف و کاربرد های شان در ساختمان ها می پردازیم.

قرنیز چیست؟

قرنیز به قطعاتی با جنس های مختلف گفته می شود که به صورت نوار در پایین دیوار ها نصب می شوند و از آن ها در برابر رطوبت و یا ضربه محافظت می کنند.

استفاده از قرنیز چه مزیت هایی دارد؟

اولین ویژگی قرنیز ها و استفاده از آن ها زیبایی شان است. این نوار ها وقتی در قسمت اتصال دیوار به کف قرار می گیرند زیبایی خاصی به آن جا می بخشند.

وقتی از نمونه های سنگی این محصول استفاده می کنیم در واقع دیوار را از رطوبت ناشی از شستن کف محافظت می کنیم و دیگر احتمال نم کشیدن دیوار ها وجود نخواهد داشت.

هنگامی که برای پوشاندن کف خانه از لمینت استفاده می شود، فاصله کوچکی بین لمینت و دیوار وجود دارد. در صورتی که این فاصله را پر نکنیم می تواند باعث جمع شدن آلودگی شود. استفاده از این محصول احتمال بروز این مشکل را از بین خواهد برد.

نمونه قرنیز های جدید امکانات دیگری را هم فراهم می کنند. از جمله عبور دادن سیم ها و کابل های کوچک از پشت آن ها و در نتیجه موجب می شوند که سیم ها مشخص نباشند و باز هم به زیباتر شدن و البته مرتب شدن خانه ها کمک خواهد کرد.

انواع قرنیز ها کدامند؟

قرنیز های پی وی سی

اگر کف ساختمان را با لمینت، سنگ و یا سرامیک پوشانده باشید امکان استفاده از نمونه های پی وی سی این محصول وجود دارد. نمونه های پی وی سی عموما دارای ارتفاعی بین 6 تا 10 سانتی متر می باشد. رنگ آن را می توانید متناسب با رنگ لمینت های کف ساختمان انتخاب کنید تا زیبایی بیشتری به خانه بدهد. قرنیز های پی وی سی ضد آب هستند و به دلیل همین ویژگی برای استفاده در آشپزخانه ها بسیار مناسب می باشند. نمونه های پی وی سی را می توان هنگامی که کثیف می شوند به آسانی شست و البته نصب خیلی راحت و آسانی هم دارند. ازدیگر مزیت های آن ها تعویض آسان شان است و قیمت بسیار مناسبی هم دارند.

قرنیز های سنگی

قرنیز های سنگی را عموما برای خانه هایی با کف پوش سنگی استفاده می کنند. ارتفاع سنگ های قرنیز به طور معمول بین 10 تا 15 سانتی متر می باشد. نمونه های سنگی را به زیبایی شان می شناسند و دارای طرح های فاخر و متنوعی می باشند. اما استفاده از نمونه های سنگی معایبی دارد که عبارتند از: بالا بودن هزینه های استفاده از نمونه های سنگی، از آن جایی که قیمت تمام شده سنگ زیاد است استفاده از این نوع مستلزم صرف هزینه بیشتری می باشد که برای هر کسی قابل اجرا نمی باشد. نمونه های سنگی دارای تنوع رنگی نمی باشند. علت آن هم این ست که سنگ ها دارای محدودیت رنگ می باشند. برای ساختن آن ها سنگ ها ساب می خورند. این فرآیند موجب می شود که از استحکام آن ها کاسته شود و در نتیجه امکان شکستن آن ها بیشتر وجود دارد. در سنگ ها خلل و فرجی وجود دارد که موجب می شود سطح سنگ یکنواخت نباشد. مشکل دیگری که در استفاده از نمونه های سنگی وجود دارد این است که به صورت طولی متراژ زیادی ندارند. علت آن هم این است که برخی از سنگ ها در هنگام ساختن قرنیز ها آسیب می بینند و در نتیجه نمی توان طول زیادی را بدون مشکل ایجاد کرد.

قرنیز های سرامیکی

از برش دادن سرامیک ها، قرنیز های سرامیکی را می سازند. ولی قیمت این قرنیز ها هم در مقایسه با انواع پی وی سی گران تر است و مشکل دیگری که در استفاده از آن ها وجود دارد محدودیت طرح است. به همین دلایل این نوع از محصول مذکور خیلی عمومیت ندارند.

