دسته بندی ها

اطلاعات تماس فروشندگان و قیمت انواع مدل شومینه الکلی

فروشندگان و مجریان

  • ساخت و تولید انواع شومینه های خطی گازی و اتانولی، چوبسوز محیط بیرونی و داخلی و باربیکیو بر اساس سفارش مشتری با بهترین کیفیت و قیمت مناسب
    آدرس: بلوار حکیم زاده
  • شرکت آریا پردیس توسکا نماینده رسمی و انحصاری شرکت the flame اتریش در ایران و خاور میانه در زمینه شومینه های تزیینی و گرمایشی و اتانولی می باشد
    آدرس: تهران فرمانیه
  • تولید انواع باربیکیو و شومینه های معلق
    آدرس: میدان صنعت

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل شومینه الکلی

شومینه الکلی نوع مدرنی از انواع شومینه است که با انرژی گرمایی حاصل از آن برای گرم کردن فضای اجرای شده از سوختن الکلی فراهم می‌شود.

ادامه مطلب

انواع قدیمی‌تر شومینه با سایر مواد سوختی از قبیل چوب، گاز و ژل‌های سوختنی و نیروی برق کار می‌کردند. استفاده از چوب به عنوان منبع تامین کننده انرژی در انواع شومینه‌های سوختی با محدودیت‌هایی همراه بود سوخت چوب باعث ایجاد دود خاکستر در محیط می‌شد. هر چند مقداری از این سوخت از طریق دودکش شومینه به خارج هدایت می‌شد اما وجود همین دودکش نیز باعث اتلاف انرژی شده و عملکرد مطلوب و کاملی ندارد و بوی ماده سوختی در فضای داخلی ساختمان می‌پیچد. به علاوه استفاده از منابع چوب به صورت گسترده و مداوم امکان پذیر نیست و منابع تامین کننده چوب محدود هستند. انواع گازی شومینه نیز مانند شومینه‌های چوبی دارای معایبی می‌باشند. افزایش قیمت سوخت گاز امروزه مصرف کنندگان این نوع وسیله گرمایشی را با چالش‌های اقتصادی رو به رو کرده است. نکته منفی بسیار حائز اهمیت در استفاده از شومینه‌های گازی علاوه بر لزوم وجود دودکش و دردسرهای نصب و اجرای صحیح آن، تولید گاز سمی مونو اکسید کربن در صورت سوخت ناقص این ماده سوختنی است. مونو اکسید کربن گازی بی‌ رنگ و بی بو است که خطر مرگ به همراه دارد. در صورت عدم نصب صحیح دودکش یا گرفتگی آن در فضای داخلی سازه منتشر شده و خطر مسمومیت و مرگ به همراه دارد. تعبیه محل صحیح دودکش استفاده از متریال استاندارد و اجرای درست و اصولی آن نیز به دردسرهای استفاده از شومینه‌های گازی می‌افزاید.

با عنایت به نکات فوق و پیشرفت در صنعت ساختمان برای رفع معایب مصالح به کار گرفته شده، نسل جدید شومینه‌ها شامل شومینه الکلی، شومینه برقی به بازار عرضه شدند.

شومینه الکلی همانطور که از نامش پیداست به عنوان منبع تامین کننده انرژی گرمایی و گرمایش فضای داخلی از انواعی از الکل بهره می‌گیرد. الکل در صورت سوخت علاوه بر گرما، دی اکسید کربن و بخار آب تولید می‌کند. علی رغم اثرات منفی این گاز در پدیده گلخانه‌ای و گرمایش زمین، گازی سمی نیست. برای همین هم شومینه الکلی به دودکش نیاز ندارد.

انواع مختلفی از شومینه الکلی در بازار موجود است. این محصولات از نظر ظاهری با یکدیگر متفاوت هستند. انواع این محصولات شامل یونیت‌های مقاوم سازی، مستقل، الحاقی و مشعل هستند. یونیت‌های مقاوم سازی داخل دهانه شومینه‌ها اجرا می‌شوند. شومینه الکلی مستقل در مدل‌های خود ایستا، رومیزی و دیواری اجرا می‌شود. مدل الحاقی به شکل باکس فلزی با متریال استیل است دلیل طراحی آن‌ها به شکل باکس قابلیت جاسازی راحت‌تر این محصولات درون دیوار است. نوع مشعل این محصولات در اشکال مربع گرد خطی و انواع گوشه‌ای بیشتر مورد استقبال مشتری‌ها قرار گرفته است. مشعل در محفظه‌ای عمدتا از جنس استیل، فولاد ضد زنگ یا بتن به شکل یک سینی حامل آتش اجرا می‌شود.

در هریک از مد‌ل‌های شومینه الکلی اجزای مشترکی وجود دارد. این اجزای مشترک در این نوع محصولات، سینی مشعل، یک پوشش یا پوسته و یک صفحه‌ای محافظ هستند.

سوخت شومینه الکلی

منبع سوختی برای ایجاد گرما در ساختمان توسط این شومینه‌ها به دو فرم بیوالکل مایع و ژل‌های الکلی موجود است. منظور از بیوالکل، الکل تولید شده طی یک فرآیند زیستی از قبیل تخمیر ضایعات گیاهان شامل غلات، نیشکر و سیب زمینی یا هر نوع ماده قندی گیاهی قابل تخمیر است. تفاوت این دو ماده سوختی در ماهیت و شکل آن‌ها است. بیوالکل مایع از نوع اتانل است، در حالی که نوع الکل موجود در ژل الکلی ایزوپروپیل است. در صورت استفاده از بیوالکل مایع مقدار مصرفی برای سوخت باید توسط مصرف کننده تعیین و کنترل شود اما در مورد ژل‌های الکلی این میزان برای هر بار مصرف ثابت است. شعله‌های تولید شده توسط این منابع نیز متفاوت هستند. شعله بیوالکل قابل کنترل است ولی شعله ژ‌ل‌های الکلی به مقدار ثابتی است.

محل مناسب برای نصب شومینه الکلی در ساختمان نا‌محدود است. این محصولات در همه جای ساختمان‌ها اعم از فضاهای داخلی و خارجی قابل نصب هستند. به علاوه ساختار ویژه در طراحی آن‌ها امکان به کارگیری این محصولات را در همه نقاط سازه حتی روی میز، درون دیوار یا در نقش یک شی مستقل در کنجی از ساختمان فراهم می‌کند.

مزایای شومینه الکلی

  • قابل حمل هستند.
  • نصب سریع و آسان دارند.
  • سوخت پاکیزه ای دارند.
  • راندمان گرمایشی بالایی دارند، چون عدم وجود دودکش باعث هدر رفتن بخشی از گرمای تولید شده نمی‌شود.
  • زیبا هستند و جنبه دکوراتیو دارند.
  • علاوه بر فضاهای داخلی ساختمان، در قسمت‌های خارجی نیز قابل اجرا هستند.

معایب شومینه الکلی

  • توان گرمایی بالایی ندارند، پس نمی‌توان به عنوان تنها منبع گرمایی برای تامین گرمایش فضا از آن‌ها استفاده کرد.
  • در مقایسه با سوختن چوب و سایر سوخت‌های فسیلی، فاقد شعله و درخشش و روشنایی هستند.
  • علاوه بر گرما، فرآورده‌های جانبی حاصل از سوخت مانند دی اکسید کربن و بخار آب در فضایی که شومینه قرار دارد، منتشر می‌شود.
  • مصرف سوخت بالایی دارند.
  • از منابع خاص و محدودی می‌توان مواد سوختی این شومینه‌ها را تهیه کرد و دسترسی محدودی به این مواد وجود دارد.
تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره شومینه الکلی