دسته بندی ها

عضویت در خبرنامه

عضویت در خبرنامه دکوراسیون داخلی

عایق کاری صوتی چیست؟

logo
Sakhtemoon

به منظور جلوگیری از مزاحمت توسط صداهای ایجاد شده در اتاق های کناری یا فوقانی، ساختمان ها باید طوری ساخته شوند که از انتقال صدا ممانعت کنند. اینکار لزوما به معنی استفاده از سقف یا دیوار بتنی با ضخامت زیاد نیست. عایق صوتی به قابلیت کلی یک المان یا سازه ساختمان در کاهش انتقال صدا مربوط می شود.

به طور کلی دو نوع عایق کاری برای جلوگیری از انتقال ناخواسته اصوات باید صورت گیرد :

  1. عایق کاری صوت هوایی  
  2. عایق کاری صوت ضربه ای
214

انتقال صدای ایجاد شده در هوا

216

انتقال صدای ایجاد شده توسط ضربه

217

راه های مختلف انتقال صدا بین اتاق های مجاور

218

عایق کاری صوتی اتاقهای مجاور هم
علاوه بر دیوارها و سقف کاذب پنجره ها، رادیاتورها، کانال ها و سوراخ های ایجاد شده جهت نصب لوازم نیز عوامل مناسبی جهت انتقال صوت هستند که باید عایق صوتی در مورد آنها صورت گیرد.

اگر پارتیشن ها به سقف اصلی متصل نشوند، یک مسیر افقی برای انتقال صدا از طریق فضای خالی بالای سقف کاذب ایجاد می گردد.

عایق کاری صوتی یک طرفه
تاسیسات بکار رفته بین فضای خالی مابین سقف اصلی و سقف کاذب، همانند لوله گذاری و داکت بندی ها، می تواند باعث افزایش سر و صدا شود. در چنین حالاتی، برای کاهش مزاحمت صوتی در اتاق پایینی، یک سیستم عایق صوتی سقف کاذب مورد استفاده قرار می گیرد.  

220

عایق کاری عمودی صوت هوایی
عایق کاری صوت هوایی مربوط به صداهای تولید شده در اتاق زیرین یا فوقانی می باشد.

عایق کاری صوت هوایی یک فضای پایینی می تواند به وسیله یک سیستم سقف کاذب، بهبود یابد. این نوع عایق کاری مربوط به صداهای تولید شده از اتاق زیرین و فوقانی می باشد. بهبود حاصله همیشه به نوع خاص ساختار کف مرتبط می باشد. 

عایق کاری صوت ضربه ای
بحث عایق کاری صوت ضربه ای مربوط به کاهش صدای قدم زدن افرادی می باشد که روی یک سطح راه می روند. میزان بهبود توسط عایق کاری با اندازه گیری شدت صوت ضربه ای در اتاق زیرین تعیین می شود. یک سیستم سقف کاذب می تواند برای بهبود عایق صوتی ضربه ای استفاده شود تا باعث کاهش میزان صوت ضربه ای شود. 

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون
ارسال دیدگاه یا سوال در مورد این مطلب
 
 
 
 
امتیاز از ۰ رای