قرنیز های چوبی

اگر کف خانه را با پارکت پوشانده اید در این صورت استفاده از نمونه های چوبی و ام دی افی این محصول بهترین گزینه است زیرا بیش ترین هماهنگی را با کف پوش دارد. رنگ گرم چوب فضای خانه را زیبا تر می کند و برای علاقه مندان به طبیعت و دوست داران استفاده از عناصر طبیعی در دکوراسیون قابل توجه می باشد. ارتفاع نمونه های چوبی را هم معمولا بین 6 تا 10 سانتی متر در نظر می گیرند.

نکاتی که در انتخاب قرنیز ها اهمیت دارد

یک قرنیز خوب باید دارای مقاومت بالایی در مقابل رطوبت باشد تا از دیوار ها محافظت کند. راحتی نصب و اجرا نکته حائز اهمیتی می باشد. تنوع طرح ها و رنگ ها ویژگی مهم دیگری است که باید هنگام انتخاب جنس قرنیز مناسب به آن دقت کنیم. مهم است که قرنیز ها با کف پوش خانه و هم چنین وسایل و دکوراسیون هماهنگ باشند. پس باید دارای طرح ها و رنگ های متنوعی باشند. نکته مهم دیگر مقاومت آن ها در مقابل ضربه های احتمالی است. این موضوع هم حتما بایستی در هنگام انتخاب این محصول مورد توجه قرار بگیرد.

قرنیز چیست؟ | آشنایی با انواع مدل های قرنیز دیواری

این محصولات قطعاتی هستند که در محل اتصال دیوار ها به کف ساختمان نصب می شوند و علاوه بر زیباتر کردن آن جا مزیت های دیگری هم دارند. این قطعات ارتفاعی استاندارد و کوتاه دارند. این محصولات از دیرباز تا کنون در صنعت ساخت و ساز مورد استفاده قرار گرفته اند. اما در گذشته اغلب آن ها را از جنس سنگ می ساختند ولی امروزه از متریال دیگری هم برای ساختن آن ها که البته زیبایی بیش تری هم نسبت به انواع مدل های قدیمی دارند استفاده می شود. امروزه از چوب، ام دی اف، سنگ، پی وی سی و مواد اولیه دیگر برای ساختن این محصول استفاده می شود که در ادامه به معرفی نمونه های گوناگون آن ها و کاربرد های شان می پردازیم.

انواع قرنیز دیواری

قرنیز چوبی

این محصولات همان طور که از نام شان پیداست از چوب ساخته می شوند و به همین دلیل این امکان برای آن ها وجود دارد که به طرح های زیبایی که می شود روی چوب کند، مزین شوند. اما متاسفانه چوب مقاومت بالایی در برابر رطوبت نداشته و در نتیجه در مجموع دوام و طول عمر بالایی نخواهد داشت. باعث آسیب رساندن به محیط زیست می شود و قیمت بسیار بالایی هم دارد.

قرنیز پی وی سی

این نوع جز محصولات پر طرفدار است که به خوبی از دیوار محافظت می کند. تنوع طرح و رنگ این محصول هم چنین آن را جز انواع پر کاربرد و پر طرفدار کرده است. این محصولات را می توان به آسانی و با سرعت بالایی نصب کرد که مزیت مهمی به شمار می آید و می تواند روند ساخت و ساز و یا انجام تعمیرات را سرعت بخشید، علاوه بر این که این نوع محصولات ضد خش می باشند بلکه می توان آن ها را هنگام کثیف شدن بدون هیچ نگرانی شست و تمیز کرد. انواع پی وی سی مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت دارند و هنگام برش زدن آن ها گرد و غبار و آلودگی ایجاد نخواهد شد. شاخه های پی وی سی را به طور معمول 3 متری و با ضخامت 8 میلی متر به بازار عرضه می کنند اما عرض می تواند متفاوت باشد که نمونه های با عرض 7 سانتی متر و 9 سانتی متر عمومیت بیش تری دارند و پرفروش تر می باشند. این متریال دارای قیمت تمام شده مناسبی می باشد اما خب به دلیل تنوعی که در این محصولات هم وجود دارد یک طیف قیمت برای آن ها ارایه می شود.

قرنیز سنگی

برای این که دیوار های گچی را از نم و رطوبت حفظ کنیم و در نتیجه از آسیب رساندن به آن ها جلوگیری کنیم می توانیم از نمونه های سنگی استفاده کنیم. سنگ ها در قدیم هم مورد استفاده قرار گرفته اند و در واقع نسل اولیه قرنیز ها همین انواع سنگی بوده اند. اما مزیتی که امروزه نسبت به گذشته برای استفاده از این نوع محصولات وجود دارد این است که امکان تراش دادن سنگ ها و ایجاد طرح روی آن ها هم فراهم شده تا زیبایی بیش تری داشته باشند. این محصولات هم مقاومت بسیار بالایی در برابر رطوبت دارند و می توان به آسانی آن ها را شست. اما این متریال تنوع رنگی بالایی ندارد و در نتیجه مورد پسند همه نخواهد بود. از سوی دیگر قیمت تمام شده سنگ نسبت به مدل های دیگر بالا تر است و در هنگام استفاده از آن ها احتمال شکستن وجود خواهد داشت. وقتی که می خواهند مدل های سنگی را بسازند، سنگ ها ساب خورده و در نتیجه کاهش مقاومت آن ها را به همراه خواهد داشت. یعنی سنگ های قرنیز استحکام و مقاومت سنگ های اولیه را ندارند.

قرنیز ام دی اف

این نوع محصول هم طرفداران زیادی دارد و می توان از آن برای فضا هایی که دارای کف پوش سنگی، سرامیک، پارکت و یا لمینت باشند استفاده کرد. این متریال بسیار زیبا بوده و نصب آسان و راحتی هم دارد. این محصولات در مدل ها و رنگ های زیبایی در بازار وجود دارند و شکل ظاهری آن ها شبیه چوب است اما با دوام بسیار بالا و قیمت به مراتب مناسب تر. ام دی اف که با روکش پی وی سی است، مقاومت خوبی هم در برابر خش دارد.

قرنیز سرامیک

نمونه های سرامیکی براقیت زیبایی مانند شیشه دارند و طول عمر و دوام خوبی هم خواهند داشت. به آسانی می توان آن را تمیز کاری کرد. داشتن قابلیت چاپ طرح روی آن ها بر زیبایی شان افزوده است. از این نوع محصولات در خانه هایی با دکوراسیون داخلی متفاوت می توان استفاه کرد و تنوع این محصولات کار ما را آسان کرده است. خیلی از افراد که می خواهند قرنیز خانه را با فرش ها هماهنگ کنند به سراغ این نوع با طرح های چاپی متنوع می روند.

قرنیز کابینت

این نوع محصول به جهت آب بندی کردن فضای بین انتهای صفحه کابینت و دیوار مورد استفاده قرار می گیرد. اگرچه چسب آکواریوم هم برای این منظور استفاده می شود اما قرنیز هم زیبا تر است و هم دوام خیلی بیش تری خواهد داشت و نتیجه، کار با کیفیت تری خواهد شد.

قیمت قرنیز ها

قیمت این محصول به جنس آن بستگی دارد و هر جنسی هم تنوع خاص خودش را دارد که باز بر قیمت اثر می گذارد. مثلا در مورد نمونه های سنگی قیمت سنگ مرمر به نسبت سنگ گرانیت بالا تر است و یا سنگ های مصنوعی دارای قیمت کم تری به نسبت سنگ های طبیعی می باشند. ولی در مجموع نوع سنگ و ضخامتی که دارد عوامل تعیین کننده در قیمت می باشند. خیلی ها بهترین نوع قرنیز از نظر قیمتی و زیبایی را ام دی اف می شناسند. درجه کیفی مواد استفاده شده برای این محصول عامل مهم در قیمت گذاری می باشد.

دلیل استفاده از قرنیز و مزیت های کاربرد آن

زیبایی که این محصولات به فضای سالن خانه و یا اتاق ها می بخشند غیر قابل انکار است و همین واضح ترین مزیت آن ها می باشد که هر کسی می تواند به آن اشاره کند. اما علاوه بر این زیبایی، این محصول از دیوار در برابر نم و رطوبت محافظت می کند و حتی از خش و ضربه به دیوار هم جلوگیری خواهد کرد. اگر خرابی در پایین دیوار وجود داشته باشد می توان برای پوشاندن آن ها از قرنیز استفاده کرد. اما برای خانه هایی که کف آن ها پارکت و یا لمینت است دیگر استفاده از این محصول کاملا ضروری می باشد. زیرا در زمان نصب پارکت و لمینت یک فاصله 8 میلی متری تا یک سانتی متری با دیوار باقی می گذارند برای انبساط و انقباض ها و اگر این فاصله پوشانده نشود منظره خیلی بدی داشته و محل جمع شدم گرد و خاک خواهد بود. یک کاربرد دیگر برخی از مدل های قرنیز عبور دادن سیم و کابل های تاسیساتی که ضخامت کمی دارند از پشت آن ها است.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون