دسته بندی ها

عضویت در خبرنامه

عضویت در خبرنامه دکوراسیون داخلی

دیوارپوش های داخلی

logo
Sakhtemoon
دیوارپوش های داخلی

در روزگاران قدیم پوشش غالب دیوارها، رنگ بوده است. اما این روزها افراد با تنوع قابل ملاحظه ای برای انتخاب دیوارپوش مواجه هستند و این تنوع باعث می شود که افراد در انتخاب نوع دیوارپوش با مشکل مواجه شوند. در این نوشتار سعی شده است که انواع مختلف دیوارپوش ها و معایب و محاسن آن ها مورد بررسی قرار گیرد.


● رنگ
رنگ در واقع مکمل گچ است و اجرای آن روی دیوار شاید ساده ترین راه باشد. قیمت مناسب، اجرای ساده، تنوع، مقاومت در برابر گرد وخاک و داشتن قابلیت شست و شو از ویژگی های اصلی رنگ است. از ویژگی های منفی این پوشش، می توان به مقاوم نبودن آن در برابر دما، ضربه و صدا اشاره کرد. هرکدام از رنگ های پلاستیکی و روغنی ویژگی های خاص خود را دارند.


رنگ های روغنی : به دلیل قابلیت ترکیب رنگ های روغنی با تینر، تا حد زیادی در برابر گرد و غبار مقاومت نشان می دهند، که این ویژگی موجب بالا رفتن عمر رنگ نیز می شود.


رنگ های پلاستیکی : این رنگ ها نسبت به رنگ های روغنی ارزان تر بوده، راحت تر اجرا شده و با سرعت بیشتری خشک می شوند. دو نکته مهم که باعث می شود تا این دسته از رنگ ها با استقبال روبه رو نشوند، اول سختی نظافت آنها است و دوم اینکه در برابر رطوبت مقاومتی ندارند. حلال رنگ های پلاستیک آب است و بوی بد رنگ های روغنی را هم ندارد.


رنگ های اکریلیک :  دسته ای دیگر از رنگ های پلاستیک محسوب می شوند که طیف رنگی وسیعی را شامل می شوند و نمای بسیار زیبا و متفاوتی روی دیوار نمایان می کنند.

●  کاغذ دیواری
کاغذ دیواری ها در واقع پوشش دوم محسوب شده و بعد از رنگ، برای پوشش خانه ها مورد استفاده قرار می گیرند. تنوع طرح و رنگ کاغذها که نظر گروه های سنی مختلف را تامین می کند و قابلیت شست و شو از اصلی ترین دلایل انتخاب کاغذها به عنوان دیوارپوش است.

● دیوارپوش چوبی
قدمت استفاده از چوب در نمای داخلی و بیرونی خانه ها برابر با قدمت ساخت کلبه ها و خانه های اولیه است، با این تفاوت که آن زمان چوب جزء مصالح اصلی بنا بود و حالا چوب صرفا" برای زیباسازی و ایجاد حس طبیعت درخانه استفاده می شود. پوشش های چوبی عایق صوتی و عایق گرما بوده و در برابر ضربه مقاوم هستند و برای نصب نیاز به زیرسازی اساسی ندارند

دو دلیل اصلی در پیدایش انواع مختلف محصولات چوبی مصنوعی مانند  MDF و HDF، قیمت بالای چوب طبیعی و جلوگیری از آسیب رساندن به محیط زیست بوده است. از دیگر اعضای این گروه می توان دیوارپوش های P.V.C با روکش های مصنوعی یا طبیعی را نام برد.

● دیوارپوش های سنگی
سنگ هم مانند چوب حس زیبای حضور در طبیعت را می تواند برای شما در خانه به ارمغان بیاورد. سنگ ها به خصوص سنگ آنتیک به دلیل تنوعی که در بافت و رنگ دارند، این روزها به یکی از پرکاربردترین مصالح برای استفاده در نمای داخلی خانه های مدرن تبدیل شده است.

● دیوارپوش های سلولزی
این دیوارپوش ها که با نام تجاری بلکا مطرح هستند، از سلولز، الیاف مصنوعی و رزین های ساختمانی تشکیل می شوند و تنوع رنگی بسیار بالایی دارند. ویژگی اصلی این پوشش های سلولزی عایق بودن آنها نسبت به حرارت و صدا و سرعت بالای اجرای آنهاست.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون
ارسال دیدگاه یا سوال در مورد این مطلب
 
 
 
 
امتیاز از ۰ رای