دسته بندی ها

سقف تیرچه بلوک

فروشندگان و مجریان سقف تیرچه بلوک

  • و ارائه تیرچه(صنعتی و سنتی) تولید وارائه تیرچه در هر فصلی ازسال تولید و ارائه انواع بلوک ساختمانی ارائه یونولیت درجه یک ارائه سرویس به کلیه نقاط استان اطمینان از کیفیت افتخار ماست
    آدرس: بهار
  • تولید کننده تیرچه سقفی با پاشنه بتنی همچنین عامل فروش بتن در اصفهان
    آدرس: شهرک صنعتی جی
  • واحد تولیدی تیرچه خدائی تولید انواع تیرچه 10،20،25،30 سقفی استاندارد طبق نشریه نظام مهندسی تولید انواع ریپ شنارژ مخفی بلوکی و فومی
    آدرس: بلوار مدرس-چهارراه زمزم
  • گروه تولیدی صنعتی پارس بتن آویژه تولید کننده رسمی بلوک لیکا (لیکا گلستان) فروش پوکه صنعتی لیکا - سبکدانه لیکا لطفا با شماره های همراه تماس بگیرید ....
    آدرس: بابلسر

راهنمای خرید, بررسی و انتخاب انواع مدل سقف تیرچه بلوک

تیرچه بلوک
سقف اجرا شده با تیرچه بلوک از شیب های متعددی ساخته می شود که تحمل فشار به بتن بالایی با ضخامت حداقل 5 سانتیمتر واگذار می گرددو و کشش با کمک میلگردها تحمیل می شود . تیرچه ها با فاصله 70 سانتیمتری کنار هم قرار می گیرند. به منظور پر کردن فاصله تیرچه ها از آجرهای توخالی ، بلوک های بتنی ، پلاستیک و چیزهای دیگر استفاده می شود . 
در تیرچه بتونی ابتدا بتن در قالب فلزی ریخته می شود و در مرحله بعد میلگرد جوش داده می شود . تیرچه ای که امروزه کاربرد فراوان دارد ، تیرچه ی فندوله ای نام دارد و ساخت آن کمی متفاوت است . قالب سفال فندوله ای در سطح صاف و در خط راست و به اندازه تیرچه قرار می کیرد . میلگرد آماده شده در قالب قرار میگیرد و دوقاب بتنی را روی میلگرد می ریزند . قالب های سفال این امکان را می دهند که تیرچه های زیادی به طور همزمان ساخته شود . بعد از محکم شدم بتن ، تیرچه آماده اجرا در سقف می شود .

انواع بلوک سقفی
بلوک سیمانی بلوک سفالی بلوک یونولیت 

برخی از نکات مهم در اجرای سقف تیرچه بلوک 
تیرچه باید روی بازوی پل کاملا درگیر باشد و کوتاه نباشد 
میلگرد از یک سر روی پل و از طرف دیگر تا 50 سانتیمتر درون تیرچه است 
فاصله ی میلگرد تا بلوک باید رعایت شود تا بتن زیر و روی میلگرد قرار گیرد 
فاصله میلگرد باید مرتب باشد
بتن روی سقف باید متراکم باشد

برخی از مزایای تیرچه های فولادی
عدم نیاز به شمع بندی
کاهش وزن سقف
یکپارچگی سقف و اسکلت

برخی از ویژگی های سقف بتنی در مقایسه با سقف تیرآهن  طاق ضربی
به علت مصرف بلوک توخالی ، در مصرف بتن صرفه جویی می شود.
به علت تولید تیرجه بلوک در کارخانه نیروی انسانی کمتری مورد نیاز است 
وزن تیرچه ها کم است و در طبقات کم لازم به جرثقیل نیست
چون فولاد مصرف شده ، کم است ، به لحاظ اقتصادی مقرون به صرفه است 
از آنجایی که بلوک سقفی توخالی است ، عایق صوتی و حرارتی مناسبی است 
به طور یکپارچه بتن ریزی می شود و بتن کمتری نسبت به سقف های بتن آرمه استفاده می شود 
مقاومت سقف تیرچه بلوک در برابر باد و زلزه بسیار مناسب است 


