دسته بندی ها

قالب بتن ( انواع مدل های قالب بتن)

فروشندگان و مجریان قالب بتن

  • تولی و فروش قالب های یونولس یا چند بار مصرف جایگزین یونولیت سقفی
    آدرس: گوهردشت
  • وزنه کالیبراسیون کلاس e2
    آدرس: تهران
  • تولید تجهیزات قالب بندی بتن
    آدرس: آزادی
  • تولید و خرید و فروش کلیه لوازم قالب بندی و داربست فلزی بصورت نو و دست دوم در سراسر کشور با قیمتی ارزان
    آدرس: اصفهان نجف اباد
  • تولید کننده قالب های پلیمری -یوبوت و وافل طراحی معماری و سازه -نظارت و اجرا
    آدرس: ارتش
  • بورس انواع قالب مدولار بتنی خم و جوشی
    آدرس: میدان آزادی
  • تولیدرزوه جک باکیفیت عالی
    آدرس: صالح آباد
  • تهیه و تولید انواع مصالح ساختمانی پایه بتن آماده تیرچه صنعتی سیمان آجر گچ اجاده انواع و جک و قالب بتن ریزی فوم سقفی و ...
    آدرس: فاطمیه
  • تولید کننده و فروشنده و خریدار/ جک /قالب/اسکافلد/داربست مثلثی/قالب فلزی دست دوم/پلی وود/تخته زیر پایی/تخته بنایی/تخته روسی/قالب فلزی کار کرده/قالب بتنی دست دوم/لوله داربست/بست داربست/اتصال
    آدرس: بازار اهن شاد اباد
  • اولین و معتبرتریرن تولید کننده قالب های پلاستیکی ( پلیمری بتن ، یوبوت ، وافل ) . به صورت مستقیم و بدون واسطه خرید کید . همراه با گارانتی بدون قید و شرط.
    آدرس: ارتش

راهنمای خرید، بررسی و انتخاب انواع مدل های قالب بتن

از گذشته تا به امروز مصالح و متریال های مختلفی در ساخت و ساز به کار برده می شوند. یکی از پر کاربرد ترین آن ها بتن است. بتن از ترکیب ماسه، آهک و متریال های دیگر تشکیل می شود که می توان از آن برای ساخت و ساز و اتصال های مختلف سازه ها استفاده نمود. بتن دارای استحکامی چشم گیر است و اصلا انعطاف پذیر نیست. بهترین مزیت بتن عدم ترک خوردگی آن است، از این رو گزینه ای عالی برای ساخت و ساز به حساب می آید. اما برای اینکه بهتر بتوانیم از بتن در ساخت و ساز بنا ها و سازه های مختلف استفاده کنیم بهتر است از قالب بتن استفاده نماییم تا بتنی محکم تر و مقاوم تر داشته باشد بدین صورت که بتن را در قالب بیان شده ریخته و پس از حالت گرفتن قالب را از بتن جدا می کنیم. در ادامه مطلب به معرفی قالب بتن و انواع مدل های آن می پردازیم.

ادامه مطلب

قالب بتن چیست؟

برای استفاده بهتر و کارآمد تر از بتن آن را درون سازه هایی موقت می ریزیم و هنگامی که بتن به فرم مورد نظر مان رسید سازه ها را از بتن جدا می نماییم، به این سازه های موقت، قالب بتن گفته می شود. قالب های بتن در واقع از بتن محافظت می کنند تا بتن در این قالب ها بدون از دست دادن کیفیت و حالت خود به ساختار نهایی مورد نظر برسد. قالب بتن نقش مهمی در ساختن بنا ها و سازه های گوناگون دارد. این قالب ها دارای جنس ها مختلفی از قبیل چوبی، فلزی، آجری و موارد دیگر می باشند که هر کدام مزایا و ویژگی های خاص خود را دارند. برای انتخاب نوع قالب بتن باید به عواملی همچون هزینه تخصیص داده شده برای پروژه، زمانی که پروژه باید به اتمام برسد و از همه مهم تر به نوع سازه و یا پروژه مورد نظر دقت کرد تا بهترین نوع قالب را انتخاب نمود تا به بهترین کیفیت ممکن از بتن برای کار مان برسیم.

آشنایی با انواع قالب های بتن و مزایای آن ها

همانطور که بیان کردیم قالب بتن دارای مدل های گوناگونی می باشد که در ادامه به معرفی برخی از پر کاربرد ترین های آن ها می پردازیم.

قالب بتن فلزی

قالب های فلزی از پرکاربرد ترین و رایج ترین نوع قالب های بتن می باشند. قالب های فلزی خود نیز دارای تفاوت هایی در جنس می باشند و از مدل های مختلف فولاد ساخته می شوند. هم چنین با توجه به کاربری آن ها می توان از سایر فلز ها نیز در ساخت شان استفاده نمود. قالب های فلزی را بدون هیچ درزی می سازند این امر علاوه بر مستحکم تر کردن شان از خرابی و ایجاد شکاف در آن ها جلوگیری می نماید. این قالب ها به این علت که مقاومت بالایی دارند برای استفاده در سازه ها و پروژه هایی از جمله قالب بندی فونداسیون ها، ستون بتنی، دیوار ها، پروژه هایی که برای شان عمق پی زیادی لازم است و مواردی دیگر گزینه بسیار مناسبی می باشند. هزینه قالب های فلزی را بر اساس میزان وزن شان و به کیلوگرم حساب می کنند. قیمت این قالب نسبت به سایر قالب ها مثل مدل های چوبی بیشتر است چون هم وزن بیشتری دارند و هم مقاوم تر هستند، البته این قالب ها عمر مفید بیشتری نیز دارند. یکی دیگر از علت های بالا بودن قیمت قالب های فلزی این است که بیش از یک بار و به دفعات بیشتری نسبت به سایر قالب ها قابل استفاده می باشند. از مزایای قالب بتن فلزی می توان به عدم نچسبیدن بتن به سطخ فلز، بالا بردن سرعت ساخت سازه ها، یکدست بودن سطح قالب ها و موارد دیگر اشاره نمود. شایان ذکر است که استفاده از این قالب ها در فصول گرم سال توصیه نمی شود چون ممکن است قالب های مذکور دچار تغییر رنگ شده و مشکلاتی هنگام ساخت سازه ها به وجود بیایید.

قالب بتن چوبی

به قالب های چوبی، قالب سنتی نیز گفته می شود. این قالب ها همان گونه که از اسم شان هم مشخص است از چوب ساخته می شوند که می توان از انواع چوب مصرفی در این قالب به چوب های سه لایه، چوب های ساخته شده از خورده چوب ها و ... اشاره کرد. قالب های چوبی وزن بسیار سبک تری نسبت به قالب های فلزی دارند. قالب های چوبی در سایز هایی ساخته می شوند که به راحتی قابل حمل باشند تا آسیبی نبینند. این قالب ها به راحتی اجرا می شوند و ضریب حرارتی کمی نیز دارند. قالب های چوبی دارای انعطاف بالایی هستند و برای سازه های پیشرفته نیز قابل استفاده می باشند. در زمان استفاده از این قالب خصوصا زمان بتن ریزی باید دقت بالایی داشت چون لبه این قالب ها حساس بوده و ممکن است به آن ها صدمه ای وارد شود. استفاده از این قالب ها در مکان هایی با رطوبت بالا توصیه نمی شود به این علت که چوب های استفاده شده در قالب ها، در برابر رطوبت مصون نیستند. قالب های چوبی نیز یک بار مصرف نیستند اما نسبت به قالب های فلزی دفعات کمتری قابل استفاده می باشند.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون