دسته بندی ها

انواع مدل های اجرای سقف

فروشندگان و مجریان

  • فروش،ورق گالوانیزه،رنگی،شیروانی،عرشه فولادی،کرکره،ذوزنقه،دامپا،پالرمو،سینوسی،ژنوا،پالرمو،طرح سفال
    آدرس: خ شریعتی
  • تولید کننده و مجری انواع سازه های سبک فولادی سرد نورد شده ال اس اف LSF و سی اف اس CFS درای وال کناف سمنت بورد
    آدرس: سعادت آباد
  • شرکت آرمان سازه گنبد فیروزه تولید ، طراحی ، نظارت و اجرا سقف یوبوت و وافل در سراسر ایران
    آدرس: پل فلزی
  • اجرای اسکلت های بتنی و انواع سقف، اجرای انواع سقفها: سقف فوم لس، سقف های پیش تنیده، سقف شاردک، سقف عرشه فولادی، تولید و اجرای سقف کرومیت و اجرای ساختمان با سیستم ICF
    آدرس: بلوار امین
  • یوبوت = ایده ای نو برای ساخت و سازی با حداقل هزینه و حداکثر متراژ یوبوت تلفیقی از بتن و میلگرد و قالب های پلی پروپیلن است که علاوه بر وزن کم،عایق صوت و حرارت نیز می باشد.
    آدرس: سعادت آباد-خوردین
  • تولید و فروش یوبوت
    آدرس: آزادی
  • دیوار پوش - سقف پوش – کامپوتایل - دیوارپوش کامپوزیت - سقف پوش کامپوزیت - دیوارپوش سه بعدی - نمای داخلی - دیوار ۳D - دکوراسیون داخلی - نصب کامپوزیت -
    آدرس: خیابان وزرا
  • گروه مهندسی ارگ اجرا و نظارت کلیه امور ساختمانی مدیریت پیمان ،بازسازی ، نوسازی و مقاوم سازی اجرای اسکلت بتنی و سقف تیرچه بلوک اجرای تخصصی انواع فونداسیون اجرای تخصصی انواع سقف
    آدرس: سعادت آباد
  • تولیدرزوه جک باکیفیت عالی
    آدرس: صالح آباد
  • تولید کننده ،طراح،مجری سقف وافل وافل دو طرفه به ابعاد ۸۰در۸۰به ارتفاع ۲۵ وافل دو طرفه به ابعاد ۷۵در۷۵به ارتفاع ۳۰ وافل یکطرفه به ابعاد کلگی ۳۲/۵ و میانی ۱۰-۱۵-۲۰-۳۰-۵۰ به ارتفاع ۲۵
    آدرس: اندیشه فاز ۴
  • اولین تولید کننده یوبوت استاندارد در جنوب کشور. تنها دارنده برند انحصاری یوبوت در ایران. طراحی و اجرا و نظارت سقف یوبوت.
    آدرس:
  • سازنده دست اول انواع سقف متحرک استخر سقف متحرک پارچه ایی و سایبان برقی
    آدرس: چراغچی 53 جاده خین عرب
  • صنایع میهن سازان تولید و صادر کننده برتر قالبهای ماندگار یوبوت با بهترین قیمت (صادراتی) ارسال ۲۴ ساعته به کلیه نقاط کشور
    آدرس: شهرک صنعتی گلگون.
  • شرکت مهندسی عمران تجارت تیوا ، دارای پروانه عرضه خدمات ورود ، خرید و فروش تجهیزات رادیویی و بیسیم (عرشه فولادی، روفیکس، کامپوزیت، فونداسیون، دیوار بتنی، طراحی و اجرای نما و محوطه سازی)
    آدرس: میدان جمهوری

راهنمای انتخاب انواع مدل های اجرای سقف

سقف یکی از مهم‌ترین عناصر ساختمان است که امروزه با پیشرفت فناوری به روش‌های مختلفی قابل اجراست. سقف منبع اصلی تامین آسایش و آرامش در خانه است. با وجود سقف، خانه از گزند عوامل طبیعی مانند آفتاب، باران و برف حفظ می‌شود. از جمله مهم‌ترین ویژگی‌های سقف می‌توان به مقاومت، پایداری آن در برابر نیروهای واردشونده، ممانعت از ورود رطوبت به داخل خانه، دوام، مقاومت در برابر فرسودگی، مقاومت در برابر گرما و سرما و آتش‌سوزی اشاره کرد.

ادامه مطلب

با توجه به کاربری هر ساختمان و تطابق با سازه‌های تعبیه شده در انتخاب نوع سقف باید دقت کرد. انواع مختلف روش‌های اجرای سقف وجود دارد که در ادامه به اختصار برخی از روش‌های اجرای سقف را معرفی خواهیم کرد.

اجرای سقف متحرک

پیشرفت صنعتی جوامع به نیازهای زندگی مدرن بشری جوابگویی بیشتری داشته است. امروزه نوع جدیدی از سقف به بازار عرضه شده است که کار را برای بسیاری از مشاغل و امکان آسان کرده است. سقف متحرک یکی از همین گزینه‌هاست. سقف متحرک با پوشش‌ دهی امن، صرفه‌جویی در زمان و هزینه یکی از گزینه‌های مقبول در ساختمان‌ سازی مدرن است.

این محصول جدید با بهره‌گیری از سازه‌های سبک و یک سیستم حرکتی بهینه بسیار کاربردی است. امکان اجرای سقف به صورت متحرک در تمام فضاها با شرایط جوی مختلف وجود دارد. این سقف در بدترین شرایط آب و هوایی با وجود باران، تگرگ، ریزگرد و آفتاب قابل اجراست. طراحی‌های صورت گرفته برای سقف متحرک به گونه‌ای است که سقف تا حدی عایق صوتی در برابر آلودگی صوتی باشد. هم‌چنین در برابر گرما، اشعه UV، گرد و خاک نیز مقاوم است.

در مکان‌هایی مانند ورزشگاه‌ها، نمایشگاه‌ها، سالن‌های کنسرت، تالارها و استخرها در فصول مختلف سال بر حسب شرایط جوی می‌توان از سقف متحرک استفاده کرد. به این ترتیب با صرف هزینه‌ای کم، پوشش مناسب برای ساختمان فراهم می‌شود.

اجرای سقف به صورت متحرک به کمک ریل‌های ثابت میسر می‌شود، سپس به کمک دست یا ریموت سقف قابل باز و بسته شدن خواهد بود. از جمله ویژگی‌های سقف متحرک می‌توان به استحکام قوی، ظاهر زیبا، قیمت مقرون به صرفه و کیفیت بالای آن اشاره کرد.

اجرای سقف عرشه فولادی

به دلیل سرعت بالای اجرای سقف به صورت عرشه فولادی، این روش اجرای سقف در صنعت ساختمان سازی بسیار رواج پیدا کرده است. از جمله اجزای تشکیل دهنده‌ی این نوع سقف می‌توان به تیرهای فرعی، ورق گالوانیزه، گل میخ و آرماتورهای حرارتی اشاره کرد. سبکی، مقاومت بالا در برابر خوردگی، حمل و نقل آسان، اجرای آسان، ایمنی قابل قبول از دلایل اصلی اجرای سقف به صورت عرشه فولادی است. از جمله مزایای عرشه فولادی، می‌توان به سرعت اجرای بالا، عدم نیاز به شمع بندی، امکان اجرای چندین سقف به طور همزمان، کاهش بار مرده، کاه ضخامت سقف، امکان اجرا در انواع شرایط آب و هوایی، طول عمر بالا و مفید اشاره کرد. پس از چیدن ورق‌ها به کمک دستگاه‌های میخکوب، ورق بر روی تیرهای سازه‌ای ثابت می‌شود. سپس گل ‌میخ‌ها نصب می‌شود و آرماتوربندی انجام می‌شود. در نهایت کار بتن‌ریزی انجام می‌گردد. این امر برای ساختمان‌های بلند‌ مرتبه بسیار موثر است.

اجرای سقف کاذب

پس از اجرای سقف سازه‌ای، سقف کاذب قابل اجراست. سقف کاذب از جنس متریال‌های مختلف مانند گچ، چوب و pvc ساخته می‌شود. هدف اصلی استفاده از سقف کاذب پوشش سقف اصلی و سازه‌ای است. اجرای سقف به صورت کاذب اغلب به منظور پوشاندن تاسیسات اصلی سازه، ایجاد حجم دکوراتیو، جلوگیری از رطوبت، اتلاف دما، نورپردازی و غیره صورت می گیرد. در این نوع اجرای سقف، بار اصلی بر روی سقف اصلی است و هیچ ‌گونه فشار و باری به سقف کاذب اعمال نمی‌شود. سبک بودن، در دسترس بودن، عدم آسیب ‌رسانی در زمان زلزله، سیل و آتش سوزی، تنوع در رنگ و طرح، انعطاف ‌پذیری در طول اجرا از جمله مزایای سقف کاذب است.