راهنمای خرید تیرچه بلوک


امروزه در کشور ما برای ساخت بیشتر ساختمان ها از اسکلت فلزی، بتنی و در برخی موارد اسکلت آجری استفاده می شود. در هر سه روش ساخت، می توان برای اجرای سقف از روش تیرچه بلوک استفاده کرد. البته به شرطی که بیشتر بارهای وارده بر ساختمان استاتیک باشد زیرا این نوع سقف تحمل بارهای دینامیکی را ندارد به این معنی که اجرای این نوع سقف در سازه هایی مانند پارکینگ‌های عمومی و چند طبقه توصیه نمی شود. در سقف های تیرچه بلوک، تیرچه ها که از جنس فولاد یا بتن هستند (با توجه به اینکه اسکلت ساختمان بتنی یا فولادی باشد)، نقش تحمل بار را به عهده دارند و بلوک ها که سفالی یا بتنی هستند، تنها فضای بین تیرچه ها را پر می کنند و هیچ گونه باری به آن‌ها وارد نمی شود. برای کاهش بار مرده وارده بر ساختمان، غالبا بلوک ها به صورت مجوف یا تو خالی انتخاب می شوند. فاصله بین تیرچه ها در این نوع سقف با نظر مهندس محاسب تعیین می گردد با این حال عموما در کشور ما فاصله بین تیرچه ها حدود نیم متر مفروض می گردد.


انواع تیرچه


تیرچه عضوی پیش ساخته به صورت ترکیبی از بتن و فولاد است که در حالت کلی دارای دونوع پیش ساخته و خرپایی است. تیرچه پیش ساخته دارای چهار بخش اصلی است؛ میلگرد کششی، میلگرد بالایی، میلگرد عرضی و بتن پاشنه.
- میلگرد کششی
حداقل عرض میلگردهای کششی به وسیله مهندس محاسب تعیین می گردد. حداقل تعداد میلگردهای کششی نیز دو عدد است که باید در سراسر طول تیرچه اجرا شوند با این حال اگر به بیش از دو میلگرد نیاز باشد لازم نیست طول آن ها به اندازه طول تیرچه باشد و میزان طولشان با محاسبات لنگر خمشی تعیین می گردد. معمولا از میلگردهای عاجدار به جای میله های ساده به عنوان عضو کششی تیرچه های پیش ساخته استفاده می شود. دلیل این امر، صرفه جویی اقتضادی و ایجاد اتصال بهتر میلگرد و بتن است.
- میلگرد عرضی
تیرچه پیش ساخته دوبار تحت بارگذاری قرار میگیرد یکی در هنگام حمل و نقل از کارگاه تا محل مورد نظر و یکی در هنگام نصب و برداشتن شمع‌ها. میلگردهای عرضی، به منظور افزایش مقاومت تیرچه، به هنگام جا به جایی در تیرچه پیش ساخته تعبیه می شود.
- میلگرد بالایی
این نوع میلگرد دارای قطری بین 6 تا 12 میلیمتر است و کاربرد آن تحمل نیروهای فشاری وارده بر تیرچه است. در برخی از موارد می توان از تسمه یا ورق به جای میلگرد بالایی استفاده کرد.
- بتن پاشنه
بتن پاشنه پوشش بتن روی میلگرد است که ضخامتی در حدود 4 الی 5 سانتیمتر دارد و عرض آن حدودا 10 سانتی متر است. پس از قرار گرفتن خرپا در قالب سفالی نوبت بتن ریزی پاشنه است. این مرحله نقش مهمی در اجرای سقف ایفا می کند.
انواع رایج تیرجه که به وفور در بازار ساخت و ساز عرضه می گردند، تیرچه فندوله و تیرچه کرومیت هستند.
- تیرچه فندوله یا تیرچه کفشک دار
در این نوع تیرچه پیش ساخته، از قالب دائمی (سفالی) برای بتن ریزی پاشنه استفاده می شود. تیرچه کفشک دار شامل میلگردهای زیگزاگی شکل و میلگردهای طولی هستند. میلگردهای زیگزاگی برای تحمل نیروی برشی و میلگردهای طولی برای تحمل نیروی کششی به کار برده می شوند. بر روی میلگردهای طولی بتنی با عرض حداقل 10 سانتیمتر ریخته می شود که به آن بتن پاشنه اطلاق می شود. بتن پاشنه برای پوشش میلگردها و افزایش مقاومت تیرچه در برابر آتش سوزی به کار برده می شود.
- تیرچه کرومیت
تیرچه کرومیت از یک تیرچه فلزی که بر روی آن میلگردی به منظور تقویت تحمل نیروی کششی قرار گرفته تشکیل شده است. ساختار آن تا حدی شبیه به تیرچه فندوله است. به این معنا که بر روی بال پایینی، میلگردهای زیگزاگی یا خرپایی به منظور تقویت تحمل نیروی برشی، قرار داردپ و در نهایت بر روی این میلگردهای زیگزاگی یک نبشی قرار می گیرد.

انوع بلوک ها
بلوک ها شامل انواع مختلف سفالی، بتنی و یونولیتی هستند. در حالت کلی این بلوک ها از هر ماده ای که ساخته شده باشند، نباید با بتن واکنش شیمیایی ایجاد کنند. در کل استفاده از فوم به دو نوع دیگر ترجیح داده می شود. دلیل این اقبال عمومی، وزن سبک فوم و سرعت اجرای بالای آن است.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون