دسته بندی ها

چسب بتن | انواع چسب بتن

فروشندگان و مجریان چسب بتن

  • تولید کننده انواع نانو عایق تک جزئی کریستال عایق های پلیمری دو جزئی انواع چسب کاشی خمیری پودری رزین براق کننده انواع سنگ و آجر نانو رنگ نما پودر بند کشی ضد آب چسب کاغذ دیواری
    آدرس: خیابان سهروردی
  • تولید کننده انواع چسب و ملات های آماده ساختمانی پلیمری برند Harikafix با فرمولاسیون آلمانی
    آدرس: جاده ماکو هندوار
  • تولیدات عمومی : انواع افزودنی های بتن، چسب‌های ساختمانی ، انواع گروت، انواع ملات‌های تعمیراتی، مواد آب‌بندی و حفاظت بتن ، رنگ و پوشش، اپوکسی و پلی اورتان
    آدرس: کیلومتر3 جاده چناران مشهد
  • تولیدکننده محصولات شیمیایی ساختمان افزودنی های بتن . چسب های ساختمانی . مواد آببندی . گروت . پوشش ها
    آدرس: خیابان کاشانی
  • تولید کننده چسب و افزودنی بتن
    آدرس: گیلاوند
  • فروش و تولید انواع آجرنما فروش انواع آجر رستیک فروش انواع آجر انگلیسی فروش انواع کفپوش اجرا میکروسمنت در مشهد
    آدرس: فلسطین

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل چسب بتن

چسب بتن از مصالح مهم و کاربردی در صنعت ساخت و ساز است. کاربرد این ماده و افزودن آن به بتن موجب ارتقا کیفیت آن می‌شود. منظور از ارتقا کیفیت بتن ایجاد خواص منحصر به فردی مانند افزایش مقاومت خمشی، کششی و دوام بیشتر آن نسبت به حالت عادی است. علاوه بر بتن، این ماده را می‌توان به آهک و گچ هم اضافه کرد. چسب بتن مایعی شیری رنگ است که وزن مخصوص آن در اغلب موارد به میزان 1 گرم بر سانتی‌متر مکعب می‌باشد. این ماده خواص متعددی دارد از جمله این که به اندازه دوام بتن، طول عمر دارد. موجب افزایش قابل ملاحظه‌ای در مقاومت خمشی و کششی بتن می‌شود. به حلال خاصی نیاز ندارد. موجب افزایش خاصیت چسبندگی در سطوح می‌شود.

ادامه مطلب

برای استفاده صحیح و اصولی از این چسب ابتدا لازم است تا سطح مورد نظر کاملا پاکسازی شود تا هیچ اثری از گرد و غبار یا چربی روی سطح نباشد. در مرحله بعدی چسب را در حلال که همان آب است حل کرده و پس از رقیق شدن آن به مواد اولیه بتن شامل شن، ماسه و سیمان می‌افزایند. ماده حاصل یک ملات روان است. مقدار مجاز این محصول، از 5 تا 20 درصد کل حجم بتن، بسته به میزان مورد نیاز متغیر است. در صورتی که هدف تهیه بتن نوع سفت، محکم و چسبنده باشد، از حداکثر مقدار مجاز افزودنی این ماده استفاده می‌شود.

زمان استفاده از چسب بتن

  • در صورت وجود ترک‌های موئین و لزوم پوشش‌دهی آن‌ها توسط چسب
  • لزوم افزایش مقاومت مکانیکی در بتن
  • نیاز به لکه گیری ملات
  • اتصالات میلگرد بتن
  • لزوم ترمیم انواع آسیب دیدگی‌های سطحی و عمقی در اثر رطوبت و خشکی

انواع چسب بتن

به طور کلی این محصول در دو نوع چسب اپوکسی و چسب لاتکس (پلیمری) به بازار عرضه شده است که در ادامه مختصرا به معرفی آن‌ها خواهیم پرداخت.

چسب بتن اپوکسی: این نوع چسب بتن در حقیقت از یک بیس رزین اپوکسی تشکیل شده و دو جزیی می‌باشد. استفاده از این نوع چسب علاوه بر افزایش چسبندگی موجب افزایش مقاومت در بتن می‌شود. از بروز ترک و آسیب در بتن جلوگیری می‌کند. همچنین مانع طبله شدن ملات می‌شود. چسب بتن اپوکسی روی سطوحی مانند کاشی و سرامیک قابل نصب است. همچنین در مواردی که نیاز به اتصال بتن جدید به بتن قدیمی باشد، برای اتصال ورق‌های FRP، در سازه‌های عظیم آبی و برای آب بندی در استخر به کار می‌رود.

چسب لاتکس (پلیمری): این نوع از چسب بتن بر اساس رزین‌های آکریلات (رزین امولسیونی) تهیه و تولید شده است. هدف از تولید این محصول افزایش خاصیت چسبندگی و ایجاد خاصیت ممانعت از نفوذ آب در بتن می‌باشد. از این محصول روی مصالحی از قبیل سنگ، سرامیک و کاشی استفاده می‌شود. چسب لاتکس با سیمان پورتلند و ماسه مخلوط شده و روی این سطوح چسبانده می‌شود. این محصول بیرنگ بوده و دارای خواصی اعم از عایق رطوبتی، حرارتی است. خاصیت آنتی باکتریال دارد، که ضمن ممانعت از رشد خزه و جلبک، از رشد باکتری‌ها و ایجاد آلودگی آب استخر یا آبنما توسط آن‌ نیز جلوگیری می‌کند. کاربرد این محصول در صنعت ساخت و ساز به عنوان گزینه مناسبی برای انواع پوشش‌های ضد آب قدیمی مانند ایزوگام و قیر گونی نیز به شمار می‌رود.

شرایط نگهداری چسب بتن در محدوده دمایی 5+ الی 30+ درجه سیلسیوس می‌باشد و به مدت 12 ماه پس از تولید، قابل نگهداری است. در هنگام استفاده از این محصول رعایت نکات ایمنی چندگانه برای حفظ سلامت نیروی کار ضروری است. به منظور چسباندن محصول روی سطوح، استفاده از ابزارهایی همانند قلم مو و فرچه‌های مخصوص، هنگام کار توصیه می‌شود. هنگام کار، استفاده از پوشش‌هایی مانند دستکش و عینک، لازم است. اگر چسب بتن با بدن تماس پیدا کند، ضروری است تا فورا با آب محل آلوده شده را شستشو دهید.

روش کار با چسب بتن

راهکارهایی که برای کاربرد چسب بتن در مواقع لازم به کار گرفته می‌شود، به دو دسته تقسیم می‌شوند.

روش دوغابی در این روش ابتدا چسب بتن ملات آب و سیمان را با هم مخلوط می‌کنند، تا دوغاب پلیمری تهیه شود. سپس در مرحله بعدی سطح مورد نظر را با آب اشباع می‌کنند و از دوغاب چسب تهیه شده را با ضخامت 1 تا 2 میلی‌متر روی سطح می‌ریزند و در مرحله آخر بتن را اضافه می‌کنند. زمان اجرای مرحله آخر، باید قبل از خشک شدن دوغاب اجرا شود.

روش افزودن به مخلوط در کاربرد چسب بتن به این صورت است که ابتدا فاکتورهایی مانند میزان چسبندگی لازم در طرح مورد نظر و نوع بافت، سایز و اندازه دانه‌های تشکیل دهنده مواد بتن مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. پس از این بررسی‌ها، میزان 10 الی 40 درصد از کل حجم آب لازم برای افزودن به مواد سازنده بتن، با چسب بتن جایگزین می‌شود. هدف از ارزیابی سایز دانه‌های تشکیل دهنده مواد بتن به این دلیل است که برای دانه بندی ریز مقادیر کمتر چسب و برای دانه بندی درشت مقادیر بیشتر آن در نظر گرفته می‌شود.

چسب بتن چیست؟ | آشنایی با کاربرد ها و ویژگی های آن

یکی از مهم ترین افزودنی های بتن، چسب بتن است. موارد کاربرد های این محصول عبارتند از آب بندی کردن و ترمیم بتن، هم چنین باعث بالا بردن مقاوت آن می شود و از ترک برداشتن اش محافظت می کند. به طور کلی می توان گفت که این محصول موجب بهتر شدن خواص مکانیکی و شیمیایی بتن می شود. این محصول را به دو دسته تقسیم بندی می کنند که عبارتند از پلیمری و اپوکسی.

از چسب بتن چه استفاده هایی می شود؟

اگر بخواهند بتن فرسوده را تقویت و ترمیم کنند این محصول کاربرد فراوانی خواهد داشت. مثلا زمانی که بتن ها آسیب می بینند. از این محصول برای رفع آسیب دیدگی های سطحی و حتی آسیب دیدگی های عمق استفاده می شود.

خاصیت چسبندگی بتن خاصیت مهمی از آن می باشد که چسب بتن همان طور که از نامش پیداست موجب بهتر شدن این خاصیت می شود.

وقتی که بخواهیم میلگرد را به بتن اتصال دهیم این محصول به کمک ما خواهد آمد و کاربرد زیادی برای این هدف دارد.

از آن جایی که این محصول از تراوش آب ممانعت می کند در نتیجه از آن برای آب بندی کردن بتن هم استفاده زیادی می شود.

چسب بتن اپوکسی

پایه این محصول رزین اپوکسی اصلاح شده است. بالا بودن خاصیت چسبندگی این محصول موجب شده است که برای چسباندن بتن جدید به قدیم به وفور از آن استفاده شود. مقاومت مکانیکی و البته کششی این محصول بسیار بالا می باشد. اگر مقاطع خشک در زیر کار داشته باشیم می توانیم این محصول را روی آن ها اجرا کنیم. زمانی که متصل کردن فلزات به بتن مد نظر باشد از این محصول استفاده می شود. از دیگر کاربرد هایش می توان به ترمیم کردن ترک ها و تقویت بتن نام برد. برای سازه هایی که کاربرد آن ها به صورت غرقابی است می توان از این متریال بدون داشتن محدودیت استفاده کرد. شیوه استفاده از این محصول به این صورت است که ابتدا سطح مورد نظر را کاملا تمیز می کنند طوری که عاری از هرگونه آلودگی و چربی باشد. چسب بتن اپوکسی دو جزیی است. باید مقدار های معین از هر جز را با هم ترکیب و سپس بر روی سطح مورد نظر اجرا کرد. نکته ای که در زمان استفاده از این محصول اهمیت دارد رعایت نکات ایمنی یعنی استفاده از عینک و دستکش است. در صورتی که بنا بر دلایلی دست شما آلوده به آن شد سریعا و به طور کامل دست تان را بشویید.

چسب بتن لاتکس یا پلیمری

این محصول علاوه بر بالا بردن چسبندگی بتن، مقاومت شیمیایی آن را نیز بالا می برد و البته موجب پایداری بتن در مقابل ضربه و هم چنین تغییرات دمایی می گردد. برای نصب کردن سرامیک های کف و یا روی دیوار ها و هم چنین نصب کاشی ها و موزاییک و سنگ مرمر از این محصول استفاده می شود.

چسب بتن آب بند

از ویژگی های این محصول عبارت است از بالا بردن چسبندگی بتن به ملات های قدیمی و یا جدید، پایین آوردن اثر انقباض بتن که سبب ایجاد ترک در آن می شود، بالا بردن مقاومت فشاری و منعطف کردن آن. این محصول کیفیت بتن را در شرایط قلیایی حفظ می کند و موجب می شود که بتن در مقابل پارامتر های محیطی، نفوذ ناپذیری اش افزایش پیدا کند. اگر بتن دارای آسیب دیدگی های سطحی باشد می توان برای ترمیم از این نوع محصول استفاده کرد. همان طور که از نامش هم پیداست برای آب بندی کردن سطوح ساختمانی هم از آن استفاده می شود. مزیت قابل توجه این محصول این است که در دسته مواد و متریال دارای خطر برای انسان ها و هم چنین محیط زیست نمی باشد.

چسب بتن مایع

پایه این محصول رزین آکریلیک است. این محصول کیفیت را در شرایط قلیایی حفظ می کند و در هنگام استفاده از بتن تازه برای بالا بردن چسبندگی مورد استفاده قرار می گیرد. البته برای متصل کردن بتن جدید به قدیمی هم کاربرد دارد. این چسب تا حدود 40 درصد می تواند به جای آبی که به بتن نیاز است اضافه شود قرار بگیرد. شیوه استفاده از آن هم به این صورت است که پیش از مصرف با آب مورد نیاز بتن رقیق و به آن اضافه می شود.

چسب بتن ساروج

از این چسب اپوکسی برای قرار دادن سنگ در خارج و داخل سازه ها و هم چنین پیوستگی ملات و بتن استفاده می شود.

قیمت چسب بتن

همان طور که ذکر شد چسب بتن ها دارای انواع مختلفی می باشند. اگرچه ویژگی اصلی همه آن ها بالا بردن چسبندگی بتن است اما بر اساس جایی که می خواهیم استفاده کنیم وکاربرد های بتن باید از چسب های مناسب استفاده کرد. هر کدام از چسب بتن ها ویژگی های خاص خود را دارند که بسته به آن ویژگی ها قیمت هم تعریف می شود. هرچه کیفیت چسب بتن بالاتر باشد در نتیجه قدرت چسبندگی آن بالاتر و قیمت بیشتری هم خواهد داشت. روش های استفاده و راحتی و آسانی اجرا هم عوامل دیگری هستند که بر روی قیمت نهایی تاثیر دارند.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره چسب بتن