مراحل اجرا و نصب سقف کاذب بسیار آسان است. قیمت سقف کاذب مناسب است و از نظر اقتصادی مقرون به صرفه است. در صورت اجرای سقف به صورت صحیح باعث کاهش مصرف سوخت و انتقال حرارت می‌شود.

اجرای سقف کوبیاکس

این سقف به تازگی وارد صنعت ساختمان سازی شده است. این سقف از لحاظ سازه‌ای شباهت نزدیکی به سقف دال دو طرفه دارد. در این روش اجرای سقف دال گوی‌های توخالی به صورت منظم در کنار یکدیگر قرار می‌گیرند. کاری که این گوی‌های توخالی انجام می‌دهند، مانند همان کاری است که بلوک در سقف تیرچه بلوک انجام می‌دهد. در واقع از پر شدن بتن در فضایی که نیاز به آن نیست، جلوگیری می‌کند. گوی‌ها در فضای مش‌ میل گردی از بالا و پایین قرار می‌گیرند. اجرای سقف به صورت کوبیاکس شامل بتن، آرماتور، گوی‌های توخالی پلاستیکی و قفسه‌های مسطح است. توپ‌های توخالی در هسته مرکزی قفسه قرار می‌گیرند، به این ترتیب یک قفسه مدولار تشکیل می‌شود.

از مزایای اصلی اجرای سقف به صورت کوبیاکس می‌توان به بهینه ‌سازی المان‌های عمودی مانند ستون، دیوار برشی، بهینه‌ سازی فنداسیون، کاهش ارتفاع کلی سازه، مقاومت در برابر زلزله، انعطاف پذیری در پلان‌های معماری و افزایش فضای مفید اشاره کرد. از نظر اقتصادی اجرای سقف به صورت کوبیاکس باعث کاهش مصرف بتن، کاهش مصرف المان‌های سازه‌ای، کاهش مصرف آرماتور، کاهش زمان ساخت، کاهش هزینه تاسیسات و کاهش ارتفاع کلی سازه اشاره کرد. به دلیل هزینه بالا و وقت گیر بودن اجرای سقف به صورت کوبیاکس این سازه جایگاه خاصی در صنعت ساختمان ‌سازی پیدا نکرده است. اجرای سقف کوبیاکس به خصوص در پروژه‌های کوچک مقرون به صرفه نیست.

اجرای سقف یوبوت

به منظور بهینه‌ سازی و مقاومت هر چه بیشتر ساختمان‌ها در برابر زلزله، کاهش مصرف بتن و آرماتور، سیستم یوبوت به بازار عرضه شده است. یوبوت محصولی پلیمری مبتنی بر پلی پروپیلن است که با هدف سبک ‌سازی دال‌ها در سقف طراحی شده است. با احاطه کردن یوبوت در داخل بتن، نیروهای دو طرفه بر روی هم عمود می‌شوند به این ترتیب میزان مصرف میل گرد کاهش چشمگیری خواهد داشت. در برج‌ها و ساختمان‌های بلند به دلیل افزایش فاصله ستون‌ها و کاربری بهتر فضا استفاده از یوبوت مزایای متعددی را در پی خواهد داشت. با توجه به انعطاف پذیری بالای یوبوت در معماری امروزه شاهد روند رو به رشد استفاده از یوبوت در مراکز خدماتی، درمانی از جمله بیمارستان هستیم.

از مزایای عمده استفاده از یوبوت می‌توان به افزایش فاصله ستون‌ها، ایجاد فضای باز، حذف تیرهای آویزدار، عبور راحت تاسیسات بیمارستانی از زیر سقف، کاهش مقاومت سقف، کاهش ارتفاع سازه و در نتیجه کاهش مصالح مصرفی اشاره کرد. از مزایای اقتصادی اجرای سقف به صورت یوبوت می‌توان به کاهش مصرف بتن، میل گرد، بهینه سازی فضا با کاهش تعداد ستون، هزینه کمتر قاب‌ بندی، عدم احتیاج به سقف کاذب اشاره کرد.

تهیه و تدوین توسط تحریریه ساختمون

مطالب مفید درباره اجرای سقف