دسته بندی ها

ارائه دهندگان خدمات نصب آسانسور

فروشندگان و مجریان

  • ۰۹۱۱۱۹۳۸۴۶۱ طراحی،فروش و اجرای انواع آسانسور،بالابر و خودروبر کششی و هیدرولیک اجرای تخصصی آسانسورهای گیرلس و بدون موتورخانه بازسازی انواع آسانسور نگهداری و تعمیرات اخذ تاییدیه استاندارد
    آدرس: گلسرخی آسانسور خیری
  • مشاوره-فروش-نصب و راه اندازی انواع آسانسور و پله برقی-تعمیرات-سرویس و نگهداری آسانسور-اخذ تاییدیه استاندارد دارای پروانه طراحی و مونتاژ از وزارت صنعت،معدن و تجارت استان
    آدرس: بلوار امام خمینی
  • فروش، نصب صفر تا صد ، طراحی ،استاندارد و سرویس نگهداری آسانسور شماره تماس 09307956022
    آدرس: میدان بهمنی
  • دارای پروانه طراحی و مونتاژ و دارای شماره ثبت - فروش ، نصب و راه اندازی انواع آسانسور کششی ، روملس ، گیرلس ، هیدرولیک و بالابر های کششی و هیدرولیک - اخذ تاییدیه استاندارد و بازرسی ادواری
    آدرس: باغ فیض
  • فروش نصب اسانسور تولید کننده کابین اسانسور بازسازی و نگهداری اسانسور
    آدرس: تنکابن
  • فروش و نصب انواع آسانسور های کششی و هیدرولیک. بالابر هیدرولیک. پله برقی.صندلی پله پیما
    آدرس: گلستان
  • طراحی ،ساخت و تولید انواع سیستم های الکترونیکی و صنعتی آسانسور تولید کننده تابلوفرمان آسانسور سانا تولید کننده یوپی اس آسانسور صانیک
    آدرس: مرزداران
  • طراحی، فروش و نصب انواع آسانسور و بالابر با استفاده از نصابان مجرب*** طراحی آسانسور برای ساختمانهای قدیمی*** نصب انواع آسانسورهای کششی و هیدرولیکی با مناسبترین قیمت (۰۹۱۷۳۲۳۸۵۷۷ آذری)
    آدرس: _ زرهی_حدفاصل چوگان ومبعث
  • نصب و راه اندازی انواع آسانسور طراحی و نصب آسانسور توسط تکنسینهای متخصص آسانسور بازسازی کابین آسانسور با بیش از 20 سال سابقه فعالیت در صنعت آسانسور گروه آسانسوری طوس لیفت
    آدرس: امیرآباد

راهنمای بررسی و انتخاب نصب آسانسور

امروزه به دلیل ساخت بیشتر ساختمان های چند طبقه و برج ها استفاده از آسانسور ها نسبت به گذشته بیشتر شده است، به همین دلیل نصب آسانسور اهمیت ویژه ای پیدا می کنند. نصب صحیح آسانسور ها از اختمال وقوع حوداث گوناگون جلوگیری می کند از این رو بهتر است برای نصب آسانسور از نصابان حرفه ای و کاربلد استفاده شود.

ادامه مطلب

اگر در ساختمانی زندگی می‌کنید که چند طبقه است ممکن از با پشت سر گذاشتن چندین پله خسته شوید. آسانسور یکی از بهترین اختراعات بشر است که زندگی آسانتری برای ما فراهم کرده است به کمک آسانسور در زمان نیز صرفه جویی می‌شود و کمک می‌کند که افراد معلول نیز بهتر بتوانند زندگی کنند.

آسانسور از نظر کاربرد به انواع زیر تقسیم می‌شود:

  • آسانسور مسافر بر: همانطور که از نامش پیداست این آسانسور مسافر بر است و از آن در ساختمان‌های آپارتمانی و برج‌ها استفاده می‌شود.
  • آسانسور حمل و نقل: آسانسورهای حمل و نقل همان ساختار آسانسورهای مسافربری را دارند با این تفاوت که برای حمل کالا و وسایل نیز از آن استفاده می‌شود. این آسانسور از ظرفیت وزنی بالایی برخوردار است.
  • آسانسورهای اکسپرس: این نوع آسانسورها فقط به بخش‌هایی از ساختمان دسترسی دارند و به همه طبقات ساختمان نمی رسد.

انتخاب آسانسور باید به درستی انجام شود، عوامل متعددی در انتخاب نوع مناسب این وسیله نقلیه نقش دارد که باید قبل از نصب آسانسور به آن توجه کنیم. برخی از آن‌ها عبارتند از:

  • سرعت حرکت آسانسور
  • طول مسیر حرکت آسانسور
  • ظرفیت کابین
  • ابعاد و مکان درب طبقات
  • مسکونی یا تجاری بودن آسانسور
  • نوع سیم‌ها و موتور مورد استفاده در آسانسور

بعد از بررسی این موارد باید آسانسور مناسب را انتخاب و برای نصب آن اقدام کرد.

مراحل نصب آسانسور

نصب آسانسور مسافر بر نیز خود شامل مراحلی است که در ادامه با هم آن را بررسی خواهیم کرد.

قدم اول پیدا کردن فردی متخصص است: آسانسور وسیله‌ای است که تا سالیان سال قرار است از آن استفاده شود از این رو باید برای نصب آسانسور از یک فرد حرفه‌ای کمک گرفت. اگر می‌خواهید آسانسور شما به درستی کار کند و تا حد ممکن دوام داشته باشید نصب آسانسور یک اصل مهم است. حتما باید با شرکتی برای نصب آسانسور قرارداد ببندید که قابل اعتماد باشد. اگر نصب آسانسور به درستی انجام نشود، این وسیله نا امن خواهد بود و در آینده ممکن است مشکلاتی را ایجاد کند. بعد از اینکه شرکت معتبر و متخصص را پیدا کردید قرارداد ببندید و اقدام به نصب آسانسور کنید.

آماده سازی چاله برای نصب آسانسور: با استفاده از الگویی که مهندس معمار به شما می‌دهد باید چاله‌ای بتنی ایجاد کنید. بعد از اینکه چاله آماده شد آن را با یک ماده غیر قابل احتراق می‌پوشانند که معمولا از یک ورق فلزی برای این کار استفاده می‌شود. در این مرحله برای نصب آسانسور باید دقت شود که اندازه گیری‌ها کاملا دقیق باشد.

ساختن درب‌ها: در مرحله بعدی باید درب‌ها نصب شوند برای این کار در هر طبقه باید دهانه مناسب ایجاد کرد. برای ایجاد دهانه دقیق باید به نقشه های پروژه مراجعه کرد و طبق آن دهانه را ایجاد کرد. اندازه درب‌ها می‌تواند در هر ساختمان متفاوت باشد.

ساخت موتور خانه: ساخت موتور خانه یکی دیگر از مراحل نصب آسانسور است. برای نصب آسانسور و نگهداری تجهیزات آن به یک موتور خانه نیاز داریم. باید توجه داشته باشید که کف موتور خانه کاملا صاف و مسطح باشد. با توجه به اینکه سیم کشی و جریان برق در این موتور خانه زیاد است کف آن باید کاملا خشک باشد و دیوارهای اتاق در برابر آتش مقاومت لازم را داشته باشند. سپس باید موتور خانه آسانسور را به سویچ و پریزهای برق مورد نیاز مجهز کنید. درب بیرونی موتور خانه باید حداقل 29.5 اینچ عرض داشته باشد و قابلیت قفل کردن نیز داشته باشد. دما و درجه رطوبت موتورخانه باید همیشه بررسی شود، دمای اتاق باید بین 50 تا 100 درجه باشد و رطوبت آن نیز باید کمتر از 86 درصد باشد. این اعداد ممکن است طبق بخشنامه‌ها و استانداردهای هر منطقه متفاوت باشد. استفاده از مصالح ضد لغزش برای کف داخل موتورخانه نیز یکی از الزاماتی است که باید رعایت شود.

هماهنگی با جرثقیل: برای حمل و نصب آسانسور به جرثقیل نیاز داریم. برای نصب آسانسور یک ساختمان چند طبقه احتمالا تا 4 ساعت به جرثقیل نیاز خواهید داشت. البته این زمان با توجه به اندازه آسانسور می‌تواند متغیر باشد.

اتصال برق: در این مرحله از نصب آسانسور باید برق موتور خانه و آسانسور را وصل کنید. برق آسانسور باید 3 فاز باشد. ولتاژ مورد نیاز به اندازه موتور بستگی دارد، تیم نصب آسانسور با توجه به مشخصات آسانسور منبع تعذیه آسانسور را راه اندازی می‌کنند کابل کشی از کنتور به موتورخانه انجام می‌شود همچنین سیم زمین نیز یکی دیگر از اقدامات در این مرحله برای نصب آسانسور است. علاوه بر این باید یک خط تلفن اختصاصی نیز برای موتور خانه راه اندازی شود. ارتباط این تلفن باید دو طرفه و 24 ساعته باشد.

نصب دستگاه‌های هشدار آتش: سیستم‌های هشدار آتش را در راهرو و موتور خانه آسانسور نصب کنید. با توجه به نقشه آسانسور در قسمت‌های مختلف باید این دستگاه را نصب کنید. در موتور خانه می‌توانید علاوه بر سیستم هشدار، سیستم آب پاش نیز تهیه کنید. در صورتیکه ساختمانی سه طبقه بیشتر باشد باید علاوه بر دستگاه هشدار آتش از تهویه هوا نیز استفاده کنید. البته توجه داشته باشید که سه دیوار اطراف آسانسور باید به گونه‌ای ساخته شود که در برابر آتش مقاومت لازم را داشته باشند و منجر به ایجاد گرد و غبار نشود تا هنگام آتش سوزی دود مسموم کننده‌ای متصاعد نکنند. سطح داخلی دیوارها باید یکدست و صاف باشد و با مصالح مناسب پوشانده شود.

مراحل نصب آسانسور را سعی کنید حتما به درستی و با رعایت تمامی استانداردها انجام دهید. این استانداردها و ضوابط هر بار به صورت آیین نامه مشخص می‌شود و باید قبل از نصب جدیدترین ویرایش آیین نامه‌ها را دریافت کنید و طبق آن اقدام به نصب کنید.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره نصب آسانسور